Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: talv on peaaegu kohal (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3160)
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.06 14:37

Eile tallinas õhtul peale 5 õhtul kui jube sadu oli ,siis paljudel autodel oli juba pidamisega raskusi ja nii mõndeki korrad 15 minuti jooksul tahtis mõni tegelane tuppa sõita.Mis siis veel tehakse kui õigeks ajaks pole talverehvid alla pandud ja äkki külmetama peaks hakkama:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 31.10.06 14:52

Tsitaat:
40 a tagasi ei olnud MITTE KELLELGI talvekumme, seega ei olnud ka probleemi, et keegi saab hoopis rutem pidama kui teine.
40 aastat tagasi oli ka hoopis vähem autosid, seega oht liiklusõnnetuse tekkeks palju väiksem.
40 aastat tagasi olid kiirused hoopis teisest klassist

Järelikult kõigile alla 40 aastastele on talvekummid kohustuslikud, vana kooli mehed saavad ka kummita hakkama:D

Tulin just kirde-Eestist, müüsin sinna ühe oma neliveolistest, seal oli ikka päris kena talv juba. Kodust hommikul sõitma hakates nägin juba esimese mõnekümne minuti jooksul kraavis nii bussi, rekkat kui päris suurt hulka sõiduautosid. Onu Quattroga tagasi traavides, millel all mingid päris laiad suvised slickid, oli ca 10cm tatises lumes juba väike närvide mäng. Leningradi maanteele tagasi jõudes oli taas võimalik normaalselt sõita, kuigi liiklusvool oli kahtlaselt aeglane. Quattro elamuste saamiseks ma oma suurel Quattrol vist enne detsembrit ei plaanigi talvepapusid alla kruvida:P

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.06 15:02

Tsitaat:
Algselt postitas: krss
Quattro elamuste saamiseks ma oma suurel Quattrol vist enne detsembrit ei plaanigi talvepapusid alla kruvida:P

ma loodan et sa ajad oma elamusi taga avatud liiklusele suletud alal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 31.10.06 15:27

:D
Jälle üks lahe teema.:D Võiks nüüd hakata arutama, et kas turvalisem on liigelda 44 või 160 KW'se autoga. Ja loomulikult peaks keegi hakkama väitma, et tema 169 KW on turvalisem kui naabrimehe 38.:D Ja siis võiks lõpuks kiskuma ka minna ju :D:D:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 31.10.06 15:30

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:
Algselt postitas: krss
Quattro elamuste saamiseks ma oma suurel Quattrol vist enne detsembrit ei plaanigi talvepapusid alla kruvida:P

ma loodan et sa ajad oma elamusi taga avatud liiklusele suletud alal.

õige tähelepanek, ma ei saa aru miks inimesed ei mõista seda fakti, et kui teised söidavad talverehvidega ja sina lased liugu suvekatega, siis oled kõva mees ja saad köigega hakkama ? füüsikaseadused on kõigile samad, paraku. Mõtle nüüd ise kui su ees pidurdab järsult naeladega söiduk, sul võib ju 25 m vahet olla aga mida sa teed libeda peal blokkis rataste või ainult nurruva ABS'iga ? mitte halligi - igakord pole ka võimalus kusagile kõrvale keerata. Samuti kõik vöötrajad jms, kus inimesed liiklevad, alati ei pruugi sa mõnda jobu kes üle tee kavatseb joosta nähagi, tihi päästaks ju head rehvid selle õnnetuse ära. Pealegi, kui mingi jamaga hakkama saad siis pole mõtet küll süüdistada, et Eesti liikluskultuur on olematu ja kõik on jobud. Enne võiks enda kapsaaeda vaadata ja mõelda, kas ka talverehvide vahetamine võiks kultuuris rolli mängida? - minu arvates mängib paljugi! Ja pealekauba, eks kõigil ole ju võimalus talvel jäärajal näidata kui kõvad sõidumehed nad on. See üksteise ületrumpamine ja teisest parem olemine hakkab juba vaikselt vastu. Fakt, et autoks on Audi ja pealekauba õnnis asi quattro, ei ole minu arvates küll mingi asi millega teistest parem olla. Ega nimi meest riku, mees ikka nime...
No offence!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.06 16:42

Krt see vaidlus on ikka heast asjast tekkind...asi oli lihtsalt selles et kui aknast näed lumepiiska ei pea kohe muretsema et ma nüüd PEAN minema talvekad alla panema muidu on mul autol elu läbi...kohustuslikuks muutuvad talverehvid ju alles detsembris minuarust...nii et kes ei taha ärge pange omale alla talverehve...ja kes kardavad, et keegi kes endale talvekaid alla ei pane talle otsa ehk libiseb suverehvidega, siis too võiks ju lihtsalt koju auto jätta...:D:D:D
Kuna paljudel inimisetel ei ole ehk raha et kiirelt talverehve soetada, ja paljud hoiavad kokku naelu(sest nagu näha oli ükspäev lumi maas ja nüüd jälle vihm ja asfalt puhas)---Päris talv hakkab ju ikkagi alles detsembri kuus.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]