Lehekülgi: 1 2 3 |
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
|
Okei, aga järelikult oli see siis miskine eraauto (loe: mitte politsei arvel olev sõiduk), sest millest tulenes muidu hiljem see vilkur katusel mis
sinna löödi... kuigi, huvitav oleks teada, mis siiski tegelikult sellega on - samas ei usu et politsei palga eest keegi endale sellist masinat lubada
saaks, et siis tänavalt liiklushuligaane noppida. Samuti ootaks huviga TT arvamust, kui ta juhuslikult pole just andnud lubadust asjast vaikida...
Päikest teile! 
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Selle küla poiste tegemistest tõesti ei tea
|
|
|
lare
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Rahuliku Sõidu Octavia
|
|
Veidi teemast mööda,aga nägin täna õhtul peale selle teema lugemist Mustamäel majade vahel minu kõrvalt möödumas hõbedast TT-d,mille armatuuril oli
KOLLANE vilkur.
Tean,milline näeb välja Audi TT ja ei ole värvipime
Tundub,et tegemist korraliku tööautoga
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
kalver6
huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2,6 avant
|
|
kollase vilkuriga ju prügiautod ja tänavapuhastusriistad liiguvad
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Kollase vilkuriga on hooldussõidukid. Kui sa saad ARK-s oma auto passi hooldussõiduki siis ka sina kollast vilkurit kasutada. Endalgi tööl poistel
kollased vilkurid olemas ja teh passi hooldussõiduk kantud ja ei tegele prügiveo ega tänavahapuhastusega.
Väike link kah: http://lex.andmevara.ee/estlex/kehtivad/AktTekst.jsp?id=40282
|
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Seda, et enne kui me ainult kollastest vilkuritest räägime, siis tahtsin tähelepanu juhtida sellele, et olen alles selle aasta alguses
meditsiinitõendit saamas käinud ja kontrolliti ka värvipimedust Samas
sõidan ma umbes 50-60 000 km aastas autoga ja pole siiani ka kollase fooritule asemel sinist täheldanud  Ma ei kahtlegi, et mõne TT klaasi all
võis olla kollane vilkur mis hiljem oli ka katusel... aga jah. Korralik tööauto sel juhul tõesti 
|
|
|
Shelby-SV
huviline
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 66kw 1994
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antsu
Kollase vilkuriga on hooldussõidukid. Kui sa saad ARK-s oma auto passi hooldussõiduki siis ka sina kollast vilkurit kasutada. Endalgi tööl poistel
kollased vilkurid olemas ja teh passi hooldussõiduk kantud ja ei tegele prügiveo ega tänavahapuhastusega.
Väike link kah: http://lex.andmevara.ee/estlex/kehtivad/AktTekst.jsp?id=40282 |
Mis paganama point nendel kollastel vilkuritel on kui te mingid töömesilased pole? oma lõbuks kimate ringi?
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Emm...kollane vilkur ei luba ringi kihutada. Tööga seoses ikkagi. Vaja suhteliselt tihti parkida objektide lähedusse kus on parkimine raskendatud.
Sellest on kasu natuke töö operatiivsuse juures.
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
kuulge iga ehitusfirma töödejuhataja võib sellist autot koos kollase vilkuriga kasutada. Aga jutt oli sinistest vilkuritest päikesesirmides ja ka
magnetvilkurist katusel.
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
No on siis mendil TT või ei ? Küllap ikka on kui rahvas näinud on. Mind
huvitab pigem et kui vahele jääd ja kaks menti autos on, et mis siis saab ? Panevad TT tahaistmele seletust kirjutama ?
To Allans: Ma ei saa nüüd täpselt aru, mida sa mõtlesid lausega "politseil pole TT-d". Et selle omanik pole Eesti riik ja see pole meie poolt
mentidele ostetud auto ? Vahet ju pole kellele see kuulub kui sellega patrullitakse linnapeal ? Eesmärk on sama ja kui sellega ment liikleb, on see
mendi auto. Kõik.
|
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic_metal
huvitab pigem et kui vahele jääd ja kaks menti autos on, et mis siis saab ? Panevad TT tahaistmele seletust kirjutama ?
To Allans: Ma ei saa nüüd täpselt aru, mida sa mõtlesid lausega "politseil pole TT-d". Et selle omanik pole Eesti riik ja see pole meie poolt
mentidele ostetud auto ? Vahet ju pole kellele see kuulub kui sellega patrullitakse linnapeal ? Eesmärk on sama ja kui sellega ment liikleb, on see
mendi auto. Kõik. |
Ei nii see asi ei käi päris. Vahe on suur. Eraauto on eraauto. See et ment mingis suva autos istub ei tee veel sellest sõidukist patrullautot.
Seaduses on täpselt paika pandud millistel alustel saab poest ostetud autost patrullauto.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
|
No kui selle TT-ga autosid rajalt maha võetakse, mis asi see siis on. Patrullauto või eraauto, nii võib ju iga suvaline auto sind tee peal kinni
pidada. Mille järgi ma peaks tuvastama, et tegemist on päris politseinikega, kui selline diskoga TT mul sabas sõidab. Või lasen südame rahus edasi ja
ootan millal 4-5 politsei värvides autot mind piirama tulevad. Lahe elu.
|
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: allans
Tsitaat: | Algselt postitas: epic_metal
mendi auto. Kõik. |
Ei nii see asi ei käi päris. Vahe on suur. Eraauto on eraauto. See et ment mingis suva autos istub ei tee veel sellest sõidukist patrullautot.
Seaduses on täpselt paika pandud millistel alustel saab poest ostetud autost patrullauto. |
Täitsa usun, aga ütle mulle, kas tegu pole siis juba antud juhul jõhkra seaduserikkumisega, kui politsei kasutab mingis suvalises eraautos
operatiivautole mõeldud tehnikat (antud juhul vilkureid). Järelikult peaks need nõndanimetatud politseinikud saama väga korraliku karistuse - samuti
vilkurid konfiskeeritakse - nagu eraisikute puhul. Seega juba antud juhul kui tegu pole politsei valduses oleva autoga, vajaks asi uurimist.
Järelikult peaks pöörduma antud asjaga ka kusagile kõrgema võimukandja poole kui siin foorumis seda jahuma. Muidu võime varsti kohata igat meest kel
ametimärk taskus ja laseb enda/sõbra/konfiskeeritud vms autoga ringi ja peatab liiklushuligaane v kedaiganes ajal, mil vaid suvatseb - ole vaid mees
ja pane vilkurid klaasi taha. Nii need asjad päris ei käi. Venemaa korrupeerunud miilits las jääb Venemaale, mitte ärgu tulgu sama süsteem
Eestisse...
P.S!! nägin täna seda sama hõbedast audi TT-d, millel ilutses katusel oranz vilkur, nr algas vist midagi 010 M.. kirjutasin isegi üles aga see paber
on autos. Aga see polegi oluline, kahju et nii loll olin vaid, et operatiivautovilkureid kasutanud TT nr-it üles ei mõiganud kirjutada....
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Need, kes täna Motorexil käisid, võisid kah imetleda seda hõbedast vilkuriga TT-d väljaspool aeda seismas. Hakkas veel silma, et iluvõrel oli
"Quattro" kiri
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
|
see ei ole mingi seaduserikkumine kuna politseil on sellised asjad nigu
alarmsõiduki kaart ja jälitussõiduk kaart olemas ja see peab olema kõigil olemas politsei töös käigus olevates autodes, seda luba väljastab
politseipeadirektor, ja see auto auto numbri järgi, kehtivusaeg jne.. see on kenasti seaduses kirjas
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
Täitsa usun, aga ütle mulle, kas tegu pole siis juba antud juhul jõhkra seaduserikkumisega, kui politsei kasutab mingis suvalises eraautos
operatiivautole mõeldud tehnikat (antud juhul vilkureid). Järelikult peaks need nõndanimetatud politseinikud saama väga korraliku karistuse - samuti
vilkurid konfiskeeritakse - nagu eraisikute puhul. Seega juba antud juhul kui tegu pole politsei valduses oleva autoga, vajaks asi uurimist.
Järelikult peaks pöörduma antud asjaga ka kusagile kõrgema võimukandja poole kui siin foorumis seda jahuma. Muidu võime varsti kohata igat meest kel
ametimärk taskus ja laseb enda/sõbra/konfiskeeritud vms autoga ringi ja peatab liiklushuligaane v kedaiganes ajal, mil vaid suvatseb - ole vaid mees
ja pane vilkurid klaasi taha. Nii need asjad päris ei käi. Venemaa korrupeerunud miilits las jääb Venemaale, mitte ärgu tulgu sama süsteem
Eestisse...
P.S!! nägin täna seda sama hõbedast audi TT-d, millel ilutses katusel oranz vilkur, nr algas vist midagi 010 M.. kirjutasin isegi üles aga see paber
on autos. Aga see polegi oluline, kahju et nii loll olin vaid, et operatiivautovilkureid kasutanud TT nr-it üles ei mõiganud kirjutada....
|
|
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Need, kes täna Motorexil käisid, võisid kah imetleda seda hõbedast vilkuriga TT-d väljaspool aeda seismas. Hakkas veel silma, et iluvõrel oli
"Quattro" kiri |
ja pilti ei teinudki keegi?
|
|
|
|
Lepp77
huviline
Registreerunud 19.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.6 V6
|
|
igat jama ei tasu ka uskuda
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Kui järgmine kord keegi märkab TT-s vormis politseinike või kui kedagi kinni peetakse siis uurige täpselt välja millega tegu. Tänapäeval igas teises
telefonis kaamerad, tehke pilti. Siis ei teki mingeid mõtetuid diskussioone kas ikka on või ei ole. Elu on näidanud et foorumites argumendid ja faktid
ei ole veenvad. Ma arvan et sellele teemale võiks lisa tulla siis kui kellegil on konkreetsed tõendid asja kohta.
Vaatame ja imestame siis koos
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Kasutan ise telefonina Hewlett-Packard Ipaqi pihuarvutit ning naisel on vana Nokia, ja neist kaasas olnud telefonidest tõesti kummaski pole kaamerat.
Samuti ei pea Motorexi sellevääriliseks ürituseks, et kaamerat kaasa vedada. Kas helistan naisele tööle ja palun tal oma profiili alt kinnitada selle
nähtud vilkuriga TT tõelisust? Grow up, selliste asjade väljamõtlemisega tegelevad algkooli poisikesed, mitte täiskasvanud inimesed. Mõttetu vaidlus
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Terve see teema on mõttetu vaidlus .
Ma lähen homme motorexile ja võtan kaamera kaasa, kas olen poisike sellepärast?. Arvan et eksid.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Kuidagi jõle käest on see teema läinud, ma ei saa aru, miks teadjad ei kommenteeri fakte...!?
Mis siis on kui pollaritel Audi TT on!? Nagu TT oleks mingi imeauto - sellega on lausa piin liigelda ning lisaks laguneb kah täiega...
Kui kodanik TT kinnitas, et tema andmetel on politsei käsutuses Audi TT, siis järelikult ka on - on olemas ka vilkuritega A8 (mitte presidendi
oma)...!!!
Loodan, et teete Audi TT'l ja kodanik TT'l vahet
|
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Las siis kodanik TT ütleb kes täpselt selle autoga sõidab ja ongi jutul lõpp. Kõigi uudishimu on rahuldatud.
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
|
Kodanik TT ei räägi sellel teemal rohkem ja edasiste vaidluste vältimiseks võiks teema lukustada.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |