Lehekülgi: 1 2 |
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 03.05.06 18:19
|
|
|
Mootori keetmist peaks välistama teine, magnet siduriga vent. Krt., homme hommikul kohe testin, kui külma masina käivitan.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.06 19:29
|
|
|
Ja ja ära ärritu kõik võib olla õige....see on suhteline, mõnel klubilisel siin käib se vent kogu aeg ringi mõnel ei käi ültse (minul) seega mina
uuriks kuidas peaks olema jne. Sinul võib ta siis töötada kui kliima sees ja äkki ongi nii aga esialgu ei ´hakka paanikat tegema sest kliima töötab
väga hästi mul...eks peab kukilt Revali auto meeste käest uurima
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.06 19:32
|
|
|
Ei, mitte paanikat 
Lihtsalt ennast hakkas asi ka huvitama, aga läks päeval meelest, rahmeldamist palju.
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.06 13:41
|
|
|
Nii, proovitud. Konkreetsel isendil, kui kliima OFF, siis elektriline vent jääb seisma. Kliima Auto peale - elektriline kukub kohe uhama.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 04.05.06 14:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andres
Nii, proovitud. Konkreetsel isendil, kui kliima OFF, siis elektriline vent jääb seisma. Kliima Auto peale - elektriline kukub kohe uhama.
|
Vaja katsetada 
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.06 17:00
|
|
|
Sama siin...täna aga sõitma enam ei lähe seega homme
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 04.05.06 17:20
|
|
|
Relee nr. 215 kaitsmepesaga on nt. Audi 100/200 10VT benapumba relee (MC mootor). Normaalselt seal kaitset sees olla ei tohiks, aga selleks et
"vilgukoode" ehk veakoode lugeda, tuleb sinna korraks suvaline kaitse sisse panna.
Arvan, et see relee pole ventikatega seotud.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.06 17:45
|
|
|
|
Niii, täiesti õigust räägid, kui kliima OFF, siis vent seismas, uuesti AUTO-le lükates , hakkab ka vent tööle!!
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.06 18:46
|
|
|
hmmmm siis ilmselt selgub minu hoses testis sama. Aga see tähendab ju seda, et kui viskoga vent peeti lääb siis mootor keemas kohe...juhul kui kliimat
sisse ei pane?
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.06 19:35
|
|
|
See el. vent võrreldes viskoga ikka suhteliselt väiksem... Kui visko läheb, siis keetmise tõenäosus suur. Kuid kuidas visko sureb? Kui nö sidur ära
sureb, kas ei ole siis asi nii tehtud, et vent jääb pidevalt tööle?
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.06 19:03
|
|
|
See el. vent võrreldes viskoga ikka suhteliselt väiksem... Kui visko läheb, siis keetmise tõenäosus suur. Kuid kuidas visko sureb? Kui nö sidur ära
sureb, kas ei ole siis asi nii tehtud, et vent jääb pidevalt tööle? |
Ei ole jah nii, kuna endal just see mure, et visko on saba andnud ja jahutab ainult el.vent, mis tõesti linnasõidul ei jõua maha jahutada, maanteel
aga küll. Nüüd ongi mul ees ootamas väike rem. kas nüüd uus visko või läheb el. venti lisaks installimine. 
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.06 17:22
|
|
|
Minu puhul siis ei pea paika see...katsetasin ära ja kui kliima sees "auto" siis ei hakka el.vent tööle samas ka mitte tühjalt seistes, sest visko
jõuab ennem 98 kraadi maha jahutada ...on püsiv 95-98 soojade ilmadega. Kõik on vahetatud samas. Nii jahutus vedelikud kui termostaat Ise aga ei sokagi enam välja mõelda kuidas el vent tööle saada Peab vist revali minema küsima.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.06 17:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Minu puhul siis ei pea paika see...katsetasin ära ja kui kliima sees "auto" siis ei hakka el.vent tööle samas ka mitte tühjalt seistes, sest visko
jõuab ennem 98 kraadi maha jahutada ...on püsiv 95-98 soojade ilmadega. Kõik on vahetatud samas. Nii jahutus vedelikud kui termostaat Ise aga ei sokagi enam välja mõelda kuidas el vent tööle saada Peab vist revali minema küsima. |
Mul endal seisab seier samuti 95 kraadi peal, kuigi visko on jäigaks tehtud praegu ja ka el vent toimib. Endal juba tekkis mure, et temp liialt kõrge
ja mingi jama kuśagil, aga ju siis nii suurel motol peab see nii olema.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.06 14:08
|
|
|
Einarilt nõu küsides pidi sooja suve ilmaga 100 ja natuke alla seda olemagi ...umbes 95-98 kraadi V8 l . Aga endal üle saja mingi moodi ei lähegi ,
sest visko töötab korralikult aga el.venti tahaks tööle saada. POle kordagi näinud kuidas töötaks. Proovinud juba ikast nippe...et testida seda,
kliimaga ja ilma, seistes ja veel sada varianti aga tööle ei saa. Asi selles, et kui visko ...ptüi ptüi ptüi...peaks leppingu lõpetama, et siis oleks
varu abiline olemas
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.06 19:19
|
|
|
Vta selle varu abilisega on see jama, et ta krt vähe laisk ja ei jahuta üksi kuidagi sooja ilmaga maha. Mul kiskus ikka temp 110 piiresse juba, kuid
nüüd jah 95 - 100-ni. Hea et see normaalne on 
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |