Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Tahaks arvutit (Vastuseid: 38 | Vaatamisi: 3992)
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 28.09.03 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja A 90
oi inimesed ärge ostke K-arvutisalongist. saate omale täpselt selle summa eest mis maksate ainult jama kaela. nii palju juhumeid sellega olnud, ise käin suure ringiga mööda sealt.

eks kõigil on erinevate kohtadega nimodi... mul näiteks k-ga head suhted sees. ja soodsalt saab sealt ikka küll, cmon, võrdle microlingiga... ja see ei ole sellest et need jupid on hiinas põlve otsas tehtud... need jupid ju samad mis mikros...

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.03 09:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Ull Miis
ainuke asi mida jah ei soovita on seal kokku pandud arvutid ja neid arvuti komplekte mida nad müüvad, sest nendega nad teevad seal päris kõvasti nö haltuurat!!!

kuda nad komplektide pealt altuurat saavad teha, kui ma valisin kõik jupid eraldi ise välja? ma ei usu eriti et nad sinna sisse midagi muud panevad, kui panevadki, siis on neil munad pihus kahh :) :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.03 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja daqqer
kuda nad komplektide pealt altuurat saavad teha, kui ma valisin kõik jupid eraldi ise välja? ma ei usu eriti et nad sinna sisse midagi muud panevad, kui panevadki, siis on neil munad pihus kahh :) :)

Haltuurat teevad nad seal jah sidda kanti, omale meeles üks erev näide, et sai kah üks kõvakas sealt ostetud ja masinasse sisse pistetud ja plax win jookseb üles. Hiljemal uurimisel leidus seal kõvakal veel igasugu huvitavaid dokumente jne. Nokamoon kas selline asi on normaalne?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.09.03 15:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Amadeus

Haltuurat teevad nad seal jah sidda kanti, omale meeles üks erev näide, et sai kah üks kõvakas sealt ostetud ja masinasse sisse pistetud ja plax win jookseb üles. Hiljemal uurimisel leidus seal kõvakal veel igasugu huvitavaid dokumente jne. Nokamoon kas selline asi on normaalne?

Et kui Linux oleks uuelt vindilt üles jooksnud, siis sa poleks pahandanud? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ull
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 28.09.03 16:09 Tsiteeri

Tsitaat:

Nuh ntx ühel sõbral oli pandud poole väixem kõvaketas ja sis vana toitekas!
Teisel oli miski jama seal videokaardiga jne:)!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
whitewizard
huviline

Registreerunud 28.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: omandamisel..

postitati 28.09.03 22:22 Tsiteeri

ma ise ka ei soovita K-saluunist komplekti osta...aga yksikuid komponente karbis on siiamaani ok olnd...

teenindusest veel niipalju et viimane nali millega sikupilli prisma k-saluunis kokku puutusin oli see et kaks müüjat ei osanud vastata kliendi kysimusele kas plaadil on AGP siin või mitte sinna plaadile ise peale vaadates :S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.03 17:59 Tsiteeri

ma saan omme/ülehomme arvuti sealt kätte

kontrollin põhjalikult üle, mis korpuse sees on, kui kõik on õige, siis ei ole mul midagi K vastu... kui midagi on pekkis (olgu see siis 1kõik kui väike detail), siis võtame vastu otsuse, et AC liikmed Kst arvuteid ei osta.

ütleme nii et pool selle teema postitustest on OT

:)

A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 29.09.03 20:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja daqqer
ma saan omme/ülehomme arvuti sealt kätte

kontrollin põhjalikult üle, mis korpuse sees on, kui kõik on õige, siis ei ole mul midagi K vastu... kui midagi on pekkis (olgu see siis 1kõik kui väike detail), siis võtame vastu otsuse, et AC liikmed Kst arvuteid ei osta.

ütleme nii et pool selle teema postitustest on OT

:)

lõpp otsus kas ost tasus või mitte tee siis kui garantiisse vaja minna, siis saad alles vaeva näha. kui mälu või videokaardi vea tõttu mingi paar nädalat ilma arvutita oled siis oled isegi kiiresti saanud. K-korpust ei tohi ju ise lahti ka kruvida kohe garantii läinud ja siis tee neile selgeks et lihtsalt kontrollisid...

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 30.09.03 05:59 Tsiteeri

Kas neil on mingi plomm peal? Tutaval küll ei olnud midgi ja sai ka üle vaadatud mis sees on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.03 06:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja jan-kos
Kas neil on mingi plomm peal? Tutaval küll ei olnud midgi ja sai ka üle vaadatud mis sees on.

nii palju kui mina olen kohanud, on taga kleepekas, mis kasti avamisel puruks läheb.

madis16
huviline

Registreerunud 01.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Quattro

postitati 30.09.03 13:07 Tsiteeri

ära osta K arvuti salongist. Pole olemas sellist asja nagu odav ja hea. Arvuti jubinad on partiide kaupa erineva kvaliteediga. K-arvut ostab odavalt vähemkvaliteetset kaupa, mida teised ei taha. Sellest ka odav hind. Sellele viitab ka see, et täisesti normaalsete tootjate jubinad kipuvad K-arvutist ostes riknema, teistel vähem. Omaette teema on teenendus. Kui arvuti juba ostetud oled K jaoks tüütu element. Suhtumine et ise oled loll et meilt ostsid. Pealegi K arvut ei kipu vigaseid komponente vahetama, vaid parandama st. sa jäädki nende juures käima.

Kokkuvõttes mõtle kas see hinnavõit tasub seda keppi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 30.09.03 14:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja madis16
ära osta K arvuti salongist. Pole olemas sellist asja nagu odav ja hea. Arvuti jubinad on partiide kaupa erineva kvaliteediga. K-arvut ostab odavalt vähemkvaliteetset kaupa, mida teised ei taha. Sellest ka odav hind. Sellele viitab ka see, et täisesti normaalsete tootjate jubinad kipuvad K-arvutist ostes riknema, teistel vähem. Omaette teema on teenendus. Kui arvuti juba ostetud oled K jaoks tüütu element. Suhtumine et ise oled loll et meilt ostsid. Pealegi K arvut ei kipu vigaseid komponente vahetama, vaid parandama st. sa jäädki nende juures käima.

Kokkuvõttes mõtle kas see hinnavõit tasub seda keppi.

ses mõttes, et keegi "ordi"kohta oskab ka midagi asjalikku öelda, ise lasin aasta tagasi ordis oma pilli kokku panna, ja siiamaani pole probleeme old, ptui, ptui, ptui (üle vasaku õla).

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 30.09.03 15:55 Tsiteeri

ordi minumeelest tore koht. hinnad veidi kallimad kui K-s, aga ALATI saab hinda alla tingida. ma pole sealt veel kordagi leti hinnaga midagi ostnud, kuigi mul seal ühtki tuttavat vms pole. lihtsalt alati saab alla kaubelda :) ja teeninduse poolepealt on ka asi väga vix ning remondiosakonnas vennad jagavad asja + on igavene unnik testiaparaate neil jne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.03 18:15 Tsiteeri

ordi kohta ka aint positiivsed sõnad, olen nedega juba 4 aastat äri ajanud, ehk kõik oma klientide masinad sealt võtnud.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]