Lehekülgi: 1 2 |
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
|
Ma korra kah kiirusega radarisse lennanud... - ei pand hämaras tähele neid kus passisid... aga noh kui nad lõpuks järele said ja mu kaubiku
kinnipidasid oli esimene küsimus "kas teil on vägakiire" radaril oli
155 ( talvel )
nuh vestlesime siis ja kirja pandi 110
midagi paha ei ütle - kohe hommikul käisin pangas maksmas   
|
|
|
markov
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
|
omast kogemusest!
sõitsin siis rahulikult mööda Aegviidu teed(Piibe mnt. vist) Aegviidu poole ja koht, kus läheb tee laiemaks(vana lennuväli) sai siis ka "osa hobuseid
tallist välja lastud"(masina võimsuse prooviks), mõni aja pärast olid puna-sinised vilkurid selja taga.peeti kinni ja kutsuti enda autosse kohvile..

küsiti kas tean kui kiiresti siin sõitma peab ja kui kiirsti mina sõitsin, vastasin,et lubatud peaks olema 90 km/h ja ise sõitsin "natuke üle"...
nii 190km/h.
tulemus kuu pärast Rahumäele protokolli järgi.. 4200 kronu ja 1 kuuks load.. 
moraal: jälgi lk eeskirju ja TÄIDA NEID, omal lihtsam.. !
nüüd olen Oluliselt korralikum.. esimene rikkumine siiski
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
|
Aastaid tagasi Tartu mnt-l enne Paunküla veehoidla kurvi (Tallinna poolt sõites) sirge peal sai mööda sõidetud ~6-st autost korraga kus siis kõige
esimene auto selles rivis oli MAZ mulla koormaga kiirus 60km/h. Mitte et kihutaja oleks, aga kasutasin ära tagant tulija eelist, kiirus oli mingi 95
+/-, vasak suund sisse ja natuke kiirendust ka, et piisavlt varakult enne kurvi enda ritta tagasi saaks ja voalaa peale kurvi 300m ronib mees
sini/valgest autost välja ja annab peatumis märguande.
Palun meie autosse. Ok lähme. Istusin tagapingile, mees võttis tühja protokolli blanketi ette, kirjutas juba midagi sinna peale ise samal ajal siis
minuga rääkides, et kust tulek, kuhu minek, miks kiirus 121 km/h jne.
Ma vastu, et Tallinnast koolist (olin siis veel TTÜ tudeng ja reedene päev oli) tulek, koju minek ja et kasutasin juhust, et sellest rivist mööda
saada, märkamatult rääkisime siis veel TTÜ-st, et kas see õppejõud veel on olemas jne. tühja tähja.
Samal ajal tuli Opel Rekord 116 km/h, kõrvalistmel istunud politseinik läks seda rajalt maha võtma. Mees kes mulle protokolli hakkas kirjutama ütles:
"Head teed" ise samal ajal auto dokumente ja juhilubasid ulatades. "Kui järgmine kord kohtume saad max. trahvi"
Ütlesin: "Kena päeva jätku" ja sõitsin ruttu minema, et äkki mõtleb ümber
Õnneks me pole rohkem kohtunud.
|
|
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
|
Kunagi aastaid tagasi tulin oma esimese Audiga Valgast Tartu poole ja juhtus nii, et sõitsin 70 alas natuke kiiremini kui lubatud, no nii 100'ga
umbkaudu. Pidas siis üks kena naispolitseinik auto kinni, kontrollis dokumente ja ütles pabereid tagasi andes, et sõidame ikka ilusti 90'ga. Ütlesin
talle selle peale, et hea küll, edasi sõidan siis vastavalt öeldule. Uhasin siis kibekiirelt minema, et ehk torgatab talle veel pähe, et seal 70 ala
on....
|
|
|
axm
huviline
Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, A6
|
|
endal oli kogemus paar aastat tagasi meie seadusesilmadega, sai mindud Laagris asuvasse MG poodi tuttava juurde. tulin linna poolt keerasin Peoleo
juures tagasi ja juba olingi MG-s. pärast tunnikest jutuvestmist otsustasin et on aeg minema hakata, keerasin aga linna poole ja vaatasin vasakule
mõeldes veel " näe veab, tulevad autod on piisavalt kaugel..." keerasin siis paremale ja vajutasin teise käiguga pedaali, et köhida need va
ämblikuvõrgud välja, jälgisin tahhomeetrit ja vahetasin teiselt kolmandale ning kui pilgu tõstsin nägin et sinivalge auto tee ääres ja üks vend vehib
hooga, sain siis natuke eemal pidama. küsiti dokumente ja saadeti mendiautosse istuma. autos oli vanuse poolest umbes 45 aastane mehike, kes vist ei
olnd pikka aega saanud... no see selleks, tuli seal siis tuli välja et kiirus oli olnud 88km/h +- 7 ja muidugi selline väike asi ka, et ajal kui ma
tuttava juures olin oli pandud peoleo juurde "teetööde" tõttu ajutine kiiruspiirangu märk 50 km/h...
hoolimata sellest, et rääkisin et enne märki ei olnd pandi 1800 kr kirja ja ment ütles et tema ei saa midagi teha...leppisin seal trahviga, sest mis
sa nende tuuleveskitega ikka võitled...nüüd mõtlen et võibolla ei oleks pidand leppima, kuid tagantjärgi tark olla oskab igaüks... igatahes sain
kogemuse võrra rikkamaks...
|
|
|
Shelby-SV
huviline
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 66kw 1994
|
|
falck - läheb vist üsna samasse auku kuna mõlema institutsiooni eesmärgiks on liiklejatelt raha kogumine.
nimelt alustasin tallinnas eelmine kuu tööd kullerina. peatused on mingi 3 kuni 15 minti kui mingi suurem/kõrgem maja on ja liftid aeglased.
nüüdseks paari nädalaga juba 2x 480.- nende käest saanud.
esimesel korral olin ise loll ja mõtlesin, et 3 minutiga nad ikka jaole ei saa...
said!
sain nendega jutustada ka. kaks vanamutikest oli. seletasin neile küll, et alles 3. päev tööl, elan linnast väljas ja pole kursis ja paberite pealt
näitasin ära ka, et üle 3 minuti polnud mul füüsiliselt võimalik eemal olla kuid... 480.-!
teine kord oli täna (sellest ka väike emotsionaalsus). tatari 64 maja juures, pakk läks pärnu mnt 67a. parkla ise tundus selline rott nurgatagune koht
ja keskusest nati eemal ka, et "siin ju ometi falcki olla ei saa, igalepoole nad kah ei jõua..."
jõudsid!, nagu hiljem selgus.
olin parajasti maja 9. korrusel ja vaatasin kontori aknast kuidas nad fotokaga autot klõpsisid. 
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ummi-
Igatahes üle 40km/h ületust lähevad load max 6 kuuks + sisi kuni 12000.-trahvi,seega kui 39km/h ületust siis võib lubade seisukohalt vedada kui
eelnevaid kiirusületusi pole.
Kuigi jah Tanel358 rääkis juba juriidilise osa ära |
Jama jutt eelmine aasta 1. mai 70 alas 74 üle (plussid miinused maas). Tulemus 6000 krooni vahetus politsei aktsiateks. Lube ei puudutud ja tõe
huvides oli esimene rikkumine.
PS. kihutada pole ilus ja kui kihutate ärge kiruge, et tuleb maksta
PPS ja üldse see m*** mõõtmise võistlus kes kui palju rikkus ei sobi siia eriti. Selleks ongi one mile challenge jms. võistlused kinnistel radadel.
PEACE
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
|
Alustasin oma liikluseeskirja rikkuja karjääri kohe esimesel päeval, kui load kätte sain. Ja jäin kohe samal õhtul vahele ja sain trahvi ka. Kes
järele on suutnud teha? 
Nimelt sõitsin ilma tuledeta. Seda juhtub paljudel kindlasti tihtilugu, aga mul juhtus see üsna pimedal oktoobriõhtul ja eks see köitis siis
tähelepanu ka.
Igatahes oli ühel tänavanurgal keegi tee peal ees. Ega ma pimedas kohe aru saanudki, et see politseinik on, arvasin, et suvaline inimene on tee peal
ja proovisin tast mööduda. Inimene aga kõndis mulle hoopis ette ja siis hakkasid taga sõitva auto tulede valgel ta pükste peal helendavad triibud ka
paistma. 
Kuna politseinik oli mulle päris ette roninud, et ma teda ikka pimedas näeksin, siis läks tal auto eest ära hüppamisega nii kiireks, et sau, millega
ta vehkis, lendas tal käest maha mu auto rataste ette.
Sõitsin sauast ilusti üle ja pidasin tänava servas kinni. Ja siis algas auto akna taga 5-minutiline katkematu kisa. Ei saanudki aru, mis politseiniku
nii hüsteerijasse viis, kas see, et ma ta peaaegu alla oleks ajanud, või see, et ta sauast ilma oli. Paarimees veidi rahustas teda ja sikutas
varrukast, et lähme ära, aga tema muudkui kisas ja ähvardas, et teeb mulle 100 krooni trahvi (aastal 2006 tundub 100-kroonine trahv päris naljakas,
eks). Ma siis seletasin, et tulin trennist ja raha pole kaasas ja nii ja naa, mispeale hakkas politseinik uurima, kui kaugel ma elan, et äkki saan
kodunt raha tuua. 
Aga lõppes lugu igatahes 25-kroonise trahviga.
Ja kogu selle aja, kui politseinik mu auto kõrval karjus, tegi ta sau tee peal autorataste all muudkui kolks-kolks, kolks-kolks. 
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: V200
Aga lõppes lugu igatahes 25-kroonise trahviga.
|
Seda nüüd küll olla ei saa, et trahvi summaks määrati sul 25 krooni. Miinimum trahv algab 3TÜ (trahviühik) 1TÜ= 60 krooni.
Seega miinimum trahv mis sulle kirjutatada võidi on 180 kr. Kuigi ka sellise (minimaalse) summa määramine ei ole just soovitatatav kõrgemate juhtide
seas (seda vähemalt Tallinnas mitte). Ja teine võimalus on et tehti hoiatus kuid sellega ei kaasne mingit rahalist väljaminekut.
|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
Alustasin oma liikluseeskirja rikkuja karjääri kohe esimesel päeval, kui load kätte sain. Ja jäin kohe samal õhtul vahele ja sain trahvi ka. Kes
järele on suutnud teha? 
|
Ja ongi kohe asi mille üle uhkust tunda ja soovitada teistel järgi teha? Väga veidrad arusaamad liiklusest.
Sõitsin sauast ilusti üle ja pidasin tänava servas kinni. Ja siis algas auto akna taga 5-minutiline katkematu kisa. Ei saanudki aru, mis politseiniku
nii hüsteerijasse viis, kas see, et ma ta peaaegu alla oleks ajanud, või see, et ta sauast ilma oli. |
Hmmm, aga proovi järgi. Lase mõnel tegelasel üle oma varvaste sõita. Vaata kas ajab s*ta keema. Sellisele kodanikule, kes suudab nii pimedas, et isegi
inimest linnakiirustel ei näe piisavalt ette ikka veel tuledeta sõita ja sellest mitte aru saada, oleks tulnud see sau küll kuhugi pista. Või siis
load käest ja perearstilt, kes tervisetõendi väljastas litsents ära võtta. Inimene puhta pime ju.
Ma siis seletasin, et tulin trennist ja raha pole kaasas ja nii ja naa, mispeale hakkas politseinik uurima, kui kaugel ma elan, et äkki saan kodunt
raha tuua.  |
Nüüd ei tea küll täpset kuupäeva enam peast öelda, aga igatahes on juba mitu aastat keelatud politseil teepeal trahviraha küsida. Sulle vormistatakse
kiirmenetlusotsus ja trahvi, mis määratakse tasud kenasti pangaülekandega otsusel määratud arveldusarvele otsusel oleva viitenumbri alusel. Seega
kuskil tänavanurgal, mingit trahvimaksmist ei toimu Eestis juba aastaid.
Aga lõppes lugu igatahes 25-kroonise trahviga. |
No selle kohta tanel358 juba kommenteeris.
Ja kogu selle aja, kui politseinik mu auto kõrval karjus, tegi ta sau tee peal autorataste all muudkui kolks-kolks, kolks-kolks. |
Tänapäeval kasutab politsei pimedal ajal autode peatamiseks plastmassist helkursaua, mis auto rataste all ilmselt suht kiirelt pilbastuks mitte ei
kolksuks lõpmatuseni.
Kokkuvõtteks, väga hea fantaasia, aga ole hea ja tee end huvitavaks teismeliste tütarlaste ees. Neile äkki mõjub. Siin seltskonnas eriti palju ei
arvata just kodanikest keeravad liikluses kokku sigadusi ja peale seda on veel uhked ja käivad ringi kui suured issid.
...
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
Et asi jälle nugade peale ei läheks, panen teema kinni selleks korraks.
V200 poolt lisaks:
Vastuseks kurjadele kommentaaridele, et lugu juhtus rohkem kui 10 aastat tagasi, trahvid, sauad ja ka politseinikud oli tol ajal veidi
teistsugused.
Ja miks ma pimedas ilma tuledeta sõitsin? Nagu kirjutasin, olin just load saanud ja esimest päeva iseseisvalt autoroolis, lisaks olin vaid paarsada
meetrit varem sõitu alustanud ja tänavavalgustuse tõttu ei märganud, et tuled ei põle. Ilmselt oleks pimedamas kohas aru saanud, aga esimesel
pimedamal tänavanurgal oli juba politsei ees. 
Ei oodanud, et nii kurjaks saadakse.
Parimat,
Urmas
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|