Lehekülgi: 1 2 |
TarmoValk
huviline
Registreerunud 27.06.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0TDIQ
|
postitati 07.10.14 15:05
|
|
|
Kummas siis viga oli?
Lati- või Pumbaregulaatoris?
Oli, on ja jääb - Audi
|
|
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.15 21:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TarmoValk
Enda audil jamas lati regulaator. Selle rike kergesti tuvastatav kolmikuga voolikute vahele, stutser lahti ja sealt ei tohi kütet tulla.
|
Selgita veidi lähemalt seda kontrollimist
|
|
|
TarmoValk
huviline
Registreerunud 27.06.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0TDIQ
|
postitati 08.01.15 10:55
|
|
|
Stutseriga on lati peale kinni tõmmatud kolmik. Parmal ehk kõrvalistuja pool.
Võtsin sealt voolikud lahti ja panin plastik kolimiku vahele. (otsad läksid astmetega jämedamaks, sain ise parajasse mõõtu lõigata)
Lati pealt keerasin ära sutseriga kolimiku (siis oli parem jälgida).
Käima pannes ei tohi sealt tilkagi tulla, aga minul lasi nagu poisike.
Pärast muidugi ka uued voolikuklambrid.
Oli, on ja jääb - Audi
|
|
|
|
vaido84
huviline
Registreerunud 17.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.17 18:13
|
|
|
Arvuti ühtegi viga ei näita,aga kiirendades sureb välja!! Kas peaks ka selle regulaatori ära vahetama???
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 18.07.17 05:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vaido84
Arvuti ühtegi viga ei näita,aga kiirendades sureb välja!! Kas peaks ka selle regulaatori ära vahetama??? |
7 juhul 10 -st on tavaliselt hammasrihm sile. Kontrolli üle enne kui muid asju uurida.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
vaido84
huviline
Registreerunud 17.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.17 06:16
|
|
|
See tundus korras olevat!
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 18.07.17 06:56
|
|
|
Arvuti ühtegi viga ei näita,aga kiirendades sureb välja!! Kas peaks ka selle regulaatori ära vahetama??? |
Kunagi oli ühel 165kw sama viga, et kiirendades suri lampi välja, viga oli pihusti elektroonikas. Alustaks pihustitest.
|
|
|
vaido84
huviline
Registreerunud 17.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.17 16:17
|
|
|
Vahetasin anduri ära...ikka sama! Võtsin sõitvalt autolt lati anduri... ikka sama! Mingit viga ka ei näita,et kuskilt otsast pihta hakata! Nüüd jääb
veel muidugi niisama tühikäigul ka seisma. Aga läheb ilusti ilma käima! Töesti pihusteid vahetama hakkama?
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.17 16:26
|
|
|
Vahetasin anduri ära...ikka sama! Võtsin sõitvalt autolt lati anduri... ikka sama! Mingit viga ka ei näita,et kuskilt otsast pihta hakata! Nüüd jääb
veel muidugi niisama tühikäigul ka seisma. Aga läheb ilusti ilma käima! Töesti pihusteid vahetama hakkama? |
Äkki teeks siis ikka diagnostika, mitte ei vaataks ainult veamälu. Kõiki vajalikke parameetreid on ju võimalik vaadata. Lampi andureid vahetada pole
just pädev tegevus. Mis seadmega vigu otsiti?
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
vaido84
huviline
Registreerunud 17.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.17 17:03
|
|
|
Bosch seade ja kõik näitajad on normis! Isegi siis kui seisma jäi! Flamenko auto pani arvuti järgi ütles omanikule otsi uus aju ja küsis 35 euri selle
eest! Homme katsetan mul ühed üleliigsed pihustid viskan need peale...saab ehk selgemaks! See ka veel et minu omal keerad süüte sisse kustub mootori
tuli ära mingi aja pärast, sellel jääb pölema niikauaks kui käima paned?(kustub koos aku tulega)
|
|
|
vaido84
huviline
Registreerunud 17.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.17 11:16
|
|
|
Bosch seade ja kõik näitajad on normis! Isegi siis kui seisma jäi! Flamenko auto pani arvuti järgi ütles omanikule otsi uus aju ja küsis 35 euri selle
eest! Homme katsetan mul ühed üleliigsed pihustid viskan need peale...saab ehk selgemaks! See ka veel et minu omal keerad süüte sisse kustub mootori
tuli ära mingi aja pärast, sellel jääb pölema niikauaks kui käima paned?(kustub koos aku tulega) |
Korras! Vahetasin 2 pihustit ära ja toimib! Aga ühtegi viga auto ikka ei näita! Isegi kui pihustil juhtmed maha võtsin!
|
|
|
kukumuki123
huviline
Registreerunud 28.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.18 11:31
|
|
|
A6 C7 3.0 150kw.
Olen alles 1000km sõitnud, aga umbes 5 korda on juhtunud, et suretab mootori foori taga seistes välja (Drive peal).
Kui gaasipedaalile vajutada, siis lükab ise käima end.
Kas ma olen liiga paranoiline või see on normaalne?
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.18 11:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kukumuki123
A6 C7 3.0 150kw.
Olen alles 1000km sõitnud, aga umbes 5 korda on juhtunud, et suretab mootori foori taga seistes välja (Drive peal).
Kui gaasipedaalile vajutada, siis lükab ise käima end.
Kas ma olen liiga paranoiline või see on normaalne? |
Selle tüütu ja kahjuliku asja nimi on start-stop süsteem. Saab maha
kodeerida vói vajuta iga kord nuppu keskkonsoolis.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |