Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Läti politsei,kiiruseületamine ja altkäemaks (Vastuseid: 38 | Vaatamisi: 13274)
stonestick
huviline

Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal

Auto: S3 8P

postitati 17.07.15 08:22 Tsiteeri

Sai mõni aeg tagasi Leedus käidud, õhtul kahe autoga tagasitulek - mul ununesid muidugi dokumendid koju, sularaha polnud, auto numbrimärgid olid kuskil kohaliku autoturu putkas markeritega tehtud.. Ei taha mõeldagi, kui oleks maha võetud :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 17.07.15 08:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stonestick
Sai mõni aeg tagasi Leedus käidud, õhtul kahe autoga tagasitulek - mul ununesid muidugi dokumendid koju, sularaha polnud, auto numbrimärgid olid kuskil kohaliku autoturu putkas markeritega tehtud.. Ei taha mõeldagi, kui oleks maha võetud :P

See pole midagi :) ma käisin enne jõule korra Kaunase turul, üritus feilis ja pidin just hakkama bussijaama minema, et koju sõitma hakata kui märkasin eesti numbriga autosid, 3tk. Uurisin, kuhu mehed kulgevad, selgus, et Tartu. Ok, aja kokkuhoiu mõttes kauplesin küüti.
Esimene auto kolonnis oli peugeot 206 millel ei toiminud pidurituled, ma olin volvos, millele oli juht oma jutu järgi kruttinud vw golfi numbrid, taga tuli veel üks auto mille juhil polevat lube. Nii me kulgesime, suvekummid, lumelörts, pidevad viiiiimase sekundi möödasõidud, et kolonn ikka IGA hinna eest koos oleks, õnneks enne Riiat toimus mingi kogemata hargnemine, sealtmaalt kiirus vaibus.. Proovisin kõrvalistmel magada, aga need äkkpidirdused jne jne seda ei võimaldanud..
Oli see alles kojusõit...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 17.07.15 17:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Selle teema kohta ütleks lihtsalt - olid mees tegema, ole ka mees vastutama, just as simple. Milleks endale kaudselt mingeid jamasid kaela riputada sellise olematu summa eest ja hiljem täiesti tühjast kohast üllatuse saada ;). Ka nende korrakaitseorganite tehnika on juba pisut rohkem arenenud ja nad ei tee järelpäringuid eelnevate rikkumiste kohta enam tuvipostiga.

Tegelikult ütleb mõni artikkel rohkem kui foorumis spekuleerimine - palju seal rohkem ikka kommenteerida: link suvalisele uudisele.

PS! Mind leiti kenasti üles põhjanaabrite juures saadud parkimistrahvi eest, mille maksetähtaja olin lihtsalt ära unustanud ;). Maksin ära rahu majas.

80.- maksmine on meheks olemine? Minu jaoks see kommiraha. ;) Lihtsalt ei näe mõtet maksta, kui ei juhtu midagi. :)
PS: Läti ei saada enamasti trahve siia. Seadus ütleb, et sellisel juhul saab raha Meie riik, mitte nende. :) Eks järgmine kord hoian 20.- taskus ja pole probleemi. Hetkel lasen lihtsalt üle ja kui tuleb, maksan ära. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.07.15 18:36 Tsiteeri

Eks igaüks teab ise, kuidas oma elu huvitavaks elada. Mul lihtsalt igasugu veidratest üllatustest villand :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kodanik88
huviline

Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90q 2.5tdi 10v, ford mustang gt cobra look, vw pasteet 1.9, Audi a8 4.0 tdi

postitati 17.07.15 23:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat:
Selle teema kohta ütleks lihtsalt - olid mees tegema, ole ka mees vastutama, just as simple. Milleks endale kaudselt mingeid jamasid kaela riputada sellise olematu summa eest ja hiljem täiesti tühjast kohast üllatuse saada ;). Ka nende korrakaitseorganite tehnika on juba pisut rohkem arenenud ja nad ei tee järelpäringuid eelnevate rikkumiste kohta enam tuvipostiga.

Tegelikult ütleb mõni artikkel rohkem kui foorumis spekuleerimine - palju seal rohkem ikka kommenteerida: link suvalisele uudisele.

PS! Mind leiti kenasti üles põhjanaabrite juures saadud parkimistrahvi eest, mille maksetähtaja olin lihtsalt ära unustanud ;). Maksin ära rahu majas.

80.- maksmine on meheks olemine? Minu jaoks see kommiraha. ;) Lihtsalt ei näe mõtet maksta, kui ei juhtu midagi. :)
PS: Läti ei saada enamasti trahve siia. Seadus ütleb, et sellisel juhul saab raha Meie riik, mitte nende. :) Eks järgmine kord hoian 20.- taskus ja pole probleemi. Hetkel lasen lihtsalt üle ja kui tuleb, maksan ära. :)

Kui sa selle ülelaskmise all mõtled, et ei maksa, siis teiskorda ära lätti enam mine võidakse kinni panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
altsik
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 quattro '98 2,8 142 kw

postitati 18.04.16 05:46 Tsiteeri

Olen siis teema algataja.Täpselt 2 aastat ja 3 kuud hiljem rutiinse kontrolli käigus maanteel kus peeti kinni ainult eesti autosid sain siis oma trahvi ka makstud(sundkorras muidugi);).Öeldi ,et sul trahv ikka maksmata mille sain 2 a tagasi ja load võetakse ära kui kohe ära ei maksa. Peale maksmist kunagi võid lubadele politsei jaoskonda lätis järgi tulla.Nii ma siis maksingi oma 120 euri ära +lisaks veel 40 eur ,et olin nö unustanud selle maksmatta jätta.Veeti pühapäeval politsei eskordis politseimajja ja lasti kaardiga ära maksta.Load sain tagasi.Oli tore pühapäev igatahes
Edu lätis liiklemisel :-D

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 24.04.16 15:41 Tsiteeri

Suurega Bauskasse sisse sõidul, radaril 55 km/h 2euri seda loomulikult mustalt kuna ametliklt keeldus ja ära ka ei lastud.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.16 16:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Lihtsalt ei näe mõtet maksta, kui ei juhtu midagi. :)

Teemaalgataja sattuski samasse situatsiooni, mida ka ise mainisin. Edu "üle laskmisel" kui see vana "unustuse varju" jäänud asi järgmise käigu totaalselt ära rikub.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 24.04.16 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Teemaalgataja sattuski samasse situatsiooni, mida ka ise mainisin. Edu "üle laskmisel" kui see vana "unustuse varju" jäänud asi järgmise käigu totaalselt ära rikub.

Mulle pole siiani midagi tulnud ja ilmselgelt ei tule ka. Seal riigis võin lihtsalt mitte sõita. Enamasti Lätist läbi sõites ma nagunii seltskonnaga, et vahet pole, kes roolis. :)
Muidugi võib alati ära maksta, tegu pole ju mingi suure summaga, vaid pigem suht naljakalt väiksega isegi. Minu elu kõige väiksem trahv vist. :D
PS: Kui Chuck Norrisel igav hakkab, võtab ta sms laenu ja jääb võla sissenõudjaid ootama. ;)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 28.06.16 18:49 Tsiteeri

Viimase saksas käiguga õnnestus ka Lätist üks kollane preemia paber kaasa saada.
Kuna kodus selle lätikeelse paberi lugemine ei tahtnud õnnestuda, siis läksin täna sirge seljaga panka seda maksma.

Oehhh.
Need inimese näo ja jutuga "järjekorra automaadid" on juba omaette teema:D
Kolme inimese koostöö tulemusena suutsime vajalikud asjad välja lugeda ja välismakseks vormistada.
Kuid asi mis tavainimese loogika natuke sassi ajab on ülekande tasud.
Kui maksan mina siis 29.-, kui teeme Läti riigiga selle pooleks, siis maksan mina 8.-
Peaks vist kah pangandusse minema, kui pool ja pool pole ikka päris pool ja lõppuks kontoväljavõttes oli ülekande tasu hoopis 3.20.-;)

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.16 19:00 Tsiteeri

EU siseselt on tegemist tavamaksega mitte välismaksega. Pangatöötaja oli ise ilmselt väga koomas kui sellist tegevust üldse alustas. Ilmselt tehti asi pärast korda ja sina maksid lihtsalt panga teenuse eest. Piisab lihtsalt täispikast kontost, makse saajast, viitenumbrist või selle puudumisel seletusest.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 28.08.16 17:04 Tsiteeri

Mul Isa käis ka Leedus. Lätis paugutas kaamerasse. 90 alas 117km/h. Igatahes ümbrik tuli koju ja siis sees ka pilt ning trahvinõue 20€. Maksis ära ja pole hullu midagi. Sest summa naeruväärne. Pärnus suutis ehitajate teel 50 alas 72 saada. Mendid mõõtsid kiirust Catweesi ees ning tehti kohe kiirkorras 100€.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 28.08.16 17:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AndresL
Mul Isa käis ka Leedus. Lätis paugutas kaamerasse. 90 alas 117km/h. Igatahes ümbrik tuli koju ja siis sees ka pilt ning trahvinõue 20€. Maksis ära ja pole hullu midagi. Sest summa naeruväärne. Pärnus suutis ehitajate teel 50 alas 72 saada. Mendid mõõtsid kiirust Catweesi ees ning tehti kohe kiirkorras 100€.

Lätis kiiruskaamera trahvid siis vist 3x väiksemad kui meil. Siin oleks saanud 60 eur selle eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 28.08.16 18:51 Tsiteeri

Leedus 70 alas kaamerasse 173ga ja tuli ka trahv 2 kuu pärast koju nii Leedu kui Eesti keeles ja kokkuleppesumma 170.- raha.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.7% - SQL: 73.3%]