Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Veateated pärast keretöid (Vastuseid: 49 | Vaatamisi: 5511)
Mattisson
huviline

Registreerunud 08.03.15
Kasutaja on eemal

Auto: '06 Audi A6

postitati 04.02.19 16:52 Tsiteeri

Kui sa ostad monitori surnud piksliga, siis ei vii ka poodi tagasi, sest, mis sul selle ühe piksli pärast nägemata jääb? Pealegi kuna sa pole arvuti-inimene, siis ei tohiks sa üldse monitori osta.
Kui auto töökojast kätte sain, siis oli spidoplokis aasta 2005 ning teine veebruar. Kood tekkinud sama ajal (teised veakoodid, mis varem olnud, näitab ka varasemat kuupäeva.
Pirni veakood on ka tekkinud sel ajal, kui auto töökojas oli.

Sellest olen teinud ka järelduse, et need koodid on töökojast pärit? Mida ma olen vingunud? Ma ju just otsin abi, et saaksin ise teha asja korda, ilma töökotta minemata.

Ükse vend ütleb, et miks ma töökoja poole ei pöördu, teine väidab, et ma tahan vingudes tagasi minna. Teeks nii, et kui midagi tarka öelda pole, siis scrolli edasi ja kommenteeri delfis!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.19 17:16 Tsiteeri

Tulin ka delfisse kommenteerima.

Üldiselt, kui sul ennem mingeid muresid ei olnud (veakoode st) ja nüüd on, siis vii auto heaga tagasi - ei ole normaalne, et peale autoga tehtud tööd on hunnik vigu.

Isiklikult poleks ma vist clearinud ka neid, pärast ütlevad sulle "sa hakkasid juba ise proovima remontida ja meie enam ei vastuta" :) Kuigi nad viisakusest võiksid vähemasti üle vaadata, kas on nende süü. Kui on - teevad omast taskust kinni, kui ei - maksad sina.

Võiks vähemasti viisakas tunduda. Lisaks aitab sind tarbijakaitseamet ning -seadus. Aitab ka põhimõte "Keegi teine tekitas minule lisa-probleemi. Kas mina pean lahendama?". Keerulisem on, kui veakoodid olid ka ennem või sa ennem ei skänninud.

Foorumi-inimeste halva suhtumisega tasub ära harjuda. Mõtle sellest nii - inimesed peale tööpäeva tulid väsinult koju, ilm ka kehv, laps karjub teises toas ja kapp on õlledest tühi. Ja nüüd ta sattus sinu teemasse, kus sa julgesid midagi küsida. Imelik oleks kui EI saaks vastu pead millegagi :D Ei tasu kütet lõkkesse edasi visata.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 04.02.19 17:58 Tsiteeri

Mul näiteks on komme vahest vaadata inimese eelnevaid postitusi, enne kui otsustan, kas viitsin aidata või mitte. Kui oled mõned postid tagasi püüdlikult sellile selgeks teinud, mis on webasto ja kuidas seda juhtida, mis aku sobib täpselt ja sellega seonduv, aga siis tont arvab, et asjalikus C7 keyless arutelus (millest pole tegelasel aimugi) oleks vaja vahele hüüda "peske oma võtmeid ka survekaga" Sorry, aga ole üksi oma hiina soolikaga.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro

postitati 04.02.19 18:02 Tsiteeri

Asi pole üldse õlle puudumises või milleski sellises. Siin foorumis on ka kõrgharidusega autotehnikuid ja muud sellist rahvast, kes igapäevaselt selliste asjadega tegelevad. Ja kui inimene ilmselgelt midagi ei jaga asjast (see aku tutvustamise jutt peale igat klemmi eemaldamist ja see esimene veakood, mis täpselt ütleb ju, et mida teha, tõlkimine ei pidavat probleem olema), siis milleks on vaja kaabel osta ja diagnostikut mängida. Tavaliselt ei osata isegi multimeetrit kasutada, kõik on üks ja sama "vool"..

Minu pärast võite te endale UV-lambi ja valguskõvastuvat komposiiti ka tellida Hiinast, millleks maksta õppinud inimeste kui youtubes on videod ja kõik on nii lihtne.. Edu nende meeletute vigadega võitlemisel!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mattisson
huviline

Registreerunud 08.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.19 18:04 Tsiteeri

Jann, ma olen iga kord kasulikku infot andnud inimest siiralt tänanud. C7 teemas ütlesin selgelt et tegu on sõbraliku naljaga, mida ei tohiks tegelikult teha. Lisaks ma ei solvanud kellegi varasemaid soovitusi. Ma ei saa aru, millega seoses seal probleem on? Kas MTÜ liikmena ei tohi enam tõesti foorumit kasutada?

Mattisson
huviline

Registreerunud 08.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.19 18:18 Tsiteeri

Teet, küsimus ei ole ju praegu, kas ma mängin diagnostikut või mitte. Veakoode näen ju isegi oma puudulike teadmistega. Ilmselgelt su postitused mu kaabliostu enam olematuks ei muuda ja ka veakoode ei eemalda.

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro

postitati 04.02.19 18:46 Tsiteeri

Mind ei häirigi tegelikult see kaabli teema, vaid see, et pidevalt lennatakse töökodadele selga, ilma tegelikke põhjuseid välja selgitamata. Me loomulikult ei tea kogu lugu, kui näiteks mingi plekksepp tegi tööd seal, siis ega tema ei pea seal arvutiga uurima midagi pärast, väliselt ju kõik toimib ka.. Võib-olla on seal mingi avariikahjustus kuskil elektrisüsteemis jne..
Ja ütlen uuesti, et need on tühised ja tähtsusetud veakoodid, pole mõtet pead vaevata nendega. Vabandust ja rahu minu poolt siin teemas!

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 04.02.19 19:41 Tsiteeri

Kell oli resetitud selle pärast, et ilmselt, kui seda autot keevitati võeti akuklemm maha selle asemel, et kogu elektroonika läbi kärsatada või siis auto seisis mõnda aega ja ootas järjekorda või varuosi ja aku kotti laskmise vältimiseks võeti klemma maha. See on täiesti okei, sõidad natukene aega ja keerab ennast ise õigeks. Mõlemal juhul tegi töökoda just kõik õigesti siin.
Peale seda suure tõenäosusega nulliti vead ära, aga ABS jääb C6-l peale akuklemmi maha võtmist põlema enne, kui väikest sõitu ei tee ja rooli korraks ei keera.
Nii kui seda teed, kaob ABS plokist veakood, aga mootori juhtplokki jääb sisse n.ö. "intermittent", nagu ka praegu, et ABS plokis oli veakood sees, lihtsalt nad nullisid kõik vead ära ja teine kord jäid neil vead nullimata peale väikest sõitu.

Ma arvan, et ilmselgelt oleks surmanuhtlus ainuõige karistus nendele kaabakatele! Kohe kohtu alla anda!

Täiesi p...s milline teema nende kahe asja pärast üles tõmmatud on. Esimene on "viga", mis ei ole üldse viga, vaid teade ja teine on mingi suvalise pirni vahepealne mitte toimimine, mis tekkis juba 2km hiljem peale töökojast lahkumist - ehk siis vaheta see pirn ära. Ära jumala eest poole aasta pärast neid veakoode vaata, sest ilmselt on 300k sõitnud autol enamus ajast pooled moodulid punased ning saad südamerabanduse :D

Aga jah, asjadel on lihtne ja loogiline seletus, kui vähegi tegelenud oled nende autodega. Ma imestan, et meie foorumi staardiagnostikud selle peale ei tulnud :P

Muide selliseid kliente nagu teemaalgataja on kogu linn täis. Kellel vahetad piduriklotse ja pärast tuleb karjuma su peale, et EGR nädal aega hiljem umbe läks ja viimati käis auto sinu juures ja üldse...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Mattisson
huviline

Registreerunud 08.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.19 20:00 Tsiteeri

Prj, mu esimene lause on, et keevitamiseks võeti arvatavasti akult juhe ära. Ning nagu korduvalt öelnud, siis ju siia sai just teema tehtud, et saaks ise asjad kord ja EI PEAKS minema töökoda tüütama. Mitu korda võib sõnu suhu panna inimesele??
Ning pirn põleb ju ukse - kuidas saab siis olla lihtsalt pirni süü?

rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.19 20:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Ma arvan, et ilmselgelt oleks surmanuhtlus ainuõige karistus nendele kaabakatele! Kohe kohtu alla anda!

:D:D

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 04.02.19 20:28 Tsiteeri

Ma ei telli endale hiinast hambaarsti puuri ja siis ei helista iga 5min tagant hambaarstile, et mis ma nüüd tegema pean. Las igaüks jääb oma liistude juurde ikka.

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 06:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mattisson
Ning pirn põleb ju ukse - kuidas saab siis olla lihtsalt pirni süü?

Viga ütleb täpselt, et kord põleb ja kord ei põle. Oeh...

Mattisson
huviline

Registreerunud 08.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 07:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Ma ei telli endale hiinast hambaarsti puuri ja siis ei helista iga 5min tagant hambaarstile, et mis ma nüüd tegema pean. Las igaüks jääb oma liistude juurde ikka.

Praegune olukord on pigem hambaharja ja -pasta ostmine ning kasutamine. Loen ju ainult veakoode ja näe, julgesin isegi küsida mis need tähendavad. Selle eest saab ainult sõimu.
Võtke nüüd mõistus pähe ja saage aru, et te sõimate inimest, sest ta julges teha AUTO-SCANI! Mis selle jaoks on vaja mingit diplomit v?

rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 07:52 Tsiteeri

Rahune nüüd maha :) Siin on kogu vajalik info olemas, keskendu sellele, mitte enda isikule, selle pärast sa ju siia tulid, mis ? Mitu korda on öeldud, mis vaja teha või mis viga on. Kas sa igavusest trükid siin?

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 05.02.19 08:20 Tsiteeri

Tsitaat:
...sest ta julges teha AUTO-SCANI! Mis selle jaoks on vaja mingit diplomit v?

Mingit diplomit või doktori kraadi pole vaja, aga põhitõed võiks enne selgeks teha. Autoscan on väga toores asi (sobibki ainult selleks, et saada mingine üleüldine pilt ette, et teaks tähelepanu mingitele kindlatele moodulitele pöörata). Autoscani alt ei saagi kõigist moodulitest kõiki veakoode kustutada, selleks tuleb vastavasse moodulisse eraldi minna ja sealt kustutada. Vahet tuleb teha ka juhuslikel ja pidevatel vigadel jne. Seega enne, kui kaabliga midagi tegema hakkad ja küsimusi esitama, tasuks natuke internetis lugeda ja kasvõi youtube videosi vaadata. Suur-suur abimees on ross-tech wiki, mis selgitab lahti nii veakoode (kuidas avaldub, mis võib põhjustada ja kuidas korda teha), kui ka mingite kindlate protseduuride läbiviimist.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mattisson
huviline

Registreerunud 08.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 08:26 Tsiteeri

Eks olen jah üle võlli läinud juba. Selle pärast vabandused, sest ei taha inimestega tüli kiskuda. Kuna eelmise auto puhul polnud head võimalust probleemide puhul abi küsida, siis see kord sai just suurema kasutajahulgaga mark valitud.

Kui auto juurde saan, siis võtan akujuhtme korraks maha ja vaatab, mis nendest koodidest siis järgi on.

Enda arvates olen kõik eelnevad abinõud ju kenasti kuulda võtnud ja ära teinud. Olen käinud igas moodulis eraldi ja koodid ära kustutanud. Seejärel tegin uuesti autoscani, aga need kaks imelikku (minu jaoks) koodi jäid. Läksin ka eraldi ABS mooduli veakoode lugema, aga seal tühjus.

Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 05.02.19 08:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: R-I-X
Suur-suur abimees on ross-tech wiki, mis selgitab lahti nii veakoode (kuidas avaldub, mis võib põhjustada ja kuidas korda teha), kui ka mingite kindlate protseduuride läbiviimist.

Selle eest minu poolt suur tänu!

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Praegune olukord on pigem hambaharja ja -pasta ostmine ning kasutamine. Loen ju ainult veakoode ja näe, julgesin isegi küsida mis need tähendavad. Selle eest saab ainult sõimu.
Võtke nüüd mõistus pähe ja saage aru, et te sõimate inimest, sest ta julges teha AUTO-SCANI! Mis selle jaoks on vaja mingit diplomit v?

Huvitav miks käiakse koolis ja õpitakse diagnostikuks? Hambapasta kasutamiseks ei pea vist koolis käima.

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 05.02.19 17:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Huvitav miks käiakse koolis ja õpitakse diagnostikuks? Hambapasta kasutamiseks ei pea vist koolis käima.

Kusjuures peab, Andres: https://suukool.ee/et/ :)

/ Kuna see teema on juba üsna läbuks läinud /

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 05.02.19 19:03 Tsiteeri

Ma nii kuri teema tegija kohta poleks. Sai isegi kunagi kaabel soetatud ja omal käel kasutama õpitud ja abi oleks hädasti nõu ja jõuna ära kulunud aga siit seda küsida on täpselt selline, nagu see teema. Kuidagi eeldatakse, et kui keegi midagi küsida julgeb, peaks ta kõigepealt oskama ise vastata sellele.
Tänasel päeval omada vag autot ilma kaablita, on suhteliselt hädine variant. Kusagilt peab ju õppimisega alustama, kui huvi on. Ja kõike ei oska ju googeldada ka, kui ei tea mida otsidagi.
Olgem vähe tolerantsemad, kõik pole kutselised remondimehed ja diagnostikud.

Remondin Audide led tulesid. 56711785
rs156
Suletud konto

Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 19:26 Tsiteeri

Laiemas pildis, kui keegi vähegi mõistusega inimene on audi-huviline ning seda teemat lugema kipub, siis nähes, mis peapesu siin saab natukene rumalamate (spetsialistide jaoks) küsimustega.. See ei ole just tõmbenumber siia niigi pisikesse foorumisse.

Väga kahju selles mõttes

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 19:39 Tsiteeri

Aku klemmi ei soovita maha võtta, sest kohe on kõik moodulid vigu täis ja ABS-i plokis on viga sees, siis tekib siia raudselt uus teema :D
Ma loodan, et sa saad ise ka aru, et sind hakati tögama selle postituse peale:
Tsitaat:
Inglise keelt oskan ise ka tõlkida, tänud siiski. Küsimus ei ole ju otsetõlkes vaid selles, et millest see kood sinna tekkis....
Pole ju normaalne, et viin auto keretöödesse ja pärast saan mingi x koodidega tagasi.

r384n3, kui sa oskad selle ülemise koodeiga midagi peale hakata, siis võiks ju halvustava kommentaari asemel ju oma teadmistega särada?

Kui asjast üldse ei jaga, aga igasugust ütlemist jääb ülegi, siis tavaliselt sellised kommentaarid magnetina ka ligi tulevad.
Soovitan olla vähe alalhoidlikum kui nõud küsida vaja ja spetsialist pole.
Lumehelbekese re˛iimi ei ole mõtet ka lülituda, et ma olen nii nummi ja kõik on nii pahad ja miks mind tasuta ei teenindata-ümardata jne.
Kellelgi siin ei ole kohustust sulle midagi selgitada ning ilkuma hakkamine toob sulle lihtsalt rohkem käredat ütlemist :D
Ning reaalselt ka su küsimused olid sellised, millele väikese googeldamisega oleks väga kiirelt vastuse leidnud või maitea, kui üldse midagigi jagada siis peaks üsna loogiliselt sealt saama lugeda milles probleem on.

Tsitaat:
Autoscani alt ei saagi kõigist moodulitest kõiki veakoode kustutada, selleks tuleb vastavasse moodulisse eraldi minna ja sealt kustutada.

C6-l eraldi küll ei pea kuskile minema... sealt samast saab kõikide moodulide veakoodid kustutada ühe nupuvajutusega.

Mattisson
huviline

Registreerunud 08.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.19 20:15 Tsiteeri

Prj, vaata veits mu teisi postitusi - kui olen abi saanud, siis alati ka inimest tänanud. Samamoodi tänasin esimest vastajat ta abistava info eest, negatiivne kommentaar tuli ta postitust teise poole peale, mis oli ka minu suhtes halvustav.

Proovin veel homme googeldada neid koode. Enne teema tegemist korra proovisin aga ju siis liiga lühidalt :)

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 06.02.19 06:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:
Autoscani alt ei saagi kõigist moodulitest kõiki veakoode kustutada, selleks tuleb vastavasse moodulisse eraldi minna ja sealt kustutada.

C6-l eraldi küll ei pea kuskile minema... sealt samast saab kõikide moodulide veakoodid kustutada ühe nupuvajutusega.

Kuna ma ei puutu selle teemaga just igapäevaselt kokku, siis ma ei ole sellesse nii süvenenud, et mis autode puhul see kehtib, kuid päris kindlasti on seda korduvalt olnud. Vabalt võib olla see ka kloon kaabli süü hoopis (kuna see pole mulle sissetuleku allikas, siis väga ei kipu 500+€ eest originaali ostma). :)

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.19 07:10 Tsiteeri

Kordaks, siis üle kust alustada ennem uue teema tegemist.

Esimene koht üldse kuhu vaadata, võimalikud vea põhjused kirjas kõik
79 lehekülge VCDS'i kohta
https://www.google.com/
https://www.youtube.com/

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.5% - SQL: 52.5%]