| Lehekülgi: 1 2 |
soldier
huviline
Registreerunud 15.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4,A4 B5 Q
|
|
postitati 20.01.12 14:48
|
|
|
Kas tõesti keegi ei oska lahti seletada? 
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
|
postitati 20.01.12 14:54
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: soldier
Kas tõesti keegi ei oska lahti seletada? |
C4-l ei saa ülevalt käsipiduri trosse reguleerida, niisiis ära vaeva pead, kus see tuhatoos on. Põhja all summuti kohal on reguleerimiseks mutter,
seda saab pika padruniga keerata. Väga kehv ligipääs. Tegin eraldi võtme selle jaoks. Trosse eraldi reguleerida ei saa.
|
|
|
|
soldier
huviline
Registreerunud 15.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4,A4 B5 Q
|
|
postitati 20.01.12 15:28
|
|
|
Suured tänud vastamast,eks proovin 
|
|
|
|
dub1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: AV6
|
|
postitati 26.06.12 08:55
|
|
|
Vb loll küsimus aga, kas käsipiduril ei peaks olema seal supordi juures mingit vedru, mis tõmbab tagasi seda hooba??? mina igaljul ei leidnud ja
tagasi tuli siis (käsipidur tuli maha) ainult siis, kui lükkasin hooba käsitsi tagasi... Või peab siis olema seal mingi automaatne värk??? ehk keegi
viitsisb lahti seletada või on äkki kellegil mingied pilte milline on kellegi see suport taga..
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 26.06.12 09:55
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: dub1
Vb loll küsimus aga, kas käsipiduril ei peaks olema seal supordi juures mingit vedru, mis tõmbab tagasi seda hooba??? mina igaljul ei leidnud ja
tagasi tuli siis (käsipidur tuli maha) ainult siis, kui lükkasin hooba käsitsi tagasi... Või peab siis olema seal mingi automaatne värk??? ehk keegi
viitsisb lahti seletada või on äkki kellegil mingied pilte milline on kellegi see suport taga.. |
On erinevaid, ühel vedru väljas, teisel vist suporti sees hoopis.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 26.06.12 10:00
|
|
|
C4 puhul on kõigil tagasitõmbamise vedru väljas. Kui leiad suppordi küljes veidra poldi, millel on soonekujuline asi küljes, siis on sul vedru
lihtsalt puru läinud ja irdunud. Ma kohanud ka vedru, mille pingutusvõime jäi vist 10 aasta tagustesse aegadesse .
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
postitati 26.06.12 15:51
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: kps
C4 puhul on kõigil tagasitõmbamise vedru väljas. Kui leiad suppordi küljes veidra poldi, millel on soonekujuline asi küljes, siis on sul vedru
lihtsalt puru läinud ja irdunud. Ma kohanud ka vedru, mille pingutusvõime jäi vist 10 aasta tagustesse aegadesse . | No ei ole kõigil vedru väljas.Mina olen välimist vedru
näinud ainult Q-del aga nendel on ka support ju käsipiduri hoova asendi mõttes teistsugune.
|
Numerus stultorum infinitus est.
|
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.
|
|
postitati 24.11.13 17:30
|
|
|
Tere!
Mure järgmine - olen tagumise piduri juures kõik välja vahetanud - kettad, klotsid, rem komplekti paigaldanud. Juhipoolne seisupidur ikka ei tööta.
Trossid on korras, hoob on ülalttõmbega ja liigub. Kas seal hoova juures saab midagi kulunud olla ja kas seda saab vahetada? Tundub olema ainus asi
mis veel võib vigane olla.
Hannes
|
Parem surra seistes kui elada põlvili
|
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
|
postitati 24.11.13 17:45
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Hannespoiss
Tere!
Mure järgmine - olen tagumise piduri juures kõik välja vahetanud - kettad, klotsid, rem komplekti paigaldanud. Juhipoolne seisupidur ikka ei tööta.
Trossid on korras, hoob on ülalttõmbega ja liigub. Kas seal hoova juures saab midagi kulunud olla ja kas seda saab vahetada? Tundub olema ainus asi
mis veel võib vigane olla.
Hannes |
Ise just uurisin, eraldi hooba saada pole. Pakutakse ainult supporti kogu täiega. Hind vana tagastusega autoeksperdis oli midagi 79 euro kanti mälu
järgi. Ilma vana tagastuseta läheb 45 euri otsa.
|
|
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.
|