Lehekülgi: 1 2 3 |
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Tdi Q
|
postitati 04.02.14 20:45
|
|
|
Ei taha küll olla vinguja aga minu arvamus, et see võistlus peaks olema lihtsalt kes kiiremini jõuab üles see on võitja ja asi vask. See mingi aja
sättimine ja, et ei tohi oma aega ületada on täitsa mõttetu...
Händicap on jumekas ja vaatemänguline siis kui kõik on rajal korraga, see toimiks ringrajal.
Mina teeks nii:
1. Üldvõitja
2. Kuni 2,0 töömahuga bensiinimootoriga isendid 4WD
3. üle 2,0 töömahuga bensiinimootoriga isendis 4WD
4. kuni 2,0 töömahuga diiselmootoriga isendid 4WD
5. Üle 2,0 töömahuga diiselmootoriga isendid 4WD
6. Esiveolised autod kõik
7. ja kui vaja tagaveolised kõik
See oleks loogiline ja arusaadav kõigile nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele.
Ja kunagi tuleks teha lõpuks Eestis test ja seda filmida, kui jõuab siis kasvõi see aasta.
Panna joonele:Audi A6 Quattro, MB E 4 Matic ja BMW X-drive( või mingi eelmine variant) või
Audi a4 Q, MB C-4matic ja BMW 3-seeria x.
Tahaks näha kes ikka ära paneb mäest üles lumisel ja libedal teel, sest neid bennimehi ja mersumehi ei jaksa enam taluda kes räägivad nagu l....d kes
kiidavad oma asja.
Loodan, et keegi ei solvu ja ei pane panaks aga avaldasin oma arvamust ja Eesti Vabariigis on ju demokraatia...
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.14 21:01
|
|
|
Lisaks sõnavabadusele on meil siin riigis õigus vabale eneseteostusele. Seega, go for it! Tee oma reeglitega üritus
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 04.02.14 22:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: GT1
Mina teeks nii:
|
Ei ole õnneks millegi peale solvuda.
Tõsi ta on, et demokraatia on pelgalt vahva sõna. Ilmselgelt pole sa ei klassijaotust ega ka muid faktoreid absoluutselt kaalunud ja nendele tõsiselt
mõelnud.
See võistlusklass ja selle reeglid (bracket) ongi nendele osalejatele, kes muidu kardavad nii suvel kui talvel võimsate autode vastu startida. Sinu
klassijaotuse korral ütlen, et võidab kõige võimsam nelikveoline auto. Ja asi vask. Nägime seda esimesel aastal pilootprojekti üritades. Tõsi, tõelist täpsussõitu ei saanud teha, kuid sügavas lumes võitis üks kõige
võimsamatest autodest. M.O.T.T.
Sellise klassijaotuse peale hakkaks täpselt samamoodi tulema küsimusi, et miks ma selle ja tolle autoga samas klassis olen jne. Täpsussõit võiks
elimineerida võimsuse eelise ja teeb võistluse võrdseks. Tõelisi täpsussõidu hunte meil kohale oodata hetkeseisuga pole ja seega ongi kõigile
avastamist palju.
Lõpetuseks. Mõisapeale tahad sõita? Kuhu jääb fun factori otsimine? See on
samuti üks asja tuum. Mõtle nüüd veidi - kõigile võrdsed võimalused või eelistada juba eos võimsaid masinaid? Vaata oma auto tehnilisse passi, kiika
juba reganud osalejate autode võimsusnumbrid üle ja anna teada, kas Sina võidaksid siiski? Kui nii, siis tee passist pilt ja ma toon Sulle ise karika koju kätte. Ei pea võistlema minemagi.
Loodan, et sa mõistad ka minu huumorit ja ei solvu. Seletasin nii nagu oskasin.
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 05.02.14 09:31
|
|
|
Tubli Roland. Hästi seletasid
Bracket on täiesti normaalne võistlusvorm. Tavaliselt on probleem inimestes, kes sellele päris hästi (või üldse) pihta ei saa. Seega soovitan soojalt
tulla ja ise järgi proovida. YOLO ju
|
|
|
|
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Tdi Q
|
postitati 05.02.14 13:31
|
|
|
Tänan asjalike kommentaaride eest!
See lihtsalt oli mõte, et oleks kõigil kes ka vaatavad ja aru ei saa mis toimub lihtsam pilt, kes eest see võitja.
Eks siis vaatame aga selle asja võiks küll ju teha ära, et panna 4 veolised MB, Audi ja Bmw joonele ja tahaks näha mis juhtub.Sest neid videosid on
ikka palju kus kord võidab üks ja siis teine, kui vaadata YouTube-st.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 05.02.14 13:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: GT1
...aga selle asja võiks küll ju teha ära, et panna 4 veolised MB, Audi ja Bmw joonele ja tahaks näha mis juhtub.Sest neid videosid on ikka palju kus
kord võidab üks ja siis teine, kui vaadata YouTube-st. |
Sellega on selline probleem, et oleks vaja siis leida kõik kolm sellised, mis oleks enamvähem sama kaaluga (ning ka võimalikult sarnase
kaalujaotusega) ja kõigile täpselt ühesugused uued rehvid alla panna, et saada adekvaatseid tulemusi. Vaevalt leiad eestis need sobivad autod ja kelle
rahakotist peaks siis need kõigile sobivad ja ühesugused rehvid tulema?
|
|
|
|
speedest86
huviline
Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
IffB
huviline
Registreerunud 15.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 tq typ85 20v : cq 20vt
|
postitati 07.02.14 17:03
|
|
|
Mitu ajasõitu olete plaaninud auto kohta
parim ET 12.886 0.9 rõhuga
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.14 19:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: IffB
Mitu ajasõitu olete plaaninud auto kohta |
Oleneb osavõtjate arvust aga minimaalselt kaks ajasõitu per osaleja ikka.
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 10.02.14 18:17
|
|
|
See elutempo on lihtsalt nii kiire, et kahjuks ma pean loobuma järjekordselt AC talvepäevadest, kuna 01.03 on Aasiasse sõit, st minu asemel on 1 koht
vaba.
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 10.02.14 18:23
|
|
|
Minu asemel 1 koht vaba.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.14 18:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MEEMEES
Minu asemel 1 koht vaba. |
Tänud teatamast. Kes nüüd üksikut kohta tahab, siis võtab minuga ühendust. Üks soovija on hetkel 2-3 kohale. Kui kahest kasvõi 1 temale sobib, siis
võtab ta ise ühendust.
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 11.02.14 08:57
|
|
|
Üritus toimub ikka, kui niimoodi edasi sulatab ?
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.14 09:08
|
|
|
Kui ei tule üle 3 päeva sula, et kunstlumi vee sisse võtab, siis pole hullu. Kui ka võtab, aga läheb külmale, siis on see meile ainult hea. Praeguse
prognoosi järgi ei ole veel mõtet muretseda.
Kuigi ma ei usu reeglina ilmateateid, siis norrakad on
üsnagi täpsed olnud. Selle järgi, kui ka tuleb miski sula periood, siis jääb neil veel piisavalt aega, et kas lund juurde toota või olemasoleva eest
hoolitseda.
|
|
|
|
Carla
klubiliige
Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.14 14:33
|
|
|
Stiilinäide mäkketõusuks
If you have no lag, you have no turbo. You also have no huge torque increase to look forward to.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.14 21:31
|
|
|
1. märtsi õhtusöögist ja mäepiletite hindadest Talvepäevadel
Olen võlgu Audiklubi talvepäevade õhtusöögi info. Sain selle paraku alles täna.
Kaetud laud trahteris 1. Märts kell 20.00 - inimeste arv palume täpsustada 25. veebruariks kella 14:00-ks.
Korralik praad, kook ja kohvi a` 13€
Seapraad 150g, ahjuvorstid 50g, keedukartul 150g, soe kaste 50g, praekapsas 130g, leib, sai, ketšup, sinep, mädarõigas, vesi kannuga laual, morss
250ml, kook 100g ja kohvi 200ml, kohvikoor
Kui Te olete nõus 2€ juurde tasuma, siis saame panna ka lauale küüslauguleiba dipikastmega ja juustukange oliivide ja paprikaviiludega, marineeritud
kurki.
Oma jookidega trahterisse tulla ja olla pole lubatud.
Summa 13 € kogume kohapeal kokku ja maksame ühes osas korraga! - Suupisteid võib ehk ka igaüks tellida? Või kui sellele on soovi,
siis võime tellida.
Ehk siis koguste järgi tundub turskemat sorti söögikord õiglase raha eest. Kõigil ülejäänud päevadel ostab söögikraami igaüks ise. Majades on kõik
vajalik söögivalmistamiseks olemas, nagu aru olen saanud. Võimalik eelmise päeva õhtul ette tellida hommikusöök trahteris a. 5 € inimene. Või osta
Trahterist, mis avatakse 10:30 söögiks.
Alkoholiga on järgmised lood, igaüks tellib omale soovikorral baarist ise. Võimalus on ka pudel laua peale tellida.
Reedel 28. veebruaril on Tahter avatud tavapärasest kauem, et nii pealtvaatajad kui võistlejad saaksid vahepeal kehakinnitust.
Palun mulle privaatsõnumina jätta teade, kes soovivad laupäeva õhtul ühise pika laua taga õhtust süüa. Kohustuseks seda ei tee, kuid
võtaksime seal eelneva päeva kiirelt kokku ning seejärel suundume juba saunadesse.
Samuti palun teada anda, kes soovivad kohapealt varustust rentida.
Mäepiletitelt saame grupisoodustust, seega kribage ka see info mulle privasse.
Hinnad:
6 tunni pilet 19 €, Teile 17€,
Päevapilet 20€, Teile 18€
Kahe päeva pilet a’31 €
Varustuse laenutus 19€ päev , Teile 17€
Kes varustust ei soovi, sellele on vaid mäepileti hind lisaks laupäevasele õhtusöögile.
|
|
|
|
IffB
huviline
Registreerunud 15.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 tq typ85 20v : cq 20vt
|
postitati 13.02.14 09:57
|
|
|
Aga kui see pikem sula jätkub ja ümberingi poriseks läheb kas siis lastakse ka mudaseid autosid kunstlume pelae?
parim ET 12.886 0.9 rõhuga
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.14 10:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: IffB
Aga kui see pikem sula jätkub ja ümberingi poriseks läheb kas siis lastakse ka mudaseid autosid kunstlume pelae? |
Kui ikka rada on sula ja pehme, siis loomulikult peale ei saa, samas ei ole mõtet asjadest ette rutata, aega on veel küll.
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 13.02.14 10:25
|
|
|
Nii lihtsalt see all olev kunstlumi seal ära ei sula ja see on ikka korralikult seal juba kinni tambitud (tihe ja tugev).
Reeglina jätkub seal seda kunstlund pikalt kevadesse - mina ei muretseks.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 14.02.14 08:30
|
|
|
Kuna on täpselt nii nagu on, siis pakkuda kaks kohta Talvepäevadele.
Huvi korral kiri postkasti või 53 475 429.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 15.02.14 15:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Kuna on täpselt nii nagu on, siis pakkuda kaks kohta Talvepäevadele.
Huvi korral kiri postkasti või 53 475 429. |
MÜÜDUD
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.14 23:19
|
|
|
Käisin eile Kuutsemäel ja tegin ühe väikese videoklipi. Sõidame siiski peanõlva asemel Kuutse nõlval, mis on järsem, aga laiem ja seega ka ohutum.
Otsereportaaž! Loodan, et video avaneb. Sotsiaalmeedias oli paaril korral vist sellega probleeme.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.14 19:00
|
|
|
Niiviisi. Täna kella 00:00 seisuga läheb talvekatele regamine lukku. GoPro dragile jääb see avatuks veel nädalaks. Või kuni 40 autot on reganud.
Ühel klubilisel on tehtud ülekanne mujalt pangast, seega on kõik kenasti õigeaegselt tasunud. Indrekk teatas, et suure tõenäosusega osaleda ei saa ja
sellega on tema 1 koht (majutusega) vaba. Kes seda endale soovib, annab privaatteate kaudu märku. Kiireim saab endale. Koht vabaneb 16.02.14 23:59
seisuga.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.14 19:02
|
|
|
Ja üks asi veel. Nimelt see õhtusöök talvepäevadel (laupäeval 1. märtsil). Selle soovist on mulle teada andnud ainult 7 inimest ja sellise arvu puhul
pole mõtet pikka lauda tellida. Peaksin sööjate arvu teatama kolmapäevaks 19.02.14 kuupäevaks. Kui nüüd selle aja jooksul 20 inimest kokku ei saa,
siis pole asjal jumet.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.14 22:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Niiviisi. Täna kella 00:00 seisuga läheb talvekatele regamine lukku. GoPro dragile jääb see avatuks veel nädalaks. Või kuni 40 autot on reganud.
|
Veidi valesti on see siia nüüd saanud. Erinevate äraütlemiste ja asendamiste käigus on lugemine sassi läinud.
Hetkel on vähemalt 4 vaba kohta Talvepäevadele ehk siis majutust 2-ks ööks.
PS! Regamine on edasi lükatud nädala võrra ja lõpeb esialgu koos GoPro dragile registreerimisega ehk siis 23.02.14.
Vabandan segaduse tekitamise eest.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |