Hey kõigile.
Auto käes ja registreeritud.
350km läbitud(mille sees Tallinn-Tartu ots).
Esimesed muljed on päris ''scary''-d. Kindlasti mitte halvad, lihtsalt natukene jubedad. See hääl dynamic mode-l ja need blow-off helid - oeh.
Ma saan aru, miks Eestis neid vähe on - Tallinna ''siledatel'' teedel oli sõita väga jube. Auto on lihtsalt liiga jäik ja need 20 tollisd veljed
ka kaasa ei aita. Aga Tallinn-Tartu maantee oli juba täiesti teine teema. Sujuv, luksuslik ja kiire. Auto ei tundunud väga jäik, hoidis kurvides
mõnusalt tee ligi.
Selgesti Eestis üritan tagasi end hoida, kuna antud auto meeldib väga politseidele ja minu vanus ei tee ka asja paremaks. Kahe päeva jooksul kolm
korda dokumente näitama pidanud - ilma põhjuseta maha võetud. Mis tähendab, et performance poole pealt saaksin kirjutada hiljem, kui tunnen autot
rohkem ja ka rajal käinud(Hispaanias)
Inbefore keegi küsib küttekulu kohta, siis nullisin kõik Tallinnas peale ostuhetke. Kokku linnasõitu tuli 65km(üks pikem peatus ARK-s). Peale seda
maanteed 190km otsa(Tartu-Tallinn, millest 60km sadas), kuus kiiremat möödasõitu ja üks pisike kiirendus kellegi S4-ga. Muidu stabiiselt oli püsikas
93 km/h peal fikseeritud. Siis veel otsa 20km Tartus linna(sõitsin üpriski tagasihoidlikult). Auto ära parkides tuli distants kokku 272km ja keskmist
küttekulu näitas 9.6l/100km. Kohe kindlasti ei saa kurta ja võib isegi öelda, et ökopill rahulikult liigeldes.
Ma tänan kõiki veelkord abistamast ja soodustamast uue auto ostu.
Päikest,
Desteny.
|