Mul ka peaaegu pool aastat olnud B6 Q 2.5TDI 132kW ja ei ütleks küll, et jube mootor oleks, mulle täitsa meeldib. Madalalt on mõnusalt minekut.
Usun, et see parem valik, kui ülejäänud mul valikus olnud (1.8T, 2.8 ja 3.0), kuna ka neil on oma vead ning V6-tel üleüldiselt on soodumus igasugu õli
leketele. Pealegi manuaal kasti, universaal kere, riidest sport sisu, neliveoga ja mitte hallide/hõbedaste 2.8 ja 3.0 valik puudus ning see käputäis
1.8T-sid mis oli, olid parajad rondid (kui välja jätta üks B5-s, mille osas ei saanud müüjaga kaubale). Eks jah kulutused hooldusele (rihmade, mahlade
jne vahetus) ning remondile (pump, pihustid, nukkvõllid) on suuremad, kui enamikel bensukatel, kuid kui võtta bensukas, mis pakuks rohkem emotsiooni,
siis on selle kulutused tõenäoliselt juba suuremad...
Xenon tulede osas lisaks omaltpoolt, et mul olid mingid vanad Osramid (kõige tavalisemad) sees ja ei olnud lähituledega üldse rahul. Siis said ostetud
mingid hiinakad 5000k ja natuke läks paremaks, kuid nädalaga suri üks neist ära. Siis oli pilt selge, et vanad pirnid väsinud ja pirnide vahetus
parandab olukorda, seega sai ostetud siis Osram Cool Blue Intense D1S ja nähtavus paranes oluliselt, kuigi natuke harjumatult sinised on minu jaoks,
olles siiani kasutanud varasematel autodel ainult halogeen tulesid (viimati olidki Osram Cool Blue Intence H7 kasutusel, mis oli pigem lumivalge).
|
|