Lehekülgi: 1 2 3 |
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: C5 A6 Quattro
|
postitati 23.03.14 14:23
|
|
|
Polegi veel pilti salongist peale kiletamist siia pannud, seega parandan selle vea:
Nüüd häirivad salongis veel mõningad kulunud nupud ja detailid, mida ma tasapisi likvideerima (kulumata jubinate vastu välja vahetama) püüan hakata.
Häbiväärselt vähe FL C5-tesi on varuosadeks müüa, kusjuures.
Ja paar klõpsu Saaremaa-Muhu teelt, kahjuks küll väga räpasest autost:
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 23.03.14 14:28
|
|
|
Esimest korda näen, et juhiiste näeb parem välja nii vanal autol, kui kõrvalistuja oma.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.14 14:32
|
|
|
Haha, tegelikult on nad üsna võrdselt kulunud/kulumata, pildil on kõrvalistet lihtsalt rohkem näha.
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.14 14:07
|
|
|
Kuna mul on ühed 18'' Audi 12-Spoke'id müügis, siis täna mõtlesin nad siiski alla keerata, kuniks uue omaniku neile leian. Ei ole kohe üldse minu
maitse need veljed (kapslitega näevad lihtsalt jubedad välja IMO), kuid ilusa hõbedase värvi ja väikeste kapslitega jäid tegelikult palju paremad, kui
ma kartsin.
Rehvid läksid peale 225/40/18 mõõdus, kuna ei kujutanud ette, kui laia rehvi ET35'ga kasutada kannatab. Nüüd vaatan, et oleks võinud 245/40 ka täitsa
vabalt võtta.
|
|
|
miqu
huviline
Registreerunud 09.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2.0TDI
|
postitati 31.03.14 14:12
|
|
|
Ei riiva küll eriti silma need veljed. Kuidas sõidumugavusega nüüd lood on?
|
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.14 14:16
|
|
|
Jah, täitsa maitse asi. Paljudele meeldivad need veljed, mulle mitte nii väga.
Kuna tegu on siiski suure Audiga, siis sõidumugavus küll ei kannatanud. Sellise velje ja rehvikomboga ta muidugi pisut teed otsib, aga muidu on küll
väga üllatavalt mõnus.
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.14 22:49
|
|
|
Niisiis, 3 nädalat viimasest postitusest möödas.
Vahepeal sai vahetatud tagumised pidurikettad Fremax'i carbonketaste vastu ning lisaks ka piduriklotsid, mis läksid ICER'i toodangust. Selle töö
eest aitäh Teemole, töö kiire, soodne ja kvaliteetne nagu alati.
Lisaks sai vanade asemel sisse pistetud Mahle salongi- ja õhufilter, et nii auto kui juht mõnusamalt hingata saaks.
Salongi leidsid kummimattide asemel suveks tee veluurmatid ning armatuuri topsihoidja vahetasin ka välja kulumata isendi vastu.
Üks kaasfoorumlane andis oma teemast hea idee pisut pagassipolstreid lõikuda ning woofri olemist natukene lahedamaks teha, niisiis tehtud sai seegi.
Augu peale läks tagasihoidlik Moreli kõlarikate ning tulemus jäi silmale väga hea ja kõrvale veel parem - tõepoolest läks bass oluliselt paremaks.
12-Spoke'id on nähtavasti päris tahetud veljed, kuna huvilisi oli palju ning müüdud nad mõne päevaga olidki.
Asemele sai võetud midagi Mersu toodangust, kuid mitte ei 19-tollised ega AMG veljed nagu kunagi plaanitud. Hoopistükkis sellised, 18x8'' ET44
S-klassi rattad, mis istusid kenasti alla pikemate rattapoltidega ning 66,1->57,1 tsentreerimisrõngastega. Nende eest tänusõnad Inex OÜ'le ning
Drews Auto'le. Ilmselt tuleks ka Mersu keskkapslid leida kuskilt.
Rehvid on seekord 235/40/18 mõõdus Pirelli P-Zero'd. Esiratastel on konkreetselt 1mm ruumi arniirist, aga vähemalt vastu ei käi!
Järgmisena püüan kogu alumise serva kerevärvi ehk mustaks värvida ning siis loodaks väga auto poleeri saata, peale mida võiks teoorias see kere päris
kena olla. Ja siis ehk juba pisut madalamaks ka...
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 22.04.14 04:21
|
|
|
Päris kena näeb juba välja. Endale meeldib samuti MB veljevalik rohkem kui Audi oma.
Kärukonksul mingi praktiline väärtus või hoiad niisama enesekaitseks küljes? Peaks olema teisaldatav?
|
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3,0tdi 2004a
|
postitati 22.04.14 05:57
|
|
|
Ise hoian ka silma peal fl C5 tel , sest oleks ka vaja paar kulunud detaili värskemate vastu vahetada. Aga nagu tikutulega otsi neid taga
Auto on sul väga viisakas ja kindlasti saab veel parem kui alt ring kerevärvi ja poleer ning vaha peale saab.
Hea on vaadata kui omanik autot hoiab mitte ei kasuta ainult punktist A punkti B liikumiseks
|
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.14 06:18
|
|
|
Ma ei ole tõesti see inimene, kes autot vaid tarbeesemena kasutab.
FL C5'tel pandi salongiga ikka puusse küll - need mattmustad plastidipitud detailid on kenad küll ja näpuga mõnusamad puudutada, aga ikka jubedalt
tahab kooruda kõikjalt see värv. Mul oleks veel vaja ESP nuppu ning kliimaplokile +- kleepse, siis saaks kulunud detailidest lahti. Neid kleepse
müüvad eBay's kaks lätlast, aga millegipärast keelduvad nad mu kirjadele vastamast. Siin foorumis on ka ühed müüa, aga paraku B6 A4 jaoks.
Eile just arutasin sõbraga, et tahaks konksu ka ära võtta, kuid selle peale ma ei tulnud, et see teisaldatav on - eelnevalt on kahel autol konks olnud
ning teisaldatav ei olnud see kummalgi. Igatahes keerasin mutrid küljest ja lasin WD40 vahele. Ehk kannatab täna õhtul poldid välja keerata ning siis
saab lõpuks peitu selle jubeduse.
Vedanud ei ole ma mitte ühegi enda autoga midagi.
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.14 07:33
|
|
|
Ma ise suhtlesin SELLE ja SELLE tüübiga, aga ei vastatud. Saaks midagigi sinna
nuppude peale, oleks väga hea juba
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.14 08:14
|
|
|
Aga uuri selle inglase käest ka, äkki see on nõus suhtlema ja saatma
|
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.14 09:30
|
|
|
Ei ole mul Paypali kontot ega krediitkaarti ning enam ei viitsi nendega jamada - kunagi sai midagi ostetud ning väga tülikas ettevõtmine oli. Kui
keegi neid tellida viitsiks, siis võtaks kindlasti. Kahju ainult et need pre-FL omad on, ehk siis tõenäoliselt on pigem läikivmustad kui mattmustad.
Aga no kindlasti parem kui kulunud nupud.
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.14 16:22
|
|
|
Täna sain tänu sõbrale jälle kaabli järgi autole. Käigukasti softikoodi muutsin 000010 pealt 000011 peale, ehk DSP active->DSP inactive.
Natukene nagu läks loogilisemaks küll kasti toimetamine, aga lühikese otsaga veel päris täpselt vahest aru ei saanud.
Ühtlasi hakkas huvitama, et mis ägedaid lisafunktsioone VCDS'iga peale kannatab keerata.
Tegevuse endani aga ei jõudnud, kuna VCDS Lite'l on vähe teine loogika - kastidesse linnukeste tegemise asemel tuleb koode kuidagi liita vms, aga
päris täpselt ei tea, kuidas peaks toimima. Oskab ehk keegi aidata?
Kui kellelgi on mingit asjalikku nimekirja, mis mugavuslisasid peale saab üldse keerata, siis uuriks seda ka, programmis endas tunduvad mõned asjad
veidi arusaamatud.
Paar niisama pilti ka:
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.05.14 21:00
|
|
|
Kuna vanad numbrimärgid, eriti tagumine, olid omajagu ära pestud, siis võtsin täna ARK'ist uued:
Kärukonksu ühte polti ei õnnestunud lahti keerata. Püüan lähipäevil mõnda rehviboksi külastada, ehk saavad suruõhuga lahti täristada.
Ohutulelüliti sai ka vahetatud ning toimib, tänud kasutajale rocket!
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.14 18:37
|
|
|
Mida arvata nendest Alvadi müüdavatest 17EUR'istest
udutuledest? Juhipoolsel on klaas katki ning hea meelega leiaks sinna uue, kuid rahakotti lõhki ei taha ajada. Ning mitte ei saa ma aru, kumb
neist udutuledest juhipoolne on? Pildi järgi ütleks, et see, mille poolsuseks on märgitud "parem", on just hoopis juhipoolne ehk vasakpoolne.
Oskab keegi nõu anda?
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 12.05.14 23:47
|
|
|
Võta lammutusest originaal, poleeri tuled ära mõlemad ja pane külge tagasi ja saab väga hea.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.14 09:55
|
|
|
Põhjus, miks hakkasin üldse uut udukat otsima kasutatu asemel, ongi see, et FL C5'tesi, mida varuosadeks müüakse, peab tikutulega taga otsima. Arvan,
et vist kõikidele, mis müügis on, olen ka kirjutanud uduka kohta ning kas on juba läinud, müüakse paarikaupa hingehinnaga või üleüldse koos stangega.
Ainus variant, mis oleks sobinud, oli kuskil väga Lõuna-Eestis ning küsimusele, kas nad postiga ka saadaksid, ootan siiani vastust.
Ühesõnaga nagu siit välja võis lugeda, olen avatud kõikidele juhipoolse-udutule-vihjetele.
|
|
|
Tarmo_j
huviline
Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.14 19:49
|
|
|
Värsked numbrid teevad auto kohe uuemaks
Kena auto
|
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.05.14 07:30
|
|
|
Tilganäppijate tõttu varuosamüüjad enam väga emailidele vastata ei viitsigi. Lihtsam helistada. Mäletan, et mulle pakuti ca pool aastat tagasi Keilast
25 eur paar udukaid.
Saadan Sulle ühe kontakti PM'i, kellelt võid küsida.
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.05.14 08:38
|
|
|
Suured tänud nii mõnelegi kasutajale heade vihjete eest, kuid eile juba leidsin endale nii uduka, kui ka muud pudi-padi. Ilm on ilus, nii et lähen
pesen auto puhtaks ning siis juba täpsemalt.
|
|
|
Michael
huviline
Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F31
|
postitati 14.05.14 11:39
|
|
|
Ma võin sulle kaitsekilet sheerida mingi päev, tegin endal ka udukad sellega üle. Muidu läheb ajapikku "karvaseks".
RK - muhahaaa
|
|
|
Raghza
huviline
Registreerunud 30.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.14 16:17
|
|
|
Ah mis ma ikka selle kilega jändama hakkan. Ostsin ainult juhipoolse uduka, teine jäi vanaks ning mõlemad on jumala kenad ja siledad Lisaks sain veel puuduva võre kõrvalistujapoolsele udukale, nii et nüüd on eest
kõik timmis. Üks enne ja pärast pilt ka:
Lisaks sain veel täiesti kulumata ESP nupu ning ühe puuduoleva pudina pagassiluugi külge. Jälle natukene rohkem rahul
Samuti vahetas A-Autoklaas ära esiklaasi ja kui kodus selle veel klaasivahaga üle olin käinud, oli ikka väga mõnus sõita.
Keegi soovis näha pilti pagassi woofri-lahendusest ka:
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.14 20:49
|
|
|
Ingel, A6 ikka seest päris lahmakas. A4 nagu väike kribu mul, kus kõike peab planeerima.
Kuidas muidu siuksega Tallinna vahel kõõluda on? Kujutan ette, et sujuvalt üle Edgari aukude on äärmiselt mugav kruiisida, aga kütusekulu poolest
rahakotile ei hakka?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |