Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: 29. juunil (traditsiooniliselt neljapäev) Türisalu pangal kell 20.00 (Vastuseid: 67 | Vaatamisi: 8706)
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.06 17:12

kus oli kriitika ?

postituse mõte oli, et keegi võtku ohjad oma kätte, pangu teema püsti ja tuld.

kõik ei saa ju oodata, et küll keegi teeb.

edu :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.06 18:11

Kiirelt lugedes jäi selline mulje, aga no harm done.
Tonny osalt on sul õigus, aga see teema algatus on ka et "saame kokku ja teeme midagi". Teadupärast nii ei sünni midagi. Vabatahtlikult võtsin ühe neiu teema üles kuna see oli soiku jäänud...
Ürituse eesmärk on siiski klubiliikmetega tutvuda, lõbusalt aega veeta. Hetkel on mitu huvitavat mõtet kuid ei tahaks neid enne avalikustada kui asjad paigas.
Kui uudiseid on annan kohe ka teada :)

Päikest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.06 18:03
tutvus

...pole ka saand veel kuskil tutvumis õhtul käia.häbelik ka selline...
...aga noh soome tööle seekord ei saanud ja kast õlut üle + muud pudelid mingi ollusega.
kui on mingi mõistlik mõttetera kellegil lõuna eestis siis lõõks kampa.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 07.06.06 19:01

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: riio
VÕRU-st ja vaatama. 13 & <

ohh sind küll kas siis audi klubi peab võrus kogunema... kas siis nii hull on asi :) mul tuleb isegi kuresaarest sõpru haapsalu...võrustki tulek poleks ju nii hirmus.

Virisejad mis te virisete võtke ise punt kokku ja laske koos jaanikaga kuskil mere rannas põõsa varjus õlut.

Minu kirjutatust said paljud õieti aru 13 & < (mõtlesin 13-nendal ja edasi haapsalus .
ja nii se ka oli
13 -oli kiirendus kõigile ja
14 - seal samas said kokku tegijad audi fännid (mitte õlleninad) ja pidasid maha korraliku ajavõtuga AUDI -dele KIIRENDUSE.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a

postitati 12.06.06 16:38

oi kus nüüd öeldi ei joo õlut joon mega kallist kraami te ei jõua seda osta :D :P ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a

postitati 12.06.06 16:39

nii tegelt võiks ju audid kokku koguda ja minna näiteks saaremaale möllama meri jne.......:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.06 17:31

jaanika, vata kui sa oled oma postituse teinud, ja siis tuleb meelde, et midagi võiks veel lisada, siis ei pea sa mitte uut postitust tegema.
nimelt on kavalpead kodanikud itipoisid lisanud foorumile sellise kavala nupukese, kuhu on peale kirjutatud mulle siiani arusaamatutel põhjustel tähtedekombinatsioon "muuda"
ükskord proovisin...ja oh seda imet, ma sain oma ennem lisatud postitusele salaja veel juurde kirjutada, nii, et keegi sellest midagi veel ei tea ;)

meeldivat foorumi võimaluste avastamist :)

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.06 20:38

Ohh ma ka nüüd targem olemas nupuke lausa "muuda"...ma ei leia seda nuppu ülesse ...pigem siiski tekst või ikoon. Ei tasu kohe iroonitseda...:cool:
Aga kokkutulek pole pahamõte, kes ei taha ärgu tulgu. Kui asjaolud sobivad roniks ka ise kohale mõnusaid audisid piiluma :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jvc
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E´92

postitati 15.06.06 14:51

isegi oleks käsi:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Qua
huviline

Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 quattro 2.3 (1992)

postitati 16.06.06 18:09

ma ei saa aru mix meie eestlaste komme on kohe ironiseerima ja hüppama teiste kallal akata. see ei lää vabsee teemasse, aga mainima peax ikkagi. teada ju on et igaüks ei tea kõike. olgem inimesed, ja las teised olla kaa, sest eximine on inimlik. enivei mingi ürituse tegema peab, aga ex see rohkem stuff-i mõelda. (ärge selle viimase lause pärast kohe kõrri hüpake, sest teada on et nüüd kooritaxe 7 nahka ja 8-s igaxjuhux veel)

--:::Quattro:::--
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 16.06.06 18:19

Kui tahad mingit audide kogunemis/koosviibimist teha siis vajad ainult 3 elementaarset mõtet.
1. Koht :P Staap või mõni suur parkla
2. Kuupäev
3. Kella aeg

Mina ei tea tea kyll miks peab alati kõik staffi õlgadele jätma.
Eelnevalt lihtsalt vaata, et mõningad suur-yritused või muud koosviibimised ei kattuks sama kuupäevaga. Selle asemel, et teha teema, et saaksime kokku jne... siis pange esimesse postitusse 3 mainitud punkti ja asi klaar.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.06 21:55

Tsitaat:
Algselt postitas: john
Kui tahad mingit audide kogunemis/koosviibimist teha siis vajad ainult 3 elementaarset mõtet.
1. Koht :P Staap või mõni suur parkla
2. Kuupäev
3. Kella aeg

Mina ei tea tea kyll miks peab alati kõik staffi õlgadele jätma.
Eelnevalt lihtsalt vaata, et mõningad suur-yritused või muud koosviibimised ei kattuks sama kuupäevaga. Selle asemel, et teha teema, et saaksime kokku jne... siis pange esimesse postitusse 3 mainitud punkti ja asi klaar.

kolm asja küll aga ega mina ju ka ei tea kus kõik tahaksid minna ma võin ju öelda ükskõik kuhu aga siin ju loeb ka teiste inimeste arvamus nii et andke kõik teada kus võiks midagi teha ise pakuks saaremaa ja laagri parkla sobiks mega hästi kogunemiseks aga ootaks siis pakkumisi :)

AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 22.06.06 22:29

See küll minu arvamus - aga proovige see üritus siiski mandril korda saata (ebaõiglane muidugi saarlaste vastu), kui sinna juba tuleb suurem hulk huvilisi siis saaks seal kohapeal ja edaspidid seda asja põhjalikumalt ehk rääkida. Ise arvan et saartele jätavad paljud tulemata kulutuste ja kauge asukoha tõttu.

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
street333
huviline

Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.06 16:58

Teen oma esimese posti siia, olen küll uus ja roheline aga äkki võin ka oma sõna öelda.

Pakun välja Kauksi ranna Peipsi ääres. Seal on suur parkla, kena loodus ja kõik mida meil üheks kokkusaamis ürituseks vaja on.

kõike kaunist

street

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.06 19:08

jaa see on väga hea mõte seal saaks olla küll grillida jne:D

street333
huviline

Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.06 21:11

Tsitaat:
Algselt postitas: jaanika01
jaa see on väga hea mõte seal saaks olla küll grillida jne:D

just just. Seal on meil kõigi jaoks ruumi, nii parkimise kui ka telkimise kohapealt.

Ise asi on nüüd see kuna, ehk siis mis kuul kas juuli või august. Räägitakse et Juuli olevat soe, aga noh seda Eestimaa kliimat ei tea ju kunagi ette.

Siia võiks hääletuse teha mis kuu ja miskuupäev kellegile sobiks, see on ainult mõte mis pähe tuli.

Igasugune kriitika on teretulnud

street

jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.06 05:50

STREET 333 väga hea mõte hääletaks ja paneks kuupäeva paika, jah koht on tõesti hea palju ruumi ja sinna mahuks vabalt ära.:D

Fxz
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 CABRIOLET

postitati 25.06.06 14:25

Vaadates seda teemaarendus ja mõeldes sellele, et ega enne 2 nädalat seda rahvast niikuinii sinna kokku ei aeta, seega ei näe ma enam 14, 15, 16 juulil suvepäevade teostamise mõtekust.:(
Kui rahvas jääb tulemata kauguse ja kulutuste poolest, siis... jah Tallinnast Kauksi äärde on 210 km ja Tallinnast suvepäevade kohale 250 km jah 40 km rohkem praam jne...

Minupärast võitegi selle Kauksi ranna ürituse Suvepäevade ürituse nime all pidada... Mul lihtsam, mis sest et juba muidugu 5 inimest on rabelenud kevad otsa selle nimel, et suvepäevad saaremaal korraldada...:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
frames
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.06 17:31

Ei ole mõtet :mad:- stiilis nägusid teha. See Saaremaa- suvepäevade teema on nähtavasti piiratud ligipääsuga teemade all. Suurem osa rahvast sinna ligi ei pääse ju. (mina ise ka) Kahjuks ei ole kuskilt lugeda 5 inimese pingutustest suvepäevade korraldamisest saaremaal. Nii arendavadki ülejäänud liikmed oma teemat.:P

Qua
huviline

Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 quattro 2.3 (1992)

postitati 25.06.06 21:41

vot just, kus on juttu suvepäevadest??? mitte kuskil... loomulikult akataxe oma joru ajama. ma pole mitte mingist üritusest kuulnud... see teema siin on ainus, kus midagi üldse mõeldaxe ja arutataxe. ja kui nüüd lõpux akkab asi juba kuhugile jõudma, sis ärkavad inimesed üles ja iroonselt ütlevad et ah tehke ise ja et meie ullult rabame et midagi korraldada jne. andke teada et midagi toimub, sis ei olex seda teemat üldse siia vaja. kotis elada ju kaa jama!

--:::Quattro:::--
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 25.06.06 21:42

Tsitaat:
Algselt postitas: Fxz
Vaadates seda teemaarendus ja mõeldes sellele, et ega enne 2 nädalat seda rahvast niikuinii sinna kokku ei aeta, seega ei näe ma enam 14, 15, 16 juulil suvepäevade teostamise mõtekust.:(
Kui rahvas jääb tulemata kauguse ja kulutuste poolest, siis... jah Tallinnast Kauksi äärde on 210 km ja Tallinnast suvepäevade kohale 250 km jah 40 km rohkem praam jne...

Minupärast võitegi selle Kauksi ranna ürituse Suvepäevade ürituse nime all pidada... Mul lihtsam, mis sest et juba muidugu 5 inimest on rabelenud kevad otsa selle nimel, et suvepäevad saaremaal korraldada...:mad:

Sry, ma ei saa vait oldud :P
Ilma korraliku programmita ei saa eestlast isegi koduuksest välja, seega pole mingit põhjust solvuda siin Kauksikorraldajate peale. Niikuinii sinna keegi ei lähe.
Loogiline ju et keegi ei hakka mingi lambikutse peale sõitma maha 4-500km. Mul küll targematki teha selle ajaga ja rahaga.

Saaremaa üritus on sul pikalt ette planeeritud ja kuulutatud, tegevused on välja mõeldud, inimesed on selle ammu teadmiseks võtnud ja küll nad ära ka ennast registreerivad :) Siis on arvestatud ka kulutuste ja ajakuluga ja siis pole see paagitäis kellegile probleem.

Sry et sõna võtsin, ma niikuinii kummagile ei lähe - ma ju volkkarimees :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 25.06.06 21:55

Tsitaat:
Algselt postitas: frames
Ei ole mõtet :mad:- stiilis nägusid teha. See Saaremaa- suvepäevade teema on nähtavasti piiratud ligipääsuga teemade all. Suurem osa rahvast sinna ligi ei pääse ju. (mina ise ka) Kahjuks ei ole kuskilt lugeda 5 inimese pingutustest suvepäevade korraldamisest saaremaal. Nii arendavadki ülejäänud liikmed oma teemat.:P

Oled sa AC suvepäevadel kordki käinud, et suure suuga siin kimad. Käi ära ja siis räägi. See ei ole sugugi ainult "piiratud".
Võiks natuke ikka enne teema arendamist kurssi asjaga viia.
Sama kehtib ka kasutaja jaanika ja teiste kohta.
Võtke kord vaevaks ja käige ära.
Ja ärge tekitage fleimi siin.
Krt, närvi ajab mustaks, inimesed näevad vaeva ja askeldavad aga teie ajate ikka oma joru.
Krt, ostke oopel endale!

keskyla
huviline

Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.8Q

postitati 25.06.06 22:32

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo
Tsitaat:
Algselt postitas: frames

Oled sa AC suvepäevadel kordki käinud, et suure suuga siin kimad. Käi ära ja siis räägi. See ei ole sugugi ainult "piiratud".
Võiks natuke ikka enne teema arendamist kurssi asjaga viia.
Sama kehtib ka kasutaja jaanika ja teiste kohta.
Võtke kord vaevaks ja käige ära.
Ja ärge tekitage fleimi siin.
Krt, närvi ajab mustaks, inimesed näevad vaeva ja askeldavad aga teie ajate ikka oma joru.
Krt, ostke oopel endale!

ac suvekal käinud ei ole kuna uus alles, oopelit ka ei taha :D

seda nüüd välja ei peilind millal saares plaanitud suvepäevad toimuvad....aga samas kui need polegi nii "piiratud" sis ehk saaks ise kah kuidagi kampa lüüa (nagu aru saada olen kah roheline alles, aga huvi audi´de ja klubitegevusega seonduvusega suur ;)

suvi meil kodumaal kahjuks lühike ja tahaks nagu täiega viimast võtta, ac´iga kohtumine oleks väga hea tavalisele grüünes õlle joomisele :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 25.06.06 22:52

Tsitaat:
Algselt postitas: keskyla: "seda nüüd välja ei peilind millal saares plaanitud suvepäevad toimuvad..."
Tsitaat:
Algselt postitas: Fxz
...seega ei näe ma enam 14, 15, 16 juulil suvepäevade teostamise mõtekust....

Palun lugeda jutt korralikult läbi:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.06 05:55

Einoh mis Te nüüd nii pikalt planeerite leppige näiteks kokku, et kasvõi 30. juuni 20.00 Türisalu pank. Kuna metsa seal pole, siis on grillimine ka lubatud. Niivähe kui rahvast koguneb mahub sinna ära ka.
Kui sinna ei jaksa minna võite ka Pirital( "misiganes selle baari nimi nüüd on" taga parklas ) näiteks koguneda. Õllesed saavad bussiga koju ka :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.5% - SQL: 66.5%]