Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php on line 48

Deprecated: Optional parameter $dbhost declared before required parameter $dbname is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/database.interface.php on line 33

Deprecated: Optional parameter $type declared before required parameter $name is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 93

Deprecated: Optional parameter $pass declared before required parameter $fid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1056

Deprecated: Optional parameter $user declared before required parameter $tid is implicitly treated as a required parameter in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/functions.php on line 1550

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 146

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 147

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 155

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/db/mysql4.php:48) in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/header.php on line 890
Eesti Audi Klubi foorum - Rekord�rituse j�relkaja ja PILDID
Foorum Kodulehek�lg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehek�lje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus k�sitlus
 Lehek�lgi:  1  2  3  4  ..  10
Autor:
Pealkiri: Rekord�rituse j�relkaja ja PILDID (Vastuseid: 246 | Vaatamisi: 62593)
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 30.07.05 20:54

Tsitaat:
Algselt postitas: frames
Ka minu poolt v�ike pildimaterjal lennuv�ljalt.
http://www.pilt.ee/album.php?type=images&id=513107
�ritus oli mega ja suured kiitused korraldajatele.

ehk siis need pildid:

http://www.pilt.ee/view/513107/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
zeroblade
huviline

Registreerunud 11.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8

postitati 30.07.05 20:55

�ritus oli v�ga h�sti korraldatud, nii et ait�h korraldajatele ja abistajatele, ise mega rahul sest oli ikka ilus taha peeglisse vaadata kui audi rivi ainult tuli millel otsa ei n�inud :)

Ise siis eesotsas kus oli k�ik rahulik :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MadMike
huviline

Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 30.07.05 21:04

mul pani juba see uhkusest s�dame kiiremini p�ksuma kui Rapla vahel 20+ Audit rivis m��da l�ksid.
Mis tunne siis veel seal �ritusel valitses :D
ise puht tehnilistel p�hjustel ei j�udnud. kahju, t�esti kahju

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 30.07.05 21:07

Audiklubi Rekord�rituse PILDID
(kui kellegil ntx. oma auto-pilt ette j��b siis pange aga kommentaaridesse omanik kirja, teistelgi huvitav teada)

�ritus igatpidi 5+.
Suured t�nud Korraldajatele tubli t�� ja n�rvide eest.
Loodame, et see ei j�� viimaseks sellelaadseks kogemuseks.

Tervitab
nr. 270

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
frames
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.05 21:08

tnx audifan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siagahl
huviline

Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 2.0E 85kw

postitati 30.07.05 21:10

erky- sinu p�ss pakkus seal ikka silmar��mu k�igile. N�itasid, et ka vanema aastak�iguga silmar��mudki peavad ilusti vastu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
�ss
klubiliige
ac aasta auto 2011 v�itja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 30.07.05 21:22

Minu arvates l�ks �ritus igati korda ... l�heb ta siis n��d rekordina kirja v�i mitte ... aga Eesti mastaabis selline hulk audisid kokku saada ja s�it korraldada ilma mingite suuremate jamadeta ... respect@ korraldajad http://www.hot.ee/alabama77/hail.gif

rivis nr 28

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 30.07.05 21:25

�ritus sujus v�ga kenasti kenasti, ma kujutan ette, et mitte keegi ei oleks tegelikult osanud hinnata kui pikk see autode saba reaalselt oli, aga asi oli ikka p�ris massiivne.
ac lihtsalt oskab asju orgunnida, muud ma ei oska �elda, kiiduavaldused!

n��d ainult n�pud risti, et guiness kah aksepteeriks
:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erky
huviline

Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi TT 1,8T 132KW 1999a.

postitati 30.07.05 21:35

vaikselt mahakooruv v�rv tegi natuke h�bi aga muidu ei saa nuriseda jah :D

roolin nii kuis jaksan ;)
board
huviline

Registreerunud 12.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 30.07.05 22:11

Esimest korda audiclub �ritusel :) ja mega oli (Y) teinekordki ;) loodame et l�heb ika kirja see rekord

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jawa
huviline

Registreerunud 02.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant Q

postitati 30.07.05 22:16

Siin on ka m�ned pildid...
http://www.zone.ee/audirekord/

Minu j�rjekorra number oli 262. 26 - pilt minu autost :cool:
�ritus oli t�iesti lahe ja loodame n��d,
et meie rekord ikka raamatusse ka p��seks
ja et sakslased seda �le ei l��ks ;)
Korraldajatele t�nu.. saite h�sti hakkama.

Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 31.07.05 00:58

Njah, mul on siiralt kahju, et ei saanud nii suurejoonelisest �ritusest osa v�tta. Olen k�llaltki emotsionaalne inimene ja kujutan ette neid k�lmav�rinaid, mida teie tundsite ja millest mina ilma j�in. Mul oli �ritusest k�rvalej��miseks ka V�GA m�juv p�hjus (saan isaks iga-iga hetk) aga.....ma ei saa aru nendest u.500 kodanikust, kelle nimi oli registreerinute nimekirjas ja kes ei s�endanud kohale ilmuda. H�BI teile sellep�rast. Kas teil ei olnud bensiiniraha v�?
Igaljuhul t�sine RESPECT korraldajatele. Kui see teema siin kunagi alguse sai, siis ma ei uskunud, et keegi on suuteline sellist asja proffesionaalsel tasemel l�bi viia, aga v�ta n�pust..... Loodan, et ettev�tmine leiab tunnustust ka Guinessi rekordite raamatus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raivu
huviline

Registreerunud 21.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 1,8T 110 kW

postitati 31.07.05 01:02

K�igesuuremad t�nud siis korraldajatele. Teised t�nud ilmavanale, kes hoolimata lubadustest �le eesti vihma sadada, lasi ikkagi meil selle �rituse ilusti l�puni viia. Ilmselt suure vihmaga ei oleks ka seda 400 audit kohale j�udnud.
Mis puutub sellest �ritusest kajastamist saates "Suvereporter", siis seal eriti pikka lugu ei tule, kuna peakorraldaja Kala`ga saime alguses kiiresti t�htsamad jutud kaamera ees aetud. Kuid lootes �rituse l�pus tehtavale kokkuv�ttele, ning sellest siis pikemalt r��kides, pidin ma juba Tallinna poole kimama, et see asi ka v�imalikult kiiresti laup�evasesse uudistesse panna. Seega j�i l�pp n�gemata:( Aga p�hiline osa on ikkagi olemas.

antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.05 06:27

Uskumatult suurep�rane �ritus :o:o

K�ige suurem austus korraldjatele, kes said selle �rituse teostamisega laitmatult hakkama...

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 31.07.05 06:47

http://pilt.ee/view/513248/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
p�ss
huviline

Registreerunud 01.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,6

postitati 31.07.05 07:08
lahe

m�ned pildid

http://foto.k-arvutisalong.ee/?valitudgalerii=28788

pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.05 07:10

Nagu ICE mainis juba, �rituse k�igus muutus olulisemaks juba kogunemine ise, mis oli omaette �lik�va vaatepilt. T�nud osalejatele, korraldajate teamile ja muidugi kalale!

M�ned PILDID ka.

serx@fotokunni t�� k�rvalt tegeles ka korraldamisega vahepeal, ei �nnestunud igalpool olla, nagu tavaliselt :P

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j�uvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: �11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 31.07.05 07:45

Tsitaat:
Algselt postitas: erky
mina olin s�itja nr 228 ja arvan et �nnestus ...

ja nuh poisid kuidas siis mu vanur meeldis teile :D on mis ta on aga l�bi s�itis ilusti isegi keema ei l�inud :D

Sinu audi on kummardust v��rt, t�siselt! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 31.07.05 08:06

m�ned pildid.
rekord
�ritus oli mega(pikk) ja ilm oli p�ris soe kohati.
eriti lahedad kaasaelajad olid need suured t�drukud seal Suurpalu tee ��res tantsisid ja puha.:D
ees oli hea s�ita ei mingit l�bu.
�hes�naga ok.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf III

postitati 31.07.05 08:09

�ritus oli v�ga lahe.Korraldajatele suured t�nud h�sti kukkus v�lja. Kl�psisin kah m�ned pildid .ise olin 47.Fotod

Sain naise kah audisid kummardama panna. Ja 1,5 kuu p�rast s�nnib veel �ks audi f�nn. aga k�simus kust saaks audi teemalist kaupa t-s�rke kleepse, jne

Vaata kasutaja profiili K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Merida Matts HFS XC 3000

postitati 31.07.05 08:56

�limegasuperlahe �ritus! Respect k�igile korraldajatele ja teistele kes andsid endast k�ik, et see �ritus teoks sai!

Pildid on siin:
http://pred.pri.ee/Audiclub/pred/30.07.05_audide_guiness/

PS! Eriti lahe oli �htu l�pp lennuv�ljal, need kes kohal olid teavad millest jutt ;)

Vader
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1,8Tfsi , VW Passat varjant 2.0TDi 2008a.

postitati 31.07.05 09:11

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE

Kindlasti tuleb mingi meene seoses selle �ritusega, mida on v�imalik hankida k�igil klubiliikmetel. Midagi, mis j��b teile m�lestuseks sellest suurep�rasest �ritusest! Vastav info tuleb siia kindlasti, ideid on.

Kohe, kui on infot, kuna rekord�ritus Kanal 2-s on, siis see ka siia.

KUMA RAADIO-le suur t�nu, v�ga asjalikud inimesed.

mul selline pakkumine meene suhtes, et v�ike kleeps auto tahaklaasile tekstiga :
SEE AUDI AITAS KAASA GUINESSI REKORDI �RITUSELE

korraldajate poole pealt oli �ritus �li k�va ning kindlasti n�hti rohkelt vaeva ning loodame, et selle tasuks tuleb ka rekord suurde PUNASESSE RAAMATUSSE! :cool:

Ise olin auto nr. 197

Sermon
huviline

Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: 330xd

postitati 31.07.05 09:27

jaaaah...
au ja kiitus korraldajatele... �ritus oli t�esti ilus! v�ga palju ilusaid ja omap�raseid audisid oli kohal :D Kodanik �ss veel m�tles, et kuradi hea oleks sellisel autoturul k�ia kus aint audid on :D:D:D

varsti pildid! :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail K�lasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jawa
huviline

Registreerunud 02.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant Q

postitati 31.07.05 10:22

Tegin n��d pildid vaadatavamaks.
http://www.zone.ee/audirekord

meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 31.07.05 10:55

Vanuri oleks v�inud kolonni ette panna :P
Tundub igati �nnestunud �ritus. Ise olin taga otasas
ja siis tundus p�ris �ige autode arv olevat, kuigi algul
olin pettunud et nii v�he oli :D

Nr 389

Lehek�lgi:  1  2  3  4  ..  10
Tee uus teema Tee uus k�sitlus

Mine lehek�lje l�ppu

XMB Audi Club Edition
T�iendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[P�ringuid: 20]
[PHP: 32.6% - SQL: 67.4%]