Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: V8-ga seonduvaid küsimusi (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 3255)
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 22.11.05 17:52 Tsiteeri

Mitmes õlu?:D
Või vihjad sellele et Beru küünlad on halvad?

Ma ei suuda kuskilt leida infot selle kohta kas keegi Eestis seda Beru juhtmete komplekti müüb ja mis selle hind võiks olla? Oskab keegi nõu anda? Endal ilmselt vaja ei ole, aga põhimõtteliselt huvitab et kas asjal mõistlik hind või ei :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.05 14:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Vanal sigaril oli luku põhi kinni pisikese kruviga, küljepealt sisse keeratuna, metallist läbi ja põhja kronsa külge. Täpselt ei tea kas ka V8 sama on.

Nii, tehtud. Kinni on see lulla 2 kruviga, ülevalt poolt keeratuna. Ehk siis ligi pääseb siis kui kogu armatuur ära. Soovitavalt kellaplokk ka välja. Ja hea oleks kui esiklaasi ka poleks:D Kui esiklaasi selle tarbeks ära ei hakka võtma, siis pea viltu ja vastu klaasi saab ka hakkama.

Vahetuse tulemusena hakkas süütelukk käima nagu peab, aga akende muret see ei lahendanud.

Akende puhul olen täheldanud seda, et nuppude ploki toide jamab - vahest on vahest ei ole (näeb selle jaärgi et kas nuppude tuled põlevad või ei). Oskab keegi nõu anda, kas viga võiks olla pigem ukses või kuskil kaitsmete/releede majanduses? Siis olen aru saanud, et võib kalada ka juhtmekimp ukse sisse mineku kohal, juhe võib olla katki. Imelik on see, et kaitsmete ega releede hulgas ei hakka silma ühtegi, mida kirjade järgi akendega seostada. On kellelgi kogemusi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ingvar
huviline

Registreerunud 11.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.05 06:27 Tsiteeri

V8-l saab küünlajuhtmed juppideks võtta ja ka osadena pistikuid-juhtmeid vahetada. Ise lasin Viljandis OÜ Särg-s teha nii diagnosti, kui vahetati välja ka küünlajuhtmed ja süütepooli poolsed pistikud. Piibud jäid samaks. Maksma läks kõik kokku 2 kilo. Uued originaaljuhtmed maksavad 8 kilo.
Beru kohta olen kahest erinevast diagnosti kohast kuulnud, et nende tooteid ei kõlba eriti kuskile. Sellepärast olin sunnitud ka paar kuud vanad Beru küünlad NGK-de vastu vahetama. Kusjuures midagi ei muutunud:P. Nii et kui kellegil on huvi, siis korralikud 4,2l küünlad on üle.

Tsitaat:
Algselt postitas: mms
Mitmes õlu?:D
Või vihjad sellele et Beru küünlad on halvad?

Ma ei suuda kuskilt leida infot selle kohta kas keegi Eestis seda Beru juhtmete komplekti müüb ja mis selle hind võiks olla? Oskab keegi nõu anda? Endal ilmselt vaja ei ole, aga põhimõtteliselt huvitab et kas asjal mõistlik hind või ei :)

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 29.01.06 14:56 Tsiteeri

Ilmselt jamab sul akende ja luugi kontroll blokk. Ühe kahesajaga sama asi läbi elatud. Peaks see asuma rooli aluse plastiku taga. Kisu see akende karp lahti ja vaata üle. Ilmselt on tegu külm jootega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 15:21 Tsiteeri

Jah, see võib tõsi olla küll. Netiotsingute põhjal võib väita, et tegu on küllaltki tüüpilise veaga V8 puhul, põhjuseks reeglina kas juhtmekimp kere-ukse vahel, või siis see nimetatud plokk. Mul ilmselt plokk, kuna ust ja seda kimpu on väntsutatud nii- ja naapidi, vahet ei miskit. Ja ühe reeglina olen tähele pannud seda, et kui auto seisma jätad ja süüte välja keerad, siis võtab voolu järgi (mitte iga kord).

Kui ma selle ploki kätte saan, kuidas siis aru saada et ja kustkohast täpsemalt ta vigane on? Külmjoodet ju silmaga ei näe. Kuidas seda katsetada saaks, et veenduda ploki veas?

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 29.01.06 15:30 Tsiteeri

Usu, sa näed viga silmaga, kui selle ploki lahti võtad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 15:57 Tsiteeri

OK, tnx! Uurin järgi.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.5% - SQL: 80.5%]