Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: kriibitud audid. (Vastuseid: 64 | Vaatamisi: 8478)
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 10:58 Tsiteeri

seda teemat tehes ei kujutanud ma ette et see asi nii hull on aga tundub et veel hullem.üle kahe rea ei ole parkinud ja kaubandus keskusesse nüüd minemata ka ei jää aga ette vaatlik peab olema, eriti pärast seda siis kui ma lasen autot värvida.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 07.04.06 11:39 Tsiteeri

Samas üle 2 koha parkides võib mõne närvihaige süütevõtmega tõmmatud kriimu osaliseks saada, kuna oled viimasegi vaba koha ära hõivanud.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 13:21 Tsiteeri

Ma üritan teistest eemale parkida lihtsalt, kui võimalust on :) et ei roni otse ukse alla jne, siiamaani pole auto kannatanud õnneks....
Ja nüüd raudselt kui ma selle ära kirjutasin siis homme on mõlkis ja kriibitud :D alati on nii...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 13:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja nüüd raudselt kui ma selle ära kirjutasin siis homme on mõlkis ja kriibitud :D alati on nii...
räägi kus sa elad!:D

Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0

postitati 07.04.06 13:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: bella
räägi kus sa elad!:D

tahaks kah teada, kust peab kindlalt lähipäevil eemale hoidma?:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Burn
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Q & E39

postitati 07.04.06 13:58 Tsiteeri

Ega ei peagi võtmega tõmbama, piisab, kui auto on porine ja näiteks talvel lapsed kirjutavad näpuga midagi auto kapotile. Pesed auto puhtaks ja teatud nurga all on kogu kiri näha. Endal sai kogu auto sellepärast üle poleeritud, sest suht kole jääb, kui ainult kapoti lased poleerida ja ülejäänud autost on matt.

Suzuki Bandit 1200, 2,5 sek 0-100 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 15:12 Tsiteeri

pagasnikule poiskesed arvatavasti lumesõda mängides tekitasid vahvad laigud, nagu liivapaberiga hõõrutud, krunduni välja ilusti ikka. meeldiv leid pühapäeva hommikul poodi minekul. :)

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.06 16:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Joyless
tahaks kah teada, kust peab kindlalt lähipäevil eemale hoidma?:cool:

kodus mul auto ilusti oma aias.. aga ülemiste keskusest ja stockmannist siis näiteks :P ÄRGE JUMALA EEST TULGE

Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 08.04.06 07:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bella
seda teemat tehes ei kujutanud ma ette et see asi nii hull on aga tundub et veel hullem.üle kahe rea ei ole parkinud ja kaubandus keskusesse nüüd minemata ka ei jää aga ette vaatlik peab olema, eriti pärast seda siis kui ma lasen autot värvida.:)

OT: Sinu avatari vaadates tundub, et sa pisut luiskad :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.06 07:20 Tsiteeri

vahele jäin:D see pilt tehtud üsna ööse ja täiesti tühjas parklas ning seisin seal max 5 minutit.:P
hea tähelepanek

greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 08.04.06 10:52 Tsiteeri

Ka minu audile on tekkinud triibud uksele ei tea kas keegi ei mahtunud mööda ja oli vaja viha välja valada.maja ees parkides jälgin,et ei oleks kõnniteel.
Ülemiste parklas oodates oma kallist naist nägin kuidas üks passat keeras kahe auto vahele nii,et üks a6 sai korralikult kriibitud ja vähe sellest välja tulles pani uksega ka veel paugu a6-le:o. väike ülevaade autosse ja minema. kuna kujutasin ette:(,kui ma oleks ise selle a6-e omanik siis ma tahaks seda meest näha ja panin siis kojamehe vahele selle passati numbri.ise läksin ära sest kallis naine tuli poest (lõpuks).:D

Kui keegi mind kihutamas näeb siis teadke mul spido valetab.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.06 12:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: greedy
(lõpuks).:D

irw :D
tubli töö jah see et panid nr sinna, igati abiks teisele :P

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 08.04.06 15:42 Tsiteeri

Olen palju mõelnud, et kõigil ei saagi see parkimise oskus nii käpas olla nagu seda ette on nähtud. Sestap vöiks parkimismajades olla parkimiskohad nurga all(u.120-130 kraadi), mitte 90kraadi nagu tavaliselt. Ridade vahel liiklus ühesuunaline ja olekski kerge sisse ja välja sõita. Kindlasti jääks vähemaks "uste kinniparkimisi" kuna sel juhul ei nõuaks parkimine nii suuri oskusi. Enda töövahend on keskmisest sõiduautost u.pool meetrit laiem, kuid alati on võimalus kahe auto vahele ennast nii parkida, et teiste autode omanikud saaksid muretult kulgeda.
Samuti Soomes tihti vaatan, et mõni naine pargib seal mingi 10min. oma masinat, et see oleks õieti. Meil tuleb aga mõni "kuski" ja auto jätab ta tõesti nii, et teised ei saagi sisse-- sest häbi on mitu korda seal nikerdada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Pohlakas
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.06 18:12 Tsiteeri

Seisin Tartu Lõunaka parklas paar päeva tagasi ja nägin kuidas mingi puudega laps (karjus ja lõugas autos isa peale, nuttis, tahtis ka poodi)
Oli parkinud siis A6 kõrvale ja kõigepealt hüppas ja kargas autos, siis tekkis tahtmine värsket õhku hingata ja löi ukse SAJAGA Audisse. Mõlk oli ikka väga suur, poisi isa tahtis juba kohta vahetada, kui hüppasin ise autost välja ja õnneks jõudis ka omanik kohe, loo lahendust ei näinud, kuid olen kindel, et ega see ilus polnud...:)

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C6.5 - 3.0TDI - 2009

postitati 09.04.06 18:24 Tsiteeri

kristiine keskuses saab näiteks viimasele korrusele parkida, see on alati peaaegu tühi kui sinna lähen. pole raske liftiga alla sõita sealt

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 10.04.06 12:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gerdo
kristiine keskuses saab näiteks viimasele korrusele parkida, see on alati peaaegu tühi kui sinna lähen. pole raske liftiga alla sõita sealt

Ise panen ka stokis näiteks võimalikult ülesse, seal vähe rahulikum.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 12:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gerdo
mu avatari piltki tehtud kristiines üsna viimasel korrusel.

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 10.04.06 13:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Silwer
Mina pargin autot diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Olen ka ühe tüübi käest selle eest kunagi sõimata saanud aga üldiselt ei koti mida teised arvavad...

Tsitaat:
Algselt postitas: V200
Ma teen ka tihti nii, et pargin diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Sest kaubanduskeskuste poolt on sigadus parkimiskohad nii kitsaks teha, et uksed autol nii palju lahti ei mahu, et korralikult autost välja saaks.

Kaubanduskeskused üritavad väikese parklapinna peale võimalikult palju parkimiskohti tekitada, et ikka rohkem rahvast poodi saaks tulla. See ilmselt ei huvita, et inimestel on ebamugav sellistesse piludesse parkida ja seal autost välja saada, ilma et naaberautot ära mõlgiks.

Ja mida Sa, V200, siis sellega saavutad - kas usud, et annad sellega õppetunni kaubanduskeskusele, kes selle peale uued parkimisjooned maha märgib või keerad äkki hoopis s*tta teistele inimestele, kes on suutelised ka kitsale parkimiskohale ära mahtuma ja uksega mitte mõlke lööma?

Mina sõidan igapäevaselt maasturiga, millel on paksud ukseliistud ja kummiäärega astmelauad. Kui ma näen, et ma ikka veel kuidagi kõrvale joonte vahele mahun, siis ma poen tihti meelega sellistele "parkimisgeeniustele" tihedalt külje alla, kes ei suuda oma autot kahe joone vahele parkida. Las ronivad siis kõrvaluksest sisse või pagassiluugist või kust iganes. Mina mahun kõrvalautole mõlki tekitamata kõrge auto uksest igal juhul välja. Selline kahele kohale parkimine võrdub minu jaoks invaliidikohal parkimisega ja ma ei häbene kuidagi sellistele tegelastele ebamugavusi valmistamast. Mu autodele on mitu mõlki löödud ustele, ka. ükskord kohe peale auto külje värvimist, aga sellegipoolest ei pea ma õigeks maailma parandada või kibestumist välja elada suvalistele inimestele näkku panemisega üksi kahte parkimiskohta kinni pannes. Eks tegelikkuses kindlasti on seda elus juhtunud, aga igal juhul ei pea ma seda õigeks ja üritan teadlikult vältida...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaiz
huviline

Registreerunud 06.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: S-type 2.0 TDI

postitati 10.04.06 18:22 Tsiteeri

Üldiselt Joeliga nõus, ega maailma ei paranda. Vimane auto on miskipärast kõige rohkem uksejälgi saanud, ei tea, kas hoolimatuid on juhte rohkem tekkinud.
Korra lasi ka Haabersti Rimi kitsehabemega kärumees äärekivi pealt käru kolaki vastu külge kukkuda. Ise jalutas taevast imetledes minema, oleks siis vabandustki palunud. Rusikas kiskus rulli küll, aga mingit erilist jälge õnneks ei jäänud ja haigeid inimesi ei sobi ju lüüa.:P

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 18:29 Tsiteeri

KIIRE! Kuidas vene keeles kirjutada ÕPI PARKIMA! Naabrimutt viskas just oma geniaalsete parkimistega viimase piisa karikasse.Ja see on Audi,kahju näha seda sellise silmavärdja käes :mad:

riivz
huviline

Registreerunud 14.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,8 Turbo Quattro

postitati 10.04.06 18:55 Tsiteeri

naucis parkovat:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 11.04.06 13:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Joel
Tsitaat:
Algselt postitas: Silwer
Mina pargin autot diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Olen ka ühe tüübi käest selle eest kunagi sõimata saanud aga üldiselt ei koti mida teised arvavad...

Tsitaat:
Algselt postitas: V200
Ma teen ka tihti nii, et pargin diagonaalis üle kahe parkimiskoha. Sest kaubanduskeskuste poolt on sigadus parkimiskohad nii kitsaks teha, et uksed autol nii palju lahti ei mahu, et korralikult autost välja saaks.

Kaubanduskeskused üritavad väikese parklapinna peale võimalikult palju parkimiskohti tekitada, et ikka rohkem rahvast poodi saaks tulla. See ilmselt ei huvita, et inimestel on ebamugav sellistesse piludesse parkida ja seal autost välja saada, ilma et naaberautot ära mõlgiks.

Ja mida Sa, V200, siis sellega saavutad - kas usud, et annad sellega õppetunni kaubanduskeskusele, kes selle peale uued parkimisjooned maha märgib või keerad äkki hoopis s*tta teistele inimestele, kes on suutelised ka kitsale parkimiskohale ära mahtuma ja uksega mitte mõlke lööma?

Mina sõidan igapäevaselt maasturiga, millel on paksud ukseliistud ja kummiäärega astmelauad. Kui ma näen, et ma ikka veel kuidagi kõrvale joonte vahele mahun, siis ma poen tihti meelega sellistele "parkimisgeeniustele" tihedalt külje alla, kes ei suuda oma autot kahe joone vahele parkida. Las ronivad siis kõrvaluksest sisse või pagassiluugist või kust iganes. Mina mahun kõrvalautole mõlki tekitamata kõrge auto uksest igal juhul välja. Selline kahele kohale parkimine võrdub minu jaoks invaliidikohal parkimisega ja ma ei häbene kuidagi sellistele tegelastele ebamugavusi valmistamast. Mu autodele on mitu mõlki löödud ustele, ka. ükskord kohe peale auto külje värvimist, aga sellegipoolest ei pea ma õigeks maailma parandada või kibestumist välja elada suvalistele inimestele näkku panemisega üksi kahte parkimiskohta kinni pannes. Eks tegelikkuses kindlasti on seda elus juhtunud, aga igal juhul ei pea ma seda õigeks ja üritan teadlikult vältida...

Enamasti pargin auto poodide parklas sellisesse kohta, kus on teisi autosid hõredalt. Seega ei jää kellelgi parkimata, kui ma olen kaks kohta hõivanud. Diagonaalis üle kahe koha parkimine lihtsalt välistab selle, et keegi kasvõi täiesti tühjas parklas ikka oma auto 30 cm kaugusele pargib ja süüdimatult uksega virutab. Ta lihtsalt ei ulata uksega virutama, sest auto keskkoht on sel juhul kõrval olevast autost natuke kaugemal (kui kõrval olev auto on sirgelt pargitud).
Lisaks saan mina korralikult uksest sisse ja parkida mitteoskav kodanik saab oma auto uksest ka ilusti välja. Kasu mõlemapoolne. ;)

Ja äkki avastavad ükskord ka kaubanduskeskuste haldajad, et autosid mahub parklasse hoopis rohkem, ning külastajad on rahulolevamad, kui parkimiskohad mõistliku laiusega teha. ;)

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 11.04.06 13:14 Tsiteeri

minu lugu on selline: elades veel Tartus ja hoides autot korrusmaja ees otse 1. korruse akna all (mujale polnudki panna) ja kriimud-plekid tekkisid sinna nii, et 2. korruse proua toitis aastaringi linde nii, et pildus teri otse aknast autode vahele ja ka peale. Ja linde, kes neid nokisid oli palju. Nii nad siis ronisid mööda autot ja sittusid kah autole. Igaljuhul jäi nii kapotile kui katusele silmaga nähtavaid kahjustusi. Memmega rääkimisest oli 0 kasu, sest "kus sa ikka vaesed linnud toitmata jätad!"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 11.04.06 13:28 Tsiteeri

Olen ka alati üritanud võimalikult üksikutesse kohtadesse parkida ning kriimustusi/mõlke pole siiani veel saanud :P No asi ilmselt selles ka, et elan vähe rahulikumas paigas kui Tallinn, kuid vähemalt korra nädalas on ka Tallinnasse asja.
Ükskord siis seisan Ülemiste parklas, kui äkki pargib minu auto kõrvale mõlkis ja porine Golf2. Ruumi oli parklas palju, kuid millegipärast parkis ta ikkagi mu auto paremale (juhikohalt vaadates parem) küljele väga lähedale ning vahe oli vast 20-30 cm :mad: Lähen siis välja ja ütlen rahulikult, et pargi oma auto kuskile mujale, et inimesed tahaksid siit uksest sisse saada, kuid tema ütleb vastu et kui ei meeldi midagi, siis pargi mujale :mad:Kaotasin enesevalitsuse ja ütlesin et kui sa oma autot siit kohe ära ei aja, siis saad mööda hambaid. Mees istus siis autosse ja sõitis minema, krdi vihale ajavad sellised küll :mad:

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 11.04.06 13:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
minu lugu on selline: elades veel Tartus ja hoides autot korrusmaja ees otse 1. korruse akna all (mujale polnudki panna) ja kriimud-plekid tekkisid sinna nii, et 2. korruse proua toitis aastaringi linde nii, et pildus teri otse aknast autode vahele ja ka peale. Ja linde, kes neid nokisid oli palju. Nii nad siis ronisid mööda autot ja sittusid kah autole. Igaljuhul jäi nii kapotile kui katusele silmaga nähtavaid kahjustusi. Memmega rääkimisest oli 0 kasu, sest "kus sa ikka vaesed linnud toitmata jätad!"

Mnjahh... ma ei tea, kas see sind just lohutab, aga lindude kohta tuleb selline piinlik lugu meelde, et kui kunagi tudeng olin, siis sai ükskord kursavendadega Tartu Raekoja taga pool päeva õlut võetud ja tollase Tartu linnapea ametiauto pealt tuvisid söödetud. Aga kus tuvi sööb, seal tuvi s****b, ning kui linnapea siis õhtul kella viie ajal Raekojast välja astus, oli ta tumeroheline Volvo 850 T5 sama laiguline nagu kaitseväe autod. Esimese hooga kõndis linnapea oma autost mööda, sest ei tundnud seda vist ära, siis tuli tagasi, vaatas oma autot pikalt-pikalt ja hästi mõtlikult, aga midagi ei öelnud. Ainult suunurk hakkas tõmblema. :D

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]