Lehekülgi: 1 2 |
stonestick
huviline
Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: S3 8P
|
postitati 17.07.15 08:22
|
|
|
Sai mõni aeg tagasi Leedus käidud, õhtul kahe autoga tagasitulek - mul ununesid muidugi dokumendid koju, sularaha polnud, auto numbrimärgid olid
kuskil kohaliku autoturu putkas markeritega tehtud.. Ei taha mõeldagi, kui oleks maha võetud
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 17.07.15 08:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stonestick
Sai mõni aeg tagasi Leedus käidud, õhtul kahe autoga tagasitulek - mul ununesid muidugi dokumendid koju, sularaha polnud, auto numbrimärgid olid
kuskil kohaliku autoturu putkas markeritega tehtud.. Ei taha mõeldagi, kui oleks maha võetud |
See pole midagi ma käisin enne jõule korra Kaunase turul, üritus feilis
ja pidin just hakkama bussijaama minema, et koju sõitma hakata kui märkasin eesti numbriga autosid, 3tk. Uurisin, kuhu mehed kulgevad, selgus, et
Tartu. Ok, aja kokkuhoiu mõttes kauplesin küüti.
Esimene auto kolonnis oli peugeot 206 millel ei toiminud pidurituled, ma olin volvos, millele oli juht oma jutu järgi kruttinud vw golfi numbrid,
taga tuli veel üks auto mille juhil polevat lube. Nii me kulgesime, suvekummid, lumelörts, pidevad viiiiimase sekundi möödasõidud, et kolonn ikka IGA
hinna eest koos oleks, õnneks enne Riiat toimus mingi kogemata hargnemine, sealtmaalt kiirus vaibus.. Proovisin kõrvalistmel magada, aga need
äkkpidirdused jne jne seda ei võimaldanud..
Oli see alles kojusõit...
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 17.07.15 18:36
|
|
|
Eks igaüks teab ise, kuidas oma elu huvitavaks elada. Mul lihtsalt igasugu veidratest üllatustest villand .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
kodanik88
huviline
Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90q 2.5tdi 10v, ford mustang gt cobra look, vw pasteet 1.9, Audi a8 4.0 tdi
|
postitati 17.07.15 23:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Selle teema kohta ütleks lihtsalt - olid mees tegema, ole ka mees vastutama, just as simple. Milleks endale kaudselt mingeid jamasid kaela riputada
sellise olematu summa eest ja hiljem täiesti tühjast kohast üllatuse saada .
Ka nende korrakaitseorganite tehnika on juba pisut rohkem arenenud ja nad ei tee järelpäringuid eelnevate rikkumiste kohta enam tuvipostiga.
Tegelikult ütleb mõni artikkel rohkem kui foorumis spekuleerimine - palju seal rohkem ikka kommenteerida: link suvalisele uudisele.
PS! Mind leiti kenasti üles põhjanaabrite juures saadud parkimistrahvi eest, mille maksetähtaja olin lihtsalt ära unustanud . Maksin ära rahu majas. |
80.- maksmine on meheks olemine? Minu jaoks see kommiraha. Lihtsalt ei näe
mõtet maksta, kui ei juhtu midagi.
PS: Läti ei saada enamasti trahve siia. Seadus ütleb, et sellisel juhul saab raha Meie riik, mitte nende. Eks järgmine kord hoian 20.- taskus ja pole probleemi. Hetkel lasen lihtsalt üle ja kui tuleb, maksan ära. |
Kui sa selle ülelaskmise all mõtled, et ei maksa, siis teiskorda ära lätti enam mine võidakse kinni panna.
|
|
|
altsik
huviline
Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 quattro '98 2,8 142 kw
|
postitati 18.04.16 05:46
|
|
|
Olen siis teema algataja.Täpselt 2 aastat ja 3 kuud hiljem rutiinse kontrolli käigus maanteel kus peeti kinni ainult eesti autosid sain siis oma
trahvi ka makstud(sundkorras muidugi).Öeldi ,et sul trahv ikka maksmata
mille sain 2 a tagasi ja load võetakse ära kui kohe ära ei maksa. Peale maksmist kunagi võid lubadele politsei jaoskonda lätis järgi tulla.Nii ma
siis maksingi oma 120 euri ära +lisaks veel 40 eur ,et olin nö unustanud selle maksmatta jätta.Veeti pühapäeval politsei eskordis politseimajja ja
lasti kaardiga ära maksta.Load sain tagasi.Oli tore pühapäev igatahes
Edu lätis liiklemisel :-D
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 24.04.16 15:41
|
|
|
Suurega Bauskasse sisse sõidul, radaril 55 km/h 2euri seda loomulikult mustalt kuna ametliklt keeldus ja ära ka ei lastud.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.16 16:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Lihtsalt ei näe mõtet maksta, kui ei juhtu midagi.
PS: Läti ei saada enamasti trahve siia. Seadus ütleb, et sellisel juhul saab raha Meie riik, mitte nende. Eks järgmine kord hoian 20.- taskus ja pole probleemi. Hetkel lasen lihtsalt üle ja kui tuleb, maksan ära. |
Teemaalgataja sattuski samasse situatsiooni, mida ka ise mainisin. Edu "üle laskmisel" kui see vana "unustuse varju" jäänud asi järgmise käigu
totaalselt ära rikub.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 28.06.16 18:49
|
|
|
Viimase saksas käiguga õnnestus ka Lätist üks kollane preemia paber kaasa saada.
Kuna kodus selle lätikeelse paberi lugemine ei tahtnud õnnestuda, siis läksin täna sirge seljaga panka seda maksma.
Oehhh.
Need inimese näo ja jutuga "järjekorra automaadid" on juba omaette teema
Kolme inimese koostöö tulemusena suutsime vajalikud asjad välja lugeda ja välismakseks vormistada.
Kuid asi mis tavainimese loogika natuke sassi ajab on ülekande tasud.
Kui maksan mina siis 29.-, kui teeme Läti riigiga selle pooleks, siis maksan mina 8.-
Peaks vist kah pangandusse minema, kui pool ja pool pole ikka päris pool ja lõppuks kontoväljavõttes oli ülekande tasu hoopis 3.20.-
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.16 19:00
|
|
|
EU siseselt on tegemist tavamaksega mitte välismaksega. Pangatöötaja oli ise ilmselt väga koomas kui sellist tegevust üldse alustas. Ilmselt tehti asi
pärast korda ja sina maksid lihtsalt panga teenuse eest. Piisab lihtsalt täispikast kontost, makse saajast, viitenumbrist või selle puudumisel
seletusest.
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003
|
postitati 28.08.16 17:04
|
|
|
Mul Isa käis ka Leedus. Lätis paugutas kaamerasse. 90 alas 117km/h. Igatahes ümbrik tuli koju ja siis sees ka pilt ning trahvinõue 20€. Maksis ära ja
pole hullu midagi. Sest summa naeruväärne. Pärnus suutis ehitajate teel 50 alas 72 saada. Mendid mõõtsid kiirust Catweesi ees ning tehti kohe
kiirkorras 100€.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 28.08.16 17:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AndresL
Mul Isa käis ka Leedus. Lätis paugutas kaamerasse. 90 alas 117km/h. Igatahes ümbrik tuli koju ja siis sees ka pilt ning trahvinõue 20€. Maksis ära ja
pole hullu midagi. Sest summa naeruväärne. Pärnus suutis ehitajate teel 50 alas 72 saada. Mendid mõõtsid kiirust Catweesi ees ning tehti kohe
kiirkorras 100€. |
Lätis kiiruskaamera trahvid siis vist 3x väiksemad kui meil. Siin oleks saanud 60 eur selle eest.
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 28.08.16 18:51
|
|
|
Leedus 70 alas kaamerasse 173ga ja tuli ka trahv 2 kuu pärast koju nii Leedu kui Eesti keeles ja kokkuleppesumma 170.- raha.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |