Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe 2.3 98Kw - 1993 - AK47 (Vastuseid: 93 | Vaatamisi: 12322)
TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R

postitati 23.12.15 19:05 Tsiteeri

Sul üks radikas lausa puudu sealt pildilt veel :)

Neil on ka kaks jahutusradikat. Üks on tulede vahel ja teine on see mis on kliimaradika taga juhipool küljepeal.

The blower seems to have three distinct stages; nothing special, very nice and oh [roppus] hang on...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.15 13:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TurboQuattro
Sul üks radikas lausa puudu sealt pildilt veel :)

Neil on ka kaks jahutusradikat. Üks on tulede vahel ja teine on see mis on kliimaradika taga juhipool küljepeal.

Aga pildil on 2 radikat ju. Ilmselt see üks pole jah päris õige värk seal aga toimib praegu. Kliimat mu masinal nagunii pole. Vb oli kunagi aga enam pole haisugi sellest.

Aga ma ei mõista, kuidas 1 puudu on? Kas sellest on miskit, et ta puudu?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R

postitati 24.12.15 16:11 Tsiteeri

Ei tohiks mõjutada see üks puuduolev. Kunagi aega saan võin pildi teha missugune peaks olema.

See tagumine kaigas on mul olemas muidu kui vaja on. Asub kahjuks Pärnus ja hetkel autol küljes ka alles.

The blower seems to have three distinct stages; nothing special, very nice and oh [roppus] hang on...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
henzzz
huviline

Registreerunud 25.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.15 15:20 Tsiteeri

Tsitaat:
torude järgi tundub olevat mootori õli radidikas, minu 2,3 doch igatahes on lisaõli radikas, aga asetses kõrvalistuja pool ees all otsas

Torude järgi tundub olevat mootoriõli radikas, minu 2,3 doch igatahes on lisaõli radikas, aga asetses kõrvalistuja pool ees all otsas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.15 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei tohiks mõjutada see üks puuduolev. Kunagi aega saan võin pildi teha missugune peaks olema.

See tagumine kaigas on mul olemas muidu kui vaja on. Asub kahjuks Pärnus ja hetkel autol küljes ka alles.

Pilte võiksid küll teha, et milline olema peab. Saaks ka aimu ja äkki üks hetk ka teen selliseks nagu olema peab, kui miskit vaja teha. Kuni toimib, nii kaua ei näpi :D

Tsitaat:
Algselt postitas: henzzz
torude järgi tundub olevat mootori õli radidikas, minu 2,3 doch igatahes on lisaõli radikas, aga asetses kõrvalistuja pool ees all otsas

Minul kõrvalistuja pool küll mingit radikat pole, nagu pildilt näha. Ei tea ma ka miks neid 2 seal on ja esimese eesmärgist ei saa ma üldse aru. Vb on mootori õli radikas jah. Konditsioneer mul puudub hetkel niiet vaevalt, et see selle radikas on...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.16 07:53 Tsiteeri

Mõnda aega tagasi sai roolivõimu ja jahutusvedeliku leke peatatud. Nüüd püsivad mahlad kenasti sees :P
Aga ikka viskab vahepeal täiesti lambist jahutuse errori tabloole. Näiteks sõitsin ala 40km/h, mootor oli just jõudnud ala 60 kraadini ja väljas mõnusalt külm. Miski ei keenud, ei tilgu kuskilt läbi - kõik korras aga errori annab ikka. Veidi sõitsin, error kadus lihtsalt ära paari km jooksul.
Ilmselt ikka mõni andur aga mis andur ja kus see asub? Oskab ehk keegi soovitada kust kohast otsida.

butan
huviline

Registreerunud 13.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: (80Q 20V ex :( ) A4 1.9TDI

postitati 04.01.16 08:33 Tsiteeri

Kui sul on paisupaagis tasemeandur, siis viga võiks olla selles. Kiirlahenduseks võid sealt lihtsalt pistiku ära võta :) . Isegi kui on uus paisupaak see viga võiks vabalt ilmuda eriti nende odavate Topran"i todangutega :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 04.01.16 09:24 Tsiteeri

Teine variant, et MFTS on otsad andnud.

http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecupic/MFTS.jpg

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.16 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: butan
Kui sul on paisupaagis tasemeandur, siis viga võiks olla selles. Kiirlahenduseks võid sealt lihtsalt pistiku ära võta :) . Isegi kui on uus paisupaak see viga võiks vabalt ilmuda eriti nende odavate Topran"i todangutega :)

Okey, võtan alustuseks pistiku lahti, kui selline asi seal on ja vaatan mis siis teeb. Idee poolest, kui enam lampi viga ei anna siis viga selles ja vahetan välja.

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiil

Kas oskad öelda kust kohast see andur leida? Rida 5 mootori puhul siis.
Kas saan õigesti aru, et see andur annab ajule teada mootori soojuse info? Ja see tõttu võib ka kütte segu paigast olla? Ala annab liiga rikast kütuse segu kuna arvab koguaeg, et mootor on külm?

--------------------------------

Lisaks selline jama, et mootor ei hoia sooja ala -20 kraadi puhul. Muidu soojaks läheb aga jahtub sõidu ajal maha ja salongi puhub tänu sellele ka vähem sooja.
Sõber soovitas panna papi tüki radika ette. Umbes nii pool kinni katta. Mis sellest arvate?

Muidu soeneb mootor kenasti kohapeal ülesse. Ja sooja jääb ka sisse puhuma. Vastavalt külmale jäi kuskil 60-70 kraadi peale püsima.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 04.01.16 10:00 Tsiteeri

Noo siis tuleb ikka termostaat ära vahetada kui sõites ei suuda tempeatuuri 90 peal hoida. Isegi 2.0 66kw suudab praeguste ilmadega ka maanteel 90 hoida.

ahtisaar
huviline

Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6

postitati 04.01.16 10:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Lisaks selline jama, et mootor ei hoia sooja ala -20 kraadi puhul. Muidu soojaks läheb aga jahtub sõidu ajal maha ja salongi puhub tänu sellele ka vähem sooja.
Sõber soovitas panna papi tüki radika ette. Umbes nii pool kinni katta. Mis sellest arvate?

Muidu soeneb mootor kenasti kohapeal ülesse. Ja sooja jääb ka sisse puhuma. Vastavalt külmale jäi kuskil 60-70 kraadi peale püsima.

Ise maadlen ka hetkel selle probleemiga. Aga millal termostaat ja veepump vahetatud?

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.16 10:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Noo siis tuleb ikka termostaat ära vahetada kui sõites ei suuda tempeatuuri 90 peal hoida. Isegi 2.0 66kw suudab praeguste ilmadega ka maanteel 90 hoida.

Ah nii. No siis tuleb seda teha. Ise polnud asjast teadlik.
Termostaat võiks ka anda seda jahutuse viga jah?

Tsitaat:
Algselt postitas: ahtisaar
Tsitaat:

Ise maadlen ka hetkel selle probleemiga. Aga millal termostaat ja veepump vahetatud?

Kurat seda teab millal neid vahetatud. Mina neid näppinud pole siiani aga ilmselgelt tuleb ette võtta see asi.
Aga kuidas veepumpa kontrollida? Ei tahaks niisama lampi ostma ja vahetama hakata. Testiks enne üle. Termostaadi ostaks nagunii, ega see vist on kindel vahetust vajav jubin.

ahtisaar
huviline

Registreerunud 16.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi q7 4.2tdi, Audi coupe 2.6

postitati 04.01.16 10:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kuidas veepumpa kontrollida? Ei tahaks niisama lampi ostma ja vahetama hakata. Testiks enne üle. Termostaadi ostaks nagunii, ega see vist on kindel vahetust vajav jubin.

Ega seda vist niisama ei saagi kontrollida. Aga kuna sa ei tea millal need vahetatud on siis kindluse mõttes tuleks kõik korraga ära teha, sest esiots sellajal nagunii juba lahti ning ka vedelikud väljas.

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.16 11:24 Tsiteeri

Egas midagi, tuleb siis uued jupid soetada ja vahetus ära teha. Kui hästi läheb siis teen seda juba täna/homme.

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.16 11:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kas saan õigesti aru, et see andur annab ajule teada mootori soojuse info? Ja see tõttu võib ka kütte segu paigast olla? Ala annab liiga rikast kütuse segu kuna arvab koguaeg, et mootor on külm?

Ülemise radikavooliku flantsi alt leiad selle. See ei anna ajule midagi. Pealmine 2 klemmiga andur annab ajule, see mõjutab küttesegu.

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.16 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Ülemise radikavooliku flantsi alt leiad selle. See ei anna ajule midagi. Pealmine 2 klemmiga andur annab ajule, see mõjutab küttesegu.

Mida see MFTS andur siis teeb?

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.16 12:39 Tsiteeri

Üks klemm on temp.seieri jaoks, teine on jah.vedeliku hoiatustule jaoks ja kolmas konditsioneeri väljalülitamiseks (need viimased siis ülekuumenemisel, vist oli 118C)

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.16 20:42 Tsiteeri

Nonii, eile siis sai ka enda poolvedusega õhtuste tühjade tänavate vahel veidi külksi kässari abiga lastud. Mõtlesin juba, et aitab... teen veel viimase külksi, niigi mitu tundi kütust hoolega kulutatud ja ops - lõppes see külks tagarattaga äärekivis :(

Pauk oli päris korralik - velg kõver ja väike piklik tükk väljas, ratas ca 3-4 cm silma järgi sees pool, teiselt poolt mingi 1,5-2cm välja pool. Õnneks on juba muheda foorumlase Audipoiss20 'ga räägitud ja toob mulle homseks uue tagasilla koos kõikide juttudega. Tänud sulle kiire abi eest!
Plaan siis reede - pühapäev garaa˛is veeta ja tagasild korda teha, esimesed piduri klotsid ja kettad vahetada ja viimaseks veel see kuramuse termostaat ja veepump vahetada.
Tööd ja lõbu jätkub. Hakkaski nagu vigade poole pealt juba asi otsa saama, nipet näpet oli veel. Järelikult oli vaja vigasid juurde tekitada :D

Eriliselt nõme värk ma ütlen :(

Aga seda võib öelda, et ka poolvedusega saab korralikult pulli teha talvel! :cool:

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.16 21:50 Tsiteeri

Siin näha siis milline võiks olla. Suur radikas - kliimaradikas ja siis eraldi ees veel väike jahutusradikas.

http://upload.staatus.eu/files/medium/1453153733112445081.jpeg

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.16 10:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Siin näha siis milline võiks olla. Suur radikas - kliimaradikas ja siis eraldi ees veel väike jahutusradikas.

Tänud info eest. Eks näis kas üldse hakkan vaeva nägema, et seda radika teemat originaaliks teha. Hetkel toimib ja mul ausalt öelda kopp ees mõneks ajaks sellest parandamisest.

Ikka veel on mingi anduri kala jahutuses. Nüüd külmade ilmadega, kui gaasi korralikumalt anda, siis viskab selle jahutuse errori tabloole ikka ette. Aga nüüd viskab hästi alguses ja rohkem ei anna viga, kuni mootorit seisma ei pane ja taaskäivitust ei tee.
Pole aega ega tahtmist olnud hetkel vaeva näha sellega.
Lisaks ei suuda mootor ikka sooja hoida. Siiani tahaks veepump ja termostaat vahetust aga pole samuti aega ega tahtmist miskit teha olnud.

Kõigele kirsiks tordi peale rihtisin esisilla ära vasta äärekivi. Nädal peale tagasilla vahetust siis :D
Aga ei miskit hullu - tuleb sillastend teha ja asi korras.
Nüüd sõidan ka nii rahulikult, kui üldse annab, sest ega ma miskit pulli ei teinudki, kui esisilla ära rihtisin. Lihtsalt oli libe ja rehvid olid külmad - kurvis kiskus vägisi otse minema. Lisaks loll harjumus pidurit tampima hakata, kui oleks pidanud siduri ja gaasiga hoopis mängima.

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.16 07:30 Tsiteeri

Neid radikaid polegi mõtet vast originaaliks teha. See väike junn maksab 190 euri ja paljudel pole seda üldse ja sõidavad ilusti.

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 29.02.16 10:51 Tsiteeri

Pole ammu miskit kirjutanud aga nüüd on põhjust ka. Nimelt sõideti mu Coupele ette :mad:

Mis teie, kallid kaasfoorumlased, arvate asjast?
Sõitsin Sauelt Olerexi juurest välja maanteele suunaga Tallinna poole. Esimeses reas liikus Iveco lumesahk, mina olin teises reas. Lumesahal põles kollane hoiatustuli katusel.
Ise olin sahast 10-15m tagapool, kui äkitselt otsustas sahk suunda vahetada ja pööras esimesest reas üle teise rea ja vastassuunda - otse mulle ette, kuna liikusin teises reas natuke taga pool temast. Suunda sahk ei näidanud.
100m edasi oli veadukt, kus oleks tagasi pöörde tegemine olnud väga ohutu aga sahk otustas, et mis seal ikka. Põhjendas veel, et ta koguaeg pöörab sealt tagasi.

Minu jaoks esimene kord liiklusõnnetuses olla. Huvitav kas masin tehakse korda?

Kohapeal sai paberid täidetud aga ega saha juht ennast süüdi ei tunnistanud. Politsei oli kui varnast võtta, kuna hakkas just mööda sõitma meist, kui masinad olime tee äärde saanud. Ega nad midagi erilist ei öelnud - panid puhuma ja kuulasid natuke ja siis käskisid kiiresti puksiiri kutsuda ja ise põrutasid minema. Ootasin, et saan neilt mingit infot aga mõhkugi, kui küsima tahtsin minna siis olid juba läinud. Ise rääkisin kindlustuse ja puksiiriga ja ei jõudnud nii kiirest asju ajada, kui nad läind olid. :mad:

Lisaks puksiir vedas masina kuhugi tee äärde, kuigi oleks pidanud hoovi vedama. Tere tali :mad:

Masinal igaljuhul parem külg sassis. Lisaks tuled, stange, kapott, uks vist ka sai veidi kannatada. Tööle ei lähe - pritsepea oli selles nurgas.
Ilmselt sild ka veidi viltu vms...

-----------------------------------------

Kuidas peaks selle jama puhul tegutsema?
Nõuandeid? Soovitusi? Kõik info on teretulnud.
Masin veeti hetkel Ammeco Auto OÜ'sse - kas on adekvaatne koht?

Õhtul saate paar pilti ka.

-v8-
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2Q

postitati 29.02.16 16:36 Tsiteeri

Tore vaadata et auto veel liigub. oli see masin ka minu käes päris pikalt. See väike radikas on mootori õli oma. Ning see soojaväer on jah sellel masinal kahtlane. Pole ta korralikult soojaks läinud kunagi, kuigi termostaati proovinud vahetada mitmeid kordi ja ei aidanud ka papp radika ees. Kas mootor korda tehtud??? Ning kui saladus pole siis võiksid öelda ka hinna millega ostsid, sooviks teada palju juurde keevitatud hinnale selle ajaga mis minukäest ära läks. Kui siia ei soovi kirjutada, siis pane pm. Selle masinaga sai ikka igasugu probleemidega maadeldud, aga tore pill oli muidu. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.02.16 18:29 Tsiteeri

Täna oli coupedele kehv päev siis, mul tagurdati stange puruks ja ootan ka huviga mis saab. Sinu nimekirja lugedes läks mul ilmselt veel hästi.

Vaata ainult, et maha ei kanta. Nimekirja alusel võib see kahjuks juhtuda :(

AK47
huviline

Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 29.02.16 19:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -v8-
Tore vaadata et auto veel liigub. oli see masin ka minu käes päris pikalt. See väike radikas on mootori õli oma. Ning see soojaväer on jah sellel masinal kahtlane. Pole ta korralikult soojaks läinud kunagi, kuigi termostaati proovinud vahetada mitmeid kordi ja ei aidanud ka papp radika ees. Kas mootor korda tehtud??? Ning kui saladus pole siis võiksid öelda ka hinna millega ostsid, sooviks teada palju juurde keevitatud hinnale selle ajaga mis minukäest ära läks. Kui siia ei soovi kirjutada, siis pane pm. Selle masinaga sai ikka igasugu probleemidega maadeldud, aga tore pill oli muidu. :)

No hetkel enam ei liigu... sõideti ette.
-20 'ga ei tahtnud üle 60 kraadi tõusta, muidu sooja puhus kui liikuda. Kuskil -5'ga soeneb juba 80 kraadini vähemalt ära.

Mis mootoril häda oli? Siiani mootori kohapealt ei kurda pea et midagi - ainus asi, et kippus aega ajalt 5'daga 70-80 pealt puterdama veidi. Seda siis vaid soojade ilmadega, talvel polnud midagi.

Hind oli 1000.- Tean, maksin kõvasti üle aga ei osanud ka korralikult autot osta. Siiski minu esimene isiklik masin.
Nüüd juba olen targem ja oskan veidikenegi rohkem asju vaadata/silmas pidada.
Mis hinnaga maha müüsid siis?

Minagi olen probleemidega maadelnud aga siiani sain kõigest jagu. Kõigest pole siia kirjutanudki - siga palju sai tehtud. Nüüd siis mats... natsa neetud tundub see masin juba :D
Aga tore on ta olnud küll. Kolmveerand aastat liikus enam vähem ringi ja vedas ikka punktist A punkti B ära :)

Tsitaat:
Täna oli coupedele kehv päev siis, mul tagurdati stange puruks ja ootan ka huviga mis saab. Sinu nimekirja lugedes läks mul ilmselt veel hästi.

Vaata ainult, et maha ei kanta. Nimekirja alusel võib see kahjuks juhtuda :(

Mul oli reedel vastu laupäeva ööd tegelikult. Varahommikul kell 04.52.
Mulle juba see kindlustuse vennike ütles, et tundub, et parandus on kallis, sest asju on päris palju katki, et ehk on mõistlikum maha kanda masin. Kirjutasin vastu, et seda ma ei soovi - tahaks ikka parandust. Olen sinna juba omajagu raha alla matnud.
Üritan ikka välja võidelda selle parandamise. Aga eks neil ole ka piir kuskilt maalt.

On ehk kellegil soovitusi anda, kuidas tegutseda?

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.5% - SQL: 60.5%]