Lehekülgi: 1 2 |
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 03.07.14 15:11
|
|
|
Tervist.
Kirjutaks jälle teemasse.
Kuna auto igapäevases kasutuses, siis pole eriti jõudnud lahata probleeme. Kuna jõu puudumine ikkagi vaevas, siis sai asi vägisi ette võetud.
Avastasin lõpuks sellise asja:
Vabandan kvaliteedi osas, parim mis sinna pilti mahtus tegema oli telefon.
http://imageshack.com/a/img856/1427/1n4n.jpg
Sinna see rõhk siis madalalt kaob.
Siit veel küsimus, et kas siis kõrgetel pööretel suudab sellie tiivik rõhku toota?
Milleks vedada mittevedavaid rattaid kaasas!?
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 04.07.14 20:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uaintfckme
Tervist.
Kirjutaks jälle teemasse.
Kuna auto igapäevases kasutuses, siis pole eriti jõudnud lahata probleeme. Kuna jõu puudumine ikkagi vaevas, siis sai asi vägisi ette võetud.
Avastasin lõpuks sellise asja:
Vabandan kvaliteedi osas, parim mis sinna pilti mahtus tegema oli telefon.
http://imageshack.com/a/img856/1427/1n4n.jpg
Sinna see rõhk siis madalalt kaob.
Siit veel küsimus, et kas siis kõrgetel pööretel suudab sellie tiivik rõhku toota? |
Minuoma ka madalalt jõuetu ja kuni 2000 pöördeni on kerge mus vine taga. Räägivad, et peaks kellga süüte paika panema, et arvutiga ei saagi väga hea.
Oskab keegi seda kellvärki kommneteerida ja mis plunseri tõusuks panna. Tehase seade on miski 0,25mm. Pole softi tegema ka ikka jõudnud kahjuks. Eitea
kas need täkked sel vägapalju mõjutavad rõhku.
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.14 09:26
|
|
|
Mõjutavad ikka. Turbo labad peavad täiesti korras olema.
|
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.14 08:48
|
|
|
Veavlen ikka probleemides. Nimelt turbo sai ära vahetatud, kuid probleem endine. Ei saa seda rõhku. Sellega seoses või mitte on ka käivituspikemaks
veninud. Kui palju võivad kusevad pihustid seda kõike mõjutada? Mootoril kompressioon hea. Külm käivitus ka rahuldav. Täpselt ei tes hetkel palju
süütenurk ja küttekogus on. Neid võin lähipäevil täpsustada. Seega põhiküsinus oleks, kas need kusevad pihustid võivad kõige kurjajuur olla, või rõhu
peaks turbo ikka ära lööma?
tervitades ja head libedust, kaasfoorumlased.
Gert
|
|
|
|
Pikkpoizz
huviline
Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.
|
postitati 14.12.14 17:38
|
|
|
Küsimus ka minu poolt targematele siin. Kas kusevad pihustid tekitavad tühikäigul liigset tossamist? Külmalt on korralik valge(hall) pilv taga ,
soojalt vähem ja hull vinguhais üleval. Auto käivitub poolest pöördest, sõidab ilusti, õli ei võta, jahutusvedelik normis. Ja samas kõik kes sabas
sõidavad kurdavad et jube ving on taga mul. Sõiduajal ka siis pigem hall vine järe,l mitte must.
Horsepower sells cars, torque wins races.
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 14.12.14 17:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Pikkpoizz
Küsimus ka minu poolt targematele siin. Kas kusevad pihustid tekitavad tühikäigul liigset tossamist? Külmalt on korralik valge(hall) pilv taga ,
soojalt vähem ja hull vinguhais üleval. Auto käivitub poolest pöördest, sõidab ilusti, õli ei võta, jahutusvedelik normis. Ja samas kõik kes sabas
sõidavad kurdavad et jube ving on taga mul. Sõiduajal ka siis pigem hall vine järe,l mitte must. |
Praeguse ilmaga ka? Külma ilmaga vast normaalne nähtus. Valge pilv- veeaur ja eks diisel ikka haiseb, eriti veel lühikesi otsi tehes.
|
|
|
|
spool
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.14 17:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Pikkpoizz
sõidavad kurdavad et jube ving on taga mul. Sõiduajal ka siis pigem hall vine järe,l mitte must. |
Jah tekitavad. Eriti külmalt. Endal kogemus, kus üks pihustiots oli läbi omadega ja külmalt käivitades oli summutist väljuv lont ikka väga ebameeldiv.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |