| Lehekülgi: 1 2 |
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 11.04.05 06:07
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri756
Ma arvan, et kui lisandid ja puhastamine asja ei muuda, siis on ikka tõukurid niipalju juba kulunud, ei pea õli sees, et vajavad väljavahetamist
jah.....
Kuigi viskoossem õli peaks asja parandama.... Aga jumal teab, kuidas see jälle ülejäänud mootoriosadele mõjub... või mis? |
Et siis õli(kvaliteetne), mis säilitab oma viskoossuse ja määrimisvõime ka sooja mootoriga on kahtlane - huvitav? Selles see poit ongi, et Su praegune
õli muutub sooja mootoriga liiga vedelaks ja lirõhk läheb viletsaks ja ei reguleeri tõukureid ära.
|
|
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.04.05 07:41
|
|
|
Loodetavasti see nii on!
|
|
|
|
catman
huviline
Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01
|
|
postitati 18.04.05 06:34
|
|
|
Kas keegi võib nüüd ajsa ühte posti kokku võtta ja seletada rumalale, mida see hüdrotõukurite tiksumine halba teeb, peale spetsiifilise heli?
|
Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
|
|
|
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.04.05 19:34
|
|
|
Minu teada ei tee midagi halba, näitab ainult, et nad on kulunud, või vale õli mootoris......
|
|
|
|
cannibalica
huviline
Registreerunud 27.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2.5TDi '98
|
|
postitati 10.05.05 10:47
|
|
|
Minu A4-l on sama probleem, tõukurid tiksuvad soes ja külmas mootoris,õli vahetatud - midagi pole muutunud. Lugesin juba palju sellest probleemist, ka
USA ja Venemaa foorumil, kõik soovitavad neid vahetama. Mõned kutid Venemaal proovisid neid tõukurid lahti teha ja parandama, 2-3 kuu pärast ikka
vahetasid uue vastu.
Ise ma juba ammu vahetaks, aga mul on 1,8 ADR mootor, selles on 20 KLAPPI ! Kui iga tõukuri hind on 130eek, siis ainult detailid maksavad 2600!
Remondi eest meie tallinna "geeniused" minu arust küll võtavad mitte vähem kui 2500. Juba korjan infot,kuidas neid ise saaks ära vahetama, sest olen
väsinud iga kord mingi remontnikule 1000 maksma. Vene foorumis on päris palju infot selle kohta, peaaegu kõik seal teevad ise kõik remonditööd oma
garaazis.
Nii et proovi neid ise vahetama,kui sa said neid ise puhastada,saad ka vahetada 
Pärast räägi meile,kiudas kõik läks. Edu!
|
|
|
|
jyrgen61
huviline
Registreerunud 19.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.6
|
|
art
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1.9TDI oli 80 1.8S,Honda CBR1100XX Bläku.
|
|
postitati 10.05.05 16:42
|
|
|
Ärge unustage et peale tõukurite on veel mõned asjad nagu klappi juht puks.
|
|
|
|
Pikkpoizz
huviline
Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.
|
|
postitati 22.01.06 11:10
|
|
|
mulle öeldi ka et just juhtpuksid on omadega läbi, variant veel et nukkvõll on kulunud...
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 22.01.06 20:49
|
|
|
1 variant on veel et mootori õlisurve on madal,nukvõll loksub oma pesades jne.
|
|
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 22.01.06 22:12
|
|
|
tegelikult tasub sedagi tähele panna, et igasugu tiksujaid on kapoti all muidki - alustades pihustitest ja lõpetades igasugu magnetventiilidega (
aktiivsöefiltri klapp jne )
|
|
|
|
|
|
karuonu
huviline
Registreerunud 23.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.01.06 15:27
|
|
|
Omal masin (2,3) ka aegajalt tiksub. Sümptomid vastavad hüdrotõukurite kohta räägitule. Õlivahetus võttis vähe vaiksemaks aga nüüd -25ga käima pannes
läheb siuke sepikoda lahti, et tuppa ka kuulda kuidas tambib. Soojenedes jääb jälle vait. Kas see on ikka neist tõukuritest või on milleski muus häda?
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
|
postitati 23.01.06 15:57
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas:
Ma arvan et tuleb hüdrod uute vastu vahetada. |
kel vaja mul mitu jooksu korralikud ja õli sees poole hinnaga.
http://www.pilt.ee/photo/630998/17202023
|
|
|
|
ZGR
huviline
Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4
|
|
rt123
huviline
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 avant 2.0 66kw
|
|
postitati 22.05.07 15:23
|
|
|
Mul ka sama jama selle tiksumisega kapoti all.Aga probleem on ainult külma mootoriga,kui temp. tõuseb kuskil 90 kanti siis kaob tiksumine ära.Kas on
sellisel juhul tõukurite vahetamine vajalik.Või vahetada alles siis kui sooja mootoriga ka enam järgi ei jäta?
|
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
|
postitati 22.05.07 15:39
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rt123
Mul ka sama jama selle tiksumisega kapoti all.Aga probleem on ainult külma mootoriga,kui temp. tõuseb kuskil 90 kanti siis kaob tiksumine ära.Kas on
sellisel juhul tõukurite vahetamine vajalik.Või vahetada alles siis kui sooja mootoriga ka enam järgi ei jäta? |
Peaks olema siis nii, et su autol õli külmalt paks ehk on pikemalt vahetamata ja must. Soojenedes siis muutub vedelamaks ja hakkab hüdrotõukuritest
läbi käima. Sõbra vana sigar kunagi tegi külma mootoriga muutuva helitugevusega klõbinat. See siis täendab, et tiksumine algas vaikselt vaevu
kuuldavalt ja läks järjest valjemaks ning siis lakkas hetkeks. Seejärel algas uuesti vaikselt kuni lakkamiseni. Toimis siis külma mootoriga ja niikaua
kui hüdrotõukurid said vahetatud.
|
Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |