Lehekülgi: 1 2 |
Diplomat
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro, 132kw 2.5l
|
postitati 17.11.14 10:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raimo21
Iseenesest ei kujuta ette, mis moodi saab piduriketas lahti olla. See eeldab et ratast polnudki all ? |
Nad panid piduri juures mingi pleki kinni, mis kaitseb pidureid? Ja siis nad pidid ketta lahti vist võtma.. ja siis panid kokku tagasi, aga kuidagi
jäi ketas lahti.. vähemalt see oli nende vabandus. Oleks nad vähemalt vabandanud vms pidin lampi 15 min väljas ootama, et mingi õnnetu näoga vennike selle korda teeks. Eriti ülbelt võeti vastu ka.. et mida ma vingun hah
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 17.11.14 11:56
|
|
|
Saan aru, näpukaid juhtub, kuigi siis pidi terve ratas lahti olema. Arvan, et support jäeti lahti pigem. Aga kui siia lisada veel ülbus, siis tahaks
juba nime teada.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Diplomat
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.14 15:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Saan aru, näpukaid juhtub, kuigi siis pidi terve ratas lahti olema. Arvan, et support jäeti lahti pigem. Aga kui siia lisada veel ülbus, siis tahaks
juba nime teada. |
Vot nime ma ei oska öelda, aga seal on 2-3 inimest, kes töid vastu vtõavad.. üks neist on eriti ülbe olemisega tüüp. Teised 2 on asjalikumad.. ja see
tehnik, auto ära parandas oli ka suht õnnetu vend, aga keegi neist ikkagi ei vabandanud.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.14 15:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Diplomat
juba nime teada. |
Vot nime ma ei oska öelda, aga seal on 2-3 inimest, kes töid vastu vtõavad.. üks neist on eriti ülbe olemisega tüüp. Teised 2 on asjalikumad.. ja see
tehnik, auto ära parandas oli ka suht õnnetu vend, aga keegi neist ikkagi ei vabandanud. |
Mõtlesingi tegelt firma nime, kus sellised töötavad. Kui ei taha avalikult öelda, saada U2U.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Diplomat
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.14 15:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Diplomat
juba nime teada. |
tehnik, auto ära parandas oli ka suht õnnetu vend, aga keegi neist ikkagi ei vabandanud. |
Mõtlesingi tegelt firma nime, kus sellised töötavad. Kui ei taha avalikult öelda, saada U2U. |
Saatsin sulle.. selles mõttes, et ma täitsa mõistan, et ikka juhtub asju.. aga sellist suhtumist.. sellist tüüpi vea puhul ei osanud oodata.
Igatahes.. küsisin Rakverest ühelt ettevõttelt veel hinnapakkumist, eks saab varsti teada, kui palju see rihmade ja värkide vahetus maksma läheb.
|
|
|
Diplomat
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.14 16:08
|
|
|
Nii.. käis mu väikseke täna töökojas.. pea 8 tundi mässati temaga. Tehti siis mootoririhma vahetus ja generaatori oma ka + filtrite ja õlide
vahetus.
Täiesti hull lugu on see, et mootor on palju vaiksem salongist nüüd.. palju ühtlasema ja madalama tooniga selline muhe kohe. Ja üldse minek tundub
jõulisem? ja nii tore oli kohe, et lund lendas ja suurest rõõmust autol saba liputas
Kõik on ilus ja hea.. aga huvitav oli see, et kui ma nüüd gaasi vajutan mingi 3500-4000 pöördeni, siis auto ei värisenud enam, kui pöörded alla
tulid.
Samuti, mis ma märkasin oli see, et kui panin käima.. viskas ABS-i tule ja hoiatuse tulekese põlema korraks, aga kustusid kohe ära ka ja pärast enam
probleemi polnud.
|
|
|
Diplomat
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.14 17:32
|
|
|
Sõnusin ära vist.. panin auto käima kenasti ja.. läks kenasti käima ja järsku suri välja.. täitsa ilma põhjuseta. Mootor tegi kenat häält.. midagi ei
olnud nagu valesti.
Proovisin uuesti käima panna 2 korda.. ei lähe enam. Ta nagu ei üritakski käima minna.. ainult kerib starterit.. Kui ta mulle neid märke (ABS jne)
näitas, siis ta hakkas ka nagu ära väsima, kuid andsin gaasi ja toimis kenasti. Nüüd siis on kutu omadega..
Oskab ehk keegi nõu anda, mis seal valesti võib olla?
Edit: Hmm.. võibolla on küttefilter õhku täis, ei taha peale saada.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.14 17:43
|
|
|
Teist võtit kasutades teeb sama?
|
|
|
|
Diplomat
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.14 21:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Teist võtit kasutades teeb sama? |
Mis mõttes ? Auto ju töötas, kui töökoja eest minema panin.
Igatahes me vaatasime, kas filter on tühi.. oli tühi.. üritasime peale pumbata.. õnnestus, aga kui selle väikse kruvi kinni keerasid enam mitte midagi
peale ei tule mootorisse.
Siis valasime filtri täis.. proovisin käima panna.. mitte midagi ja noh enam ei teagi, mida edasi teha või, mis seda põhjustab.
Homme proovime edasi.. natukene ebamugav on juba paar head tundi väljas tiksuda diisli haisu sees.
Kindlasti saadan nüüd kohe emaili ka firmale (et oleks ühtteist olemas, kui vajadus on) ja kui varem ei saa, siis esmaspäeval helistan.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 03:58
|
|
|
Palju paagis kütust on? Kui alla poole, siis järjekordne Hitleri kapriis paagi torustikuga.
|
|
|
|
Diplomat
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 13:09
|
|
|
Palju paagis kütust on? Kui alla poole, siis järjekordne Hitleri kapriis paagi torustikuga. |
Paagis on hetkel kusagil veerand (punase joone ligidal, aga umbes ~20l).
Täna hommikul valasime filtrisse veel peale (ujutas kohe filtri üle).. ja siis paaki ka veidikene juurde ja eetriga veidikene aitasime (jah ma tean
,et see pole kõige parem mõte), aga auto saime käima.
Turtsus küll momendi, aga käivitus kenasti ja jälle mootor töötas. Nüüd on auto seisnud umbes 5 tundi.. proovin uuesti käima panna. Väga loodan, et
läheb käima kenasti.
Kui tööle läheb panen kohe paagi täis.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|