Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: soovin nõu pirnide ostmisel (Vastuseid: 50 | Vaatamisi: 7577)
TiTa
huviline

Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.8 Q Avant, BMW 525TDS E39

postitati 13.08.10 08:33 Tsiteeri

Siit ka mul üks väike küsimus.

Olen kasutanud night breakereid, pidasid vastu ca. 3 kuud minuarust ei tasu ära neid iga 3-me kuu tagnt vahetada.

Olen kasutanud ka igasugu vuffleid, tõsised saastad enam ei osta.

Nüüd viimati ostsin philipsi night guide-id, ütleks nende kohta, et pole paha ja hind ka muidugi suht soolane.
Aga nendega ka väike aga, kui üks läheb läbi siis neid üksikuna ei müüda. Teine jama selles, et neid ei müüda kusagil. kolmandaks kui need ka kuskilt leida siis on ainult see variant mis lähevad tavalistele tuledele aga mul on luubid. Mööda linna ka ei viici sõita ja otsida nagu idioot neid.

Mis oleks kokkuvõttes kõige mõttekam osta luuptuledesse, mida ei peaks iga kuu vahetama hakkama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 13.08.10 10:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TiTa
Teine jama selles, et neid ei müüda kusagil.

Kas Fixuses pakutakse tavalisi?
Mis luubi ja tavalise vahe on?
Seal ma neid igatahes näinud olen, Automaailmas ka pirne igat masti, kuid paremad letis ja nendeks Osramid.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 13.08.10 10:49 Tsiteeri

Philips VisionPlus pidasid vastu ca aasta (seejärel sai auto maha müüdud, kus need sees olid, ehk peavad siiani), tavaliste pirnidega võrreldes näitasid palju paremini.
Hind ei ole ka väga metsik...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
hannesel
huviline

Registreerunud 14.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 11:00 Tsiteeri

3 kuuga need pirnid kindlasti läbi minna ei tohiks. Ma ei kujutagi ette mis ebaõnn või probleemid elektriga peaks olema, et nad nii kiirelt otsa saaksid. Enda masinal mul need samad pirnid edukalt üle aasta sõitnud ja ei kurda küll kuidagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TiTa
huviline

Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 11:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:
Teine jama selles, et neid ei müüda kusagil.

Kas Fixuses pakutakse tavalisi?
Mis luubi ja tavalise vahe on?
Seal ma neid igatahes näinud olen, Automaailmas ka pirne igat masti, kuid paremad letis ja nendeks Osramid.

Käisin just fixuses ja ostsin extreme powerid, eks näis kuidas vastu peavad.(väike eksimus, hoopis vision plusid on nüüd, müüja andis vale karbi ja ma ka kohe ei vaadanud kui alles kodus kui karp lahti oli juba.)

Mustamäe kanti eriti ei satu ja peale tööd tipptunni ajal ei viici eriti sinna mässama minna.

Ma ei tea mis on nende night guide-ide vahe aga karbi pealt vaadates siis seal väidab et on, vähemalt H7-l küll.

TiTa
huviline

Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 11:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hannesel
3 kuuga need pirnid kindlasti läbi minna ei tohiks. Ma ei kujutagi ette mis ebaõnn või probleemid elektriga peaks olema, et nad nii kiirelt otsa saaksid. Enda masinal mul need samad pirnid edukalt üle aasta sõitnud ja ei kurda küll kuidagi.

Elektri viga olla ei saa sest night guide-id pidasid vastu ca. aasta.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 12:12 Tsiteeri

TiTa, vahe pidamises mötlesin seda, et kas tavalise reflectortule ja luuptule pirnidel ka on vahe vöi mitte - sedasi sain mina sinu postitusest aru (vabanda, kui ma ei möistnud).
Mustakal pole minu arust erilist vahet, et mis kellaajal seal söita (kui varahommik ja hilisöhtu v.a), kui kökse pole, pole ka liiklusel viga.
Nadi on lihtsalt sealt ära saamisega, kui jalakäijatega viisakas olla.

Teemasse ka, kus endal kasutuses peale All Ride pirne, mis samuti kippusid kustuma 6 kuu+ ajaga on nüüd Automaailmast soetatud (vist Lampa nimetusega, ostu hetkel maksis 23 eeku tk) pirnid ja aastake möödas ning kestavad - valguse kohta ei oska midagi öelda (ei kiida ega laida), sest pole palju kiidetuid nightvision jne pirne kasutanud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TiTa
huviline

Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 12:37 Tsiteeri

Tsitaat:
TiTa, vahe pidamises mötlesin seda, et kas tavalise reflectortule ja luuptule pirnidel ka on vahe vöi mitte - sedasi sain mina sinu postitusest aru (vabanda, kui ma ei möistnud).
Mustakal pole minu arust erilist vahet, et mis kellaajal seal söita (kui varahommik ja hilisöhtu v.a), kui kökse pole, pole ka liiklusel viga.

Teemasse ka, kus endal kasutuses peale All Ride pirne, mis samuti kippusid kustuma 6 kuu+ ajaga on nüüd Automaailmast soetatud (vist Lampa nimetusega, ostu hetkel maksis 23 eeku tk) pirnid ja aastake möödas ning kestavad - valguse kohta ei oska midagi öelda (ei kiida ega laida), sest pole palju kiidetuid nightvision jne pirne kasutanud.

Ma ise mõtlesin seda teemat selle luupi ja tavalise vahel LINK

Ise ostsin need kunagi selle põhimõttega, et kui üks läbi läheb siis ostan samasuguse uue asemele mitte mingit hiinakat (ei meeldi eriti kui üks tuli valge ja teine mingi kollane.) Kuna neid suht raske leida siis proovin järjekordselt midagi uut.'

Terv.

PS. Annan siin teemas siis teada kaua uued pirnid kestavad, kui muidugi auto kestab.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.10 16:58 Tsiteeri

Helsinkis Clas Ohlsonis mõtlesin,et miks on pirnidel juures H7 (s) ja H7 (r) ja jäid ostmata.Nüüd siis tean.Aga nendel kallitel toodetel vist pole enam seda tähistamist (s;r)?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TiTa
huviline

Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.10 08:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ma ise mõtlesin seda teemat selle luupi ja tavalise vahel LINK

Ise ostsin need kunagi selle põhimõttega, et kui üks läbi läheb siis ostan samasuguse uue asemele mitte mingit hiinakat (ei meeldi eriti kui üks tuli valge ja teine mingi kollane.) Kuna neid suht raske leida siis proovin järjekordselt midagi uut.'

Terv.

PS. Annan siin teemas siis teada kaua uued pirnid kestavad, kui muidugi auto kestab.

Lubasin siis teada anda kui esimene pirn läbi läheb, nüüd see aeg jõudis kätte. Panin nüüd teise vision plusi pirni sisse. Üks on endiselt veel see night guide-i pirn ja toimib.

sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 07.10.10 13:13 Tsiteeri

Philide NightGuide (paar maksis 520) pida svastu 13kuud, teine on see. Muretsetud sai nüüd hoopis Boschi Plus 90ned (hind 420). Pirni/lambi teste on ikka üllatavalt vähe saada. Kallimate 400+ krooni pirnide puhul ongi vist standard et aasta ja läbi ja enamus sõidust nagunii päeval, tasub vist 70kroonistele entrylevel pirnidele kolida.

anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 07.10.10 15:51 Tsiteeri

Kapis seisavad omal cool blued. Nüüd lähevad need prooviks sisse. Esimene katsetus oli hea, läheb led pargiga hästi kokku :D

Igatahes lugesin autolehte ning nüüd müügil uued Osram Night Breaker Plus pirnid. Pidavat olema topelteluaega võrreldes tavapirniga (tavaline Night Breaker oli ju poole lühema elueaga kui tavaline, kuid selle valgus mulle meeldis kui katsetasin Osram NB H4-ja)
Link osrami lehele
Kui seda uudist nägin, mõtlesin, et miks küll pirnide ostuga suvel ei viivitanud...Hinnad ei tundu ka kallid olevat.

Marek889
huviline

Registreerunud 09.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5TDI 04 & A6 1,9TDI 00

postitati 07.10.10 19:09 Tsiteeri

Oskab keegi öelda, millises kaupluses Tartus müüakse Bosch Plus seeria pirne? Praegu ees Philips Blue Vision-id, mis kuiva asfaltiga on päris hea valgustusega, kuid märjal neeldub kõik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
teemees
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 avant 1,9 tdi 81kw

postitati 07.10.10 19:58 Tsiteeri

Minu arust selle valguse neeldumisega on säärane lugu, et kuiv asfalt peegeldab valguse juhile tagasi ja märg asfalt lihtsalt edasi. Seega, ükskõik kui kallid või head ka pirnid on, märg tee "neelab" igal juhul suurema osa valgusest. Targemad parandagu mind.

Marek889
huviline

Registreerunud 09.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5TDI 04 & A6 1,9TDI 00

postitati 08.10.10 09:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teemees
Minu arust selle valguse neeldumisega on säärane lugu, et kuiv asfalt peegeldab valguse juhile tagasi ja märg asfalt lihtsalt edasi. Seega, ükskõik kui kallid või head ka pirnid on, märg tee "neelab" igal juhul suurema osa valgusest. Targemad parandagu mind.

Tegelikult on ikka ühel pirnil ja teisel vahe sees. Oma eelmisel autol vahetasin tavalised pirnid Philips Vision Plus-i vastu ja vahe oli ikka silmaga märgatav. Märg asfalt mitte ei kanna valgust edasi, vaid neelab rohkem kui kuival/heledal teekattel. Sinakamat tooni peaks märg/tume teekate rohkem "neelama" kui valget.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 21.10.10 13:08 Tsiteeri

Mina kasutan mingeid täiesti suvalisi pirne, mis ei maksnud eriti mitte midagi, ei oska isegi tootja nime öelda, mingid H4 100/90W Xenon Blue, pisut võimsad küll on aga kui tuled on korralikult reguleeritud ei pimesta need mitte kedagi. Siiani kõige paremad pirnid, mida olen kasutanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 21.10.10 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rempspoiss
Mina kasutan mingeid täiesti suvalisi pirne, mis ei maksnud eriti mitte midagi, ei oska isegi tootja nime öelda, mingid H4 100/90W Xenon Blue, pisut võimsad küll on aga kui tuled on korralikult reguleeritud ei pimesta need mitte kedagi. Siiani kõige paremad pirnid, mida olen kasutanud.

Ainuke pisike mure on see, et need sulatavad tule reflektorid üles. Seega võib lähemas tulevikus poodi uute tulede järele minna.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 21.10.10 14:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wookie
Tsitaat:
Algselt postitas: rempspoiss

Ainuke pisike mure on see, et need sulatavad tule reflektorid üles. Seega võib lähemas tulevikus poodi uute tulede järele minna.

Pole selle pooleteise aasta jooksul veel midagi ära sulanud ja reflektorid on kah endiselt korralikud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 16.02.12 07:41 Tsiteeri

Tahaks uusi valgemaid pirne leida ette laternatesse.
Mida soovitate, ei leidnud nagu õiget teemat siit foorumist.
Keegi on siit midagi proovinud, nt seda H7 Longlife?
Philips X-treme Power siia otsingusse pannes ka tulemusi ei andnud.

Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 16.02.12 07:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru

Soovitan proovida neid ->
http://www.upload.ee/thumb/2081077/1309170482_221044742_4-Osram-Night-Breaker-PLUS-Brand-New-Vehicles.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 16.02.12 08:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M.H
Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru

Soovitan proovida neid ->
http://www.upload.ee/thumb/2081077/1309170482_221044742_4-Osram-Night-Breaker-PLUS-Brand-New-Vehicles.jpg

Osrame olen ka kaalunud, aga vist pidid olulisemalt kiiremini läbi põlema.

Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 16.02.12 08:30 Tsiteeri

Kestvuse kohta on mul veel vara miskit kosta, kuid valgustavus on neil küll 5+ ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Neegrikunn
huviline

Registreerunud 23.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: 1.8TQ B5 99`

postitati 18.02.12 23:19 Tsiteeri

Endal on kestnud sama lamp pooltuledes nüüdseks veidi üle aasta.

Ütles algaja ja keeras rooli edasi.
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.12 09:01 Tsiteeri

http://www.osta.ee/index.php?q[q]=led+pirnid&fuseaction=search.search&q[show_items]=1&q[show_ads]=1&q[show_shop]=1&a mp;q[cat]=1000&search=OTSI

Kuidas sellised asjad toimivad? On kellegil kogemusi...

Mõtlen neid H7 led pirne.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.12 09:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
http://www.osta.ee/index.php?q[q]=led+pirnid&fuseaction=search.search&q[show_items]=1&q[show_ads]=1&q[show_shop] =1&q[cat]=1000&search=OTSI

Kuidas sellised asjad toimivad? On kellegil kogemusi...

Mõtlen neid H7 led pirne.

Silmailuks vb on mötet soetada, kuid praktilist külge need arvatavasti ei täida.

E:Samas, kui nende valgustugevus on körgem, kui höögpirnil, siis on ka kasu.
Jäin möttesse, et kui parkidesse pannes LED, siis on vörreldes höögpirniga ninaesine valgem...järelikult H7 puhul vöib olla sama olukord.

Mötlesid neid?

http://cache.osta.ee/i/auctions/large/04/fb/183bd78ba96a127cdd17b3fce062fb04.jpg

Vb 120 elemendiga on isegi kindlam valik, kui mötted klapivad.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]