Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Léedust auto ostmisel vajan natuke abi. (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3623)
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 28.02.06 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Alp
Kas 15a. vanal autol ei ole täkkeid? Ja kui mootori puhtaks pesed, siis tulevad sinusugused halama ,et miks pestud on (mulle meeldiks küll näha kust mingi tihend lekib jne).Tahad veatut autot siis www.audi.ee abiks .

tekkis lihtsalt küsimus miks sa arvad et veatud autod WWW.AUDI.EE-st tulevad?
ma ei ütleks et sealgi neid autosid (uusi) väga meeldivalt koheldakse (võimalik et see on ka aastatega muutunud aga...)
tean juhust kus treila pealt maha laetud autod (2tk) kortsu aeti ja siis ilusti korda tehti ning salongi müüki pandi :) ei ütleks et veatu :)

see lugu oli küll seal vanas kohas kus nad pesitsesid aga... jah

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Alp
huviline

Registreerunud 28.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Yukon Denali & 200TQ & LR Discovery II Td5 & Can Am Renegade & Sea Doo RXP supercharged & Aprilia SVX 550

postitati 28.02.06 21:10 Tsiteeri

Kas me laskume nüüd äärmustesse ? Ei ole vist vajalik ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.06 21:52 Tsiteeri

khm...loeks nüüd teema pealkirja uuesti läbi ja lõpetaks ehk selle üksteise mustamise.deem,keegi ei käse ju kiireaudi või alp'i käest autot soetada.ja kui isegi salongist ei julge osta siis telliks ehk otse tehasest(muidugi krt teab äkki sel ka keegi jalamati alla oksendanud)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kristjan393
huviline

Registreerunud 01.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6, A200TQ

postitati 02.03.06 22:01 Tsiteeri

Ei ütleks küll, et köik automüüjad ühesugused. Olen 2/3 aastas eestist ära ja enamasti sel aja lliiklen euroopateedel . No leedu treiladel on ikka massiliselt selliseid avariilisi aparaate, mida nagu enam taastada ei annagi, lihtsalt nii sodid. Köik neist kindlasti enam turgu ei jöua, aga eesti treileritel sellist saasta ei näe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rafaello
huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 03.03.06 07:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kristjan393
Ei ütleks küll, et köik automüüjad ühesugused. Olen 2/3 aastas eestist ära ja enamasti sel aja lliiklen euroopateedel . No leedu treiladel on ikka massiliselt selliseid avariilisi aparaate, mida nagu enam taastada ei annagi, lihtsalt nii sodid. Köik neist kindlasti enam turgu ei jöua, aga eesti treileritel sellist saasta ei näe.

need lähevad ka suures osas lammutuseks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0

postitati 03.03.06 14:25 Tsiteeri

ok ,et asi oleks selge, siis see esimene postitus mis ma siia teemasse tegin ei olnud mustamine, see oli näide, näide oli selline just selleks et aidata ehk anda teada, et ISE TULEB AUTOT VAATAMA MINNA!!! muidu ei tea kunagi mis asjaga tegu on ;) rääkida võib ju kõike telefoni teel ja ka sõber võib sulle täieliku jama kokku rääkida...

ja üldse sry OT .... miks pagan kõik nii kurjad on???:( ma ei tahtnud ju sugugi halba

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.7% - SQL: 76.3%]