Need c4 tumeda taustaga tuled on huvitavad. Krt, vägisi kisub vist nende tulede poole, kuna auto esimesed tuled just tagurdati niikuinii katki.
On kellelgi kogemusi nendega? on keegi neid küljes näinud? Mustale S6-le tasub neid panna (näiteks koos tumedate suundadega).
Kas nad näitavad kaa?
Ei tahaks välimust kindalasti ära rikkuda nendega..
venom
huviline
Registreerunud 28.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi coupe 1987.a.
postitati 26.12.06 16:56
Tsitaat:
P.S. tegelikult tumeda auto küljes on korralik tume tagatuli päris asjakohane, aga ise küll sellist raha (200+ e) selle eest
välja käima hakata ei viitsiks.
.. sellist raha? Ma ise olen kasutanud just musta lakki ja maksis isegi natuke alla 100 kr. Ja tulemus minuarust väga hea (läikiv must ) tuledelakki saadaval siis ka punast
esisillaveo "parim sõber" on käsipidur
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
postitati 26.12.06 17:27
Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Mina küll ei leia, et tumendatud tuled ilusamad oleksid, küll aga tean seda, et jube halvasti on selliseid tulesid päevasel ajal näha, ei saa arugi,
kui ees auto pidurdab või suunatulega märguande annab, pimedas on veel kuidagi näha.
Korralik tume tuli on sama hästi nähtav, kui algupärane. Enamasti on küll nende paigaldamise järel vaja ka lisahelkurid paigaldada -
näiteks praktiliselt kõigil Treseri tagatuledega autodel on tagastangel lisahelkurid.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 20.2% - SQL: 79.8%]