Kui kaugel see masin asub ülevaatuspunktist või siis mõnest usaldusväärsest remondikohast, kus samuti võiks ülevaatuse eelse tehnilise kontrolli
teostada (eeldusel, et piduritega võiks kõik ok olla)?
Kui ikka tahtmine on väga suur, aga masin reaalselt sõitma tegelikult ei hakkagi, siis kas poleks mõistlik lihtsalt mõne treilerit omava
isiku/asutusega mingis kindlas tasus kokku leppida, see summa alla neelata ja mitte minna "küla peale lolli mängima", kus masin ei vasta selgelt oma
suverehvidega tehnilistele hooajalistele nõuetele?
PS! Ma ise olen sellisel moel sõitnud remondikohta (sillaregulli) ainult kindlustuse olemasoluga, ülevaatus puudus ja suvisel perioodil loomulikult.
Liikluspolitsei peatas nagu Murphy seadustele kohaselt kinni, tundis tõsist huvi, mis remondikohaga tegemist, lasi kõiki tulesid vilgutada ja
klõbistada, aga kuna masin tundus ilmselt huvitavam siis pisut noomiti ja sooviti head teed. Ei peetud vajalikuks ~400m eemal olevasse remonditöökotta
kaasa tulemast, et kirja pandud sillareguleerimise ajas veenduda. Ametlik protseduur vist päris nii ei käi, aga ju siis oli mul hea päev. Sõnakõlks
käis läbi, et "näha on, et tegemist pole kaugeltki mitte parsaga" .
Hea auto on palju autosid...
|
|