Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Yakumo autoraadio (Vastuseid: 65 | Vaatamisi: 8217)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.05 06:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Algselt postitas: eix
Pakun välja, et ühelegi makile ei panda õiget võimsust peale.

Sinu pakkumine peab paika... kuid ma veel pole üle 25W RMSi lubanud firmat elusees... ja nüüd miskid torud panevad lausa 40 RMS:P Üks võimalus on veel see, et nad on kodulehel lihtsalt vea teinud ja RMS asemel peks olema MAX.

Ma arvan kah, et seal viga sees ja 25W RMS võimsust on ikka kõva sõna maki jaoks.
Kui Denverist 17W RMS-i välja tuleb on isegi hästi.

Ma olen suht kindel, et sealt üle 12W RMS ei tule :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.05 09:00 Tsiteeri

To Black
A klassi võimendi tarbib u sama palju voolu täiesti vait olles kui ka täis võimsusel. Heli välja andes kuumeneb võim isegi vähem kuna elektrit kasutatakse ka millekski muuks kui radika soojendamiseks. Automakid ja võimud ikka AB klassist, või d klass.

Muidu õigus 4*40W ei tule sealt ka Denveri enda kuuri all :)

Muidu kui saund ok on siis see USB pesaga asi on täitsa huvitav. Kui USB julk välja ei kuku just peaks vga põrutus kindel olema ju. Samas enda kogemusel (Clatroniku Cdkas) jäävad need odavad makid ikka saundi ja tuuneri poolest kõige odavamatele brändi japsidele ikka vga alla. Või on need Denverid veits paremad?

rain28
huviline

Registreerunud 16.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.0CC 1985

postitati 22.10.05 09:29 Tsiteeri

mul tekkis nüüd küsimus, et ok USB pulgale saad otse arvutist muusika peale lasta aga kuda selle mälukaardigaa asi on... kuidas sa sinna salvestad?? pead mingi jublaka veel juurde soetama mis kaardile salvestaks ja ma kujutan ette et sinna Denverisse lähevad raudselt ainult mingid xingxangyung kaart:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rain28
huviline

Registreerunud 16.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.05 09:32 Tsiteeri

ja teine laks et ega need USBi junnid eriti väiksed ka ei ole...
hakkab segama kah ikka ju kui mingi jurakas välja punnitab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.10.05 15:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rain28
mul tekkis nüüd küsimus, et ok USB pulgale saad otse arvutist muusika peale lasta aga kuda selle mälukaardigaa asi on... kuidas sa sinna salvestad?? pead mingi jublaka veel juurde soetama mis kaardile salvestaks

Kasutad ikka sobivat kaardilugejat. Paljudel läpakatel on SD-lugeja juba sisse ehitatud.

Tsitaat:
Algselt postitas: rain28
ja teine laks et ega need USBi junnid eriti väiksed ka ei ole...
hakkab segama kah ikka ju kui mingi jurakas välja punnitab

Aga mida sa seal maki ees siis sõidu ajal pidevalt vehid, et segama hakkab? :) Eks väljaulatuvat pulka ole muidugi lihtne ära murda, kuid eks pead selle võrra ettevaatlikum olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rain28
huviline

Registreerunud 16.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.05 20:21 Tsiteeri

no aga see tekitabki ebamugavust et sa tead et ei tohi vastu minna...mind hakkaks see pulk raudselt häirima näiteks kui on vaja panna 5-dat käiku või kolmast :(
isegi siis on ebamugav kui plaat väljas makist.

eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.05 20:49 Tsiteeri

Mälukaartidest sööb see makk SD ja MMC kaarte.Kaardi peale saab mp3-e ka läbi digikaamera ajada(mitte kõik kaamerad ei võimalda), alati ei pea kaardilugejat omama.Mis puutub mälupulka siis minul on juhe taga(oli kaasas makiga) ja asi on tuhatoosi peidetud.Juhtme painutasin ilusasti konsooli järgi ära.Eks ta natukene ebamugav ole , aga inimene harjub ju kõigege.Peale paneeli oleks soovitav ka mälupulk eemaldada, sest tont teab kellele see meeldima võib hakata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C6.5 - 3.0TDI - 2009

postitati 24.10.05 16:27 Tsiteeri

oot.. juhe on taga?
et see on siis usb pikendus lihtsalt?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.05 14:37 Tsiteeri

Jah tavaline pikendus.

westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 16.11.05 21:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaiz
See hind oli TD Balticu reklaamkirjas. Võin välja uurida, kas keegi on müüki ka võtnud. TootjaLink

Aga uuri selle kohta:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 16.12.05 15:25 Tsiteeri

On keegi seda yakumot nüüd kasutand ka ja oskab ehk välja tuua mingeid puuduseid selle kohta peale selle usb pistiku ?

eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.05 16:20 Tsiteeri

Puuduseks võib lugeda taustvalguse reguleerimise puudumist.See valgus on nii ere, et pimedas sõites häirib natuke, aga paneeli saab alla lasta ja kohe teine asi. Peale selle ei ole midagi halba täheldanud. Kasutusjuhend ei olnud ka eestikeelne. Selle hinna eest kärab küll ja küll.;)

crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 16.12.05 16:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eix
Kas kellelgi klubiliikmetest on kogemusi sellise isendiga.Oleks soov endale soetada.Mingit hullu pilli ei loodagi sellise raha eest saada,lihtsalt kuulamiseks. http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=Autoradio#Yakumo%20Hypersound%20Car

sõbral on see makk olemas,ja mängib päris hästi.halvasti midagi öelda ei saa

westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 02.01.06 16:14 Tsiteeri

H&B CA-5555 on müügil ONOFF-is
hind oli 2298.- 2a.garantii

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.06 17:40 Tsiteeri

pisut OT aga niipalju(4x) kui ma viimase kuu jooksul ksaluunis käinud olen on alati seal mõni vennike om katkise yakumo-ga olnud õigust taga nõutamas :(

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.06 17:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
pisut OT aga niipalju(4x) kui ma viimase kuu jooksul ksaluunis käinud olen on alati seal mõni vennike om katkise yakumo-ga olnud õigust taga nõutamas :(

Millestki peab ju odav hind tingitud olema... ja eks ta kipub töökindlus olema tõesti jah.

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.06 00:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: westa

mul see sama, samast poest ka.
minuarust on täiesti norm makk.. kõik töötab :D
kõik nupud on ka punase valgustusega, nagu audis ikka..

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.06 22:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx

Töökindlus pole vist jah suurem asi, õnnestus ka täna korraga kahte inimest nende imeaparaatidega K-salongi järjekorras näha. Päris mahlakaid arvamusi kõlas:D Ise hoian suuuure kaarega sellistest asjadest eemale:P

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.06 09:11 Tsiteeri

Õnneks ei ole veel kordagi näkku pannud. Rääkige siis meile ka mida need kliendid seal mahlakalt öelnud on, et mis siis viga.

kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 15.01.06 14:58 Tsiteeri

Hetkel on minu Yakumo toode (ei ole automakk) Saksamaal tootjatehases. Ära andsin ta detsembri lõpus K-salongi. Millal probleem laheneb, seda ei tea. Mõned nädalad pidi veel aega minema.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 20:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gerdo
Tsitaat:
Algselt postitas: westa

mul see sama, samast poest ka.
minuarust on täiesti norm makk.. kõik töötab :D
kõik nupud on ka punase valgustusega, nagu audis ikka..

ok.. kõik ei töötagi, ma olen sinna usb auku igast asju toppind juba, mitte ükski asi pole töötand, ma ei saa aru kas ma lihtsalt ei oska tööle panna või midagi muud viga.
kui nano ipodi ühendasin ära, siis ütles, et NO FILES, ei tea miks ta neid kätte ei saa.
tavalist mälupulka ma pole proovind.
keegi on selle makiga läbi usb augu midagi kuulata saanud?

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 23.01.06 20:41 Tsiteeri

Eks ta vist üks plastikust junn ole :)
Minu arvates pole mingit kaardilugejat v usb auku sinna makki vaja, nende seadmete peal nagunii mp3´ed ja üleüldiselt kvaliteet kahjustatud :(
Kui sellise raha eest üldse midagi osta, siis ehk mõne vanema maki, mis vähemalt töötab, kui kaua - ei tea :D

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 21:20 Tsiteeri

Yakumo omast ei tea ma mitte kui midagi, kuid StarSoundi toodangus on samasugune jubla võtta. Proovinud olen erinevaid USB mälupulkasid ning on olnud nii ja on olnud naa... noname 2.0 USB pulgad üldjuhul väga hästi toimida ei taha... mängivad, kuid hakkavad siis streikima... kuid nt kingston ja ... krt teise nimi ei tule meelde, 2.0 pulgad toimivad täiesti ilma probleemidetta. Kuid kui võtta kätte maki manual siis on ka seal ilusti kirjas, et 2.0 USB pulgaga asi töötama ei peakski, täielik toetus on 1.1 variandile.
Kõik see jutt siis StarSoundi oma kohta.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 23.01.06 21:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Exclusive
Minu arvates pole mingit kaardilugejat v usb auku sinna makki vaja, nende seadmete peal nagunii mp3´ed ja üleüldiselt kvaliteet kahjustatud :(

BTW, CD on ka kadudega pakitud, seega kui kahjustamata kvaliteeti tahad, otsi kuskilt autovinüülikas. ;)

Aga kisub OT-ks, las see teema jääda tegelikult selle Yakumo jaoks.

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 23:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Exclusive
Kui sellise raha eest üldse midagi osta, siis ehk mõne vanema maki, mis vähemalt töötab, kui kaua - ei tea :D

kõik muu töötab väga hästi.. peale selle parempoolse osa, kus on see usb auk ja kaardipesa (kaarti ma pole veel proovind)
äkki nendega ei peagi töötama, mida ma proovisin

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.3% - SQL: 54.7%]