Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: K:mis vahe on audi 80 ja 90 (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 3692)
Auditüdruk
huviline

Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 04.09.05 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Muide tehniliste andmete poolest on ka c3 100 ja 200 pikkuselt-laiuselt-kõrguselt-kaalult erinevad, olgugi, et on tegu samade masinate eri modifikatsioonidega. Täpselt samamoodi nagu b3 80/90

nõus... aga kui nüüd norida ja veidi edasi arendada, siis on mulle juba pikemat aega tundund, et Mazda 323F ja Audi Coupe'd on megasarnased... ilmselt ka modifikatsioonid lihtsalt... :P Nii võib leida, et ka kõik keskklassi autod on tegelt ühe mudeli modifikatsioonid jnejnejne
tekib aint küsimus, et miks audi 90 pole lihtsalt nimetatud audi80 XYZ versiooniks... erinevus ju aint mingites luks lisades... mida oleks saand niikuinii ka 80-le juurde tellida, nagu keegi siin eespool mainis...
aga vaidlus kipub juba aiaaugu ümber koonduma... et siis küsimus, kas nimeatada erinevusi modifikatsioonideks või erinevaks mudeliks...mmm, mulle tundub, et audi ise on selle juba ära otsustand ja uueks mudeliks nimetand, või mis?

Ja nii tõsised süüdistused ARKi aadressil... hmm, mis teha, kui mõni on suutnud esitada arvele võtmise dokumentidena horoskoobi.... ja alla kirjutanud, et on nõus, et temal on audi60...;) küsitakse seal ju allkirja, et andmed on õiged just selliste inimlike trükivigade vältimiseks... it's a two way street, you know... minul lähevad need andmed manuaaliga igal juhul kokku...

ja mis pole sobind? no mul ameerika variant tõesti, pole vist mõet üldse sõna võtta...

ja üks väike näide, koos katsega, mida igagüks võib ise omas autos läbi viia. ajage oma auto esimene iste nii taha, et teie jalad tagumisel istmel istudes oleks täiesti ja tugevasti vastu esiistme seljatuge... onju paha istuda... nüüd laske esiiste 5 senti ettepoole... onju nüüd mugavam ja ruumi laialt... sama efekt, kui kere pikkuse erinevuseks oleks ainult kasvõi 5 senti (eeldusel, et mitte kapotialusel arvelt muidugi).... silmaga eristamatu, aga omal nahal vägagi tuntav :D MOTT

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 04.09.05 06:48 Tsiteeri

80 ja 90 on kerelt identsed, ka tuled on ühelt teisele lihtsasti ümber visatavad.
80 ülemise otsa mudelid nimetati 90 puht turunduslikel eesmärkidel, 90 oli 80 ikka jupp maad kallim. Nii tehtigi kosmeetiline muutus välimuses, tehniline pool jääb sinna varju Aga kes ikka oleks ostnud naljalt seda kallist 80, kui väljast pole aru saada, et see kallim variant on, paljud teised poleks sellest aru saanud (paraku see on inimestele oluline, et märgataks nende edukust jne :) )
Nii võeti tootmisest maha ka Passat W8, selle asemel tuli Phaeton, et oleks siililegi selge, et kallim auto on

To auditüdruk: sulle pole sobinud ükski 80 veermiku osa ma pakun. Kereplekke pane nagu ise tahad. Samas kui su 90 on see sama, mis avataril, siis on sul juba ees 80 tuled :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mack
huviline

Registreerunud 17.12.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0

postitati 04.09.05 06:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Auditüdruk
ja mis pole sobind? no mul ameerika variant tõesti, pole vist mõet üldse sõna võtta...

Kuna sul on USA variant siis tõesti on su auto paar cm pikem, seda stangede arvelt, täpselt nagu a200 10v ja 20v,samuti 20v stangede arvelt umbes 10 cm pikem ja seda ka ARK paberites.

tegelikult ikka 80 ja 90 ikka istuvad mõlemad sama kere peal (on ju mõlemad ka b3 ja typ89) ja jalgaderuumi nii kahju kui see ka poleks ei ole 90-nes rohkem

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Auditüdruk
huviline

Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 04.09.05 09:21 Tsiteeri

undu, miks sa arvad, et mul ees 80 tuled on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 04.09.05 09:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauzy
ega need ARK numbrid pruugi küll tõele vastata,aga minul on kindlustus lepingus näiteks kirjas et mul on Audi 60:D loodan et avarii korral ei teki mul mingeid probleeme:o

Kui tehnilises passis ikka 80 on, siis mine lase see kindlustuslepingus ära parandada, hiljem jamasid vähem...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 04.09.05 18:06 Tsiteeri

Tsitaat:

Pildilt paistab, et suunatuled on esitulede kõrval tiivas. 90 on suunatuled ja udutuled stanges.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.05 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Tsitaat:

Pildilt paistab, et suunatuled on esitulede kõrval tiivas. 90 on suunatuled ja udutuled stanges.

audi 90-ne ameerika variandil ongi suunad nii nagu 80-l.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]