Lehekülgi: 1 2 |
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 13.02.06 21:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Huvitav ühel siinsel klubilisel 91 a. ja 6 käiku? Aga võib olla tegemist oma muudatustega. |
Kui sa minu oma mõtled siis see päris originaal.
|
|
|
QUADRADRIVE
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 '91; ALLROAD '05
|
postitati 14.02.06 00:15
|
|
|
V8 3,6 manuaal 5k väga hea! 5-se kasti eelis on pikad käigud mis annavad eelise kiirendamisel, 6-ne maanteel ökom. Kui püüad, saad linna kuluks
11l/100km kui püüad veel saad 22l/100km. mina olen saanud 7sek 100kmh; 265kmh, kuid põhja pole kätte saanud. Põhiline on kohe alguses otsida
korralik isend, siis saad pikalt nautida. Minu kogemus on et 200 on kallim pidada.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.06 15:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maqmaq
Huvitav ühel siinsel klubilisel 91 a. ja 6 käiku? Aga võib olla tegemist oma muudatustega. |
Kui sa minu oma mõtled siis see päris originaal. |
Yup sinu oma ma vist mõtlesingi, kas tõesti on võimalik linnas (Tallinnas) 11 l sajale? Kugi v8 pole eriti auto kus sellistest asjadest rääkida nagu
kütte kulu, see ikke mugavus ja nauding mitte mingi sport jäik piits Nii, et
siis kindlat reeglit pole on 91 nii 5 kui ka 6 käigulisi. Ja 265 kas tal mitte piiraja 250 pole tehase poolt? Või see kõrvaldatud
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.06 18:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUADRADRIVE
V8 3,6 manuaal 5k väga hea! 5-se kasti eelis on pikad käigud mis annavad eelise kiirendamisel, 6-ne maanteel ökom. Kui püüad, saad linna kuluks
11l/100km kui püüad veel saad 22l/100km. mina olen saanud 7sek 100kmh; 265kmh, kuid põhja pole kätte saanud. Põhiline on kohe alguses otsida
korralik isend, siis saad pikalt nautida. Minu kogemus on et 200 on kallim pidada. |
Kiirendamisel peaks ikka 6-ne kast eelise andma, sest see nagu rohkem sportlikum. 6-nda käiguga maanteel sõites on pöörded umbes 2200-2300 nii, et ma
usun et ökonoomsem ta eriti pole kui 5-se kastiga isend. Küttekulu kohta ütlen ainult üht: niipalju kui vajutad niipalju ta ka võtab. Kui mootor soe
siis linnas rahulikult kulgedes saab 11.l hakkama küll aga kui vajutada korralikult iga foori tagant siis kerkib ikka sinna 25-30 liitri kanti.
Üldiselt oleneb küttekulu ikka sellest tihendist rooli ja pedaalide vahel.
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.06 18:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maqmaq
Kui sa minu oma mõtled siis see päris originaal. |
Nii, et siis kindlat reeglit pole on 91 nii 5 kui ka 6 käigulisi. |
Ei tea isegi täpselt mis aasta ta mul on. Dokumentides 91.a aga revalist miskit tellima minnes öeldakse kerenumbri järgi aastaks 92. Nii et võta sa
kinni kumb õige on.
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 14.02.06 19:05
|
|
|
Ise küll V8-t ei oma, aga kui siis ikkagi 4.2, see küttekulu vahe on niivõrd minimaalne, et ülejäänud korvab selle nagunii. Ja kui selle paari liitri
pärast hakata põdema siis parem jätta auto üldse ostmata - järelikult ei jaksaks sa ka 3.6 üleval pidada. Ja tõsi ta on, 3.6 isend pole kohe mitte
üldse mingi kiirenduse auto (ega 4.2 ka mitte ), isegi tavaline pereauto
võib 0-100 km/h rahumeeli ära lüpsta. 9.1-9.2 täiesti korras mootoriga isendi kiirendus on õige, 4.2st juba räägiti samuti, et umbes 7.5, see on ikka
natuke parem Ise olen ka vaikselt uurinud V8-te kohta, juba 1 fakt mille
pärast soovitaks osta 4.2 on see, et see on raskemini kättesaadav, millest võib ka järeldada et hind on kõrgem ning rullnokad pole veel pastlaks ajada
jõudnud (see on ainult eeldus). Võtke kasvõi lahti läti müügisaidid, pidevalt on mingi 12-20 V8-t müügil (muideks 2 päeva tagas olid kõik 3.6 isendid)
ja hinnad algasid 700. eurost, no see ei ole enam auto hind, arvata võite isegi mis selle raha eest saate. Isegi kui osta 2 korraga sellist a-la üks tagavaraosadeks on see minuarvates täiesti mõttetu üritus. Ostke kohe
korralik auto ja ei kahetse 
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.06 15:41
|
|
|
see mille mina endale muretsesin pole mingi rullnoka naäinudki, siit klubist sümpaatse rahuliku vanema inimeselt. Kuid autot veel katsude ei saa kuna
paberid vaja korda ajada kui omanik reisilt(töölt) naaseb
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 15.02.06 17:16
|
|
|
Kui korras auto, on väga mõnus sõita.
|
|
|
qMax
huviline
Registreerunud 23.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: AQ V8 (meeldis kellelegi rohkem); C4 A6 Q
|
postitati 17.02.06 07:31
|
|
|
V8-at tuleks ikka osta konkreetse ühiku sisukorra järgi mitte aasta ja mootori järgi.
...ja IMO peaks V8 olema ikka automaat- vastu vaijelgu need kellel mõlemad olnud on...
juba vanad indjaanlased tunnevad quattro jäljest ära !
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |