Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Auto poleerimine Tartus (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 9359)
LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 C5 4,2 Quattro 2000.a

postitati 31.05.14 20:46 Tsiteeri

Mul ei kulu korralikule 17"+ rehvijooksule paari aasta tagant 1000+eur. Ma saan sõita samade rehvidega kasvõi 4 aastat kui vaja. Kütte peale kulub ühes kuus umbes 100€. Ei ole koguaeg pedaal vastu põrandat, et keeris paagis ja muudkui tangi ja tangi. Mul võibolla ei ole võimalik korraga välja käia 150€.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 31.05.14 20:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: LilMell27
Mul ei kulu korralikule 17"+ rehvijooksule paari aasta tagant 1000+eur. Ma saan sõita samade rehvidega kasvõi 4 aastat kui vaja. Kütte peale kulub ühes kuus umbes 100€. Ei ole koguaeg pedaal vastu põrandat, et keeris paagis ja muudkui tangi ja tangi. Mul võibolla ei ole võimalik korraga välja käia 150€.

No jälle see kärbse ja lennuki propelleri effekt:P Ma ei rääkinud sinust, vaid vastasin sinu väitele: "Ma usun, et pole palju inimesi, kellel oleks selline raha välja käia." Ja paljudel inimestel ikkagi on autole sellised kulutused lisaks veel remont ja parendamine, eriti klubis!

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 20:55 Tsiteeri

Toon näite endast. Lasin enne ÜV'd autol kõik korda teha, kogumaksumus koos töörahaga oli kuskil 300-400€ ja auto on minu käes olnud 2,5 aastat.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 21:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Toon näite endast. Lasin enne ÜV'd autol kõik korda teha, kogumaksumus koos töörahaga oli kuskil 300-400€ ja auto on minu käes olnud 2,5 aastat.

Ja mis sellest? Sa sõidad aastas ka mingi 10tuh km, paljud sõidavad 20, 30 40tuh, aga see ei ole üldse ju see teema, kus seda arutada, kui siis ainult nii palju, et seda kauem sul see poleeritud auto ilus püsib, mida vähem sõidad, noh see on vähemalt oluline faktor, muidugi mitte ainus. Ma just vaatasin naastusid oma pereautole, tipud on 250eur/tk Conti ja Nokian, 1000eur jooks ja see on 17 tolli, sama mõõt, mis väga levinud c6 a6-l ja B8 a4-l ka, paljudel klubilistel ka 18 tolli ratas, see veel kallim jne jne.

LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 21:06 Tsiteeri

Läheb natuke teemast mööda, aga kui jutt rehvidest, siis mul audil talvel 15" velgedel naastud. Neid 17" velgi, mis suvel all, ei raatsi ma Eesti teedel tänavatel soolaga rikkuda. Niiet jällegi hoian kokku. Näiteks ostan järmiseks talveks need: http://avelg.ee/pood/toode/talverehvid/15/195-65-15-pirelli-winter-carving-91t-tyrelife-n-695/. Jooksu hinnaks tuleb 325€.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 21:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Läheb natuke teemast mööda, aga kui jutt rehvidest, siis mul audil talvel 15" velgedel naastud. Neid 17" velgi, mis suvel all, ei raatsi ma Eesti teedel tänavatel soolaga rikkuda. Niiet jällegi hoian kokku. Näiteks ostan järmiseks talveks need: http://avelg.ee/pood/toode/talverehvid/15/195-65-15-pirelli-winter-carving-91t-tyrelife-n-695/. Jooksu hinnaks tuleb 325€.

Said muidu sellest propellerist ja kärbsest aru? Karbes istus propelleri peale ja arvas selle tööle hakates, et maailm pöörleb tema ümber, tegelikult aga vist ei olnud nii, kuigi eks jah kõik sõltub taustsüsteemist. Ühesõnaga, ma ei rääkinud ju sinust ja ka sina võtsin sõna teiste nimel, et ei leidu just palju inimesi, kes poleerimise eest 150eur maksavad ja a`la küll need tegijad on ikka ülbed ja küll nad ükskord maapeale tulevad, siis ma tõin näite, et paljudele on see 150eur küllalt väike summa võrreldes muude kuludega. Mina näiteks poleerin ise sõbra juures, sest ei raatsi ka seda 150eur sellele välja käia ja maksan talle materjali kulu ainult kinni, aga ma ei arva, et korraliku töö eest 150eur palju on küsitud. tõin sulle ju arvutuse välja, oletame, et võtab 5h aega, siis 150eur hinna puhul 30eur tund, mis on tavaline remondilukksepa töötunni hind, miks peakski eriti odavam olema? Või on selline töötunnihind ettevõttes ka sinu arust ülemõistuse palju? Ise tahad ka ju normaalset palka saada, las siis teised ka elavad normaalselt:cool:

LilMell27
huviline

Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 21:19 Tsiteeri

No rääkides töötunnist, siis seal, kus mina käin, on 20€ tund. No ikka võtsin sõna ka teiste inimeste nimel.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.14 21:27 Tsiteeri

Tsitaat:
No rääkides töötunnist, siis seal, kus mina käin, on 20€ tund. No ikka võtsin sõna ka teiste inimeste nimel.

Nojah, mõnes kohas on jälle 50eur/h ja ka seal käib inimesi, hinnatakse erinevaid asju.

rantto
huviline

Registreerunud 04.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Kiired jalad

postitati 01.06.14 04:34 Tsiteeri

Põhitõed:
http://www.autogavanni.ee/vahatamine-laigestamine-poleerimine/

Väike võrdlusmoment kaua korralik töö aega võtab ja hinnakiri:
http://www.mobilespa.ee/index.php?page=8
http://auto.smartservice.ee/?lang=est&m1=84&m2=22&m3=72
http://www.autogavanni.ee/autopesula-hinnakiri/zeppelin/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.4% - SQL: 72.6%]