Tere head klubilised (peamiselt suunatud Janarile),
Kuna igapäevane foorumikülastaja ei ole, siis ausalt öeldes sattudes täna selle teema peale, oli ikka üsna paha tunne lugeda 2 lehekülge postitusi
enda pihta Kõigepealt ütlen et ei proovigi end vastutusest vabaks rääkida,
siin pole kahtlustki, nimetatud jupid sai laenatud ja täpselt sellistel ausatel eesmärkidel et proovida ja õnne korral kui millestki neist abi on,
siis ka hüvitada ja ülejäänu tagastada. Olen ise samuti selline laenaja olnud ja usun et ka edaspidi laenan kui tunnen et tegemist pole hirmkalli
väärtusega ja inimene tundub usalduslik. Olen aga nõus et usaldus kaob mingi aja möödudes ja seepärast sügavad vabandused Janari (wauzzz) ees ning
samuti loodan et antud vahejuhtum saab seletusliku ja piisava põhjendusega lahendi et pikaajalise klubiliikmena siin head mainet ja usaldust
säilitaksin. Eks ju vahel tuleb ikka teatud situatsioone ette ja kuigi on ka õige et ainult ennast saab täielikult usaldada, ei jõua me ka kuhugi nii
kui koostööd ja teeneid ei osuta. Veelkord vabandan et üle 3 nädala olen laenamise lahendusega viivitanud.
Lühidalt põhjustest. Probleem oli mootoril tühikäiguga - see puudus täielikult, samuti esines tuterdamist madalamatel pööretel. Eks ikka ju ei taha
vana auto omahinda üleliia kõrgeks ajada suht kalli diagnostika ning uuest peast üsna kallite juppide ostmisega, eriti kui viga võib olla kõikjal ja
pärast kahetsed ainult et üldse auto ostsid, kui ikkagi veast lahti ei saa 
Kuna autot saan näppida vaid nädalavahetuse õhtutel ja seda rakveres (ise koolis-tööl tln-s), siis teate ise kui kiirelt need õhtud mööduvad kui ei
ole ise lukksepp, üritad targaks saada uutest kogemustest ja ei suju see remont kiirelt. Vahepeal olin veel 1.5 nädalat saksas sõbra palvel et talle
autoostul abiks olla ja maadmööda turvaliselt koju tuua see. Seepärast laenamise hetkel enda mäletamist mööda ei julgenudki kohe aega lubada millal
selgust saan asjades, sest paha on teistpidi petta ja hiljem aega koguaeg edasi lükata kui ei õnnestu.
Nüüd on asjad niikaugel, et esimese asjana vahetasin tühikäigukontakti ära (see sai ka laenatud Janar Sinult), asi hakkas tühikäigul normaalselt
tööle, hiljem vanat kontakti vaadates oli viga tegelt vaid hoovas mis sinna vastu läks ja lükkas, liikumispind oli oksüdeerund, õlitasin treenisin
ning vahetasin vana tagasi, sest see hakkas tööle. Kahtlustasin õhusiibrit, kuid see nii mehhaaniline süsteem, et vana tundus teisega võrreldes
täpselt sama hea, näppisin ainult reostaati kontakte selle küljes (mis pidavat aitama) ja loobusin vahetamisest. Mille korrasolekus kindel polnud, oli
juhtrõhuregulaator pritsepea küljes. Peale selle vahetamist paranes pöördesse minek ning esialgsetel proovisõitudel vaatasin et kõik ok. Ühesõnaga
tühikäigukontakti, pritsepead ja õhusiibrit ei vahetanud, vahetasin juhtrõhuregulaatori, millest oli abi ning tegin siis vana tühikäigukontakti
lülituse korda ise.
Juba varem ja üüd nädalavahetusel veel proovisõitu tehes, ilmnes aga et üle 3500 pöörde lihtsalt mootor ei arenda. Poob kinni. Sai küttepumba
tootlikkust mõõta ja tuli välja et see veidi nõrk. Filtri ostsin ära, igaksjuhuks vahetab ka ära, aga arvatavasti selles häda ei ole, tuleb pumpa
vahetama hakata 
Aga see jama selleks.
Ühesõnaga, võtan Sinuga Janar ühendust telefoni teel, et need jupid tagastada ja kokkuleppida selle regulaatori hinnas, millest tundus et vist oli
kasu. Nüüd on muidugi see häda et need on rakveres mul, ise aga nädalasees tln-s, et arvatavasti jääb järgmise nädala algusesse tagastamine. Aga
helistab üle. Loodan et otsest kahju pole Sa siiamaani kannatanud et need jupid minukäes olid ja vabandused ebameeldiva tunde tekitamise eest. Olin
kogu see aeg teadlik oma kohustustest, aga soovisin autot tööle saada enne.
Antud pealkirjaga teema püstituse vastu pole mul midagi ka edaspidi, tulebki postitada kui taolised mured, kuid soovin et meie juhtum ei jääks siia
üles. Kuna me lahendame selle juba omavahel kohe ära, siis oleks ülekohtune edaspidine liigne konkreetne tähelepanu.
Soovin klubile edu ja mul on hea meel et selline asjalik seltskond nii hästi meil toimib koos. Katsun ka ise edaspidi ainult positiivseid kommentaare
teenida 
|
Ärge ainult kihutage!
|
|