Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: 2.5 TDI süütenurk (Vastuseid: 52 | Vaatamisi: 11292)
K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.14 13:57 Tsiteeri

Ma tean, et selle masinaga ei saa ma seda graafiku abil teha(ainult mehhaaniliselt). Mul on hetkel peal romulast saadud pump ja minu enda vana pumpa aju. Ma ei taha väga uskuda, et sattusin kohe pumpa peale millel on täpselt sama viga küljes, liiga hea kokkusattumus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro

postitati 05.11.14 16:00 Tsiteeri

Aga proovi siis ära, vajuta "basic setting" grupi 4 juures ja vaata, et mis juhtub. Näed korraga ära nii pritsehetke kui ka selle, kas pumbas see kolb liigub. Ja tulemused kraadides võid siia kirja panna nii "early" kui "late" asendite puhul.
Ma ise VAG-COMi eriti ei kasuta, aga osavamad mehed teevad seal ka mingeid logisid. Antud juhul oleks hea logida gruppi 4 sõidu ajal ja siis oleks pärast näha, et millisel hetkel reaalne süütenurk küsituga ei ühti ja veakood sisse tuleb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.14 15:47 Tsiteeri

Ja tulemus selline. Nii early kui ka late asendite puhul on 0 kraadi.

http://i59.tinypic.com/2upva5j.png

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.14 16:11 Tsiteeri

Ma hetkel ei oska peast öelda, et kas mootor pidi töösoe olema, et seal "basic setting" all midagi toimuks, aga antud juhul on asi valesti. Alati näitab seal nulli ka siis, kui juhtpihusti ei toimi, kas pihusti veakoodi pole?

Edit: Pumba rihm on ikka õigesti peale pandud?

K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.14 16:30 Tsiteeri

Eile käis üks diislite remontija masinat vaatamas. Lükkas ka oma arvuti järgi aga tal oli mingi teistsugune tarkvara, igatahes näitas tal veel veateadeteks pihustit ja katalüsaatorit. Sain temaga jutule ja kolmapäeval läheb masin tema kätte remonti. Ise ta kommenteeris ka, et süütenurk on kindlalt paigast aga eks näeb mis välja tuleb. Kui asi korras siis postitan ka siia ja annan teistelegi teada milles viga oli, ehk säästab kunagi kellelgi peavalu ja suurt vaeva.

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.14 16:46 Tsiteeri

Arvan, et VAG-COM on täpsem kui mingi muu programm, originaal VAS tarkvara välja arvatud muidugi.
Kisub vist sinna kanti, et pump pole õigesti paigaldatud. Kas kasutasite ka mingeid rakiseid väntvõlli ja pumba fikseerimiseks?

K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.14 17:57 Tsiteeri

Mina isiklikult asja kallal ei olnud aga nägin küll, et pumpa fikseeriti.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 07.11.14 18:45 Tsiteeri

Kui juhtpihusti on katki, siis ei näegi sa mingit graafikut. Ainuke võimalus on rakiste abil asi paika panna ja loota, et õige sai.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.14 20:09 Tsiteeri

Kui juhtpihusti omadega on, siis kas ei peaks autol tekkima mitte raskusi käivitumisega? Masin käivitub ideaalselt nii soojalt kui külmalt.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.14 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: K.R.
Kui juhtpihusti omadega on, siis kas ei peaks autol tekkima mitte raskusi käivitumisega? Masin käivitub ideaalselt nii soojalt kui külmalt.

Ei peaks. Nii kaua kuni selle pihusti mehhaaniline osa toimib ilusti ja kütus jõuab silindrisse, on ta täpselt samasugune nagu ülejäänud 5tk, katkine anduri osa, ei lase sul graafikut vaadata ning analüüsida kas pritsehetk on õige või mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.14 06:23 Tsiteeri

Aju peaks ise ka kasutama seda juhtpihusti signaali pritsehetke korrigeerimisel, see ei ole ainult arvutiga pritsehetke sättimiseks. Räägitakse, et automaat kast läheb avariireziimi selle pihusti signaali puudumisel. Ise olen kokku puutunud manuaalkastiga Allroad-iga, sellel küll mingit probleemi polnud vigase juhtpihusti pärast. Autol oli ikka pihusti veakood sees ja pritsehetke vaadates olid ainult nullid. Pumpa sai ka maha võetud ja mingit probleemi polnud rakistega tagasi panemisel.

Teema autoril VAG-COM pihusti viga väidetavalt ei näita. Või ongi see 00550 ühtlasi ka pihusti kohta, selle jaoks peaks nagu ikka eraldi kood olema? Kui mootor polnud täielikult töösoe "basic setting" vajutamisel, siis võiks igaks juhus uuesti proovida seda. Kui seal ikka kraadid ei muutu, siis on pihusti surnud, pump vigane või rihm valesti peal.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.14 07:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teet82
Aju peaks ise ka kasutama seda juhtpihusti signaali pritsehetke korrigeerimisel, see ei ole ainult arvutiga pritsehetke sättimiseks........

Ta kirjutas ju, et:
Tsitaat:
Algselt postitas: K.R.
Eile käis üks diislite remontija masinat vaatamas. Lükkas ka oma arvuti järgi aga tal oli mingi teistsugune tarkvara, igatahes näitas tal veel veateadeteks pihustit ja katalüsaatorit.

Minu allroadil oli atm kast ja juhtpihusti vigane ostuhetkel, sõitis küll ja kasti avariisse ei visanud. Sõbral ka atm kastiga ja pihusti vigane, mitu korda juba rihma vahetatud ning auto sõidab ilusti. Jama võib siis tekkida, kui värskelt paigaldatud rihm umbes aasta-kahe pärast veidi venib ning pritsehetk vajab korrigeerimist, sest auto ei lähe korralikult käima 0 kuni +5C õhutemperatuuri juures. Ilma töötava pihustita on väga keeruline seda teha.

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.14 16:09 Tsiteeri

Mina olen sellest asjast nii aru saanud, et teema autor kasutab VAG-COMi ja see keegi teine vaatas mingi muu programmiga. Pigem ei usaldaks ma seda teist programmi, eriti kui mingit katalüsaatori viga näitab see, ei tohiks nagu olemas olla sellist veakoodi üldse minu arvates.

Erki23
huviline

Registreerunud 02.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: quattro

postitati 09.11.14 20:03 Tsiteeri

Väike teemaväline küsimus, minu VCDS ei paku TDIgraph 1.3d all V6 TDI valikuid, ainult R4 ja R5 TDI-d.
Kuidas saada sinna listi V6 TDI?

WVP
huviline

Registreerunud 31.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.14 21:22 Tsiteeri

Mis ime tarkvara näitas kati viga?

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.14 06:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Erki23
Väike teemaväline küsimus, minu VCDS ei paku TDIgraph 1.3d all V6 TDI valikuid, ainult R4 ja R5 TDI-d.
Kuidas saada sinna listi V6 TDI?

Ma olen siia teemasse mitu korda kirjutanud, et sellel mootoril polegi ette nähtud mingit graafiku järgi reguleerimist. Ei oska öelda, et miks VAG-COM selle sinna toppinud on või kust ta selle graafiku välja võlus üldse. Ülejäänud graafikud on ELSA-s olemas ja arvatavasti sealt võetud.
Reguleerimisel peab "basic setting" vajutamisel "late" asendi puhul olema pritsenurk 2 kraadi peale ülemist surnud seisu ja kogu lugu.

K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.14 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: WVP
Mis ime tarkvara näitas kati viga?

Ma ei olnud seal kohapeal seega ei oska öelda. Ju too midagi ametlikumat oli arvestades, et too isik omab enda väikefirmat. Igatahes kati viga arvatavasti sellest, et ühendasime kati korra testiks lahti, et ehk on umbes.

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.14 10:59 Tsiteeri

Mingi andur peab olema, mis aitab ajul aru saada kati olemasolust või puudumisest, selle korrasolekust jne.. Selline veakood on võimalik autodel, millel teine lambda peale katalüsaatorit mõõdab selle töö efektiivsust, antud juhul on see rumal jutt lihtsalt seal töökojas.

WVP
huviline

Registreerunud 31.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.14 16:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teet82
Mingi andur peab olema, mis aitab ajul aru saada kati olemasolust või puudumisest, selle korrasolekust jne.. Selline veakood on võimalik autodel, millel teine lambda peale katalüsaatorit mõõdab selle töö efektiivsust, antud juhul on see rumal jutt lihtsalt seal töökojas.

Ei ole seal mingit lambdat ei eespool katti ega ka tagapool. Võib olla kui kat täitsa kinni on siis saab mingi aimduse turbo rõhku jälgides.

K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.14 11:29 Tsiteeri

Ja masin sõidab jälle. Tuli välja ka meeletult palju vigu. Rihm oli kulunud, iga kui viimne rullik oli omadega läbi, rihma pinguti oli mootorisse väikese sälgu lausa sisse söönud, veepump oli omadega, genekaga oli ka mingi jama. Igatahes lõpptöö tegi mees Viljandist nimega Kärmas. Tema tegeles täpsemalt ainult pumpaga ja 300 euro eest masin sõidab jälle nagu uus. Hääl on hoopis rahulikum varasemast kui masin ostetud sai. Mida ta täpsemalt seal pumpa kallal tegi ei oska hetkel vastata aga uurin kunagi hiljem järgi. Naljakal kombel viskas remonditööde aeg ka õhulugeja hauda ära, sain õnneks odavalt uue.
Samuti väike süütenurga kontroll VAG-COMiga, palun:

http://i62.tinypic.com/vncl6c.png

Kõik paigas nii nagu peab ja masin sõidab nagu uus.

K.R.
huviline

Registreerunud 22.07.14
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.14 16:07 Tsiteeri

Ja täiesti metsas värk, sama viga tagasi nii kui töökaaslase peale tööd ära viskasin. Täpselt samad sümptomid täpselt samad näitajad ja veakoodid. Niipalju siis sellest. Auto sõitis heal juhul kokku 2h.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 29.11.14 08:34 Tsiteeri

Ajutiselt võib abi saada pritsehetke muutmisest (sellest on tekkinud ka legendid, justkui oleks V6'tele hea "süüde" pisut varasemaks keerata) või teistsuguse kütuse kasutamisest, kuid kui pritsehetke reguleerimise kolb on juba esimest korda takerdunud siis loota, et asi ise paremaks läheb ei ole eriti mõtet.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
allar1
huviline

Registreerunud 21.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2.5 tdiq 103kw 90a

postitati 05.12.14 09:53 Tsiteeri

Mul ühe patrol tüüpi autoga kaa miski jant, pump siis sama seal kui v6 tdi l. Hetkel on asi paremaks läinud, aga sümtom selline siis, et kui kiirendada näiteks neljanda käiguga, ja liiga madalate pööretega käib autost läbi väike nõks ja mootori tuli süttib süüde välja korraks ja korras see asi jälle, või siis üks hetk kaob jõud, mootor pöördesse ei käi, lumivalge suits, toore ving taga ja pudistav hääl nii, et tuli summmutist väljas ja turbo rõhk isegi kinnise geomeetriaga kohapeal 1 bar näitab, sidur alla, gaas paar korda põhja, teise kolmanda põhja vajutusega tõmbab nagu süüte heledaks ja voilaa mootor käib piirajasse ja jälle on kõik korras.
suurem jant hakkas siis kui korra pumbaküljest voolikud lahti olid, lõin käsipumbaga õhu ilusti välja, ja kõik peidi ok olema, aga no raha eest kaa käima ei hakanud, poolest pöördest läks käima, aga toss väljas ja pöördeid 1000-2000..

Kogu jama tekkis peale seda kui auto 4 kuud seisis, Kas võib selle teflon kolvi viga olla?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 05.12.14 22:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: allar1
Mul ühe patrol tüüpi autoga kaa miski jant, pump siis sama seal kui v6 tdi l. Hetkel on asi paremaks läinud, aga sümtom selline siis, et kui kiirendada näiteks neljanda käiguga, ja liiga madalate pööretega käib autost läbi väike nõks ja mootori tuli süttib süüde välja korraks ja korras see asi jälle, või siis üks hetk kaob jõud, mootor pöördesse ei käi, lumivalge suits, toore ving taga ja pudistav hääl nii, et tuli summmutist väljas ja turbo rõhk isegi kinnise geomeetriaga kohapeal 1 bar näitab, sidur alla, gaas paar korda põhja, teise kolmanda põhja vajutusega tõmbab nagu süüte heledaks ja voilaa mootor käib piirajasse ja jälle on kõik korras.
suurem jant hakkas siis kui korra pumbaküljest voolikud lahti olid, lõin käsipumbaga õhu ilusti välja, ja kõik peidi ok olema, aga no raha eest kaa käima ei hakanud, poolest pöördest läks käima, aga toss väljas ja pöördeid 1000-2000..

Kogu jama tekkis peale seda kui auto 4 kuud seisis, Kas võib selle teflon kolvi viga olla?

Eks Dodge ongi vist peamine automark, mille omanikud selle pumba remondi kohta infot raatsivad jagada.:D Audiomanikud on nii rikkad, et ise ei remondi, ooplid ja saabid viiakse nagunii romulasse. Aga üldjoontes ei ole mitte mingisugust erinevust mis auto peale see perverssus topitud on.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
allar1
huviline

Registreerunud 21.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2.5 tdiq 103kw 90a

postitati 07.12.14 18:56 Tsiteeri

et siis kas emex või remonti viia Või mis :) aga oleks ikkagi huvi teada, äkki keegi teeb mingi järelduse nende sümtomite põhjal.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.6% - SQL: 60.4%]