Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Õnnetus, kui aku asub istme all (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 6913)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.08.14 15:08 Tsiteeri

Istme põhja metallkarkass ei lähe vastu akuklemme isegi raskeima mehega kui kasutada õige kõrgusega akut (170mm mitte 190mm) istme all ja mitte ära visata originaal metallist akukinnitust koos istmekarkassi toestusega. Paraku olen ka ise neid masinaid näinud, millel see suur akut hoidev jalg on ära hävitatud ja asendatud mingi plekikänakatega (mul endal oli samuti üks c4 avant sellise ajalooga). Vale koosluse puhul pole klemmide isoleerimisest palju kasu, sest pikapeale lihvib metall ikkagi misiganes siis isolatsiooni läbi ja tuli on ikkagi taga ;).
Ma viskasin ühele masinale lausa sellele metallhoidikule lisaks lihtsa lauajupi risti üle aku. See ei liikunud sealt enam kuhugi kui iste sai külge ja muresid samuti polnud :P. Põhjus, miks seda tegin, oli suht lihtne - suht raskekaallased kükitasid aegajalt tagaistmel kervamärjukest libistades :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
taritz
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005

postitati 18.08.14 16:07 Tsiteeri

Ma lasin kunagi relakaga + klemmi kohalt istme vedru-karkassilt tüki välja. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]