Lehekülgi: 1 2 3 |
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 12.02.14 20:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Nii hull nüüd ka asi pole. Olen sel - 60 ka näinud ja mootor oli veel tahke. Se esimene näit on madala rõhupealt ka ju ehk tühikäigult.
|
Ma olen ka -60 näinud ning iga kord kui gaasi natuke andsid oli räme lagin sees.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 12.02.14 22:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Nii hull nüüd ka asi pole. Olen sel - 60 ka näinud ja mootor oli veel tahke. Se esimene näit on madala rõhupealt ka ju ehk tühikäigult.
|
Ma olen ka -60 näinud ning iga kord kui gaasi natuke andsid oli räme lagin sees. |
Ju se näit mootori töös väljendub erinevalt. Tollel oli tühikäigul lihtsalt põlematta diisli hais üleval muidu mootri töö oli selline harju keskmine.
Miski laginat kiirendades küll polnud veel. Pihusteid omanik vahetama ei hakanud ja sõidab nendega siiani. Auto jõuavad paljud osta kuid remonti
teevad väga vähesed. 
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.14 23:04
|
|
|
Nendel kahel, mis ma näinud olen sellise näiduga on olnud täpselt nii, et siis kui kiirendama hakkad, siis viskab lagina sisse 2000 rpmi peal ning kui
boost taha tuleb kaob lagin ära ja liigub nagu iga teine auto.
Tühikäigul ka suitsevad, EGR kippus kinni tahmama jne...
|
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 D3 3,0TDi
|
postitati 13.02.14 07:48
|
|
|
Ma korra upitan oma eelmist postitust!
Äkki viitsib keegi asjalik kommenteerida. Vaadake eelmise lehe viimane post.
Üks asi mis ma veel tähele pannud olen on see, et just kuni 2000rpm kaasi andes on korra nagu lagin aga veel imevähe, Muidu kõik ilus tore ei tahma ei
suitse ei midagi.
|
|
|
KristoK
huviline
Registreerunud 02.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 14.02.14 12:11
|
|
|
Kui VAADATA, millega te ise
puha tegelete, peaks oma firmast abi saama. Või pakume teenust 24eur/h foorumi abiga?
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 13:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Kui VAADATA, millega te ise
puha tegelete, peaks oma firmast abi saama. Või pakume teenust 24eur/h foorumi abiga? |
Ei ole spetsialiseerunud diislite remondile ja diagnostikale. Autohooldus ja remont selles lihtsamas mõistes, selliste anomaaliatega ei tegele
absoluutselt.
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 13:39
|
|
|
Ühesõnaga pihustid on vahetatud, kuid "klikk" pole kuhugi kadunud. 10-15min. seismist ja käib kõvem klikk, kuid kui kiiremini käivitada ja seisma
jätta, siis vahepeal käib väike klikike, enamus korrad järjest käivitades ei käi üldse klikki.
Mis diisliremondi mehed arvavad? Kelle igapäevane leib sõltub diiselautode remondist ja diagnoosimisest. Kahjuks mina ise selliste asjadega ei tegele.
Sellepärast küsin abi ka siit. Tartus enamus kohad ei oska midagi kohe selle peale kosta. Enamus räägivad, et pihustite viga, kui nad kusevad. Üks
mees räägib, et mootori kett võib olla imevähe veninud ja kui pikemalt seisab soojalt (10-15min) ei muuda ta käivitusel kohe süütenurka õigeks ja käib
see klikk. Kas see on reaalne? On kokkupuuteid?
Üks asi veel, et pihusti koode muutes 1. pihusti koodi ei lase muuta, teised 5 sai ilusti muuta.
Panin tähele ka seda, kui teised pihustid peale läksid, et sellel samal 1. pihustil on ainus erinevus see, et pihusti metall osa peal, kus see QR kood
vms on oli teine nr, mis teistel viiel pihustil. - see muidugi pole see kliki jama, kuid millest võib see olla, et ei lase muuta?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 14.02.14 14:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tux
Panin tähele ka seda, kui teised pihustid peale läksid, et sellel samal 1. pihustil on ainus erinevus see, et pihusti metall osa peal, kus see QR kood
vms on oli teine nr, mis teistel viiel pihustil. - see muidugi pole see kliki jama, kuid millest võib see olla, et ei lase muuta?
|
Vaata üle korralikult ühendused - pistikud.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 14:12
|
|
|
Need tähed ja numbrid seal pihustitel on osaliselt väga väärakalt kujundatud. Kerge on segi ajada 1,I ja L. Arvan, et asi selles. Isegi nendega
maadelnud.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 15:15
|
|
|
Need tähed ja numbrid seal pihustitel on osaliselt väga väärakalt kujundatud. Kerge on segi ajada 1,I ja L. Arvan, et asi selles. Isegi nendega
maadelnud. |
On küll segaselt, kuid kindel on see, et kood on õige.
Pärast, peale mitmendat proovimist. Kui sisestasin sinna koodi BIL3GNI nagu pihustil kirjas, viskas ta vana asemel uueks koodiks BILGANI vms, kui
"test" vajutasin. Ja näitabki stored value all seda BILGANI koodi nüüd...
Vana pihusti kood oli üldse mingi 7ZA blabla... huvitav, kuidas ta ise nii ära muutis? Igaljuhul ei kattu, see kood pihustil olevaga.
Auto sõidab ja käib. Käis ka siis, kui vanad maha võtsin ja "kasutatud" uued peale panin ilma koode muutmata. Tühikäik kõik ilus, tõmme hea jne.
Kuid nüüd levib arvamus, et kui paaril pihustil on näidud arvutis -20, nagu minu vanadel olid, teistel veel vähem ja paaril oli vist täitsa 0, siis on
nood ka veel väga heas korras. Ei tossanud, kütet palju ei võtnud ega midagi, Loomulik kulu ongi see, ei saagi võrrelda tutikate kordagi kasutamata
pihustitega. Kusemise kohta ka, et kui näit on 0,2-1,3 suurem, kui lubatud 7, 250bar juures vist, siis see ei ole mingi näitaja.
Praegu jah igatahes "kasutatud" uued peal ja ühe korra juba on teinud ca 15min seismise järel klikki kõvemalt. Mitmeid kordi proovides pole
õnnestunud kõvemalt enam saada, kuid vaiksemalt on teinud kordi. See ongi nii suvaline, kord teeb, kord ei tee, siis kui vaja, siis ei tee.
Vaatan kohe uute "kasutatud" pihustite näitajad ka VCDSis üle.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 15:31
|
|
|
Seda sa ei saa teha, kuna need nüüd tükk aega nullis peale kodeerimist.
Ma olen 99,9 % kindel, et mingi täht on valesti. see kood pole õige, mis sisse sai.
|
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 15:38
|
|
|
Ma olen 99,9 % kindel, et mingi täht on valesti. see kood pole õige, mis sisse sai. |
No ei saa olla vale kood Panin selle esimeseks pihustiks ka, mootorikate
maha ja kohe on näha. 3 inimest ütlevad ühte sama koodi.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 15:42
|
|
|
Ma olen 99,9 % kindel, et mingi täht on valesti. see kood pole õige, mis sisse sai. |
maha ja kohe on näha. 3 inimest ütlevad ühte sama koodi. |
Ja eksivad.
|
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.14 15:51
|
|
|
maha ja kohe on näha. 3 inimest ütlevad ühte sama koodi. |
Ja eksivad. |
No siis ma ei tea, kusjuures sellel pihustil veel kõige selgemalt ja arusaadavamalt need tähed ja nr. Teistel palju peenemalt.
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.14 19:05
|
|
|
Näitajad tõesti siiamaani nullis.
Kütusekulu näitab ka nüüd 8,5-9,5 linnas, enne oli kuni 11,5 
Ega need 165kW pihustid vist ei sobi ka 171kWle. Nüüd kohapeal käies mingi aeg ja sõitma hakates viskab musta-sinisesegu suitsu tagant normilt.
Tühjaks lasen ära siis pärast kohapeal tuuritades enam ei tule.
Eks tuleb vanad pihustid tagasi panna ja kliki viga mujalt otsida, sest vanadega küll sellist sinist ei tulnud.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.14 00:01
|
|
|
Vaatasin ka seda autot korra ja mina ütlen, et pihustitega ega ketiajamiga pole siin vähimatki seost.
Andsin ka teemaautorile idee, kuidas viga lokaliseerida, eks näeb, kas saab võiduka lõpuni või mitte 
|
|
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.14 07:24
|
|
|
Vaatasin ka seda autot korra ja mina ütlen, et pihustitega ega ketiajamiga pole siin vähimatki seost.
Andsin ka teemaautorile idee, kuidas viga lokaliseerida, eks näeb, kas saab võiduka lõpuni või mitte |
Anna siis foorumi lugejatele ka vihjeid.
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.14 15:39
|
|
|
Kergitan siis uuesti teemat küsimusega..
Kas on võimalik, et mootori alumine kett on veninud, ning käivitus hetkel ei suuda ta kohe süütenurka õiges reguleerida ja käibki korra see
kinnitõmbamine (klikk) ja siis läheb kohe edasi käima? et süüde jääb sel hetkel hiliseks. Sest ülemised ketipingutid on vahetatud ja sinna juurde
kuuluv, kuid vahest hommikuti või peale pikemat seismist teeb ikka korra 1sek kõrinat. ???
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.14 16:34
|
|
|
Ei, ketist ei sõltu sellel mitte ükski nurk.
|
|
|
|
Tux
huviline
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.14 16:53
|
|
|
Ei, ketist ei sõltu sellel mitte ükski nurk. |
Imelik, et mulle väidavad mitu inimest, et see on ketist tingitud.
Kuidas aga seletada, siis seda, et ketikõrinat teeb vahel käivitades? Kuigi ülemised pingutid ja kõik on vahetatud. Kett peaks ju ometi reguleerima
või liigutama seal vajalikke asju, et süüdet regullida... 
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.14 18:00
|
|
|
Kett peaks ju ometi reguleerima või liigutama seal vajalikke asju, et süüdet regullida... |
Loe mõnda raamatut common railist. Pritsenurka reguleerib AINULT mootoriaju ning see käib väntvõlliasendi anduri järgi.
Kett ei ole sellega mitte vähemalgi määral seotud. Või on sul sinu arvates kolvid väntvõlli küljes ketiga???
Samamoodi bensiiniautol Audi puhul.
Ilmselt valede inimestega räägid, kes äkki eluaeg nissaneid ehitanud? 
Lisaagregaadid ühendasid mootori küljest lahti? Proovisid käivitada ilma nendeta? |
Ära siis piina inimest,paku oma ideid. Teistel ka hea lugeda ja kõrvataha panna.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.14 18:53
|
|
|
Ma pakkusingi temale, kui teda nägin, et võtku kliimapump, genekas jne mootori küljest lahti ning käivitagu ilma nendeta.
Sellest ajast pole midagi kuulnud (oli see ehk kuu aega tagasi?).
|
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 26.03.14 19:16
|
|
|
Sorry kui veidi OT, aga kui kunagi sügis-talvel helistasin AUTO 24 kuulutuse peale
ja uurisin masina kohta, siis meenub, et kõik ketid ja pingutid pidid olema vahetatud, nüüd loen siit veidi teist juttu. Kuna ma tean selle auto
ajalugu, siis peale 15min seismist tegi see mootor käivitamisel sellist raginat, et ma pidin ehmatusest eemale jooksma...
Vaevalt siin ainult paari ülemise pinguti vahetamine aitab, kui ketid ikka totaalselt veninud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|