Lehekülgi: 1 2 |
marko1982
huviline
Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.06 13:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eix
Küsimus järgmine, mul on sõiduauto mille riskigrupp on 0,4 ja soetan juurde veel ühe sõiduauto, kas siis juurde soetatud sõiduauto riskigrupp jääb
endiselt 0,4-ja peale või pean selle masinaga 1,2 pealt alustama. Tänan. |
riskigrupp käib omaniku järgi,mitte auto alustel(firmadele minu teada on teised tingimused),kusjuures määrav on isegi omaniku vanus(seega kogemus
liikluses,mingi krdi keskmine on arvutatud jne.)aga peale selle on ka muud tegurid,avariide arv jne.u. tõesti 100 teemat,ühesõnaga kirves ta on ja
jääbki selleks ja kui rumal oled saad veel rohkem maksta koefitsendi jms .pealt.Kellel huvi võin rääkida,kuidas mulle taheti ära teha. paluks siis
privasse.AGA LKF ANNAB KA ALATI VASTUSE
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
postitati 14.03.06 11:45
|
|
|
Huvitav aga minul hoopis langes koefitsent.
Nimelt oli 1.2 panin laksu ja teoorias oleks pidanud minema 1.8 peale üles. Ostsin uue auto(vana oli veel arvel) ja sain koefitsendiks ikkagi 1.2
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
Tomm
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant
|
postitati 14.03.06 12:17
|
|
|
Nii uurisin seda asja lkf-ist.
Minu nimel olevate sõidukite koefitsendid:
Autod siis kronoloogilises järjekorras.
1. auto 0,8 (arvel)Kummaline on see, et see auto esimene ja koefitsent ikka 0,8, kuigi sellest koefitsendist läksid edasi järgmised sõidukid ja
languse poole. Ja küsimuse peale, miks pole langenud oli see, et ei ole järjestikuseid kindlustus päevi täis saanud.
Lkf i väitel see ka ootel.
2. auto 0,72 (müüdud 3 aastat tagasi, lkf andmetel jäi koefitsent ootele, kuigi kandus edasi järgmisele autole, mis aastatega on langenud 0,4-ni)
3. auto 0,4 (kasutuses)
4. auto 0,4 (müüdud)
5. hetkel kasutuses oleval siis tõusis 0,56(lkf andmetel tõusis sellepärast, et auto nr.2 koefitsent jäi ootele ja nüüd ühtlustati nr.2 ja nr. 4
Avariisid ei ole olnud.
Ühesõnaga naine, kes telefoni otsas istus hämas ainult, et alates 2003 müüdavate sõidukite koefitsendid jäävad ootele ja kui ostad uue auto
ühtlustatakse neid ootel olevaid koefitsente nii kaua, kui need otsas on.
Jutt oli nii segane, et võisin ka mingi faktiga eksida, aga nii sain mina aru.
Tundub, et leiti jälle võimalus, kuidas inimeselt raha välja pumbata. Summad ei ole küll minu juhtumi puhul suured, aga halva maigu jätab küll.
Saatsin ka kirja lkf-i ja nüüd ootan kirjaliku vastust, et milliste ootel olevate koefitsentide ja milliste müüdud autode omad nüüd ühtlustati.
|
|
|
Tomm
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant
|
postitati 14.03.06 14:40
|
|
|
Nii sain vastuse lkf-ist.
Teie uuele sõidukile riskikoefitsiendi(RK) arvutamisel läksid arvesse Teie kahe
müüdud sõiduki Audi 100(111xxx) RK 0.4 ja Honda Accord(222 xxx)RK 0.72. Nende kahe
väärtuse aritmeetiline keskmine on 0.56.
Lugupidamisega,
Saima Treibek
LKF Helpdeski spetsialist
667 1802
Ise eksisin sellega, arvates, et koefitsent langeb olenematta sellest, et autot vahetan, kuna staaz ju jookseb edasi.
Arvestasin sellega, et müües honda maha RK 0,72 kandus koefitsent audile, mis kolme aastaga oli langenud 0,4 -le, aga tuleb välja, et jäi hoopis
ootele, kuigi staaz kestis edasi.
Ja sealt nüüd arvutatigi kõrgemaks.
Ja ikkagi jääb arusaamatuks see, et miks jääb ootele kolm aastat tagasi müüdud auto koefitsent ning, miks ei kandunud viimase auto koefitsent nüüd
siis praegusele.
Kui keegi asjas rohkem kodus siis võib, midagi veel lisada.
Aga tundub, et oma seadustega on tavainimesele jälle müts pähe tõmmatud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|