Lehekülgi: 1 2 3 |
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 11.02.17 21:32
|
|
|
Jõudsin ka koju Harjumaale tagasi. Oli vinge päev. Muhe üllatus prj poolt, kellega S2forumi kasutaja Sonic kaasas oli. Mees nägi elusast peast esimene
kord jäärada ja käis kohe ka sõitmas. Respekt. Temale tipuks vist ka piigiautos kõrvalistme sõit. Btw naljakas kokkusattumus selle piigimehega. Mu
klassivend põhikooli ajast. Khuul. Prj, kuidas Sonic rahule jäi päevaga?
Sõita sai küll isu täis. Mul kokku oma autoga 36 ringi ja arsi subaruga ka ca 10 otsa? Seekord jäid rehvid ja peeglid terveks. Parim aeg 2.47.6. Uku
vana pätt oma vanade pastelde peal sai päeva parimaks sajandiku võrra parema aja. 2.47.5.
Lõpp läkski liigseks kangutamiseks ära ja enam-vährm korralikku ringi ei saanudki. Kord läks kiire osa mõtsa ja siis jälle aeglane osa.
Igatahes tänud kõigile osalejatele. Kokku oligi meid vist 15 autot. Tubli töö. Sai juttu puhuda, sõita, grillida ja mõnusa laupäevaku veeta.
Ootame pildi ja videomaterjali. Minu parim ring siin, parandada oleks olnud kõvasti, aga see selleks:
|
|
|
|
roltskar
klubiliige
Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8 3.0tdi Q
|
postitati 12.02.17 10:12
|
|
|
väga viis üritus oli
Väga raske on leida kohta,kus "legaalselt" veidike hullata, eriti siin Tartu kandis,kus esimese lumega aeti ametnikel hari nii punaseks,et mitte
midagi enam andeks ei antud.
Kui keegi tegi mõne lühikese klipi oma moblaga, võib mulle saata, saan äkki midagi kokku monteerida. Kuna endal jäi kogu kõvem salvestustehnika
koju,tegin ka vaid nutika kartuliga mõned klipid, aga kui veel mõned saaks,ehk saab midagi normaalselt video kokku lasta.
Seda vist loota pole,et keegi minu diisel esiveoliste klassi ainuesindajat filmis või mis?
Tänaks ka lahket S4 juhti, kes meile mõnusa rajaväärilise sõidu õige quattroga tegi!!
Kivitare, kindlasti jään ootama järgmist audiklubi "träkkdeid"
AvE's 3 rules of troubleshooting: 1. Look for/Do the easiest thing first. 2. Don't rely on the people that tried and failed before you
(usalda, aga kontrolli) 3. 90% of problems are between the driver's seat and the steering wheel
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 12.02.17 10:35
|
|
|
Siit ka Kivikale suur tänu
Ise ei mõistnud ühtegi pilti teha ja jään ootama teie poolt pakutud pildimaterjali .
Ise astusin õhtul veel Lehtse jäärajalt läbi . Aga ohtlik on seal
Oma silmaga nägin kuidas üks puu ühe 80 ne nina röövis
|
|
|
|
roltskar
klubiliige
Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.17 10:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: roltskar
Kui keegi tegi mõne lühikese klipi oma moblaga, võib mulle saata, saan äkki midagi kokku monteerida. Kuna endal jäi kogu kõvem salvestustehnika
koju,tegin ka vaid nutika kartuliga mõned klipid, aga kui veel mõned saaks,ehk saab midagi normaalselt video kokku lasta.
|
Mul omal jäi näiteks rahvahulk ja pargitud autod filmimata, mida ma nägin ühte klubilist tegemas (nimedest ei oska rääkida, kuna veel ei tunne siit
kandi rahvast hästi)
Vahet pole,mis klipid te tegite, võite mulle saata, ega ma oskaritele ei kandideeri ja suurt kunsti ei tee. mõte ongi koondada need väiksemad jupid
kokku, mida teised võib olla ei näekski , sest filmija ise ei oska/taha/saa neid kuidagi üles riputada. Saaks hea ülevaate montaaži lihtsalt.
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
Ise astusin õhtul veel Lehtse jäärajalt läbi . Aga ohtlik on seal
Oma silmaga nägin kuidas üks puu ühe 80 ne nina röövis |
See oligi põhjus, miks ma kohe käpad püsti lõin, väga mõnus on niimoodi rahulikult sõita, omas tempos, pole vaja mingite hulludega võistelda, kes kui
jälituskoerad, hakkavad kohe mööda suruma, kui sind ees näevad või sõpradega hulljulgelt slaalomit sõites rahvasummast läbi suruvad. Valdavalt ju need
avalikud rajad nii paksult rahvast täis, et asja mõnu kaob ära
AvE's 3 rules of troubleshooting: 1. Look for/Do the easiest thing first. 2. Don't rely on the people that tried and failed before you
(usalda, aga kontrolli) 3. 90% of problems are between the driver's seat and the steering wheel
|
|
|
|
Evil9
|
|
lauri86
huviline
Registreerunud 08.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 06:54
|
|
|
Päris norm päev oli, sai sõita ja juttu ajada.
Jälle sai täheldatud, et mida rohkem harjutada seda rohkem hakkan aru saama kui paljudes kohtades saaks täpsemalt, paremini sõita.
Enda parimaks jäi see päev 2:33.15
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 08:22
|
|
|
Nu blin. Driving school needed. Krt kui ikka 13+ seki kupeele kaotada, see on veits plass lugu. Eks viga olegi siis tihendis rooli ja istme vahel.
|
|
|
|
lauri86
huviline
Registreerunud 08.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 10:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Nu blin. Driving school needed. Krt kui ikka 13+ seki kupeele kaotada, see on veits plass lugu. Eks viga olegi siis tihendis rooli ja istme vahel. |
Olin c4 s4-ga . Millel olid suht värsked contid.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 10:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauri86
Nu blin. Driving school needed. Krt kui ikka 13+ seki kupeele kaotada, see on veits plass lugu. Eks viga olegi siis tihendis rooli ja istme vahel. |
Olin c4 s4-ga . Millel olid suht värsked contid. |
Selle lausega ei teinud sa kivika elu paremaks
|
|
|
roltskar
klubiliige
Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 10:31
|
|
|
Alati võite end rahustada sellega, et minu C4 traktor jäi teile kõigile alla
Ühtegi ringi ei saanud alla kolme kohe kindlasti
|
|
|
|
lauri86
huviline
Registreerunud 08.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 10:33
|
|
|
Need 2:33-2.37 ajad siis peale seda piikidega masina karestamist sõidetud. Enne olid 2:40-2:47 kanti.
|
|
|
roltskar
klubiliige
Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 10:36
|
|
|
Need 2:33-2.37 ajad siis peale seda piikidega masina karestamist sõidetud. Enne olid 2:40-2:47 kanti. |
Ega seal viimane lõpp oli jah suht võimatu sõita, kõik oli nii sile.
Samas peale sellise kiire masina sõidu nägemist, vajutasid kõik kindlasti julgemalt ka
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 11:03
|
|
|
Need 2:33-2.37 ajad siis peale seda piikidega masina karestamist sõidetud. Enne olid 2:40-2:47 kanti. |
Nu siis tuleb asap enne moderaatoreid profiilipilt ära vahetada. Aga jah, tarmol on õigus, paremaks sa mu elu ei teinud. Seda võib kinnitada jah, et peale piigi käiku oli hoopis teine tera, samas
kuna meid oli palju, siis üsna kiiresti läksid olud taas libedaks.
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 15.02.17 07:55
|
|
|
Seee suur, et ma järgmisel päeval sõitsin Pärstis järvel ja no ega seal jäid ka kõik jalgu peale piikide
|
|
|
Evil9
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 15.02.17 21:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
Aga mulle hakkas drift südamesse, ma ei tea kas võtta uueks hooajaks naastud või vana kasutatud lamell hoopis! Ajasõit on ajavõit muidugi! |
Mis sa selle vana lamelliga teed?
|
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.17 21:51
|
|
|
Proovime veel ilmataadiga selgi nädalavahetusel edasi võidelda (Y)
|
|
|
|
roltskar
klubiliige
Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.17 22:30
|
|
|
Äge ikka vaadata.. Talv on muidugi masendav, õnneks mul on omal vanadest aegadest päris talvede videod Passatiga millega ennast lohutada
|
|
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 RS4
|
postitati 16.02.17 01:18
|
|
|
Ma nüüd rahulikult töölainel (sõna - sõnalt) seega vaikselt alustan ka oma poolt kodu video treimist. Materjali (musta) on tubli tunni jagu. Sellest
vast mõne minuti annab teha miskit. Normaalset netti väga tihti pole käepärast seega iga asi omal ajal (või natuke hiljem).
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast
you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.17 07:02
|
|
|
roltskar. Ei näe enam videot.
|
|
|
|
roltskar
klubiliige
Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.17 07:21
|
|
|
roltskar. Ei näe enam videot. |
Mis see raal ütleb sulle, kui linki avad?
Ta on muidu hetkel ainult selle lingiga ligipääsetav
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.17 08:00
|
|
|
See video pole saadaval
Edit. Ma muidugi telefoniga ka. Sul mobiililt vaatamine lubatud?
|
|
|
|
roltskar
klubiliige
Registreerunud 29.05.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.17 08:25
|
|
|
Ma arvan, et hetkel ongi mobiil probleemiks, mul mängib, aga ma olen omanik ka. Proovi läbi brauseri, äkki siis lubab.
Eeldan, et ta jonnib, kuna mul on see laul taustaks. Video polnud ülevalgi, kui juba ütles, et autoriõigustega materjal on mul sees.
Tegin tšiki-priki ja nüüd võib olla see laul, aga nad panid reklaami peale ja autor saab selle eest raha.
Mobiilsete seadmetega see asi, et neil keeruline öelda, kus sa asud ja võib juhtuda, et, jumal hoia, sa vaatad videot kuskil riigis, kus ei olegi
tehtud artistiga lepingut, et ta raha teeniks
Ma vaatan, äkki saan kuhugi linnukese teha veel, aga olen ise ka ainult mobiiliga keset tühermaad tööl hetkel
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |