Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Millisest jaamast ostad sina diislit? Kogemused? (Vastuseid: 36 | Vaatamisi: 6618)
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 11.12.06 19:19 Tsiteeri

seda et olen ka statoili klient,aga NESTE hinnad pea alati odavamad , et kas tasub riskida? samas ei tahaks uskuda,et statoil alati puhas poiss on

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.06 19:21 Tsiteeri

:)

Raul.
huviline

Registreerunud 11.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.06 15:32 Tsiteeri

sai kah viimane kord tartus käies ringtee nestes tangitud ja peale selle kadus autol igasugune huvi sõita,polnd jõudu ega minekut.Muidu tangin Mäo nestes aga seal pole veel probleeme tekkind.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Toxa666
huviline

Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 ,2.5tdi,multitronic 2003 a

postitati 25.12.06 13:09 Tsiteeri

mina panen pidevalt statoilist kütust ,kuna asun aseris,lähemad tanklad on kas jõhvi või rakvere siis alati arvestan et saaksin just statoili kütust! töötan soomest ja enamasti panen shellist...vahet ei ole tunda...tahaks muidu saksa diisliga proovida mis pidi kvaliteetsem olema!!!

ince1
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 23.01.07 08:31 Tsiteeri
nii nii

Tangin Statoil'st ning ei mingeid probleeme senikaua.

Kunagi sai NESTE'st tangitud oma autosse kütust ning sain solki. Auto suri sõiduajal välja jne.

Aga Eesti kütet ei anna Soome omaga võrreldagi. Soome Diisel on SUPER!

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 23.01.07 09:06 Tsiteeri

Soome ja eesti (statoil) diislil ei tee mina ka mitte mingit vahet. Sama palju võtab ja liigib samuti sama moodi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
confu
huviline

Registreerunud 07.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525tds, Audi A6

postitati 23.01.07 10:03 Tsiteeri

mul isal on passat ja kui ta tankis nestest ei läind auto külmal talve hommikul tööle hästi, üks pütt ei tahtnud tööd teha algul ja siis ajas musta suitsu välja.. aga kui ta hakkas statoilist tankima siis oli asi tunduvalt parem..
ise ka tangin statoilist..

Parem traktor kui muruniiduk.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ants3001
huviline

Registreerunud 21.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9TDI 2004a

postitati 12.01.09 18:41 Tsiteeri

Siiani tankinud Nestes. Ei ole probleeme olnud diiselkyttega.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 15.08.09 08:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
seda et olen ka statoili klient,aga NESTE hinnad pea alati odavamad , et kas tasub riskida? samas ei tahaks uskuda,et statoil alati puhas poiss on

Mis otsast need Neste hinnad odavamad on? Kui on sul hõbetasemega Statoil Extra kaart, on hinnad samad. Kuldtasemega on Statis 10 senti odavam. Kuigi see vahe ei ole määrav.
Ise tangin koguaeg Statoilis (väga harva, kui saab mõni liiter Nestest peale pandud, kui ei ole Stati ligidal). Olerexi ma enam ei lähe, never. Miks? Sai kunagi Jõhvist Tartu minnes Iisaku tanklast 10 liitrit peale pandud, et jõuaks vähemalt Jõgeva teeristi Statoilini. Jõhvist ei võtnud, kuna arvasin, et jätkub...10km Jõhvist lõi küttetule põlema :P Silmaviga noh.
Enivei, võtsin Iisakus 10 liitrit peale ja sain kuskile Kauksi kohale (ca 20km), kui auto hakkas puterdama, jõud kadus, pöörded kukkusid alla ning suri välja lõpuks. Sain ta pika käiamise peale käima ning käima minnes suitses nagu vana KaMaz :D Gaasi andes tekkis auto taha ööpimedus suurest suitsust. Sain siis suure hädaga auto liikuma, ca 10km vaikselt sõidetud, hakkas kiiremini liigutama end (ei tea kas harjus ära :P). Jõudsin siis longates Jõgeva teeristi Statoili, panin seal paagi täis, lasin käia koha peal üks 10min (kahe suitsu ja topsi kohvi jagu) ning siis panin Tartu poole ajama, iga käiguga kiirendasin umbes 4000rpm (ja taga oli jätkuvalt öö). Kuskil 30km hiljem hakkas auto normaalselt käituma, st ei puterdanud, ei suitsenud, kiirendas normaalselt (nii normaalselt kui 1.9TDI A6 peal kiirendada saab :D ). Seega- tangin vaid Statoilis ja alati võtan ka tšeki!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.09 09:45 Tsiteeri

Olen kahe aasta jooksul tankinud enamuse kordadel Tartus ARK-i ees Premium7 aut.tanklas ja probleeme ei ole.

rainer9968
huviline

Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9TDI

postitati 16.08.09 17:43 Tsiteeri

Ise tangin ka peamiselt Statoil-is, kuid olen nii Nestest, Olerexist ja ka Krooningist Põltsamaal, kus ükskord sai ka kehva kütet, kui mootor madalatel pööretel puterdama hakkas ja raskusi oli kohapealt ära minemisega. Lõpuks tankisin Statoilist paagi täis ja mingi aeg probleem kadus. Vahel panen ka 2-takti õli, mis tühikäigu ühtlaseks nagu bensukal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.09 18:19 Tsiteeri

Et praegu ei viitsi arvutada, aga tsipa vist tuleb Nestes ettemaksu kaardiga odavam, seal lisandub ju -15 senti. Aga jah olen proovinud vana autoga, et statoili ultima sobis paremini, 98-ga siis proovisin. Nüüd 95 peal, sest mootor niigi ergas ja uimasema mootoriga rohkem harjunud kohalt vötma. :)
Aga jah Favora ja Neste oma lisanditega suurt ei hiilga, mis kütusele lisatud, või siis asi kütuses olnud, ei tea. Et kolm aastat oli vana sõiduk omandis ja pea 100 prossa olin statootik ;), ning mootori töös ei olnud üldse törkeid.

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:
Algselt postitas: heihei

Mis otsast need Neste hinnad odavamad on? Kui on sul hõbetasemega Statoil Extra kaart, on hinnad samad. Kuldtasemega on Statis 10 senti odavam. Kuigi see vahe ei ole määrav.
Ise tangin koguaeg Statoilis (väga harva, kui saab mõni liiter Nestest peale pandud, kui ei ole Stati ligidal). Olerexi ma enam ei lähe, never. Miks? Sai kunagi Jõhvist Tartu minnes Iisaku tanklast 10 liitrit peale pandud, et jõuaks vähemalt Jõgeva teeristi Statoilini. Jõhvist ei võtnud, kuna arvasin, et jätkub...10km Jõhvist lõi küttetule põlema :P Silmaviga noh.
Enivei, võtsin Iisakus 10 liitrit peale ja sain kuskile Kauksi kohale (ca 20km), kui auto hakkas puterdama, jõud kadus, pöörded kukkusid alla ning suri välja lõpuks. Sain ta pika käiamise peale käima ning käima minnes suitses nagu vana KaMaz :D Gaasi andes tekkis auto taha ööpimedus suurest suitsust. Sain siis suure hädaga auto liikuma, ca 10km vaikselt sõidetud, hakkas kiiremini liigutama end (ei tea kas harjus ära :P). Jõudsin siis longates Jõgeva teeristi Statoili, panin seal paagi täis, lasin käia koha peal üks 10min (kahe suitsu ja topsi kohvi jagu) ning siis panin Tartu poole ajama, iga käiguga kiirendasin umbes 4000rpm (ja taga oli jätkuvalt öö). Kuskil 30km hiljem hakkas auto normaalselt käituma, st ei puterdanud, ei suitsenud, kiirendas normaalselt (nii normaalselt kui 1.9TDI A6 peal kiirendada saab :D ). Seega- tangin vaid Statoilis ja alati võtan ka tšeki!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.8% - SQL: 69.2%]