Lehekülgi: 1 2 3 |
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 13.07.14 14:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tennar
Georg- mina pole sinu vana audi s4 varastand. Ega näe ka mõtet selllise auto vargusel. Mina ostsin ta ja mul on selle kohta vastavad paberid olemas.
Järgmised suhtlused on vaid läbi politsei. Enam ei näe mõtet sind viia nendeni kes auto mulle müüsid, kuna avalikult tullakse laimama!
Ps- see kuidas mina oma varuosaautosi lammutan on ikka minu enda asi. Lepime nii kokku? |
Ostad ilma dokumentideta auto ja asud hoolikalt lammutama, valetad auto juppide ostjatele auto päritolu ja seisundi kohta ning seejärel mängid
solvunut.
Huumor.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 13.07.14 14:32
|
|
|
Mis kerest sai, sellega oli kuusakoski maru kiire? Kahju jah, et on inimesi kes raha nimel on nõus kõike tegema.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 13.07.14 17:13
|
|
|
Enam ei näe mõtet sind viia nendeni kes auto mulle müüsid, kuna avalikult tullakse laimama! |
Uurimise taksitamine või? 
Ega pole vist esimene kord jamades olla? https://www.youtube.com/watch?v=jvLg4D3f12M
|
|
|
reizor
huviline
Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2
|
|
paranormaalne
klubiliige
Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.14 18:36
|
|
|
Hea oleks kui Geo kirjutaks siia mis täpsemalt juhtus. Muidu on selline lintšimine siin kiirelt tulema. Samas ega google ei valeta. Tundub, et härral
on üsna korralik nimekiri sabas.
|
|
|
Johnny
klubiliige
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC
|
postitati 13.07.14 19:22
|
|
|
Georg- mina pole sinu vana audi s4 varastand. Ega näe ka mõtet selllise auto vargusel. Mina ostsin ta ja mul on selle kohta vastavad paberid olemas.
Järgmised suhtlused on vaid läbi politsei. Enam ei näe mõtet sind viia nendeni kes auto mulle müüsid, kuna avalikult tullakse laimama!
Ps- see kuidas mina oma varuosaautosi lammutan on ikka minu enda asi. Lepime nii kokku? |
Kõlab suht usutavalt, et ostsid varuosadeks dokumentideta auto ja tegid selle kibekiirelt relakaga juppideks ja viisid kere vanarauda. Ja siin
foorumis teemat ka ei näinud, et auto varastatud, kuigi endal sul siin mitu müügiteemat üleval. Krt oleks see minu auto olnud oleksid sa meie
esmakohtumisel komistanud. Korduvalt.
Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
|
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: 4xQ
|
postitati 13.07.14 20:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tennar Georg- mina pole sinu vana audi s4 varastand. Ega näe ka mõtet selllise auto vargusel.
Mina ostsin ta ja mul on selle kohta vastavad paberid olemas. Järgmised suhtlused on vaid läbi politsei. Enam ei näe mõtet sind viia nendeni kes auto
mulle müüsid, kuna avalikult tullakse laimama!
Rannet, kas siin oli juttu sellest et SINA varastasid? Siin on pildid sellest kuidas sina kiirelt võtsid jupid autolt maha ja kellelt olen
need saanud.
No jah, iga enda asi on see kuidas osasid demonteerida ja kui palju raha tagasi saada müüdavast varuosadeks autost. Aga kutsun sinu kohale kui mõnda
autot vaja remontida, sul peaks selleks vastav haridus olema?
|
|
|
|
tennar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.14 20:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Geo
Tsitaat: | Algselt postitas: tennar Georg- mina pole sinu vana audi s4 varastand. Ega näe ka mõtet selllise auto vargusel.
Mina ostsin ta ja mul on selle kohta vastavad paberid olemas. Järgmised suhtlused on vaid läbi politsei. Enam ei näe mõtet sind viia nendeni kes auto
mulle müüsid, kuna avalikult tullakse laimama!
Rannet, kas siin oli juttu sellest et SINA varastasid? Siin on pildid sellest kuidas sina kiirelt võtsid jupid autolt maha ja kellelt olen
need saanud.
No jah, iga enda asi on see kuidas osasid demonteerida ja kui palju raha tagasi saada müüdavast varuosadeks autost. Aga kutsun sinu kohale kui mõnda
autot vaja remontida, sul peaks selleks vastav haridus olema? |
Mul on vastav haridus küll olemas, kuid ma olen vist piisavalt neid autoromusi lammutand ja tean mida ostetakse ja mida mitte.
Korralikult detailide auto küljest monteerimine võtab mitu korda rohkem aega ja on ka vaja paljudel puhkudel hunnik rohkem tööriistu mida kõike mul
pole.
Samas pole ka ruumi ega ka aega kõiki hoiustada. Ostan varuosa autosi sel põhjusel et taskuraha teenida ja vahel ka mingeid pudipadi oma autodele. Ma
ei ole romula, et peaksin iga viimse detaili hinna välja pigistama.
Mul on põhiline et saaksin makstud varuosaauto summast 2 kordse hinna tagasi ja rohkem mul vaja polegi. Rikkaks saada ei ürita.
Ühte varuosaautot lammutan maksimaalselt 2 nädalat.
Kel edasisi küsimusi siis privaatsõnumite koht on olemas!
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 13.07.14 21:49
|
|
|
Oioi, kui palju otseseid seaduserikkumisi ma seda teemat lugedes ma "heauskse ostja" tanneri poolt näen. Samuti saab arvatavasti ka see
metallibisnes korraliku jama kaela pooliku auto vastuvõtmise eest. Loodan, et ainult noomimisega asi ei piirdu.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI
|
postitati 13.07.14 22:00
|
|
|
Kuidas küll juhtus, et sina, kasutaja tennar sattusid jälle mingi pasa sisse? Keegi siin ei saa sind küll seaduslikult süüdi mõista, kuid iga vähegi
normaalne mees saab aru, et sa oled natuke debiilik ja oled selle asjaga seotud. Mis puutub sellesse, et sa ei anna välja neid, kes sulle selle auto
müüsid - politseile pead niikuinii andma selle info. See, et sa siin ütled, et omad sellist infot, kuid ei jaga seda, teeb sind kaasosaliseks, mida sa
ka tõenäoliselt tankisti/osade realiseerijana oled? Tõenäoliselt oled sa juba oma pettuste ja varguste eest juba omakohut saanud, kui mitte, siis
sellise teguviisiga satud sa varem või hiljem sellise "ohvri" otsa, kes sult mõned klahvid eemaldab või ujuma saadab.
Ei ole täpselt kursis, aga pakun, et kasutaja Geo, kelle auto see oli, jälgis iga viimast kui kuulutust erinevates portaalides. Järelikult pidid sa
selle auto ikkagi kuskilt tutvuste kaudu saama. Samas oled siin foorumis aktiivne kasutaja, ega juhuslikult ei märganud, et üks natuke erilisem auto
on kaotsi läinud? Väike pirnike ei läinud põlema sul pea kohal?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 14.07.14 05:09
|
|
|
No aga kui pirn on peast välja keeratud...
|
|
|
Siim5
klubiliige
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 14.07.14 07:10
|
|
|
Mootor õnnestus ka tagasi saada?
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.14 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim5
Mootor õnnestus ka tagasi saada? |
Mootorist ei tea midagi.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 15.07.14 04:19
|
|
|
Aga helistan kui Eesti poole teel!
Kuram et varem teemat ei märganud, ma ju olin Eestis.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
audimees001
huviline
Registreerunud 10.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.14 18:38
|
|
|
Selle volvo müügikuulutuse telefoninumbrit googeldades leidsin kasutaja siit foorumist kelle kuulutuste all on sama number!
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.14 04:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees001
Selle volvo müügikuulutuse telefoninumbrit googeldades leidsin kasutaja siit foorumist kelle kuulutuste all on sama number! |
Kui tälelepanelikult vaadata youtube video läbi, siis selle lõpus me
saame näha ka volvo müüa näo või ma eksin?
Edit 18.07.2014: sellel postitusel pole põhjust.
|
|
|
raygo226
huviline
Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.14 22:26
|
|
|
Mina olen siis see kes seda Volvot siin müüs. Minu nägu seal videos pole ja pole ka vargusega seotud. Alatu laim minu pihta! Ostsin auto eelmine
nädal, politseile on isikud teada, kellele auto varguse hetkel kuulus. Palun minu pihta suunatud laim kustutada!
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.14 06:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raygo226
Mina olen siis see kes seda Volvot siin müüs. Minu nägu seal videos pole ja pole ka vargusega seotud. Alatu laim minu pihta! Ostsin auto eelmine
nädal, politseile on isikud teada, kellele auto varguse hetkel kuulus. Palun minu pihta suunatud laim kustutada! |
Sorri, AGA sellest et väidetavalt politsei teab on vähe kasu. Kustutan siis kui mina saan teada kelle käes oli see masin.
|
|
|
raygo226
huviline
Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.14 07:17
|
|
|
Kui Volvo uus omanik veel ümberkirjutanud pole, siis võibolla saad tema käest nime teada, sest auto käis minu käest läbi ostu-müügilepingutega (tema
oli ostnud lepinguga, müüs mulle lepinguga ja mina omakorda edasi). Endale ei hakanud nime kirja panema, sest politseile peaks isik teada olema. Samas
ega ma ei viitsi ka enne uurida, kui minu kohta laim kustutatud on.
Praeguse seisuga tembeldad Sina siin mind kütusevargaks ja valeks isikuks! Mõtle peaga vähe.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 18.07.14 07:26
|
|
|
Kui Volvo uus omanik veel ümberkirjutanud pole, siis võibolla saad tema käest nime teada, sest auto käis minu käest läbi ostu-müügilepingutega (tema
oli ostnud lepinguga, müüs mulle lepinguga ja mina omakorda edasi). ... |
Aga muidu selline on korrektne tegevus või?
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 18.07.14 07:33
|
|
|
Nii on ju väga hea autosid ja kütust varastada, kui enda nimel auto ei ole.
|
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.14 08:04
|
|
|
oli ostnud lepinguga, müüs mulle lepinguga ja mina omakorda edasi). Endale ei hakanud nime kirja panema, sest politseile peaks isik teada olema. Samas
ega ma ei viitsi ka enne uurida, kui minu kohta laim kustutatud on.
Praeguse seisuga tembeldad Sina siin mind kütusevargaks ja valeks isikuks! Mõtle peaga vähe. |
Mis puutub kütuse vargust, panin mööda. Anna andeks.
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.14 08:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andrec
Nii on ju väga hea autosid ja kütust varastada, kui enda nimel auto ei ole. |
Eriti kui on teise auto numbrid ees, siis ka tanklas saab tasuta kütet...on mugav?
|
|
|
djcannabiz
huviline
Registreerunud 20.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro , Audi 80 coupe 2dr , Audi V8
|
postitati 19.07.14 15:25
|
|
|
Samas tekib küsimus...
Nimelt miks antud kodanikul on veel võimaldatud AC foorumis oma kaupa parseldada kui paistab probleemne isik olevat ning müüb kahtlase
päritoluga/seisukorras kaupa?
Nimelt värske topic varuosade foorumis.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |