Õhtust Huvilistele!
Ei hakka siin midagi vabandama - elu on selline, et suvel see arvuti kuidagi kätte ei satu, et siia oma monoloogi üles kirjutada saaks. Seega tuleb
üks pikem pildiseeria väikese seletuskirjaga sellest, mis vahepeal teinud olen.
Vahepeal on pandeemia läbi saanud ja elu hooga käima läinud. Autol on üht-teist tehtud ja saanud ka sihtotstarbelist kasutust.
Kohe pärast viimast postitust käis auto Sleepersis ravil, kus sai endale profülaktika mõttes uue Febi Bilstein õlipumba. Seda polnud mina ega eelmine
omanik vahetanud ja ega ilmselt ka enne seda mitte. Sellega kaasnes uus õli ja filter ja mõned tihendid. Lisaks sai auto endale armeeritud
pidurivoolikud ja ATE RACING TYP200 piduriõli. Sellega said mu ringraja ettevalmistused selleks korraks valmis ja võtsin suuna Pärnu poole.
Õhtul sai lahtine kola ja tagavara ratas ja asjad vanaisa garaai ees välja roogitud ja hommikul läksin Audru ringrajale. Nagu algaja ikka käisin pea
laiali otsas ringi ja esimesed ringiajad olid ka hullemad kui enamus mannergutel. Autosi oli palju ja andis ikka aega sõita nii, et kellelegi jalgu ei
jää. Lõpuks sõitsin vist kokku 36 ringi millest siis mingi 3 äkki sain oma sõitu sõita ja ringist maksimumi võtta. Parimaks ringiajaks jäi 1:44.191
(optimal 1:42.70). Tegelikult sain ajad kõvasti paremaks täitsa viimaste ringidega kui õppisin pidureid rohkem ära kasutama. Aga noh, olgem ausad
sõita veel ei oska ja ilmselt on võimalik ikka tükk maad kiiremini ka sõita selle autoga.
Auto oli tubli ja mingeid probleeme ei olnud. Õlid vedelkaks ei läind ja piduritega ka probleeme polnud isegi kui üheksa ringi järjest lasin.
Kindlasti lähen veel ja tahan aega paremaks lihvida. Mõned pisikesed mõtted on autoga ka aga sellest siis kui tegemiseks läheb.
Järgmine põnevam üritus oli Avalaks kus osalesin. Kui eelmisel kiirenduse üritusel sain ühe sõidu teha, siis seekord olin kaval ja olin kohe varakult
kohal, ruttu tehniline ja kohe sõitma. Selles mõttes edukalt, et seekord sain kaks sõitu teha kui vihm selle peo seal ära lõpetas
Parimaks 400m ajaks jäi seal 14,9
Igasugustel üritustel osalemisega tekkis vajadus puksiiraasa järele ja kuna seda noolekleepsu kuhugile kleepida enam ei olnud, siis ostsin Sparco
tõmbeaasa. Et ikkagi ju ralliauto ka...
Kinni läks ta selliselt. Viisakal kulgemisel saab võre ette panna ja aasa ära peita.
Kuna tulevikus on niikuinii plaan panna suurem cooler siis proovisin külge RS replica esistanget. Tahab kõvasti sobitamist ja külge monteerimist aga
üldiselt mulle need suured avad meeldivad ja saab neid päris asjalikult ära kasutada. Sõidusuunas parem ava jääks õhuvõtu jaoks, keskmine suure
cooleri jaoks ja vasakpoolse ava taga hakkab paiknema õli jahuti. Õli jahuti ja torude väljavõtu sain juba siit samast foorumist tuleviku tarbeks ka
varutud.
Ahjaa! Väga meeldiva ürituse nimega "Piibe Legal" korraldas vahepeal veel Raketibaas. Kui ikka öeldakse, et täitsa legaalselt mine lase peeneks ja
politsei paneb veel tee ka kinni, no siis tuli kohale minna. Väga lahe üritus ja loodan, et korraldatakse veel. Sellest üritusest kahjuks ainult üks
pilt tagasisõidust.
Samas jõudsin seal samal üritusel selgusele, et kodasid võin ma ju tolmutada aga tegelikult on auto ikkagi aeglane. 3.0 Diislid niimodi jätavad
häbisse ja tulevikuplaanid tuleb suunata nüüd sinnapoole, et edasised tegevused autot kiiremaks teeks. Mitte ainult kiirendusel aga ringrajal jne.
Selleks on mul igasugu suuri plaane kuklas aga eks nad kõik võtavad palju aega ja raha. Hetkel olengi vähe hoo maha tõmmanud ja tegelen pigem väikeste
asjadega.
Sellega oma monoloogi ka lõpetan. Kui kirjutama hakkasin oli õhtu aga nüüd võib juba öelda head ööd.
Siim
|