Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Üks piduriketas soe (korras). Uus probleem asemel! (Vastuseid: 67 | Vaatamisi: 10279)
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 27.06.16 19:05 Tsiteeri

Sain sellest jamast lõpuks vist jagu. Taga kolbidel on tolmukatte randi sees üks pisike ava, mille kaudu peab ilmselt õhk kolvi otsa seest välja pääsema. Seal selline pisike kambrike ja see sama pisike auguke oli tuugalt kinni roostetanud. Lisaks eemaldasin ka klotsidelt katteplekid, mis olid roostes ja kohati kõverakski juba näppimisest läinud. Ja nüüd taga kettad ei kuumene. Samas tundub et nüüd kuumenevad esimesed kettad hästi kergelt sõidu ajal. Varem olid esikettad pikema sõiduga päris külmad.

Aga nüüd on uus probleem, kui panen auto käima, siis piduripedaali vajutades vajub see aeglaselt täiesti põhja. Auto seisab, siis ei jõua vajutada aga töötava mootoriga, jõuga vajutades läheb pedaal aegalselt aga kindlalt põhjani. Sellist seina ette, nagu varem, ei tulegi poole maa peal. Mis siis nüüd lahti? Mitmeid kord pidureid õhutatud, isegi teeninduses teha lastud. Konkreetselt selline tunne, et kusagilt lekib õli surve all välja aga reaalselt leket ei ole. Peasilinder lekib? Või on pedaali ja peasilindri vahel veel midagi? ESP plokis õhk?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.16 23:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: equilibrium
Soovitan kasutada spetsiaalset tööriista, pärast muret vähem.
http://bmwpost.ru/forum/bmw_tis/x5/e53_3.0_m54_2003/tormoznaya_sistema/11-2.jpg
saab teha harjavarrest või aialipist:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro

postitati 28.06.16 04:26 Tsiteeri

See piduripedaali aeglane läbi vajumine pidevalt peale surudes on täiesti tavaline, see ei mängi mingit rolli igapäevases liikluses. Tavaliselt peale pidurite remonti/õhutamist hakkavadki inimesed seal pedaali suruma ja on paanikas, iseenesest pole muretsemiseks põhjust.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.06.16 05:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teet82
See piduripedaali aeglane läbi vajumine pidevalt peale surudes on täiesti tavaline, see ei mängi mingit rolli igapäevases liikluses. Tavaliselt peale pidurite remonti/õhutamist hakkavadki inimesed seal pedaali suruma ja on paanikas, iseenesest pole muretsemiseks põhjust.

Kõik sõltub, kas see vajub 5 või 50 sekundiga põhjani. Pole päris nii, et "tavaline". Kui ikka mansetid peavõimendis või pumbas midagi juba läbi lobistavad, siis pole seal enam mingit "rahulikult sõitmist". See on millegi väsimise tunnus ja eks igaüks peab juba ise otsustama, mis selles situatsioonis masinaga edasi teha. Kui ikka pedaal tüüpilise ülevaatuse ja piduristendi juures põhja vajub lendad oma masinaga uksest välja tagasi ilma pikema jututa ;). Head, odavat ja kindlat rohtu kõigele sellele - ütleme siis nii, et ei oska ka ise soovitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 06:31 Tsiteeri

Peale selle, et ta mul mõne sekundiga põhja vajub, peab ta peale seda vajumist uuesti "kõvaks" ka pumpama. Auto peab mul olema korras ja eriti veel pidurid. Mingisugused peale remonti tekkinud anomaaliad ei sobi mulle teps mitte.
Üritan kõigepealt arvutiga ESP õhutamise protseduuri ära teha ja kui see ei aita, siis peab ilmselt peasilindri vahetuse tegema. Muud seal ilmselt olla ei saa. Üritasin kuhugi töökotta ka lükata teda aga peale jaani nüüd kõigil autod remondis ja järgmine nädal kunagi saaks alles.

stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II

postitati 28.06.16 07:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaiks
Peale selle, et ta mul mõne sekundiga põhja vajub, peab ta peale seda vajumist uuesti "kõvaks" ka pumpama.

Istusin praegu suvalisse maja ees seisvasse 7a vana keskklassi autosse, vajutasin pidurit - kõva.
Hoides jalga pedaalil, käivitasin auto.
Nagu mootor käivitus ja vaakum tekkis - pedaal vajus 2sek jooksul tunduvalt põhja.

Sry, kui sa seda varem ei teadnud. Et nii ongi.
Ja sel testautol pole eluski piduritega probleemi olnud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 09:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stihl
Tsitaat:
Peale selle, et ta mul mõne sekundiga põhja vajub, peab ta peale seda vajumist uuesti "kõvaks" ka pumpama.

Istusin praegu suvalisse maja ees seisvasse 7a vana keskklassi autosse, vajutasin pidurit - kõva.
Hoides jalga pedaalil, käivitasin auto.
Nagu mootor käivitus ja vaakum tekkis - pedaal vajus 2sek jooksul tunduvalt põhja.

Sry, kui sa seda varem ei teadnud. Et nii ongi.
Ja sel testautol pole eluski piduritega probleemi olnud.

Seda ma tean, et pedaalil jalga hoides ja autot käivitades vajub pedaal aga uuesti vajutades sellist põhja vajumist, nagu minul ei tohi olla. 3 sekundit ja pedaal põhjas. Ja ärge tulge ütlema, et ma ei tunne oma enda autot. Sada protsenti tean, et enne remonti seda jama ei olnud. Suure haagisega järsul kallakul pean jala läbi põhja suruma, et autot paigal hoida?
Peres on teine audi veel, mis on 4 aastat vanem ja sellel võin töötava mootoriga kahe jalaga peal elada pedaalil ja ei vaju grammigi läbi pedaal. Proivisin ka sõbra passatil, mis on aasta uuem, samamoodi on pedaal kindel kui kalju.

stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 09:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja ärge tulge ütlema, et ma ei tunne oma enda autot.

Ma olen seda ka eelnevalt ja korduvalt öelnud.
Ka mehele, kes tuli kurtma, et klaasipesu ei tööta. (garantiiauto oli).
Selgus, et paisupaak oli klaasipesu silmini täis valatud.:P
Või mehele, kes kurtis, et uus auto ajab vihma sisse. pesulas kärcheriga töödeldes ei ajanud. (oli järelikult akna lahti unustanud)
See selleks.

Kuidas ta sul pidurdab?
Sõidad ntx 60ga ja vajutad piduri põhja. Kisub kuhugi, abs kuidas ja millal ragiseb, kas auto üldse seisma jääb, kui mitu m on pidurdusmaa alates vajutamisest?

......

Kui mootor töötab ja kallakul masin piduriga paigal ei taha seista, see on muidugi jama.
Kui siis ka läbi vajub, on peapumba mansett (id) kulunud, õhk süsteemis või kuskil piduri hüdrosüsteemis leke.
Rohkem variante pole.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 10:06 Tsiteeri

Teen täna õhtul ESP õhutuse ja kui siis sama seis on asun peasilindri kallale. Peale eelviimast õhutust see jama esile kerkis ja kardan et pedaali põhjas käimine õhutamise ajal rikkus mansetid. Pedaali surudes on nagu tunda kohe, et surve jookseb ühtlase kiirusga maha pedaalil.
Muidu sõidu ajal kiiresti vajutades toimib pidur ilusti aga kui jalga peal hoida, siis vajub põhja ja kohe uuesti pidurdades võtabki pedaal suht põhjast.

mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 28.06.16 10:15 Tsiteeri

Mõnda pädevasse kohta ei ole plaaninud minna oma pidurite hädadega?

https://images.spritmonitor.de/1472718.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mkb
Mõnda pädevasse kohta ei ole plaaninud minna oma pidurite hädadega?

Kahte kohta helistasin, ja neil olid jargmise nädalani ajad kinni. Mul on nendest pädevatest kohtadest suht kõrini ka. Enamasti kehitavad õlgu ja tahavad huupi varuosasid vahetada. Prargu oleks.mul kindlasti 300 euro eest tookojas uued supportid pandud.

stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul on nendest pädevatest kohtadest suht kõrini ka.

Tsitaat:
Tolmukatte alla piiludes roostet ei märkand.

Tsitaat:
Taga kolbidel on tolmukatte randi sees üks pisike ava, mille kaudu peab ilmselt õhk kolvi otsa seest välja pääsema. Seal selline pisike kambrike ja see sama pisike auguke oli tuugalt kinni roostetanud.

jne.

..........

???????

Saad vist isegi aru, et parem oleks teha midagi muud, mida sa hästi oskad ja maksta saadud raha eest neile, kes autot remontida oskavad.

.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 12:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stihl
Tsitaat:
Mul on nendest pädevatest kohtadest suht kõrini ka.

Tsitaat:
Tolmukatte alla piiludes roostet ei märkand.

Tsitaat:
Taga kolbidel on tolmukatte randi sees üks pisike ava, mille kaudu peab ilmselt õhk kolvi otsa seest välja pääsema. Seal selline pisike kambrike ja see sama pisike auguke oli tuugalt kinni roostetanud.

jne.

..........

???????

Saad vist isegi aru, et parem oleks teha midagi muud, mida sa hästi oskad ja maksta saadud raha eest neile, kes autot remontida oskavad.

.

Äärmiselt palju abi on teist siin teemas. Kui mul oleks palju raha ja aega vähe, siis lasen pool autot teeninduses vahetada, kuniks vead korras. Aga hetkel pöördusin siia, et teha see asi ise korda ja saada seejuures ka targemaks. Ma ei väidagi et olen kõva asjapulk ja oskan kõike. Vähemalt tagapidurid sain korda paarikümne euroga ja olen ise palju targem peale seda. Kui te ise pole kolbe lähemalt uurinud, siis ärge targutage. Jah need randid seal tolmukatte all olid esmavaatlusel puhtad ja see pisike roistes auguke seal oli mulle märkamatu. Ometi loogika järgi on sel augukesel seal päris oluline funnktsioon. Harige ennast veidi sel teemal.

stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 13:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Ometi loogika järgi on sel augukesel seal päris oluline funnktsioon. Harige ennast veidi sel teemal.

Nõus. Enese harimine on alati oluline ja vajalik.

Aga mis teemal mina täpselt seda siis tegema peaks?
Kas selle augukese "funnktsiooni" osas?
Ok. Vaatasin seda kolbi pildilt (kasutatakse kahesuguseid; 38mm ja 41mm, välimuselt on nad sarnased)

https://www.upload.ee/thumb/5922608/Suporta-virzulis-Autofren-P385101-001.jpg

Loomulikult on seal auguke. Aga kui ma loen su teksti, et "roistet kuskil pole", siis ma eeldan, et seda polegi.
Pärast selgub, et sa oled nö. üle lasknud ja tegelikult ikkagi on mingid augud ennast hermeetiliselt täis roostetanud.
Ehk sa oled foorumis nõu küsides valetanud.

Mismoodi siis sulle adekvaatset nõu saab anda?

Kas ma pean harima end selgeltnägemise vallas, et kui sa midagi edaspidi luiskad (ei pannud tähele, olin täis jne), siis ette ennustama, mida, ja ikkagi midagi targutama?
Ja keegi ei tea ju, mis sul seal kolvi sees toimub, kui sa selline udu oled...

Ok, proovin nõid Nastjaks hakata.

P.S. Tegelt see auk on suht poogen, on ta täis või mitte, see ei muuda midagi. Õhk on kergelt kokkusurutav.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 28.06.16 13:54 Tsiteeri

See auk on vist igal autol roostet täis, eeldusel, et see auto ei seisa müügisalongis ning ei ole mõned päevad tagasi sinna tehasest saabunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 14:35 Tsiteeri

Nõustun eelkõnelejatega, et vaatasin tol hetkel suhteliselt möödaminnes ja kolvi välja võtmata see pisike pruun täpike jäi märkamata. Minul tekitas see pisike auguke seal kogu selle segaduse. Justnimelt see kokkusurutud õhk vois hoida kolvi piisavalt tugevalt vastu klotsi. Teisel pool, mis oli rohkem peal, oli sinna väsinud tihendi tõttu sattunud veel õli ka, mida ei saa kokku suruda.
Sry, kui ägestusin ja solvama kukkusin aga ärritun alati selle pädevate töökodade jutu peale. Mul nii halvad kogemused pidevalt et maksan ja vahetame huupi juppe aga asi korda ei saa. Nüüd olen votnud julguse kokku ja asunud ise asja kallale. Harin ennast, saastan vahel harva ka raha ja olen siiani asjad ka tehtud saanud. Vahel kellegi teise mõistust laenates muidugi.

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 17:39 Tsiteeri

Käisin vaatasin praegu oma mõlemad VAG-id üle, ESP-ga diislil vajub pedaal suhteliselt lihtsalt põhja survet peal hoides, bensukas punnib kõvemini vastu, aga saaks ka pedaali põhja kui sooviks. Ehk siis katki mu autod või?

Olen neid pidurikolbe vist sadu kui mitte tuhandeid vahetanud, aga pole kunagi selle väikese augu peale mõelnud seal kolvis. Õli peaks igal juhul sealt lekkima hakkama kui kolvi sees olev tihend ei pea, mingi õhu välja laskmise teema on natuke kahtlane. Sa ju võtsid plekid ka ära klotsidelt, sellega tegid äkki lihtsalt ruumi juurde.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 18:09 Tsiteeri

Suhteliselt selge on siin teemas ehk kõigile, et foorumis teise isiku autot ainult jutu järgi ei parandata. Eriti narr on kui neid erinevaid soovitusi järjest ise lahmides vahetama asutakse ja pärast porisetakse, et polnud sellel või tollel vanal osal viga midagi.
Kui nüüd te kõik pedaali alla vajumisega probleemi mitte nägevad kodanikud proovite oma liikuriga ühe täispidurduse teha maanteekiiruselt nulli ja peale masina seiskumist hoiate jätkuvalt pedaali all ja pedaal põhjani ikkagi vajub suhteliselt väikese aja jooksul, siis kas nüüd hakkab midagi koitma, millele ma üritasin viidata? Mul pole mitte ühtegi autot iial olnud, millel ma oleksin sellist masinat pidanud korras olevaks, millel pedaal koos võimendusega alla 10 sekundi põhjani läheb. Kõikide masinate pidurisüsteemid (minu masinad on olnud ka 30+ aastat vanad ja neid leidub ka hetkel minu autopargis) on vahetatud ja korrastatud ja pedaal on jala all kasvõi kahe jalaga peal istudes kohapeal nagu kivi ja seda siis kui mootor kenasti töötab ja võimendus täielikult taga - ilmselt olen mina vist teie kõigi silmis täielik idioot, aga ma väga loodan, et te minu taga mitte kunagi ei sõidaks! Ptui kurat ja teema algatajale edukat masina korda saamist!

Selles teemas ma rohkem sõna ei võta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 18:21 Tsiteeri

Ma ei mõtlegi seda, et kui mingi 3-4 sekundiga pedaal läbi vajub, siis on normaalne veel kõik. On lihtsalt selliseid kogemusi, et klient tahab ise aidata õhutada pidureid pedaali tallates ja lõpus siis hädaldab seal, et näe vajub läbi ikka veel! Proovi siis selgeka teha talle, et see oli tõenäoliselt ka varem nii, et ta lihtsalt pole proovinud varem pikalt ja kõvasti suruda pedaali.

Seda pedaali vajumise teemat on ka teistes foorumites lahatud, enamus peavad seda siiski normaalseks. Mälu järgi on mõned sellest ka lahti saanud peasilindri vahetusega.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 21:48 Tsiteeri

Mina tean kindlalt, et enne remonti mul pedaal põhja ei vajunud, sest mõni aeg tagasi ma puht juhuslikult proovisin, et kui palju jõuga pedaali litsuda jõuan. Ja sellistes asjades olen ma väga pedant, et kui nii ei ole ette nähtud, siis sellise olukorraga ma ka ei rahuldu. Midagi on ikkagi valesti, olgugi, et paljudele on see normaalne nähtus.

Aga teen vahekokkuvõtte, mis mul sellest asjast saanud on. Ükski pidur enam sõites ei kuumene, isegi mitte leigeks ei lähe, kui pedaali ei talla. Ja pedaali vajumise osas otsustasin täna uue peasilindri tellida, sest see pole väga kallis ja kui asi ei parane, siis lihtsalt kannan selle summa koolirahaks ja olen rahuliku südamega, teades et peasilinder niipea probleeme ei tekita. Aga uue tellimisel tekkis probleem, et kahte tüüpi pakub vin koodi järgi. Otsustasin siis vana maha võtta ja vaadata täpselt järgi ja samas ka lahti võtta ja vaadata seisukord üle. Mansetid olid visuaalselt ilusad aga masseerisin neid veidi. Silinder ise oli seest tegelikult ühest kohast kahtlane kriimuline või selline kulunud. Miski nagu oleks kulutanud teda ühest kohast. Panin kõik kokku ja tegin arvutiga kaks korda ESP õhutamise läbi. Pedaali tunnetus sai oluliselt parem ja läbi vajumine jäi märgatavalt raskemaks. Suht kahe jalaga tallates jõudsin nibin-nabin põhjani. Eks paari päeva pärast saan uue peasilindri külge ja siis on näha, kas see kaotab selle vajumise, või pean nõustuma teiega, et see on igal autol mingi hetk paratamatu.

Tänud, kes kaasa viitsib mõelda ja teemat arutavad. Hetkel siin teemas minu poolt ka side lõpp, kuni uue peasilindri paigalduseni.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.16 02:17 Tsiteeri

Peasilindri vahetus ja mitmeid kordi ESP õhutamine tõid selguse majja. Mingi aeg mul lihtsalt pedaal võttis täiesti põhjast, niipalju kui vaakumvõimendi jaksas aidata, aga teistkordsel vajutamisel oli pidurivõimendusel kogu vaakum otsas ja pedaal vajuski ühtlaselt vastavalt vaakumi uuestitekkele põhja. Nüüd tuleb pedaalile sein ette kõrgemalt ja seda vajumist on ainult mõni sentimeeter, kui mitu korda tallata. Imelik, et teistel autodel ei saa see vaakum otsa, või on neil siis varu paagid. Aga enda autol võtsin vaakumpumba lahti ja see oli seest üsna kulunud muljega. Vb on vaakum kehv aga hetkel pidurdamine hoopealt on korralik ja vajumine on vähemärgatav. Kui leian õige vahendi vaakumi mõõtmiseks, siis tegelen edasi asjaga aga hetkel olen juba tulemusega üsnagi rahul, pidurdab kergelt, ükski ratas peal pole.

Kui keegi viitsib, võib mulle seletada, kas mõnel autol on vaakumi reservpaak ja kas vaakumpumbalt vooliku eemaldamisel on normaalne selline tsutsuv heli? Peaks muret tundma, või nii ongi?

Ja "pädeva töökoja" kohapealt võiks Carstop olla piisavalt pädev? Käisin seal kolm kuud tagasi veermiku kontrollis. Diagnoos oli palju osasid veermikus ja "munadega" tagapidurivoolikud. Selle pidurivoolikute osa lasin kohe esimesena ära teha koos piduriõli vahetusega. Aga nüüd siis selgus, et ESP plokist tuli süsimust õli välja ja millegipärast märkasin poole selle piduritega mässamise pealt, et üks tagumine voolik on täiesti lõhki minekul, umbes 10 munaga. Eelviimasel õhutamisel oli veel visuaalselt viisakas. Ei pöörand neile ka erilist tähelepanu, sest said ju alles vahetatud? Vaatasin just arvet, seal kirjas, et piduriõli, kaks voolikut (sama tootekoodiga Delphi omad) ja igasugu pisiosa abivahendid jne. Arve 70 eurot. Võrdlen mõlemal pool neid voolikuid, täiesti erinevad voolikud, erineva markeeringuga ja erineva tootja omad. Üks must, kirjadega ja teine valge triibuga, ühel pool jäik ja uus, teisel pool isegi näha, et mõrades, pehme, kinnitused roostes ja vahetamata. Selgelt ütlesin letitaga, et vahetage mõlemad voolikud ja ka vedelik, et vältida probleeme tulevikus.
Kas ma tõesti olen nii loll, ja suudan ühe ja sama tootekoodiga voolikud muuta erinevaks ja vajutada õhutamisel pedaali nii rängalt, et voolik on pöidlaotsasuuruste munadega kolme kuu vanuselt? Ehk siis vahetati mul üks voolik, mis oli "munadega" ja ilmselt õli vahetati niipalju, kui õhutamisel kulus. Minu loogika ütleb, et ma võin seal pedaali peal terve perega elada aga kolme kuuga voolik laguneda ei tohiks!
Nii et, kui ma küsin foorumi asjalikelt ja huvilistelt nõu, siis mind ärritab tõesti see lause, et "Kas sa pole mõelnud pöörduda pädeva töökoja poole?". Jah alati mõtlen sellele, aga võimaluste ja oskuste piires hoian selle raha pigem oma pere jaoks.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.16 15:50 Tsiteeri

Pädevate töökohtadega on minul küll nii olnud, et kardetakse kliente ja tahetaksegi piirduda selle ühe selgelt rikkis asja vahetamisega. Mina olen pisut teistsugune klient, kes küll välist abi kasutab ainult siis kui ise tegeleda ajaliselt ei jõua, ehk siis olen palunud võimalust alati auto juures töömehega ise rääkida ja masin koos temaga läbi kangutada. See on andnud masina nö. põhimõtteliselt mineku äärel olevatest detailidest kah parema ülevaate ja need noorekesed remondimehed ei julge seda lihtsalt probleemina välja tuua - noh saab ju veel 10tkm nendega sõita :). See, et ma kohe olen lasknud ka sellised detailid välja vahetada on enamjaolt olnud neile üllatav, aga miks ma peaksin see 10tkm edasi liiklema ja siis selles viimases vindis asju vahetama, kus võibolla mõned muud korras sõlmed on kah kaasa "kakutud" selle lödi asja poolt. Kirjutan seda siis sellepärast, et täpselt sama case võib olla nende pidurivoolikutega. Kuna mul hetkel mudelipõhiselt meeles täpselt ei ole, siis võib olla ka nii, et see kaks pidurivoolikut võis olla ka ühe poole omad ja sillas on vahepeal kuskil jäik ühendus, ehk siis toru on vahel kuskil õõtsa/kere ja õõtsa/pidurisadula kummilutade vahel.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.16 16:32 Tsiteeri

Tagumistel ratastel on mõlemal pool ainult üks kummi voolik. Minu jaoks pole mingit loogilist seletust, miks selliseid asju ei vahetata korraga mõlemal pool, eriti veel kui klient ise seda soovib ja arvel kajastatakse.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.16 23:07 Tsiteeri

Eks selles osas pead ikka Carstopita ühendust võtma. Kehvem lugu on see kui juba jupp auto alt välja vahetatud, siis pole nagu midagi enam tõestada.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.16 13:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Eks selles osas pead ikka Carstopita ühendust võtma. Kehvem lugu on see kui juba jupp auto alt välja vahetatud, siis pole nagu midagi enam tõestada.

Kahjuks jah avastasin selle reede õhtul hilja ja järgmine päev oli pikk sõit ees, ei julgenud sellise autoga sõita ja pidin uue vooliku panema. Enam pole mul mõtet sinna uksi paugutama minna, kui ise varuosa uue juba panin. Pildi tegin aga see neid vaevalt huvitab.

https://lh3.googleusercontent.com/-jbLxdDlUoxU/V4JHpO1oMRI/AAAAAAAAAUk/s9BxopRTUDc2YCjuufSgmIwVThmy0DSQgCCo/s1024/20160701_231315.jpg

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 52.0% - SQL: 48.0%]