Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi V8 head k. ja vead (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 4265)
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 13.02.06 21:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Huvitav ühel siinsel klubilisel 91 a. ja 6 käiku? Aga võib olla tegemist oma muudatustega.

Kui sa minu oma mõtled siis see päris originaal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUADRADRIVE
huviline

Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 '91; ALLROAD '05

postitati 14.02.06 00:15 Tsiteeri

V8 3,6 manuaal 5k väga hea! 5-se kasti eelis on pikad käigud mis annavad eelise kiirendamisel, 6-ne maanteel ökom. Kui püüad, saad linna kuluks 11l/100km kui püüad veel saad 22l/100km. mina olen saanud 7sek 100kmh; 265kmh, kuid põhja pole kätte saanud. Põhiline on kohe alguses otsida korralik isend, siis saad pikalt nautida. Minu kogemus on et 200 on kallim pidada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.06 15:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat:
Huvitav ühel siinsel klubilisel 91 a. ja 6 käiku? Aga võib olla tegemist oma muudatustega.

Yup sinu oma ma vist mõtlesingi, kas tõesti on võimalik linnas (Tallinnas) 11 l sajale? Kugi v8 pole eriti auto kus sellistest asjadest rääkida nagu kütte kulu, see ikke mugavus ja nauding mitte mingi sport jäik piits;) Nii, et siis kindlat reeglit pole on 91 nii 5 kui ka 6 käigulisi. Ja 265 kas tal mitte piiraja 250 pole tehase poolt? Või see kõrvaldatud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.06 18:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUADRADRIVE
V8 3,6 manuaal 5k väga hea! 5-se kasti eelis on pikad käigud mis annavad eelise kiirendamisel, 6-ne maanteel ökom. Kui püüad, saad linna kuluks 11l/100km kui püüad veel saad 22l/100km. mina olen saanud 7sek 100kmh; 265kmh, kuid põhja pole kätte saanud. Põhiline on kohe alguses otsida korralik isend, siis saad pikalt nautida. Minu kogemus on et 200 on kallim pidada.

Kiirendamisel peaks ikka 6-ne kast eelise andma, sest see nagu rohkem sportlikum. 6-nda käiguga maanteel sõites on pöörded umbes 2200-2300 nii, et ma usun et ökonoomsem ta eriti pole kui 5-se kastiga isend. Küttekulu kohta ütlen ainult üht: niipalju kui vajutad niipalju ta ka võtab. Kui mootor soe siis linnas rahulikult kulgedes saab 11.l hakkama küll aga kui vajutada korralikult iga foori tagant siis kerkib ikka sinna 25-30 liitri kanti. Üldiselt oleneb küttekulu ikka sellest tihendist rooli ja pedaalide vahel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.06 18:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat:

Nii, et siis kindlat reeglit pole on 91 nii 5 kui ka 6 käigulisi.

Ei tea isegi täpselt mis aasta ta mul on. Dokumentides 91.a aga revalist miskit tellima minnes öeldakse kerenumbri järgi aastaks 92. Nii et võta sa kinni kumb õige on.

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 14.02.06 19:05 Tsiteeri

Ise küll V8-t ei oma, aga kui siis ikkagi 4.2, see küttekulu vahe on niivõrd minimaalne, et ülejäänud korvab selle nagunii. Ja kui selle paari liitri pärast hakata põdema siis parem jätta auto üldse ostmata - järelikult ei jaksaks sa ka 3.6 üleval pidada. Ja tõsi ta on, 3.6 isend pole kohe mitte üldse mingi kiirenduse auto (ega 4.2 ka mitte :P), isegi tavaline pereauto võib 0-100 km/h rahumeeli ära lüpsta. 9.1-9.2 täiesti korras mootoriga isendi kiirendus on õige, 4.2st juba räägiti samuti, et umbes 7.5, see on ikka natuke parem :) Ise olen ka vaikselt uurinud V8-te kohta, juba 1 fakt mille pärast soovitaks osta 4.2 on see, et see on raskemini kättesaadav, millest võib ka järeldada et hind on kõrgem ning rullnokad pole veel pastlaks ajada jõudnud (see on ainult eeldus). Võtke kasvõi lahti läti müügisaidid, pidevalt on mingi 12-20 V8-t müügil (muideks 2 päeva tagas olid kõik 3.6 isendid) ja hinnad algasid 700. eurost, no see ei ole enam auto hind, arvata võite isegi mis selle raha eest saate. :) Isegi kui osta 2 korraga sellist a-la üks tagavaraosadeks on see minuarvates täiesti mõttetu üritus. Ostke kohe korralik auto ja ei kahetse :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.06 15:41 Tsiteeri

see mille mina endale muretsesin pole mingi rullnoka naäinudki, siit klubist sümpaatse rahuliku vanema inimeselt. Kuid autot veel katsude ei saa kuna paberid vaja korda ajada kui omanik reisilt(töölt) naaseb:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 15.02.06 17:16 Tsiteeri

Kui korras auto, on väga mõnus sõita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
qMax
huviline

Registreerunud 23.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: AQ V8 (meeldis kellelegi rohkem); C4 A6 Q

postitati 17.02.06 07:31 Tsiteeri

V8-at tuleks ikka osta konkreetse ühiku sisukorra järgi mitte aasta ja mootori järgi.

...ja IMO peaks V8 olema ikka automaat- vastu vaijelgu need kellel mõlemad olnud on...

juba vanad indjaanlased tunnevad quattro jäljest ära !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.2% - SQL: 78.8%]