Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Variandid?!
Kui TÜV-is tahab ülevaataja personaalselt tuvastada, kas DPF on töövõimeline siis seda ei peida - seda enam veel mingi labase plekitükiga. Kuni
puhtaks tehtud DPF-ga sõidukid läbivad TÜV-i on see: a) ülevaatajal on poogen (loe: sõidab ka ise sellise pettuse-tranduletiga); b) mõõdetavad
väärtused mahtusid väljale (loe: olen pime ja muu on jokk).
See DPF pettuse temaatika kestab täpselt nii kaua, kui "seadusklemmid" kokku löövad. Uus seadus läheb peagi lugemisele ja kuidas edasi läheb saab
2019 teisel poolel näha. Toredal ajal elame: teie otsite pettuse teekonda kuidas TÜV läbida ja ise sõidutate nende trandulettidega oma lapsi
keskkonnakaitse protestidele. Võtke kokku ennast inimesed! |
Kuidas peaks TÜV töötaja tuvastama, kas DPF on töövõimeline või mitte kui tänapäeva ''londitesti'' järgi jäävad korralikult toimival autol
väärtused normi piiridesse?! Senikaua kuni auto mootori ajus OBD kaudu sorkima ei hakata (ja sellele on ka juba lahendused olemas) ei suuda seda ju
keegi tuvastada ning mingi labane keevitus põhjaall ei koti kedagi. Jutt muidugi Euro4'jast.
Üks asi on reaalne maailm täna ja teine on jutt kellegi südametunnistusele koputamisest oma roheliste vaadete tõttu.
Vaevalt, et ükski TÜV töötaja hakkab oma rohelise mõttelaadi pärast kliente eemale peletama jutuga, et ''vot mina ei lase sind ülevaatuselt läbi,
sest ma arvan selle keevituse järgi DPF'i mitte mitteeksisteerimist, noh kuigi näidud on normi piireis.''
Me elame siiski maailmas, kus raha on see, mis mängib rolli, mitte mingid ettekirjutatud seadused. Peace
|