Lehekülgi: 1 2 |
medical
klubiliige
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 16:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki_
Paar küsimust seoses nende piltidega ja pumba kaane lammutamisega. Kuidas sa pildil 1686 paistvad klemmid (7tk) lahti ühendasid? Tinutuskolviga?
Ja teine asi, et mis osa seal täpselt puhastamist vajab? Pildil 1689 asuv mähis? |
Ma ei ühendanud veel neid klemme lahti. Kas kolviga või mehaaniliselt kuidagi proovima. Ennem tuleb rootor eemaldada.
Mina saan ka aru et see mähis tahab puhastust.
B4 on pumbakaane sisu vähe erinev, vähemalt minu masinal.
|
|
|
Icedog
huviline
Registreerunud 09.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Golf 4 TDi
|
postitati 26.06.10 16:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: medical
Tsitaat: | Algselt postitas: erki_
Paar küsimust seoses nende piltidega ja pumba kaane lammutamisega. Kuidas sa pildil 1686 paistvad klemmid (7tk) lahti ühendasid? Tinutuskolviga?
Ja teine asi, et mis osa seal täpselt puhastamist vajab? Pildil 1689 asuv mähis? |
Ma ei ühendanud veel neid klemme lahti. Kas kolviga või mehaaniliselt kuidagi proovima. Ennem tuleb rootor eemaldada.
Mina saan ka aru et see mähis tahab puhastust.
B4 on pumbakaane sisu vähe erinev, vähemalt minu masinal. |
Minul sama töö käsil!Ja jõudnud olen täpselt sama küsimuseni,kuidas klemme lahti saada ja pärast kinnitada.Kas võib tinustuskolviga ligi minna?
|
|
|
jaanus74
huviline
Registreerunud 28.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.10 16:43
|
|
|
Hakkas ka siis 1,9tdi vibreerima ja lonkama,sai käidud diagnostikas ja seal öeldi et kõik korras.Uurisin foorumitest ja lõpuks leidsin selle teema.Sai
siis ka täna pump lahti kistud ja veidike nuputatud kuda rootorit kätte saada ja klemmid lahti ühendada.Polegi keerulist midagi!Klemmidele tulevad
juhtmed lõikasin tangidega läbi,(pärast jootsin kinni),rootori sain lahti nii:rootori pealt polt lahti(see mida tähik võtmega keeratakse) ,siis
rootori poolne ots kruustangide vahele ja alt võllist 10 võtmega väike nõks pöörata. Puhastasin kõik osad,lappasin kokku ja oh imet,töötas kui kella
värk.Tänud siinsele rahvale,kes oskavad häid näpunäiteid anda!!!
|
|
|
medical
klubiliige
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.10 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanus74
Hakkas ka siis 1,9tdi vibreerima ja lonkama,sai käidud diagnostikas ja seal öeldi et kõik korras.Uurisin foorumitest ja lõpuks leidsin selle teema.Sai
siis ka täna pump lahti kistud ja veidike nuputatud kuda rootorit kätte saada ja klemmid lahti ühendada.Polegi keerulist midagi!Klemmidele tulevad
juhtmed lõikasin tangidega läbi,(pärast jootsin kinni),rootori sain lahti nii:rootori pealt polt lahti(see mida tähik võtmega keeratakse) ,siis
rootori poolne ots kruustangide vahele ja alt võllist 10 võtmega väike nõks pöörata. Puhastasin kõik osad,lappasin kokku ja oh imet,töötas kui kella
värk.Tänud siinsele rahvale,kes oskavad häid näpunäiteid anda!!!
|
Mis masinaga täpsemalt tegu?
Mul on rootor kuidagi teisiti- mingit tähikut ei ole. Ja pole aimugi kuidas seda lammutada.
|
|
|
jaanus74
huviline
Registreerunud 28.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.10 16:13
|
|
|
mul golf 4 aga eelpool olevad pildid täpselt koopia minu golfi pumbast.
|
|
|
ahto42
huviline
Registreerunud 20.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.11 11:29
|
|
|
Pole küll sakslane, aga tegu 96 a Zexel pumbaga, Pumba pea samuti elektrooniline.
Samad sümtomid on, et kohapeal käies ja sõites jätab vahele.
Arvate, et on ka kasu kaane puhastamisest?
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.06.11 14:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ahto42
Pole küll sakslane, aga tegu 96 a Zexel pumbaga, Pumba pea samuti elektrooniline.
Samad sümtomid on, et kohapeal käies ja sõites jätab vahele.
Arvate, et on ka kasu kaane puhastamisest? |
Mis masinaga tegu on? Kõik peaks olema identne!
|
|
|
|
ahto42
huviline
Registreerunud 20.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.11 08:27
|
|
|
Nissan Primera P11 96 aasta Zexeli pumbaga, alates 97 okt tuli bosch pump
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.11 16:23
|
|
|
Millegi pärast aimasin, et tegu on nissaniga aga olingi segaduses, kuna Zexelit olen ise vaid ühel nissanil näinud. Kui ma ei eksi siis Zexel pidi
olema nö BOSCHi litsensi järgi toodetud, ma võin eksida. Võta lahti, eks seal näha ole
|
|
|
|
ahto42
huviline
Registreerunud 20.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.11 08:14
|
|
|
Tegin nii, et küljepeal olevad traadid hammustasin lõiketangidega läbi ja elektromagneti omad murdsin ka lahti. Võlli ei pidanud ka välja pressima.
pealt mutrid lahti ja tuli ära. Magnetit kinni hoidvaid polte ei hakanud välja võtma ja sai kõik detailid Carb cleanieriga üle käidud. Pärast jootsin
traadid uuesti kokku. Natuke võttis aega pumba kaane paika koksamine. Nissanil minuarust ei saa arvutiga midagi regullida, saad ainult andmeid ludega.
|
|
|
kpunk
huviline
Registreerunud 10.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi b4 avant 1,9tdi
|
postitati 12.09.11 17:19
|
|
|
hingeldab
Tere.Paneks siis ka oma auto sümptomid siia üles-ehk tegu sama probleemiga.Tegu on b4 1,9d 66kw audi 80-ga,vl 1994.Kui käivitan,siis töötab
korralikult tühikäigul u.2-3 min,seejärel hakkab nagu hingeldama-muudmoodi ei oska kirjeldada.Summutist tuleb haisu ja kui äkitselt vajutada
gaasi,siis lööb sinise pahvaka välja.Sama toimub ka kohalt võttes(sine).Aga kui sõita 4-nda käiguga u.50 km.h,siis hakkab jõnksutama.Ei oska midagi
arvata ,ehk annate nõu.Sai nagu enam-vähem kirjeldus antud.
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 12.09.11 18:13
|
|
|
Kütusekogus ehk paigast ära?
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.11 19:58
|
|
|
Sama teema selle pumba kaanega.
|
|
|
|
Nulu
huviline
Registreerunud 11.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Avant 1.9 TDI
|
postitati 15.09.11 19:20
|
|
|
Kes teostab Tartus pumbakaane pesemist?
|
|
|
kpunk
huviline
Registreerunud 10.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi b4 avant 1,9tdi
|
postitati 25.11.11 16:26
|
|
|
Tere. Kas Tallinnas ka on mõni inimene,kes mõistliku tasu eest pumba pea puhastaks?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |