Lehekülgi: 1 2 |
pandiit
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.06 16:52
|
|
|
EGR ja mõni katkine lõdvik ongi põhilised kurjajuured mis jubedat suitsemist põhjustavad, enda masinal nöökis ka kunagi EGR ja tagatipuks oli
intercooleri ja sisselaske kolektori vaheline lõdvik katki.
|
|
|
kaljumng
huviline
Registreerunud 06.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.06 11:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
Te võite peksta, aga audil see nii ei fungeeri.Turbo imeb õhu läbi vahejahuti see nagu ei peaks morjendama kas vahejahuti lekib või mitte, fakt on see
et õhk peab normaalselt peale tulema.Selline asi peaks olema kui õhku peale ei saa(filter umbes).nii ma saan aru.Turbo ülesanne ikka on et imeda ja
suruda?või ei ole? | Turbo surub õhu läbi jahuti mitte ei
ime.
|
|
|
allud
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7
|
postitati 12.11.06 13:18
|
|
|
Minulgi oli sama jama Oisu spetsid pandi egr ile pimeda ette. See aitas natuke kaasa. Kuid pea süüdlane oli mul ummistunud katalisaator. Võtsin kati
vahelt välja siis torudes olev vaatepilt oli kole. Toru sees oli u 2mm kiht tahma.
Koputasin terve jooksu haamriga läbi vaikselt ja kati lõhkusin seest tyhjaks. Sinna sisse lasin keevitada uue otse toru(et katis sees keerised ei
hakkaks toimuma) Pärast kokku panekut panin auto käima ja andsin u 2 minti 3k juures kaasi. Terve õue oli musta täis ja maas ca pool pange tahma.
Pärast paart head piitsutamist ja oli suits nagu võluväel kadunud.
Nuudseks olen u 2000 sõitnud ja pole jälgegi mustast suitsust ega tahmast. Ja muidugi oleks soovitav ikka nädalas korra torud tühjaks lasta.
Pehme mööbli tootmine ja müük
Diivani voodid
www.empak.ee
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.06 13:19
|
|
|
2,5 sel ei tohi EGR kinni panna kui on õhulugeja peal, see näeb kohe ära ja siis goodbye võimsus Kes see tarkpea seal Karla Autos huvitav ütles et pihustite komplekt maksab 10000? miks sa teda p... ei saatnud,
uusi pihusteid pähe määrida on sama hea kui uut autot. uued pihustiotsad TDile on ka juba pikkemat aega olemas ja kättesaadavad, hinda peast ei
mäleta aga igatähes ei ole 2000 tk, saab mingi 500 eeguga tk hakkama 
|
|
|
allud
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.06 13:59
|
|
|
Kas sinu masinal jõud ei kadunud ära kui EGRile pime ette pandi?
|
|
|
Maitz
huviline
Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.06 14:27
|
|
|
Mul on ka EGR klapp kinni pandud,ei saa aru küll,et võimsus kadunud oleks,kat on ka vahelt väljas
PS: Pihustiotsad on olemas täitsa eraldi ja tüki hind oli 350 eeku
|
|
|
allud
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.06 14:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: scottimees
Kas sinu masinal jõud ei kadunud ära kui EGRile pime ette pandi? |
absoluutselt mitte
ja pärast kati eemaldust see suurenes hoopis
Pehme mööbli tootmine ja müük
Diivani voodid
www.empak.ee
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.06 16:13
|
|
|
Huvitav. Ma ühel 2.5 TDi'l panin EGR kinni ja panin arvuti külge, kohe olid õhulugejal teised näitajad ja igasugused imevead ronisid sisse, mis
blokeerisid võimsuse ära, see oli üksik juhtum, rohkem ma katsetama ei hakkanud. vb olekski pidanud. Seda sai tehtud 85kW'sel 100/A6'l võibolla 103
pole nii tundlik ja btw ma olen paljudel masinatel (Audi A6, BMW 525TDs,
VW Sharan, VW Golf, MB Vito) kate tühjaks teinud ja oli kasu ka. Tahmasus oli väiksem, jõudu oli rohkem, ühel isegi õlikulu kadus. Paar masinat oli
sellist mis ei tahtnud käia, sest lörid umbes olid. Panid käima, surid kohe välja, summutist ei tulnud piuksugi läbi Ja kui oli katalysaator ära eemaldatud oli jälle kõik korras 
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 12.11.06 18:24
|
|
|
Rääkige natuke ABP mootorist, sellel ei ole seda egr klapisüsteemi. Kuulnud olen ainult seda et ülevaatuse ajaks pannakse mingile klapile pime ette et
tahmasus väike oleks. Kas ABP lollikindlam, katti pole ka all, täitsa tehase torud jooksevad eest taha.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 20.12.06 16:15
|