Lehekülgi: 1 2 |
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 20.08.06 17:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: immortal
kas kellegil on audis supakas ilma kastita? tahaks kasti ära kaotada aga ei tea mis effekt siis tuleb. |
Kõige parem heli pidigi tulema ja sedaanidel nii, et supakas on tagaaknalaua peal. Minul on niimoodi ja kasti ei ole all. Selleks peab olema muidugi
ka freeair element. Aga siis on ju pagasiruum kasti eest.
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 20.08.06 17:10
|
|
|
Kõige parem pidi olema ikka nii,et supakas on aknalaual ja sellel on kast ikkagi all
Pisike punane putukas
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.06 18:00
|
|
|
no freeair elemendil on jah pagasnik kasti eest, kui pagasnik lahti teha siis heli kohe muutub koledamaks. ehk siis lahtise pagasnikuga tümpsu lasta
ei saa
mina küll veel ei ole kuulnud et freeair element sama head heli teeks kui kastiga supakas
aga eks nõudmised on erinevad, kes vähenõudlikum on ja helipuhtust taga ei aja, sellele piisab freeairi bassimatsust ka
mis puudutab seda, et suur kast risustab pagasniku ära, siis on ju ka päris väikese kastiga elemente, mis teevad häält küll. näiteks see - hullu matsu
ei tee, aga ajab vast asja ära - http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=226
|
|
|
marks713
huviline
Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5TDI 1991
|
postitati 20.08.06 20:51
|
|
|
No kui head puhast tümpsu tahad, siis veits tikksaega vineeri või mdfi kallal pusimist ja kast ikka mütsiriiulile alla panna. Parem oleks see pehme
originaal mütsiriiul ka minema visata ja sinna korralikust mdf-ist uus teha. Komponentkõllide kohapealt niipalju, et need ilusti mängima panna on ikka
saundi kui palju. Siia lisaks ma ühe lingi oma tehnikast
,millest olen väljavahetanud maki ja komponentkõlarid. Pole veel jõudnud uuest tehnikast pilte ülesse panna, aga lähiajal ehk jõuab.
|
|
|
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.06 21:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marks713
No kui head puhast tümpsu tahad, siis veits tikksaega vineeri või mdfi kallal pusimist ja kast ikka mütsiriiulile alla panna. Parem oleks see pehme
originaal mütsiriiul ka minema visata ja sinna korralikust mdf-ist uus teha. Komponentkõllide kohapealt niipalju, et need ilusti mängima panna on ikka
saundi kui palju. Siia lisaks ma ühe lingi oma tehnikast
,millest olen väljavahetanud maki ja komponentkõlarid. Pole veel jõudnud uuest tehnikast pilte ülesse panna, aga lähiajal ehk jõuab.
|
Eriti kenasti tehtud asjad sul ikka. Ma ei kujutaks ette, et ma saaks hakkama nende midbassi kastide ehitamisega. Tweeterite kohta ka ikka raske teha.
Aga kui palju need midbassid maksid ja tweeterid ka?
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.06 21:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: exess
Lugedes su eelnevaid postitusi,siis loobu parem sellest mõttest
Läheb liiga kalliks |
Aga väga kallis ei olegi. Vaatasin netis ringi ja komponendid leidsin hinnaklassist 1000 - 1500 eeku ja tweeterid saab kätte alla 500 eegu. Plaanist
loobuda küll ei mõtle sest juba on asi tegemisel
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.06 21:51
|
|
|
Esialgu vast nagu ei raatsi üle 5000 panna
Osad asjad ju olemas ka siiski nagunäiteks makk, supakas, kõlarid.
Järgmise asjana on plaanni võetud võimu ostmine ja kõike raha ei saagi panna heli peale kuna autot ka heli ümber vaja.
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.06 22:07
|
|
|
Njahh,kuid ei maksaks unustada,et tegelikult vajavad nii kõlarid kui ka supakas eraldi võime
Pisike punane putukas
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.06 07:58
|
|
|
miks eraldi võime vaja on? 4-kanaliga võimust ju piisab esikõlaritele ja supakale, 2 kanalit esikõlaritele ja 2 sillata supakale, ise kasutasin
sellist lahendust.
5000-se eelarvega saab hakkama küll kui ise teha. Minu eelarve oli ka u 5000. enam-vähem makk oli olemas, ostsin uue supaka elemendi (u 1000), ette
uued komponendid (u 1000), pigimatti, juhtmed, kaitsmed, klemmid, vineeri ja supaka kasti katteriiet. kogu töö tegime koos sõbraga ise ja tulemusega
olin väga rahul.
kuna eelmise autoga juhtus õnnetus ja peale avariid läks masin kindlustusele üle, siis võtsin helisüsteemi masinast välja ja senimaani seisavad need
niisama
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 21.08.06 09:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: immortal
kas kellegil on audis supakas ilma kastita? tahaks kasti ära kaotada aga ei tea mis effekt siis tuleb. |
Mul on hetkel valmimas üks huvitav kast, näis kas asjast välja kaa midagi tuleb. Et kast ehitatud osaliselt varuratta sisse ja 7cm ulatuses varuratta
peale. (Materialideks MDF, vineer, teras ja klaasriie.) Ühesõnaga- muusikat on, aga woofrit pole näha, sest siis säilib mu kaubalennuki kuudi ruum..
tegin pooleliolevast asjast mõne pildi kaa, üritan kunagi teile näidata kaa.
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.06 13:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cmp
miks eraldi võime vaja on? 4-kanaliga võimust ju piisab esikõlaritele ja supakale, 2 kanalit esikõlaritele ja 2 sillata supakale, ise kasutasin
sellist lahendust.
5000-se eelarvega saab hakkama küll kui ise teha. Minu eelarve oli ka u 5000. enam-vähem makk oli olemas, ostsin uue supaka elemendi (u 1000), ette
uued komponendid (u 1000), pigimatti, juhtmed, kaitsmed, klemmid, vineeri ja supaka kasti katteriiet. kogu töö tegime koos sõbraga ise ja tulemusega
olin väga rahul.
kuna eelmise autoga juhtus õnnetus ja peale avariid läks masin kindlustusele üle, siis võtsin helisüsteemi masinast välja ja senimaani seisavad need
niisama |
Iga 4 kanalist võimu ei saa minu teada nii sillata....Ja 5000 on eelarve jah siis kui kõik ise teha,siis saab ehk tõesti hakkama...
Pisike punane putukas
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.06 13:39
|
|
|
seda jah, et iga 4-kanaliga võimu ei saa sillata, seda peab enne ostmist kindlasti uurima.
kui ise ei tee ja töö tellida, siis ei oska isegi pakkuda kui kalliks asi läheb, üle 10000 peaks ikka minema
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
marks713
huviline
Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5TDI 1991
|
postitati 21.08.06 18:47
|
|
|
Tsitaat: | Eriti kenasti tehtud asjad sul ikka. Ma ei kujutaks ette, et ma saaks hakkama nende midbassi kastide ehitamisega. Tweeterite
kohta ka ikka raske teha. Aga kui palju need midbassid maksid ja tweeterid ka? |
See komplekt SPL Dynamiks 6.2 komposid läks mul maksma 1840.- Aga nendest kõllidest oskan niipalju öelda, et midbass kumiseb kummaliselt ja
tweeterid kilasid liialt kõrva, st.susinaid oli liialt palju. Võimuks on alpine 3539. vanaklassi võim, mille ostsin 1200.- ühe klubilise käest. See
toidab nüüdseks juba uusi Focal V2 mis maksavad 3500.- ja olen täiesti rahul nendega.
Supaka kohta niipalju, et elemendiks GAS Silver pro 500w rms ja seda toidab Jackson Killerone Mono Digiplok 2ohm 400w rms. ja tümakat jääb ülegi. Need
kaks viimast läksid ise 5000.- maksma.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |