Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Küsimused A8 kohta (Vastuseid: 60 | Vaatamisi: 9822)
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 31.05.06 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Benner
tekkis kysimus ka veel kliima kasutamise kohta, et mida teeb see noole ja A-tähega nupp?

See peaks aktiveerima aktiivsöefiltri.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.06 12:26 Tsiteeri

Peeglite kokkuklapimisega sul arvatavasti see pull, et sina väänad nuppu sinna kujutise poole (kokkuklapimise kujutis asub reguleerimisnupu vasakpoolse akna regulli nupu all plaadi peal) nagu ka peeglite reguleerimise puhul, aga püüa nupp keerata vasakpoolse peegli reguleerimise asendist veel vasemale.Proovi keerata nupp kõrvalistuja peegli peale ja lülita siis tagurpidi käik sisse - vaata kas peegel keerab ennast ise allapoole.
Kui nii ka ei tööta siis ära loodagi, et tagurpidi käigu vm. sellise abil need tööle saad.
Mul 3 saksakeelset juhendit täiesti olemas ja 2000 kuni 2002 ka eestikeelne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Benner
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q, 1998

postitati 31.05.06 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TT
Peeglite kokkuklapimisega sul arvatavasti see pull, et sina väänad nuppu sinna kujutise poole (kokkuklapimise kujutis asub reguleerimisnupu vasakpoolse akna regulli nupu all plaadi peal) nagu ka peeglite reguleerimise puhul, aga püüa nupp keerata vasakpoolse peegli reguleerimise asendist veel vasemale.Proovi keerata nupp kõrvalistuja peegli peale ja lülita siis tagurpidi käik sisse - vaata kas peegel keerab ennast ise allapoole.
Kui nii ka ei tööta siis ära loodagi, et tagurpidi käigu vm. sellise abil need tööle saad.
Mul 3 saksakeelset juhendit täiesti olemas ja 2000 kuni 2002 ka eestikeelne.

kas sul juhend on ka digitaalsel kujul?

peegel toimib tagurdamisel, st et suunab ennast alla, ja nuppu ma ikka keeran sinna märgi poole jah sinna vastavasse asendisse, parempoolsest peeglist või igastahes selles suunas käib selline klõps, ja siis on vaikus..:(

ja selle suuna kohta uurisin yhest teenindusest, et värvi kahjustamatta seda sealt ära kruvikaga ei saa, lihtsam variant on logar lahti võtta ja sealtkaudu see pirn ära vahetada...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
akker
huviline

Registreerunud 19.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8

postitati 31.05.06 21:04 Tsiteeri
veel küsimusi

auto on S8, 2000.

1) istmemälud: mul on seal 5 nuppu: "1","2","3","*" ja "ON/OFF". Mis järjekorras neid suruma peab, et seis salvestada? esimene mälu mul vist kuidagi õnnestus, aga rohkem ei õnnestu.

2) Lisaks on 2 võtit autol minu oma suudab istme, rooli ja peegild minu jaoks õigesse kohta liigutada, aga naise võti surub juhi vastu klaasi. ei oska teise võtmega mäluhäälestust paigaldada.

3) kõrvalistujal on ka mälud (4tk) kuidas neid häälestada? Nagu pressiks peale, aga ei hakka iste liikuma. Nuppudest liigub iste küll.

4) kliimaseadmel on ECO ja REST nupud, mida need teevad? (tean küll, et need on vist kõigil Audidel, aga mul pole enne sellist olnud ja mauaal on saksakeelne)

5) kuidas saaks teha nii, et autotelefon ennast koos süütega välja lülitaks (audi logodega nokia 6090 vist). mul on tunne, et ta lülitab välja küll, aga mingi viivitusega, pole täpselt aru saanud, aga vast mingi 30 minutit hiljem. Võibolla ka tund.

6) ütlesid, et Sul on eestikeelne manuaal olemas selle autole. Kas jagad seda? Mis kujul ja kus? Sealt loen vast ise ka vastuse(d) välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 31.05.06 22:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: akker
auto on S8, 2000.

1) Mäludest juba rääkisime, pane iste paika nii nagu sa ise tahad seda (tee seda oma võtmega), näiteks sinu sõiduasend tahad et oleks No.1, siis (uks hoia lahti), vajuta mälunuppu ja siis vastavat numbrit kuhu tahad salvestada niimitu sekundit kuni kostub relee klõps. Ära unusta, et kui salvestad erinevaid asendeid, siis saad neid kasutada ainult juhul kui ukse lahti teed. - ohutuse mõttes. Vb mõni salvestab omal No.4-ja alla lamamisasendi, mõtle siis ise mis saab kui sõiduaeg No.4 vastu lähed ja laksu ka välja ei jaga mis juhtus... :P
ON/OFF selle tähendusest eeldame, et saad isegi aru :)

2) Usun, et kui Sa oma naise võtmega nüüd sama kordad, paned tema võtme süütelukku, süüde sisse (ma ei tea kas on vajalik et süüde sees aga proovi), salvestad samamoodi istmed ära, siis toimivad teil mõlemal nii nagu peab. - vähemalt minuteada peaks nii toimima.

3) Kõrvalistuja omadega toimi samamoodi, ma ei tea kas peab samuti uks olema lahti et asendit muuta või mitte. proovi järgi. Salvestamine on sama mis juhiuksel.

4) Rest on väga hea nupp siis kui auto seisma jätad või näiteks tahad, et talvel niiskust ära puhub. Võid ise rahulikult autost minema kõndia ja uksed lukku panna. Kui Auto seisma jätad ja hoiad natuke aega REST nuppu all siis hakkavad puhurid tööle ja puhuvad mootori sooja autosse, ühel hetkel jääb ta ise seisma, mitu min töötab seda pole tähele pannud. ECO nupu kohta räägib ehk keegi targem, pole uurinud.

5) Autotelefon lülitab ise ennast välja tõesti teatud aja tagant.. Võibolla saab ka teisiti häälestada aga pole kindel.

-parandage mind, kui eksisin, siis saan ka ise targemaks:) -

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Benner
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.06 04:21 Tsiteeri

istmemälude juures viga, mille mina tegin, oli see,....... et see kiri MEMORY osutus ka nupuks......:D
ja siis oli juba lapsemäng:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.06 07:16 Tsiteeri

eestikeelse juhendi saad minult 100.- eest Tallinnast Paldiski mnt 100A Reval Auto kasutatud autode majast või helistades nr-l 53 494 994 saame ka midagi muud kokku leppida - liigun palju ka ringi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
akker
huviline

Registreerunud 19.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8

postitati 01.06.06 10:41 Tsiteeri

Tsitaat:
istmemälude juures viga, mille mina tegin, oli see,....... et see kiri MEMORY osutus ka nupuks......:D
ja siis oli juba lapsemäng:)

krt ongi nii... :D

Alan
huviline

Registreerunud 01.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 01.06.06 16:11 Tsiteeri

Mul siis memory selgeks sai ka - samas mul 1 võti ja kahte mälu ei saanud toimima - ei tea miks - unustas ühe asendi ära või siis mina panin millegiga puusse.

peeglid toimivad vastavalt sinu soovile (loe : salvestatud kasutaja kasutatud peegli tagurdamise asend) tagurdades - algatajal keeras alla ratta juurde - mina seadistasin ka endal nii - sest äärekivi hea jälgida siis - D peale lajatades viskab ju paika tagasi.
kokku klappimisel on sul mehaanika kulunud - annab üle ja sp. ka kokku ei klapi - minuoma toimib (Y)

mul aga endal selline kys. et ukse talal on kaks lylitit - üks pagass ja järgmine ?? mis see küll on .. kujundit on kuidagi raske kirjeldada :lol

see ka et mul ABS annab signaali - samas tean ,et klotsid ok - on andur kuskil segi läind ??

käigukast käigu vahetusel nn: jõnksutab ( annab ikka tunda kui käiku vahetab) kas oleks aeg filter õli KIIRELT vahetada või on juba põhjust muretsemiseks(teatavasti kastid lähevad siis remonditakse harva)

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 01.06.06 17:47 Tsiteeri

see teine nupp mahuandurite välja lülitamiseks. mul andis absi viga siis kui 1 esimene rattalaager läbi oli.

Benner
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.06 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
see teine nupp mahuandurite välja lülitamiseks.

näiteks kui tahad jätta koera autosse, et siis auto kisama ei hakkaks...:D

Alan
huviline

Registreerunud 01.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.06 06:58 Tsiteeri

ratta laagreid kontrollisin - eelnevalt - loksu sees pole.
endal selline m6te et juu on siiski esimesel(ed) anduril mingi viga - pole kahjuks alla veel j6udnud kui järgmine nädal teen seda ja kirjutan siis siia ka mis tegelikult viga.

olen kuulnud ,et vaja mingi asi nullida(pardakomp.) kui oled korduvalt aku juhtmeid maha v6tnud - vastab see t6ele ?

nii ja siit kohe ka kysimus selle mahu anduri kohta - kus ma tean kas ta on peal v6i maas hetkel ? on seda kuskilt näha ka ?? v6i pean hyppama autos hakkama et kontrollida :D :D

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.06 11:49 Tsiteeri

absi andur võib olla ka tiba paigast nihkund, siis hakkab ka jebima. anduril võivad ka juhtmed väsind olla, saab testriga takistust mõõtes kontrollida(samal ajal juhtmeid liigutada).

mahukad lähevad iga kord uuesti peale kui uksed lukku paned, kui ei taha et läheks, siis vajutad seda nuppu, järgmine kord lähevad jälle.

Alan
huviline

Registreerunud 01.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.06 12:40 Tsiteeri

minul siis natuke tehnilisemad kysimused ka.

kui palju läheb 6li 4,2 Q. autom. kasti ???

kas kyynalde ostmisel on mingid erikyynlad(temperatuuri arvestades) kui jah siis milliseid soovitate?

tundub et ei tööta peegli soojendused (panen tagaklaasi soojenduse peale - teeb puhtaks - peeglid ei m6ika kuskile poole ) on need kaks asja koos ikka v6i peab olema peeglite jaoks eraldi lyliti?

kus saaks antenni ( automaatset ) osta ja mis hinnaga ?

on kellelgi pakkuda äkki taga tuli vasakpoolne(juhipoolne siis ) ja see mis on siis pagassi kyljes mitte tiiva oma - pragu sees vajab vahetamist.

v6ib ka U2U

aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 05.06.06 15:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
Tsitaat:
:D

1) kas antenn sõidab yldjuhul ise sisse-välja?
2) ikkagi kuidas suunatulepirnile ligi saaks ilma midagi lammutamatta?
3) vahest kui auto kõvamini raputada saab, viskab yhe xenoni kustu, annab ka veateate, aga kui koraks kustu-põlema panen, sis korras? miks nii? elektriline kala? või typviga?
4) pidurid vilistavad, klotsi on veel kõvasti...miks nii?
5) peale igat seismajätmist tuleb juhipoolsest kapotialusest nurgast ca 30 seki kohinat, seal see vaakumteema, on see väga ebanormaalne..?

kordan veel, et suured tänud vastamise eest:)

1. mis antenn sul on? kui orig. sisi see ju 6mm poldiga keeratud alusele mis on tagatiival...
2. ma ju ütlesin aja kruvikas vahele(mõistlikult), reeglina neil 2 plastikust naga mis hoiavad tuld tiiva sees kinni. kui ära lõhud pole hulllu, 55kr häving+pents forssi! :)
3. võib mitu viga olla, sitt kontakt(mõni klemm mädand), kõrgepingeplokk vigane, pirn ise vigane, kas värvus on mõlemal pirnil sama? teatavasti hakkab xenon pirnil "color change" enne täielikku surma.
4. tundub, et all on orig.klotsid mis on ilmselt praagid või midagi, mul on täpselt sama case, tutikad klotsid-kettad revalis pandud ja vilistavad! peab vist minema muret kurtma.
5. see on täiesti normaalne, see on kliima kohin... kui ilma kondita sõidad siis seda häält ei ole. aga mis vaakumist sa räägid, siis seda ma küll ei tea...vähemalt ei meenu. ;)

4. minge kurtke jah muret aga tean et kui klotsid liialt kuuma saavad pidurdades hakkavad ka laulma. Tõmbab mingi nagu kõva korra peale. Võib olla ka klotside ebaühtlasest kulumisest

Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Alan
huviline

Registreerunud 01.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.06 07:58 Tsiteeri

ise kysin ise vastan :D

kasti siis läheb 4,2 Q. tipt. 7,3 liitrit 6li

kyynlad siiski nelja dioodiga peaks sobima enamus.

antenni saan poest ja tuld ei leidnud :D

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.06 17:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Alan
kyynlad siiski nelja dioodiga peaks sobima enamus.

pane ikka orig. bosch HGR7KQC, mitte mingid suvalised.

Benner
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.06 17:45 Tsiteeri

ma siis testisin a8-t ka offroadis ja jäin siis rappa kinni-see masin on jah pigem ikka limusiin ;)

istusin seal siis kinni kuni põka välja tiris, kuid peale seda, kui natukene hoogsamat sõitu teen ja vasakule järsemal keerates paremad amordid natsa survet saavad-hakkab parem tagumine amort kiunuma ka väikeste konaruste peale..
alguses öeldi mle et amort kakat täis, aga sai pestud masinat ja anomaalia jätkub, muidu ei ole , aga siis kui korra survet saab sinna poole, siis kiunub-ägiseb jälle...:(

ja see 15cm pikkune must liist kadus juhi poolt ära..on kellegil pakkuda???:(

Benner
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.06 20:47 Tsiteeri

niisiis, kustus ära kliimal vasakpoolse temp. näitaja valgus...millest see võib tingitud olla? vbl on kellegil kogemusi??

rastva
huviline

Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.06 22:15 Tsiteeri

mina surun ka siia teemasse oma küsimuse,kas kõigil A8 omanikel saab probleemideta kellaaega paika panna?Minu oma(98a,GPS-iga)ei mõju need nupud,kust kella sättida.Kas kell on sätitud kuidagi automaatselt Saksa ajale,ja kuidas kurat see asi paika saada,jube vastik kui päevast päeva vale kell näkku passib.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.07.06 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
niisiis, kustus ära kliimal vasakpoolse temp. näitaja valgus...millest see võib tingitud olla?

Läbipõlenud lambist vast.

Alan
huviline

Registreerunud 01.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.06 14:30 Tsiteeri

ma kaldun arvama ,et väsis ära display - seal peaks olema digi see asi siiski. kui väsib siis ka kustub - parandada siis seda ei saa - ainult vahetada

aga loodan ,et eksin kuna see display pole just odavate killast (võrreldes pirniga)

Benner
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.06 16:53 Tsiteeri

ega kellegil kogemust pole, kuidas see diplay(või kogu see kliimajuhtimise kupatus) konsoolist välja käib? kas peab palju lammutama või saab lihtsalt? diplayl idee järgi peaks siis mingi yhendus katkenud olema, kas trykiplaadil vms, mitte et ma mingi tark oleks, aga kui lihtsalt ära käiks, viskaks pilgu peale...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.07.06 17:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Alan
ma kaldun arvama ,et väsis ära display - seal peaks olema digi see asi siiski. kui väsib siis ka kustub - parandada siis seda ei saa - ainult vahetada

aga loodan ,et eksin kuna see display pole just odavate killast (võrreldes pirniga)

No digidispleil on ka ju taustvalgustus. Kaldun arvama, et selle aastanumbri A8-l kasutatakse selleks veel hõõglampe, mitte dioode. C4 100/A6 kummagi kliimaakna taga on küll üks plastsokliga 0.8W hõõglamp.

Benner
huviline

Registreerunud 13.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.06 13:51 Tsiteeri

käivitamisel viskab sinna service aknasse (kus ka õlivahetuse kohta märku annab) põneks sekundiks vilkuma sellise kombinatsiooni:
1n 1

oleks tore kui keegi seletaks mida see tähendab..

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.6% - SQL: 55.4%]