Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Autoorienteerumise IV Etapp. 11.04.06 (Vastuseid: 53 | Vaatamisi: 4067)
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.06 14:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bella
Tsitaat:
Algselt postitas: daqqer
Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Tavalise kaardiga ei tehta seal midagi vist??? Tuleks ka aga pole tehnikat :(

ega jahh kahjuks, või siis peab sul keegi taksojuht kaasas olema kes juhendab ja peas visaliseerib kõiki 30-et punkti korraga. :P
esimene orienteerumine oli kõigil peaaegu kaardiga, aga teine oli juba läkatad ja möllud, kuna aadressid olid suht rasked ja mitte enam objektid a la 'saksa auto' jne. ;)

:D ja mis seal rasket on ma ei saa aru.

Millest sa räägid daqqer nagu mina oleks eelmised etapid läpakaga olnud?:D ikka paberkaart;) ainuke asi et võtab kauem aega et õigesse järjekorda punkte õigesse järjekorda panna:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 15.03.06 14:35 Tsiteeri

[roppus], siis sa pead ikka suht hästi linna tundma :P
kui mulle öelda et puu tn 23, siis mul oleks kök mök, ei teaks linnaosagi :D

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.06 14:46 Tsiteeri

Tsitaat:
<b>[roppus]</b>, siis sa pead ikka suht hästi linna tundma :P

No sry ma ei ole ka taksojuht eks;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.06 14:48 Tsiteeri

Tsitaat:
<b>[roppus]</b>, siis sa pead ikka suht hästi linna tundma :P

hiiu ölletoa juures enam vähem, pärnu mnt-ga risti;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C6.5 - 3.0TDI - 2009

postitati 15.03.06 23:50 Tsiteeri

see üritus oli väga lahe.. ma hüppasin vw golfi sisse ja läxin. stardis avastasime, et läpparil ei saand üle 5 punkti sisse panna :D vana regio vms :P
a noh.. paberkaart oli ka abiks, need aadressid sai läppariga kiiresti üles otsida

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 01:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gerdo
see üritus oli väga lahe.. ma hüppasin vw golfi sisse ja läxin. stardis avastasime, et läpparil ei saand üle 5 punkti sisse panna :D vana regio vms :P
a noh.. paberkaart oli ka abiks, need aadressid sai läppariga kiiresti üles otsida

Hea oli jah ,seekord siis suhteliselt keerukas,võrreldes eelmiste kordadega ja rekordarv osavõtjaid ehk siis 41 ekipaazi.:)

daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 16.03.06 05:59 Tsiteeri

krt meil andus läpakas saba ja kaarti polnud :P
aga mudu väga vinge üritus, nagu alati ;)

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 07:52 Tsiteeri

jah vöib rahule jääda oma söiduga jne kurvaks teeb see et möni inimene arvas et ilgelt lahe on kui ta diivani kuskile kaugele metsa viib vöi citroenilt numbri ära rebib. önneks need mölemad eelnimetatud läksid meil libedalt aga ikkagi kas oli vaja?
ja see nissani mees kel taga kiri umbes nii et köige parem autojuht-poleks ma pidurdanud ja veidi eest ära tulnud otsiks ta juppe minu autole täna. vöta vabamalt;)

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
jah vöib rahule jääda oma söiduga jne kurvaks teeb see et möni inimene arvas et ilgelt lahe on kui ta diivani kuskile kaugele metsa viib vöi citroenilt numbri ära rebib. önneks need mölemad eelnimetatud läksid meil libedalt aga ikkagi kas oli vaja?
ja see nissani mees kel taga kiri umbes nii et köige parem autojuht-poleks ma pidurdanud ja veidi eest ära tulnud otsiks ta juppe minu autole täna. vöta vabamalt;)

Ka mina sain lõpuks silmad lahti:D
Hea üritus oli jah nagu juba öeldud siis kõigil läks midagi perse:D

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 09:14 Tsiteeri

ummi kas sa olid selle valge audiga(sada vöi s4). muud midagi ma lihtsalt lapin piltti kokku :)

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
ummi kas sa olid selle valge audiga(sada vöi s4). muud midagi ma lihtsalt lapin piltti kokku :)

Seekord audi 100 valge:D
S4-ga selline üritus kallis st eelmine kord 4.2 mootoriga ca. 35 liitrit bena:D
MIs autoga te olite,audisid oli 3 või 4 seal ju :)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 09:17 Tsiteeri

kas eelmised kaks etappi olid ka nii laastavad et autod mölgitud ja stanged kadunud?:(
ma olin selle kirsi punase audi 90 quattroga. nii mönigi lume hang sai ületatud.:D

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.06 09:21 Tsiteeri

Tsitaat:
kas eelmised kaks etappi olid ka nii laastavad et autod mölgitud ja stanged kadunud?:(
ma olin selle kirsi punase audi 90 quattroga. nii mönigi lume hang sai ületatud.:D

teid nägime tihti,ei eelmised korrad olid tunduvalt rahulikumad,kuna seekord oli sr foorumi rahvast ka seal ning üldse oli 41 autot rajal siis tundus asi uutele müstikana;)
Oled kaks etappi eelnevalt sõitnud siis nii paanika pole ja ,kui ma vaatasin kuidas uued keda ma polnud ennem näinud pilti tegid tekkis küsimus ka reegleid loeti;)

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 12:41 Tsiteeri

Kui keegi veel ei ole selgeks teinud endale milline see korraldajaid rahuldav pilt on siis meenutuseks selline kaader

http://www.autoori.pri.ee/Naidis2.jpg

Karikasarja esi 10! Palun tulge õigel ajal kohale. Viimasel korral tiim Kakuke tuli liiga täpselt (19:00) ja oleks napilt pidanud järjekorras seisma. Sellise olukorra välitimseks palun kasutage oma eelist ja ei hiline.

Peale regamist siis on teil aega süüa ja tankida.

Rahvast tuleb päris palju seega võib mu hääl kaduma minna.

1. Mainin ära sellise uuenduse et Golfrider pargib oma Golfi väheke eemale korraldus bussist ja finišeerimisel märgitakse aeg seal ja siis pargite oma auto ära ja lähete digikaga järjekorda mis seekord tõotab tulla väga pikk.

2. Loodan mõistvat suhtumist piltide laadimisel. 50 (juhul kui on nii palju osalejaid) digikat tühjaks laadida on aeganõudev töö.

3. Puntkide lõhkumisest teatada 5032310. Kui näete et keegi lõhub objekti siis tehke pilti ja andke sisse protest (loe reeglitest).

4. EI JOO! Kui näen et võistlejad tarbivad ÜKSKÕIK millist alkohoolset jooki siis ilma edasiste küsimusteta 1. korral hoiatuseks -20 puntki lõppsummast. 2. korral disklaff.

5. Mälukaart tühjaks ja ei tee intiimsustest pilte vaid võistlusega seonduvast.

6. Stardis tehke showd aga ärge ohustage kaasliiklejaid.

Jõudu ja edu:)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 13:18 Tsiteeri

kas kuupäev sama 15 vöi mingi teine. ei pannud sinu jutus seda kuupäeva tähele. ei tea veel kas saan osaleda- vöin tööl olla:(
sorry, sain juba oma veast aru.:D mul tuli teema maili peale ja seal ei pannud pealkirja tähele.

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 13:23 Tsiteeri

Tsitaat:
kas kuupäev sama 15 vöi mingi teine. ei pannud sinu jutus seda kuupäeva tähele. ei tea veel kas saan osaleda- vöin tööl olla:(
sorry, sain juba oma veast aru.:D

Loe natuke pealkirja ka siis :
Pealkiri: Autoorienteerumise IV Etapp. 11.04.06 :D

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 15:59 Tsiteeri

ma ei saa siiamaani aru mida valesti tegime pildistamistel.(III etapp)
üritasime kõikidel piltidel nii teha, nagu ummi siin üleval pool postitas selle pildi.

aga umbes 20 kohta käisime läbi ja mingi 7 läks vist kirja ainult :D
ei tea, kas oleks pidand valged kindad kätte panema vms :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 16:00 Tsiteeri

Tsitaat:
ma ei saa siiamaani aru mida valesti tegime pildistamistel.(III etapp)
üritasime kõikidel piltidel nii teha, nagu ummi siin üleval pool postitas selle pildi.

aga umbes 20 kohta käisime läbi ja mingi 7 läks vist kirja ainult :D
ei tea, kas oleks pidand valged kindad kätte panema vms :P

No mõnikord vaatad digikast et pilt jumala Ok ,aga kui arvutisse lased siis näiteks käsi on kuskil ikkagi varjus või peidus ja kohe 0 punkti olemas;)

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 19:47 Tsiteeri

seda jah.. pildid võivad uduseks ka jääda, kui kiiresti teha :P

aga ma sain just teada, et me saime 19 punkti hoopis, need 7 punkti on mingi .. see on vist see, et mitmenda koha said, selle järgi tulid punktid vms

a see oli hea, et 3 sekundit jõudsime ennem kohale kui see aeg täis sai

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 20:37 Tsiteeri

Tsitaat:
seda jah.. pildid võivad uduseks ka jääda, kui kiiresti teha :P

aga ma sain just teada, et me saime 19 punkti hoopis, need 7 punkti on mingi .. see on vist see, et mitmenda koha said, selle järgi tulid punktid vms

a see oli hea, et 3 sekundit jõudsime ennem kohale kui see aeg täis sai

Mis teami nimi teil?

Seekord peaks siis tihe rebimine tulema kuna 50 autot lastakse rajale,mida pole just vähe:D
Ja loodame et keegi seekord vastu posti ei tagurda :)

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 21:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-
Mis teami nimi teil?

Seekord peaks siis tihe rebimine tulema kuna 50 autot lastakse rajale,mida pole just vähe:D
Ja loodame et keegi seekord vastu posti ei tagurda :)

ma olin "gamma" teamis.
vist lähen homme ka sama teamiga.

50 autot jah, a nüüd on rohkem punkte ka ja suurem ala :P
mul pole vist mõtet oma 2.0 mootoriga kohale tulla :D

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 06:31 Tsiteeri

see kord sobis nagu rohkem kuigi ega ilma viperusteta saa:(
nimelt kakumäe tipus sai korraga digika aku tühjaks ja ei jäänud muud varjantti kui tahtsime finiseerida et pörutada linna uue digika järgi. (krt et kakumäel ühtegi tuttavat ei ela:D) otsustasime uuesti tagasi sinna minna ja jätkata kus pooleli jäime. mahtusime aega ka ilusti. ja muidugi see et VABADUSE PST 552A (nr vist oli see):D muidu meeldis ja peaks enamvähem norm koht tulema

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.06 06:38 Tsiteeri

Meil ka muidu läks hästi,kui mitte arvestada ühte intsidenti:D
Hea töö korraldajate poolt:)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.06 19:41 Tsiteeri

ma järgmine kord mossega vöi c2 siis pole kahju autost jne:D c2 tiimi kleepsud peal ka nii et ei pea seda numbrit rihtima. aga selge siis, stabiilselt oleme söitnud ja see hea märk. hea korraldus, kuigi korraldajad vöiks oma ühe apsaka ka ära mainida siis oleks asi aus:D rahu-mitte ärrituda viimase lause peale

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.06 20:39 Tsiteeri

nad juba vabandasid oma vea pärast.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.3% - SQL: 68.7%]