Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 100% Lisavalgust lubavad Philipsi H4 esilaterna pirnid (veidi ka tagurdustuledest). (Vastuseid: 37 | Vaatamisi: 4746)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 18.09.06 18:07 Tsiteeri

Krt ei leidnud siin lähiümbruses ühtki tänavat mis oleks pime. Põrutasin Stroomi randa ... eemale mere poole ja parki valguse suunates näitas seal kakerdava A-sotsiaali igatahes ära :P Aga tunduvad küll sitax selgemad ja paremad olevat. Saab siis näha pimeda maantee peal. Loodetavasti tasusid asjad end ära. VisionPlus ja Blue Vision hinnavahe oli suht kirves ...ligi 500 eek maksid Blue Visionid. Hetkel siis võtsin need esimesed. Ma ei usu et väga suur effekti vahe oleks :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 18.09.06 18:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
VisionPlus ja Blue Vision hinnavahe oli suht kirves ...ligi 500 eek maksid Blue Visionid. Hetkel siis võtsin need esimesed. Ma ei usu et väga suur effekti vahe oleks :)

Vahe on siiski päris suur. Vision Plus 50 ei ole tavapirniga võrreldes eriline edasiminek, Blue Vision Ultra on oluliselt parem. Nii on see vähemalt H1 tüüpi pirnide puhul, mida mina olen proovinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.06 19:41 Tsiteeri

Võrreldes tavalise halogeeniga, on need kõik pluuvisonid ja asjad paremad, aga küsimus ongi pigem selles, et kui palju paremad ja mis tingimustes.
Endal oli S-l omal ajal ka filips kui õigesti mäletan ja parem oli küll. Ainuke asi, mida mitte ei suutnud taluda, oli hämaras märjal teel sõita - mitte midagi ei näinud korralikult!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Aimar
huviline

Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4

postitati 18.09.06 20:00 Tsiteeri

minu S-il olid alguses ees ka filipsed ja proovisin ka osrameid..lõpuks otsustasin ikka xenoi kasuks..xenoni panin bmw E46 süsteemi...ja jäin väga rahule..ülevaatuselt läx läbi keegi ei küsinud mis tuled sul ees pea asi et põlevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 18.09.06 21:32 Tsiteeri

Mina kasutan oma mõlemas autos Osrami +50% pirne, ja Mossel on tõsine vahe sees, kas tavaline või +50%. Audil oli vahe märgatav, kuid mitte nii tugevalt. Samas Audi laternad on juba vanad ka, võibolla isegi originaalid, Mossele said nii aasta-kaks tagasi uued ostetud (ei mäleta, kas Valeo või Hella, mõlema valikust sai otsitud tookord).

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.06 10:10 Tsiteeri

Vaatasin lähitule pirnid üle, mingid väsinud väljanägemisega boschid sees. enne uute pirnide järele tõttamist mõõtsin ka pirni klemmidel pinget. tühikäigul soe mootor ja voltmeeter näitab 13,08V, aku peal on pinge 13,8V. pinge lang on peaaegu 0,8V on seda palju?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.09.06 10:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olc
tühikäigul soe mootor ja voltmeeter näitab 13,08V, aku peal on pinge 13,8V. pinge lang on peaaegu 0,8V on seda palju?

Arvestades seda, et mu C4-l oli pingelang ligi 2V, siis ei ole palju, kuid mind paneks see siiski juba releede ja korralike jämedate juhtmete peale mõtlema...

Fakt on, et kõrgemal pingel põlevad pirnid kõvasti heledamalt ja vähem kollaselt, kuid samas põlevad nad nii ka kiiremini läbi. Samas ei tohiks valikut tekkida, et kumb olulisem on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.06 10:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: olc
tühikäigul soe mootor ja voltmeeter näitab 13,08V, aku peal on pinge 13,8V. pinge lang on peaaegu 0,8V on seda palju?

Arvestades seda, et mu C4-l oli pingelang ligi 2V, siis ei ole palju, kuid mind paneks see siiski juba releede ja korralike jämedate juhtmete peale mõtlema...

Ex ta paneb mõtlema jah, udud on relee peal, peab vist teise relee kõrvale ehitama
EDIT: sai siis lõpux philipsi GT150 pirnid hangitud. releesid pole veel ehitanud, aga ilma nendetagi oli valgus suurepärane. naine juba kõrval ytles et tee on niii valge, ju siis pole ainult minu ettekujutus et valge on:D

tsooru
huviline

Registreerunud 14.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 21.11.06 16:33 Tsiteeri

Ma panin oma A4-le kah Philips GT150, ennem olid tavalised osramid, nyyd on hoopis teine tubakas, tuli on kohe valge ees ja mis peamine lausa näeb mis vihmamärjal asfaldil toimub.
Ennem linna vahel sõites kui vihma sadas siis ainult oli aimatav, et tuled põlesid.

Andy
huviline

Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4, B5

postitati 21.11.06 17:09 Tsiteeri
pingest tuledel

Tsitaat:
Ex ta paneb mõtlema jah, udud on relee peal, peab vist teise relee kõrvale ehitama
EDIT: sai siis lõpux philipsi GT150 pirnid hangitud. releesid pole veel ehitanud, aga ilma nendetagi oli valgus suurepärane. naine juba kõrval ytles et tee on niii valge, ju siis pole ainult minu ettekujutus et valge on:D

Kui sa nüüd arvad et sul udud relee peal nagu vaja, siis sa vist küll eksid (uurisin just äsja a4 elektriskeemi). Relee on seal kusagil vahel jah, aga enne seda seal rohkem vaja millegi muu jaoks, kui hea pinge saamiseks udukatele. Tulede ahelas nimelt ikka hunnik lüliteid- klemme- kontakte.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 21.11.06 21:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Aga kui juba juttu tuli tulede reguleerimisest siis kasäkki keegi oskab öelda või lausa väikese pildi siia üles panna sellest kui kõrgel peab olema valgusvihk 5m kaugusel seinast pimedal ajal. Mul on tunne et midagi tulede juures on ka valesti reguleeritud. Pimestada inimesi aga nagu ei tahaks. Aga kuidas AUDI 100-l ntz seda õiget valgusvihu kõrgust kätte saada ?

Minuteada on selle kohta tavaliselt tulede juures mootoriruumis silt olemas - kujutan ette, et tõenäoliselt oleks see silt samasuguste andmetega ka 100 kapoti all - nimelt selline, kus on tule kujutis ja juures kiri "1,0%".

See siis tähendabki, et valgusvihu langus peaks olema 1% ehk iga meetri kohta peaks valgusvihk langema 1 cm. Sellest siis tuleks välja, et 5 m kaugusel autost peaks tulede vihk olema 5 cm madalamal, kui auto tule keskkoht maapinnast on.

See väärtus võib olla eri autodel erinev, aga umbes sellisel moel peaks see valgusvihk kõrgussuunas paika saama - auto seistes tasasel pinnal mõõdad tule keskkoha (reflektori või läätse keskkoha) kõrguse maapinnast, siis näiteks teed seinale 10 cm ennem mõõdetud väärtusest madalamale märgi ja sätid auto 10 m sellest seinast eemale. Selle järel sätid lähitulede valgusvihu ülemise serva ennem seinale tehtud märgi kõrgusele.

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.06 23:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Andy
Kui sa nüüd arvad et sul udud relee peal nagu vaja, siis sa vist küll eksid (uurisin just äsja a4 elektriskeemi). Relee on seal kusagil vahel jah, aga enne seda seal rohkem vaja millegi muu jaoks, kui hea pinge saamiseks udukatele. Tulede ahelas nimelt ikka hunnik lüliteid- klemme- kontakte.

Ei exi ma midagi, udud on relee peal ja MOTT, ise sai ehitatud ja juhtmeid veetud, mitte mingit skeemi kusagil raamatus taga aetud

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 22.11.06 10:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Võiks tagastange sisse pro˛ektori aretada, nagu rekkadel, veoautodel jne. siis oleks piisavalt valge, et tagurdada :D Aga rekkadel, veoautodel see kasutusel töötule nime all, sõiduautodele ei ole lubatud seda vist paigaldada.

Areta jah ,aga ülevaatus punktis saad selle prose üsna kiiresti ära võtta, :D

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]