Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: jälle politseinikud (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 3453)
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 07.06.06 21:24

Ma korra kah kiirusega radarisse lennanud... - ei pand hämaras tähele neid kus passisid... aga noh kui nad lõpuks järele said ja mu kaubiku kinnipidasid oli esimene küsimus "kas teil on vägakiire" :) radaril oli 155 ( talvel )
nuh vestlesime siis ja kirja pandi 110 :)
midagi paha ei ütle - kohe hommikul käisin pangas maksmas :):):)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
markov
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 08.06.06 09:27

omast kogemusest!
sõitsin siis rahulikult mööda Aegviidu teed(Piibe mnt. vist) Aegviidu poole ja koht, kus läheb tee laiemaks(vana lennuväli) sai siis ka "osa hobuseid tallist välja lastud"(masina võimsuse prooviks), mõni aja pärast olid puna-sinised vilkurid selja taga.peeti kinni ja kutsuti enda autosse kohvile.. :P
küsiti kas tean kui kiiresti siin sõitma peab ja kui kiirsti mina sõitsin, vastasin,et lubatud peaks olema 90 km/h ja ise sõitsin "natuke üle"... nii 190km/h.
tulemus kuu pärast Rahumäele protokolli järgi.. 4200 kronu ja 1 kuuks load.. :(
moraal: jälgi lk eeskirju ja TÄIDA NEID, omal lihtsam.. !
nüüd olen Oluliselt korralikum.. esimene rikkumine siiski

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 08.06.06 10:40

Aastaid tagasi Tartu mnt-l enne Paunküla veehoidla kurvi (Tallinna poolt sõites) sirge peal sai mööda sõidetud ~6-st autost korraga kus siis kõige esimene auto selles rivis oli MAZ mulla koormaga kiirus 60km/h. Mitte et kihutaja oleks, aga kasutasin ära tagant tulija eelist, kiirus oli mingi 95 +/-, vasak suund sisse ja natuke kiirendust ka, et piisavlt varakult enne kurvi enda ritta tagasi saaks ja voalaa peale kurvi 300m ronib mees sini/valgest autost välja ja annab peatumis märguande.

Palun meie autosse. Ok lähme. Istusin tagapingile, mees võttis tühja protokolli blanketi ette, kirjutas juba midagi sinna peale ise samal ajal siis minuga rääkides, et kust tulek, kuhu minek, miks kiirus 121 km/h jne.

Ma vastu, et Tallinnast koolist (olin siis veel TTÜ tudeng ja reedene päev oli) tulek, koju minek ja et kasutasin juhust, et sellest rivist mööda saada, märkamatult rääkisime siis veel TTÜ-st, et kas see õppejõud veel on olemas jne. tühja tähja.

Samal ajal tuli Opel Rekord 116 km/h, kõrvalistmel istunud politseinik läks seda rajalt maha võtma. Mees kes mulle protokolli hakkas kirjutama ütles: "Head teed" ise samal ajal auto dokumente ja juhilubasid ulatades. "Kui järgmine kord kohtume saad max. trahvi"
Ütlesin: "Kena päeva jätku" ja sõitsin ruttu minema, et äkki mõtleb ümber:D

Õnneks me pole rohkem kohtunud.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 08.06.06 16:48

Kunagi aastaid tagasi tulin oma esimese Audiga Valgast Tartu poole ja juhtus nii, et sõitsin 70 alas natuke kiiremini kui lubatud, no nii 100'ga umbkaudu. Pidas siis üks kena naispolitseinik auto kinni, kontrollis dokumente ja ütles pabereid tagasi andes, et sõidame ikka ilusti 90'ga. Ütlesin talle selle peale, et hea küll, edasi sõidan siis vastavalt öeldule. Uhasin siis kibekiirelt minema, et ehk torgatab talle veel pähe, et seal 70 ala on....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
axm
huviline

Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, A6

postitati 08.06.06 17:11

endal oli kogemus paar aastat tagasi meie seadusesilmadega, sai mindud Laagris asuvasse MG poodi tuttava juurde. tulin linna poolt keerasin Peoleo juures tagasi ja juba olingi MG-s. pärast tunnikest jutuvestmist otsustasin et on aeg minema hakata, keerasin aga linna poole ja vaatasin vasakule mõeldes veel " näe veab, tulevad autod on piisavalt kaugel..." keerasin siis paremale ja vajutasin teise käiguga pedaali, et köhida need va ämblikuvõrgud välja, jälgisin tahhomeetrit ja vahetasin teiselt kolmandale ning kui pilgu tõstsin nägin et sinivalge auto tee ääres ja üks vend vehib hooga, sain siis natuke eemal pidama. küsiti dokumente ja saadeti mendiautosse istuma. autos oli vanuse poolest umbes 45 aastane mehike, kes vist ei olnd pikka aega saanud... no see selleks, tuli seal siis tuli välja et kiirus oli olnud 88km/h +- 7 ja muidugi selline väike asi ka, et ajal kui ma tuttava juures olin oli pandud peoleo juurde "teetööde" tõttu ajutine kiiruspiirangu märk 50 km/h...;)
hoolimata sellest, et rääkisin et enne märki ei olnd pandi 1800 kr kirja ja ment ütles et tema ei saa midagi teha...leppisin seal trahviga, sest mis sa nende tuuleveskitega ikka võitled...nüüd mõtlen et võibolla ei oleks pidand leppima, kuid tagantjärgi tark olla oskab igaüks... igatahes sain kogemuse võrra rikkamaks...:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Shelby-SV
huviline

Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 66kw 1994

postitati 08.06.06 17:22

falck - läheb vist üsna samasse auku kuna mõlema institutsiooni eesmärgiks on liiklejatelt raha kogumine.

nimelt alustasin tallinnas eelmine kuu tööd kullerina. peatused on mingi 3 kuni 15 minti kui mingi suurem/kõrgem maja on ja liftid aeglased.

nüüdseks paari nädalaga juba 2x 480.- nende käest saanud.

esimesel korral olin ise loll ja mõtlesin, et 3 minutiga nad ikka jaole ei saa...
said!
sain nendega jutustada ka. kaks vanamutikest oli. seletasin neile küll, et alles 3. päev tööl, elan linnast väljas ja pole kursis ja paberite pealt näitasin ära ka, et üle 3 minuti polnud mul füüsiliselt võimalik eemal olla kuid... 480.-!

teine kord oli täna (sellest ka väike emotsionaalsus). tatari 64 maja juures, pakk läks pärnu mnt 67a. parkla ise tundus selline rott nurgatagune koht ja keskusest nati eemal ka, et "siin ju ometi falcki olla ei saa, igalepoole nad kah ei jõua..."
jõudsid!, nagu hiljem selgus.
olin parajasti maja 9. korrusel ja vaatasin kontori aknast kuidas nad fotokaga autot klõpsisid. :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 08.06.06 19:38

Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-
Igatahes üle 40km/h ületust lähevad load max 6 kuuks + sisi kuni 12000.-trahvi,seega kui 39km/h ületust siis võib lubade seisukohalt vedada kui eelnevaid kiirusületusi pole.
Kuigi jah Tanel358 rääkis juba juriidilise osa ära:)

Jama jutt eelmine aasta 1. mai 70 alas 74 üle (plussid miinused maas). Tulemus 6000 krooni vahetus politsei aktsiateks. Lube ei puudutud ja tõe huvides oli esimene rikkumine.

PS. kihutada pole ilus ja kui kihutate ärge kiruge, et tuleb maksta
PPS ja üldse see m*** mõõtmise võistlus kes kui palju rikkus ei sobi siia eriti. Selleks ongi one mile challenge jms. võistlused kinnistel radadel.
PEACE:cool:

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 08.06.06 21:35

Alustasin oma liikluseeskirja rikkuja karjääri kohe esimesel päeval, kui load kätte sain. Ja jäin kohe samal õhtul vahele ja sain trahvi ka. Kes järele on suutnud teha? :)
Nimelt sõitsin ilma tuledeta. Seda juhtub paljudel kindlasti tihtilugu, aga mul juhtus see üsna pimedal oktoobriõhtul ja eks see köitis siis tähelepanu ka.

Igatahes oli ühel tänavanurgal keegi tee peal ees. Ega ma pimedas kohe aru saanudki, et see politseinik on, arvasin, et suvaline inimene on tee peal ja proovisin tast mööduda. Inimene aga kõndis mulle hoopis ette ja siis hakkasid taga sõitva auto tulede valgel ta pükste peal helendavad triibud ka paistma. :)

Kuna politseinik oli mulle päris ette roninud, et ma teda ikka pimedas näeksin, siis läks tal auto eest ära hüppamisega nii kiireks, et sau, millega ta vehkis, lendas tal käest maha mu auto rataste ette.

Sõitsin sauast ilusti üle ja pidasin tänava servas kinni. Ja siis algas auto akna taga 5-minutiline katkematu kisa. Ei saanudki aru, mis politseiniku nii hüsteerijasse viis, kas see, et ma ta peaaegu alla oleks ajanud, või see, et ta sauast ilma oli. Paarimees veidi rahustas teda ja sikutas varrukast, et lähme ära, aga tema muudkui kisas ja ähvardas, et teeb mulle 100 krooni trahvi (aastal 2006 tundub 100-kroonine trahv päris naljakas, eks). Ma siis seletasin, et tulin trennist ja raha pole kaasas ja nii ja naa, mispeale hakkas politseinik uurima, kui kaugel ma elan, et äkki saan kodunt raha tuua. :)

Aga lõppes lugu igatahes 25-kroonise trahviga.

Ja kogu selle aja, kui politseinik mu auto kõrval karjus, tegi ta sau tee peal autorataste all muudkui kolks-kolks, kolks-kolks. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 09.06.06 03:55

Tsitaat:
Algselt postitas: V200

Seda nüüd küll olla ei saa, et trahvi summaks määrati sul 25 krooni. Miinimum trahv algab 3TÜ (trahviühik) 1TÜ= 60 krooni.
Seega miinimum trahv mis sulle kirjutatada võidi on 180 kr. Kuigi ka sellise (minimaalse) summa määramine ei ole just soovitatatav kõrgemate juhtide seas (seda vähemalt Tallinnas mitte). Ja teine võimalus on et tehti hoiatus kuid sellega ei kaasne mingit rahalist väljaminekut.

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 09.06.06 04:43

Tsitaat:
Alustasin oma liikluseeskirja rikkuja karjääri kohe esimesel päeval, kui load kätte sain. Ja jäin kohe samal õhtul vahele ja sain trahvi ka. Kes järele on suutnud teha? :)

Ja ongi kohe asi mille üle uhkust tunda ja soovitada teistel järgi teha? Väga veidrad arusaamad liiklusest.

Tsitaat:
Sõitsin sauast ilusti üle ja pidasin tänava servas kinni. Ja siis algas auto akna taga 5-minutiline katkematu kisa. Ei saanudki aru, mis politseiniku nii hüsteerijasse viis, kas see, et ma ta peaaegu alla oleks ajanud, või see, et ta sauast ilma oli.

Hmmm, aga proovi järgi. Lase mõnel tegelasel üle oma varvaste sõita. Vaata kas ajab s*ta keema. Sellisele kodanikule, kes suudab nii pimedas, et isegi inimest linnakiirustel ei näe piisavalt ette ikka veel tuledeta sõita ja sellest mitte aru saada, oleks tulnud see sau küll kuhugi pista. Või siis load käest ja perearstilt, kes tervisetõendi väljastas litsents ära võtta. Inimene puhta pime ju.

Tsitaat:
Ma siis seletasin, et tulin trennist ja raha pole kaasas ja nii ja naa, mispeale hakkas politseinik uurima, kui kaugel ma elan, et äkki saan kodunt raha tuua. :)

Nüüd ei tea küll täpset kuupäeva enam peast öelda, aga igatahes on juba mitu aastat keelatud politseil teepeal trahviraha küsida. Sulle vormistatakse kiirmenetlusotsus ja trahvi, mis määratakse tasud kenasti pangaülekandega otsusel määratud arveldusarvele otsusel oleva viitenumbri alusel. Seega kuskil tänavanurgal, mingit trahvimaksmist ei toimu Eestis juba aastaid.

Tsitaat:

No selle kohta tanel358 juba kommenteeris.

Tsitaat:
Ja kogu selle aja, kui politseinik mu auto kõrval karjus, tegi ta sau tee peal autorataste all muudkui kolks-kolks, kolks-kolks. :D

Tänapäeval kasutab politsei pimedal ajal autode peatamiseks plastmassist helkursaua, mis auto rataste all ilmselt suht kiirelt pilbastuks mitte ei kolksuks lõpmatuseni.

Kokkuvõtteks, väga hea fantaasia, aga ole hea ja tee end huvitavaks teismeliste tütarlaste ees. Neile äkki mõjub. Siin seltskonnas eriti palju ei arvata just kodanikest keeravad liikluses kokku sigadusi ja peale seda on veel uhked ja käivad ringi kui suured issid.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 09.06.06 05:16

Et asi jälle nugade peale ei läheks, panen teema kinni selleks korraks.

V200 poolt lisaks:

Vastuseks kurjadele kommentaaridele, et lugu juhtus rohkem kui 10 aastat tagasi, trahvid, sauad ja ka politseinikud oli tol ajal veidi teistsugused.

Ja miks ma pimedas ilma tuledeta sõitsin? Nagu kirjutasin, olin just load saanud ja esimest päeva iseseisvalt autoroolis, lisaks olin vaid paarsada meetrit varem sõitu alustanud ja tänavavalgustuse tõttu ei märganud, et tuled ei põle. Ilmselt oleks pimedamas kohas aru saanud, aga esimesel pimedamal tänavanurgal oli juba politsei ees. :)

Ei oodanud, et nii kurjaks saadakse.

Parimat,
Urmas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.0% - SQL: 61.0%]