Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A6 Avant S-Line 3,0TDI - 2005 - JoonasJJ (Vastuseid: 54 | Vaatamisi: 15712)
kromwell
huviline

Registreerunud 21.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.14 06:00 Tsiteeri

225/50/r17 on c6 tehasemõõt, igati mõistlik valik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TarmoValk
huviline

Registreerunud 27.06.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0TDIQ

postitati 02.12.14 15:54 Tsiteeri

Kena auto.

S-linel on esimesed kettad 347mm läbimõõduga ja sinna alla tavalist R16 velge ei suru. Olemas mingisugune 16 originaalvelg mis alla sobib, aga seda suht keeruline leida ja õudne ka.
Lihtsam endal kui talverattad eraldi olemas, ainult ringikruvimise rõõm. Teised rattad kaalustad siis kui mahti on.
Ma enda c6 ostsin originaal velje 250euriga ja rehvid peale 476euri. Kokkuvõttes päris hull ei ole, kui aevestada seda, et pead 2 korda aastas rehve vahetama ja kuskil järjekorras passima.

Edit: Üks küimus ka: kas starteri poomisest said laht?

Soovin autoga edu.

Oli, on ja jääb - Audi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: '08 Civic Type R / '07 GRB STI

postitati 02.12.14 16:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TarmoValk
Kena auto.

S-linel on esimesed kettad 347mm läbimõõduga ja sinna alla tavalist R16 velge ei suru. Olemas mingisugune 16 originaalvelg mis alla sobib, aga seda suht keeruline leida ja õudne ka.
Lihtsam endal kui talverattad eraldi olemas, ainult ringikruvimise rõõm. Teised rattad kaalustad siis kui mahti on.
Ma enda c6 ostsin originaal velje 250euriga ja rehvid peale 476euri. Kokkuvõttes päris hull ei ole, kui aevestada seda, et pead 2 korda aastas rehve vahetama ja kuskil järjekorras passima.

Soovin autoga edu.

Praegu jahin 17" originaalvelge ja 225/50 rehvi.
Pimedaks enam ei viska, tõenäoliselt oli aku vahetusest kasu.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.14 21:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JoonasJJ
Tsitaat:
Algselt postitas: TarmoValk
Kena auto.

Soovin autoga edu.

Praegu jahin 17" originaalvelge ja 225/50 rehvi.
Pimedaks enam ei viska, tõenäoliselt oli aku vahetusest kasu.

Mingisugused õnnetud lamellid õnnestus hankida, väidetavalt 5-6mm mustrit.
Nüüd jahin velgi.

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.14 22:07 Tsiteeri

Sain siitsamast foorumist 9 kodaraga 17" Audi originaal S-Line veljed kasutaja "raidoaudics" käest, seega talvekomplekt samuti olemas ning täna läheb alla (225/50/17).
Üritasin läbi Dropbox'i siia teemasse viimast pilti suvisest konditsioonist manada, aga ei suutnud. Pilti saab näha klõpsates selle teksti peale.

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.15 14:32 Tsiteeri

Auto hakkab juba päris viisakasse seisukorda saama vahetatud osade seisukohast. Viimase asjana sai tehtud pidurikettad ja -klotsid. Eks vahetamist veel oleks, aga praegu vastavalt vajadusele ja rahakotile saab töid tehtud.

Siin tahaks välja reklaamida inimest, kes selle autoga peamiselt abistanud on.
Tal on nüüd oma ettevõtmine (enne töötas Forssis) ja ma arvan, et kliendid teevad talle ainult head meelt.
Reklaamin puhtalt oma initsiatiivil ja sellest mitte mingisugust personaalset kasu ei saa.

http://www.differ.ee/
https://www.facebook.com/differ.ee

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.15 14:32 Tsiteeri

260 000km täitus autol ja nädala sees katsun jooksvalt õli + filtrid teha.
Starter ikka mängib lolli. Eelistaks, kui keegi oskaks mulle soovitada kohta, kus selliseid asju taastatakse (harjaste vahetus jne.). Kunagi kuskilt foorumist meenub, et oskajad mehed endiselt pakuvad sellist teenust ning peale taastamist on sama hea, kui uus. Kui seda ei tule, siis vist on kõige mõtekam lammutustest kasutatud "uut" vaadata?

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.15 14:35 Tsiteeri

Tsitaat:
260 000km täitus autol ja nädala sees katsun jooksvalt õli + filtrid teha.
Starter ikka mängib lolli. Eelistaks, kui keegi oskaks mulle soovitada kohta, kus selliseid asju taastatakse (harjaste vahetus jne.). Kunagi kuskilt foorumist meenub, et oskajad mehed endiselt pakuvad sellist teenust ning peale taastamist on sama hea, kui uus. Kui seda ei tule, siis vist on kõige mõtekam lammutustest kasutatud "uut" vaadata?

Ise küsin, ise vastan. Starter ja generaator said taastatud Aleklena OÜ's (http://www.autostarterid.ee/teenused-est/) 218€ eest. Vahetusse läksid kõik kuluosad, mida vahetada võimalik. Loodan, et sai hea ning kui sai, siis võit on korralik - suurem osa jupist läks taaskasutusse (väiksem kogus jäätmeid) ning rahaliselt igati mõtekam, kui uut varuosa hankida.

Ühe murega otsin foorumist ka abi. Kes on enne CD-box'i ära võtnud ning selle laserit puhastanud, võib märku anda - sellega oleks abi vaja. CD'de mängimisel teatud sagedustel tuleb sellist sahinat nagu kui raadio kanali lainepikkus ei ole täpselt paigas. Lihtsalt raadiot kuulates seda ei ole.

randmeri
huviline

Registreerunud 04.11.14
Kasutaja on eemal

Auto: S5 Sportback V6T

postitati 01.04.15 21:47 Tsiteeri

Kas starter peale taastamist korras ja enam käivitusel ei poo?

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.15 07:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: randmeri
Kas starter peale taastamist korras ja enam käivitusel ei poo?

Liiga vähe käivitusi on vahepeal olnud (ca. 5).
Normaalne protsess: süüde - starter - käivitus
Anomaalia: süüde - viskab kõik tuled kustu (raadio jne.) - ca. 2 sekundit paus - starter - kõik tuled uuesti põlema - käivitus
Sõna "poomine" pole päris korrektne, igal 10. korral tekkis imelik paus käivitusel, mille käigus lülitas näiteks raadio välja (tavakäivitusel seda ei juhtu). Nüüd tuleb lihtsalt usinasti käivitada koguaeg, eks siis näeb, kas tuleb veel seda või mitte.

Palju teil liikluskindlustused maksavad? Mulle näitab IF kõige odavamana 137,**€ 6 kuud (Tartu linn).

Lisaks, kui keegi kuskil peaks huvitatud olema, siis auto on müüa.

siim1314
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2006 171kw

postitati 02.04.15 08:06 Tsiteeri

Mul Jõgevamaa, 2006a c6 171kw, autot omanud kohevarsti 7a (seda konkreetset aasta). Ifis 6 kuud 43€

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TFK
klubiliige

Registreerunud 27.03.14
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.15 11:13 Tsiteeri

Ise tegin just Poliis.ee ja aasta 97€.
Kohaks siis Harjumaa.

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.15 22:07 Tsiteeri

Jälle põhjust kirjutada...

Nii vahva, kui see ka pole, on auto tänasest Hõbenooles.
Põhjust järgnev:

1 Fault Found:
001923 - Shift Monitoring
P0783 - 001 - 3-4 Shift - Intermittent
Freeze Frame:
Fault Status: 00110001
Fault Priority: 0
Fault Frequency: 5
Reset counter: 40
Mileage: 262478 km
Time Indication: 0
Date: 2015.04.17
Time: 21:54:53
Freeze Frame:
RPM: 2112 /min
RPM: 1888 /min
RPM: 1184 /min
(no units): 10.0
(no units): 67.0
Temperature: 49.0°C
T.B. Angle: 28.2°

Nimetatud kellaajal-kuupäeval kulgen rahulikult sadama poole isale laeva peale vastu ning kohe oli tunda, kuidas 3-4 käigu vahelised vahetused nõkutasid, lõpuks viskas avariisse. Süüde välja-sisse, avarii kustub mõneks ajaks ära kuniks 5km sadamast eemal jälle tagasi tuleb.
Tollest päevast tänaseni auto seisis garaa˛is ning täna jõudsime suuremate viperusteta Kadrina külje alla. Eks siis nüüd aeg näitab mis ja kui palju vahetamist-korrastamist vajab. Arve tuleb kindlasti meeldiv, aga vähemasti ei teinud enne dünaamilist vahetust ära, sest siis oleks see töö-aeg suurenisti tühja läinud.
Eks näeb.

Kui korda saab, siis saab kindlasti väga hea. Kahju, et see siis juhtus, kui ma just tahtsin autot müüki panema hakata. Põhjus: sooviks bensiini jõul liikuvat masinat, natukene kiiremat teist (C5 RS6?). Seega, kui kedagi huvitab, siis päris mitmete värskendatud juppidega korralik C6 masin on saadaval nii umbes 3 nädala pärast, kui kast valmis saab.
PS! Esimene postitus täienes ulatusliku pildimaterjaliga.

Kox
huviline

Registreerunud 12.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: 2009 A6 3,0Tdi Quattro S-Line

postitati 28.04.15 16:18 Tsiteeri

Mis hinnale autot ise väärtuselt hindad?

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.04.15 18:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kox
Mis hinnale autot ise väärtuselt hindad?

Auto24 kuulutust veel üles ei hakka panema, aga praegu on nii:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=152075
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1989793

Eks kui keegi raha näitama tuleb, siis on mõeldav natuke järgi anda alati.

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.15 11:29 Tsiteeri

Hõbenoolest pakkumine käes ja tänasest läks tegemisse ka (st. kasti uuesti kokku panemine).

Mis katki läks? Panen kallimad osad siia kirja siis:
SISENDVÕLL 6HP19/21 - 321,75€
Hüdromuhvi remont 6HP19 245mm - 208,34€
Siduriketaste KIT 6hp19/X/21/X - 154,00€

Arve ise kokku 1684€.
Aitäh ja palju õnne. :D

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.15 16:49 Tsiteeri

Esimesed 150km toimetas kast väga eeskujulikult. Muidugi, nagu kiuste läks Tallinna tagasi jõudes läbi üks Xenon'itest ja lasin siis kohe mõlemad ära vahetada.
...ja reklaamige kõigile, et see auto on müüa: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1989793

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.15 11:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Esimesed 150km toimetas kast väga eeskujulikult. Muidugi, nagu kiuste läks Tallinna tagasi jõudes läbi üks Xenon'itest ja lasin siis kohe mõlemad ära vahetada.
...ja reklaamige kõigile, et see auto on müüa: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1989793

Suverehvid all - auto näeb välja nagu 1. postituse 1. pildil.
Eriliselt oleksin huvitatud mõne klubilisega auto vahetamisest. Vahetuskaubana ootaks odavamat Q kuuti + vaheraha.

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.15 13:15 Tsiteeri

Praegu on plaanis auto järgmise nädala alguses ühe odavama kuudi vastu välja vahetada.
Kui kellegil on huvi veel, siis auto hind on senimaani 8400€.

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.15 14:59 Tsiteeri

Ma eeldan su teema põhjal,et sul sai villand selle A6-e lappimisest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.15 15:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661

Käigukast jättis eelarvesse paraja augu ja kuna mul on hooajaline töö august-mai, siis oleks vaja suveks raha vabastada - inimene peab elama ka. Pealegi, mina selle masinaga sõita ei saa (sellega sõidab minu isa), aga auto on minu ja remondi eest olen mina tasunud - tehke omad järeldused miks mul selle masina vastu huvi enam pole. ;) Praegu on plaan see üks auto kahe erineva auto vastu välja vahetada ja minu oma nendest saaks olema loodetavasti üks V8'ga Audi. Enda autosse, mis mul lõppudelõpuks väga meeldib ka, pole mul kahju investeerida.

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.15 12:11 Tsiteeri

Tsitaat:

Vastan nüüd uuesti - villand sai igasugusest aktiivsest müügitegevusest.

Kontakti sai loodud väga paljudega, aga reaalselt sai kohtutud ühe inimesega, kelle vahetuskaupa ma ei pea ausaltöeldes võrdväärseks enda pakutava kaubaga (kõik kipuvad oma sitta kiitma).
Olles pea pedantne autoomanik võrreldes keskmise motoristiga viskas lõpuks üle see, et mina pean tõestama oma masina korrasolu/väärtust pidevalt igasugustele optimistidele, kes üldjuhul ülehindavad oma "sandaale". Teine liikumine on inimesed, kes üritavad väita, et sinu kaup pole mitte midagi väärt ja pakuvad rahalises mõttes naeruväärseid tingimusi. Mis kõiki ühendab on see, et minu autoni ei jõudnud mitte keegi ja kogu suhtlus piirdus Auto24 või telefoni vaheldusel spekuleerimisega. Aga ma usun, et kes vähegi eestlastega kaupa on üritanud teha, on seda juba omal nahal kogenud.

Praeguse seisuga uuendasin kuulutust, aga esialgu müügiga olenevates muudes huvides tõmbasin hoogu maha. Eks leiab neid variante mujalt.

Küsimus ka: üks kodanik väitis mulle ülima enesekindlusega, et antud masin pole S-Line. Ei ole üldse pädev selles küsimuses, aga minu jaoks on tunnusmärgid teemaks oleva auto juures järgnevad: esivõre, 18" veljed, esiistmed, labadega käiguvahetus ja võrdlemisi jäik vedrustus.
Ehk keegi valgustab täpsemalt? Kui see masin ka ei peaks olema, siis ega mina sellest pikali ei kuku. Ennegi on nähtud 3,0TDI'sid S6 ninaga ringi sõitmas.

siimuu
huviline

Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible

postitati 31.05.15 13:27 Tsiteeri

Omadest kogemustest, siis A24 või emaili kaudu kirju saades, vastan ma alati, et number on kuulutuses ja kui huvi, siis helista. Kirjasõpru ei otsi.

Sellepeale mõni solvub ja teatab, et tulnuks järgmisel päeval autot ostma, aga nüüd ei. Kellelegi ei ole vaja midagi tõestada, sest omanik teab enda auto väärtust kõige paremini ja küll ühel hetkel tuleb ka inimene, kes seda mõistab ja auto ära ostab. Ilma küsimata.
Minul on siiani nii kujunenud, et enam vähem kõik autod olen müünud maha esimesele vaatajale, kuid enne seda on muidugi hunnik tilganäppijaid telefoni, sõnumi või emaili teel.

S-Line kohta saad vastuse VINi järgi välja võttes.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 31.05.15 15:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Vastan nüüd uuesti - villand sai igasugusest aktiivsest müügitegevusest.

Kontakti sai loodud väga paljudega, aga reaalselt sai kohtutud ühe inimesega, kelle vahetuskaupa ma ei pea ausaltöeldes võrdväärseks enda pakutava kaubaga (kõik kipuvad oma sitta kiitma).
Olles pea pedantne autoomanik võrreldes keskmise motoristiga viskas lõpuks üle see, et mina pean tõestama oma masina korrasolu/väärtust pidevalt igasugustele optimistidele, kes üldjuhul ülehindavad oma "sandaale". Teine liikumine on inimesed, kes üritavad väita, et sinu kaup pole mitte midagi väärt ja pakuvad rahalises mõttes naeruväärseid tingimusi. Mis kõiki ühendab on see, et minu autoni ei jõudnud mitte keegi ja kogu suhtlus piirdus Auto24 või telefoni vaheldusel spekuleerimisega. Aga ma usun, et kes vähegi eestlastega kaupa on üritanud teha, on seda juba omal nahal kogenud.

Praeguse seisuga uuendasin kuulutust, aga esialgu müügiga olenevates muudes huvides tõmbasin hoogu maha. Eks leiab neid variante mujalt.

Küsimus ka: üks kodanik väitis mulle ülima enesekindlusega, et antud masin pole S-Line. Ei ole üldse pädev selles küsimuses, aga minu jaoks on tunnusmärgid teemaks oleva auto juures järgnevad: esivõre, 18" veljed, esiistmed, labadega käiguvahetus ja võrdlemisi jäik vedrustus.
Ehk keegi valgustab täpsemalt? Kui see masin ka ei peaks olema, siis ega mina sellest pikali ei kuku. Ennegi on nähtud 3,0TDI'sid S6 ninaga ringi sõitmas.

Su autol on S line välispakett, seega aus asi. Sisepaketti pole, kuid s line on ta siiski.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.15 06:19 Tsiteeri

Eks see C6 müümine ongi selline pikem protsess. Viimase 2-3a müüduim kasutatud auto ikkagi meie maal ehk valik on meeletu. Aga küll ta Sul lõpuks ikkagi ära läheb, varustus on normaalne ja hind tundub ka turu järgi enam-vähem paigas olevat. Eesti inimest hirmutab kindlasti läbisõit, mis tegelikult on 2005a C6 isegi väike. Miinuseks on veel 2005a ehk liisingut enam nii kergelt ei saa ehk selle abil ostjad kukuvad ära.

Käiguvahetuslabad ei ole S-line paketiga kuidagi seotud vaid valikuline lisa. Velgesid ka ei tasu argumendina tuua, kuna Sul pole enam originaal S-line veljed all.

Muidu C6 S-line pakettidest annab see hea ülevaate:
Tsitaat:
Algselt postitas: end3l
audi.ee 2007a kodulehelt:

Audi A6 S-line sportpakett
S line sportvedrustus (tavavedrustusest 30mm madalam)
Radiaatori iluvõrel S line embleem
Pidurid 17" – ainult 3.2FSI, 2.7TDI ja 3.0TDI (4.2 – standardvarustuses)
Ükseläve katteliistudel S line embleemid
Eesmised istmed sportistmed – elektriliselt reguleeritava nimmetoega
Eesmiste istmete seljatugedel S line embleemid ( v a 4.2 )
Istmepolster – istme paled kaetud musta nahaga ja keskosa tekstiiliga "Speed"
Uste sisepinnad kaetud tekstiiliga "Speed"
Multifunkts. sportrool - perforeeritud nahkkattega, 3-kodaraga disain, S line logoga
Tume laepolster
Käigukangi nupp kaetud musta perforeeritud nahaga
Infosüsteem pardakompuutriga
Dekoorliistud – matt harjatud alumiinium
Kergmetallveljed (vt S line paketi veljevalikut allpool)

Audi A6 S line sportpaketi hind
Audi A6 - 2.0T FSI, ja 2.0TDI - 65 900 EEK
Audi A6 - 2.4, 3.2FSI, 2.7TDI ja 3.0TDI - 62 500 EEK
Audi A6 - 4.2

Audi A6 S line sportpaketis on võimalik ilma täiendava tasuta valida
Ekslusiivsed pärlefektvärvid: "Avus" – hõbedane, "Daytona" – hall ja "Misano" – punane on S line sportpaketis tavalise pärlefektvärvi hinnaga
Istme paled kaetud musta nahaga ja keskosa tekstiiliga "Speed" (N2L) *
Istmed kaetud nahaga "Volterra", eesmiste istmete seljetugedel S line embleemid (N1T) *
Dekoorliistu – kask (hall) (5TZ) *
* ainult A6 4.2 quattro

Audi A6 S line välispakett
Esikaitseraud sportliku disainiga
Iluvõre S line
Radiaatori iluvõrel S line embleem
Tagaustel S line embleemid
Ükseläve katteliistudel S line embleemid
Tagakaitseraua alaserv kerevärvi
Esilaternate pesuseade

Audi A6 S line välispaketi hind

koos S line sportpaketiga - 24 300 EEK
ilma S line sportpaketita - 27 800 EEK

Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.m24.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 55.0% - SQL: 45.0%]