Lehekülgi: 1 2 |
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 28.09.03 09:44
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja A 90
oi inimesed ärge ostke K-arvutisalongist. saate omale täpselt selle summa eest mis maksate ainult jama kaela. nii palju juhumeid sellega olnud, ise
käin suure ringiga mööda sealt. |
eks kõigil on erinevate kohtadega nimodi... mul näiteks k-ga head suhted sees. ja soodsalt saab sealt ikka küll, cmon, võrdle microlingiga... ja see
ei ole sellest et need jupid on hiinas põlve otsas tehtud... need jupid ju samad mis mikros...
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.03 09:54
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja daqqer
kuda nad komplektide pealt altuurat saavad teha, kui ma valisin kõik jupid eraldi ise välja? ma ei usu eriti et nad sinna sisse midagi muud panevad,
kui panevadki, siis on neil munad pihus kahh |
Haltuurat teevad nad seal jah sidda kanti, omale meeles üks erev näide, et sai kah üks kõvakas sealt ostetud ja masinasse sisse pistetud ja plax win
jookseb üles. Hiljemal uurimisel leidus seal kõvakal veel igasugu huvitavaid dokumente jne. Nokamoon kas selline asi on normaalne?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.09.03 15:07
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Amadeus
Haltuurat teevad nad seal jah sidda kanti, omale meeles üks erev näide, et sai kah üks kõvakas sealt ostetud ja masinasse sisse pistetud ja plax win
jookseb üles. Hiljemal uurimisel leidus seal kõvakal veel igasugu huvitavaid dokumente jne. Nokamoon kas selline asi on normaalne?
|
Et kui Linux oleks uuelt vindilt üles jooksnud, siis sa poleks pahandanud? 
|
|
|
|
Ull
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer
|
postitati 28.09.03 16:09
|
|
|
Tsitaat: | kuda nad komplektide pealt altuurat saavad teha, kui ma valisin kõik jupid eraldi ise välja? ma ei usu eriti et nad sinna sisse
midagi muud panevad, kui panevadki, siis on neil munad pihus kahh |
Nuh ntx ühel sõbral oli pandud poole väixem kõvaketas ja sis vana toitekas!
Teisel oli miski jama seal videokaardiga jne !
|
|
|
whitewizard
huviline
Registreerunud 28.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: omandamisel..
|
postitati 28.09.03 22:22
|
|
|
ma ise ka ei soovita K-saluunist komplekti osta...aga yksikuid komponente karbis on siiamaani ok olnd...
teenindusest veel niipalju et viimane nali millega sikupilli prisma k-saluunis kokku puutusin oli see et kaks müüjat ei osanud vastata kliendi
kysimusele kas plaadil on AGP siin või mitte sinna plaadile ise peale vaadates :S
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.03 17:59
|
|
|
ma saan omme/ülehomme arvuti sealt kätte
kontrollin põhjalikult üle, mis korpuse sees on, kui kõik on õige, siis ei ole mul midagi K vastu... kui midagi on pekkis (olgu see siis 1kõik kui
väike detail), siis võtame vastu otsuse, et AC liikmed Kst arvuteid ei osta.
ütleme nii et pool selle teema postitustest on OT

d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 29.09.03 20:05
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja daqqer
ma saan omme/ülehomme arvuti sealt kätte
kontrollin põhjalikult üle, mis korpuse sees on, kui kõik on õige, siis ei ole mul midagi K vastu... kui midagi on pekkis (olgu see siis 1kõik kui
väike detail), siis võtame vastu otsuse, et AC liikmed Kst arvuteid ei osta.
ütleme nii et pool selle teema postitustest on OT
|
lõpp otsus kas ost tasus või mitte tee siis kui garantiisse vaja minna, siis saad alles vaeva näha. kui mälu või videokaardi vea tõttu mingi paar
nädalat ilma arvutita oled siis oled isegi kiiresti saanud. K-korpust ei tohi ju ise lahti ka kruvida kohe garantii läinud ja siis tee neile selgeks
et lihtsalt kontrollisid...
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 30.09.03 05:59
|
|
|
Kas neil on mingi plomm peal? Tutaval küll ei olnud midgi ja sai ka üle vaadatud mis sees on.
|
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.09.03 06:52
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja jan-kos
Kas neil on mingi plomm peal? Tutaval küll ei olnud midgi ja sai ka üle vaadatud mis sees on. |
nii palju kui mina olen kohanud, on taga kleepekas, mis kasti avamisel puruks läheb.
|
|
|
madis16
huviline
Registreerunud 01.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Quattro
|
postitati 30.09.03 13:07
|
|
|
ära osta K arvuti salongist. Pole olemas sellist asja nagu odav ja hea. Arvuti jubinad on partiide kaupa erineva kvaliteediga. K-arvut ostab odavalt
vähemkvaliteetset kaupa, mida teised ei taha. Sellest ka odav hind. Sellele viitab ka see, et täisesti normaalsete tootjate jubinad kipuvad K-arvutist
ostes riknema, teistel vähem. Omaette teema on teenendus. Kui arvuti juba ostetud oled K jaoks tüütu element. Suhtumine et ise oled loll et meilt
ostsid. Pealegi K arvut ei kipu vigaseid komponente vahetama, vaid parandama st. sa jäädki nende juures käima.
Kokkuvõttes mõtle kas see hinnavõit tasub seda keppi.
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 30.09.03 14:54
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja madis16
ära osta K arvuti salongist. Pole olemas sellist asja nagu odav ja hea. Arvuti jubinad on partiide kaupa erineva kvaliteediga. K-arvut ostab odavalt
vähemkvaliteetset kaupa, mida teised ei taha. Sellest ka odav hind. Sellele viitab ka see, et täisesti normaalsete tootjate jubinad kipuvad K-arvutist
ostes riknema, teistel vähem. Omaette teema on teenendus. Kui arvuti juba ostetud oled K jaoks tüütu element. Suhtumine et ise oled loll et meilt
ostsid. Pealegi K arvut ei kipu vigaseid komponente vahetama, vaid parandama st. sa jäädki nende juures käima.
Kokkuvõttes mõtle kas see hinnavõit tasub seda keppi. |
ses mõttes, et keegi "ordi"kohta oskab ka midagi asjalikku öelda, ise lasin aasta tagasi ordis oma pilli kokku panna, ja siiamaani pole
probleeme old, ptui, ptui, ptui (üle vasaku õla).
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 30.09.03 15:55
|
|
|
ordi minumeelest tore koht. hinnad veidi kallimad kui K-s, aga ALATI saab hinda alla tingida. ma pole sealt veel kordagi leti hinnaga midagi ostnud,
kuigi mul seal ühtki tuttavat vms pole. lihtsalt alati saab alla kaubelda
ja teeninduse poolepealt on ka asi väga vix ning remondiosakonnas vennad jagavad asja + on igavene unnik testiaparaate neil jne.
|
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.09.03 18:15
|
|
|
ordi kohta ka aint positiivsed sõnad, olen nedega juba 4 aastat äri ajanud, ehk kõik oma klientide masinad sealt võtnud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |