Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Mis sind hetkel kõige rohkem vihale ajab? (Vastuseid: 110 | Vaatamisi: 18065)
digimarket
huviline

Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro, BMW 530d

postitati 02.03.14 12:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Wolf123
Tsitaat:
Algselt postitas: rallq
Avastasin et 1,6 moto võtab ikka väikseid otsi sõites julmalt kütet ja aku peal silm on ka mustaks läinud,nii et tuleb laadida jälle.:mad:
Ära muretse, suur mootor võtab veelrohkem.

Siiski siiski, see ei pea nii olema, tehnoloogiad on erinevad.

Aga teemasse nii palju, et tooks veel ühe teema juurde, mis näiteks liikluses ei meeldi: täistuled võetakse liiga vara maha ja siis hakatakse mingi poole kildi pealt vilgutama, et ma maha võtaksin. Inimesed, kelle kohta see käib, vaadake odomeetrilt kohtumiseni vahemaad ja kui see on ikka mingi 300m, siis oli selgelt liiga vara tulesid vahetada, mingi 200, ideaaljuhul 150m võiks olla, sedasi aegajalt silmamõõtu treenides harjute lõpuks ilma odomeetri abita õigesti kaugusi hindama ja avastate, et kõige ohtlikum aeg, st autode kohtumiseni pooltuledega sõitmine, lüheneb oluliselt.

Ennast ajab täpselt sama asi Eestis marru, vähemalt poole hiljem võiks tulesid ümber lülitada, kui siin tavaks on. Muidu mulle ei meeldi näiteks ka Soomlaste sõidu kultuur, aga see on just asi, mis mulle nende juures meeldib.
Lisaks ajab mind tänasel päeval närvi asjaolu, et keegi ei müü mulle fl d2 kerega A8 le esistanget;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ramm
huviline

Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW

postitati 07.05.14 07:11 Tsiteeri

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1720957

vs

Nr.2 http://plusmerk.ee/auctions/657

Olge siis ettevaatlikud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 07.05.14 07:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ramm
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1720957

vs

Nr.2 http://plusmerk.ee/auctions/657

Olge siis ettevaatlikud.

Ja kuidas haakub selle teemaga? Kas see ajab sind hetkel kõige rohkem vihale? Mis asi täpsemalt siis selles asjas?

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 07.05.14 08:02 Tsiteeri

Närvi ajab ilmselt see, et keegi oskamatu on suutnud selle A8 mädaks sõita ja keegi oskaja on suutnud selle üles klopsida. Vaata teisel lingil ülevalt teist kuulutust.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 07.05.14 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Remo
Närvi ajab ilmselt see, et keegi oskamatu on suutnud selle A8 mädaks sõita ja keegi oskaja on suutnud selle üles klopsida. Vaata teisel lingil ülevalt teist kuulutust.

Jajah, ikka vaatasin jah, sellepärast ei saanudki aru tema jutu pointist. Mõtlesin, et äkki ls muutunud või aasta või väidetakse, et avariid pole olnud või lootusetult puruks olnud vms, aga selle info baasil seda väita ei saa kuidagi.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 07.05.14 08:42 Tsiteeri

Oma masin ka hõõruti niimoodi ära ja lisaks sai stange kuuma veokilt.

Aga üldiselt, kui kogu stange tegemiseks läheb, siis hind on korralikult tehes 120 euri Tartus stange kohta.
Huvitav, kas 120 euri on treilafirmale mingi tohutu suur raha???

Tsitaat:
Algselt postitas: jantz73
... Eestisse jõudis oli vastu treileri kabiini tagaseina auto tagastange ära hõõrutud ja katki. Lubati, et pole probleem ja treileri firma kompenseerib kõik kahjud.....tuleb värvida kogu tagastange. Aga treileri firmaga ühendust telefoni teel enam ei saa.

Vihale ajab:
1. lähitulede + udutuledega sõitjad
2. Pimedas isepandud või tehase poolt päevasõidutuledega sõitjad, kellel tagatuled pimedas (või isegi öösel :o ) ei põle ja samamoodi vihmasajus sõites
3. Udutulede kasutajad, kes sõidavad kogu aeg nii, et tagumine udutuli särab või et särab isegi kerge vihmasabina peale.
4. Inimesed kes ei pea lubadustest kinni igasuguse kola ostul-müügil.
5. Meie teede kvaliteet
6. Inimesed, kes igasugused teid, ristmikke ja mingeid imetillukesi ringristmikke projekteerivad/joonistavad- mingi algharidusega mitteautojuhtidest taunod, kes päriselust ei tea midagi ja vaid mõistavad ebareaalseid ringe/kaari/jooni vedada autocadis.
7. Uute haagiste kvaliteet ja nende järjest kallimaks minev hind
8. See, et Dacia on uuena odav ja et Audi on uuena kallis :D :D :D

Kuid samas ei aja miski närvi.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 10.05.14 22:29 Tsiteeri

See, mis Euro...ei, freakvisionil toimus... :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 11.05.14 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
See, mis Euro...ei, freakvisionil toimus... :mad:

Tead ju küll "Erinevus rikastab"
Pe*ede paradiisiks hakkab euroopa saama.... :(

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 11.05.14 16:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika42

Tead ju küll "Erinevus rikastab"
Pe*ede paradiisiks hakkab euroopa saama.... :(

Järgmine kord võiks Eestit minna esindama Angela Aak:D Elu on ju näidanud, et igasugu friikidel on sellel eurokarnevalil õnne olnud (näiteks 1998a. võitis Dana International ja see kord siis see meesnaine).

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.05.14 18:42 Tsiteeri

Miks te vaatate seda jama üldse? :D

PS! Mina näiteks ei suuda vait olla, kui inimesed ei oska sõidukitele õigel ajal tavahooldusi teha lasta/ise teha - sõiduk laguneb ja siis on küll masin ise paha ja töömehed/-kojad idiootidest raharöövlid jne. See on nagu suvalise eseme kasutamine ilma, et selle eseme tööpõhimõttest aru saadaks rääkimata juhendi lugemisest ja järgimisest. Reegel on suhteliselt lihtne - tark mõtleb ette, loll nutab tagantjärgi. Kahju, et neid viimaseid järjest rohkem tundub olevat/tulevat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.14 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Miks te vaatate seda jama üldse? :D

PS! Mina näiteks ei suuda vait olla, kui inimesed ei oska sõidukitele õigel ajal tavahooldusi teha lasta/ise teha - sõiduk laguneb ja siis on küll masin ise paha ja töömehed/-kojad idiootidest raharöövlid jne. See on nagu suvalise eseme kasutamine ilma, et selle eseme tööpõhimõttest aru saadaks rääkimata juhendi lugemisest ja järgimisest. Reegel on suhteliselt lihtne - tark mõtleb ette, loll nutab tagantjärgi. Kahju, et neid viimaseid järjest rohkem tundub olevat/tulevat.

Muud polnud teha. :D
Aga selle autohoolduse teemas olen Sinuga ühel nõul küll.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.14 09:17 Tsiteeri

Pimedal ajal (sügisel jne) isearetatud ksenoonid maanteel mis näitavad kuhu juhtub. Muus osas Eesti liiklus ok. Võibolla see ka et kruusal osad ei võta vastutulles piisavalt kiirust maha.

Ramm
huviline

Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW

postitati 12.05.14 11:28 Tsiteeri

Sellised kaks BMW isikut ajasid närvi täna hommikul sõpruse pst-tammsaare ristmikul. Roheline oli paremat teises reas ja valge esimene. Nii kui tekkis roheline tuli vasakule pöörajatele tondi poole ehk vasakult esimene ja teine rida siis need kaks panid oma rehvid kriiksuma ja tõmasid vasakule, hea et jõudsin pidureid panna, oleks rohelisele mõnusa mõlgi teinud. Olge ettevaatlikud

http://www.upload.ee/image/4050825/Untitled.jpg

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 13.05.14 04:46 Tsiteeri

Mind ajab juba pikemat aega närvi mingid missioonid kus Eesti sõdurid käivad, milleks? Eesti riigile toovad nad tulu 0 ja kasu pole meile kellelegi nendest missivendadest. Tulgu parem püüdku Eestis roolijoodikuid ja lasteahistajaid. Ja kui mõni surma või veel sandiks seal jääb siis makstakse meeletu papp perekonnale nagu riik või keegi oleks sundinud neil sinna minema, ise ronivad ja omal riisikol lähevad. Mina neid mehi igatahes sangariteks või tegijateks ei pea.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.14 05:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O
Mind ajab juba pikemat aega närvi mingid missioonid kus Eesti sõdurid käivad, milleks? Eesti riigile toovad nad tulu 0 ja kasu pole meile kellelegi nendest missivendadest. Tulgu parem püüdku Eestis roolijoodikuid ja lasteahistajaid. Ja kui mõni surma või veel sandiks seal jääb siis makstakse meeletu papp perekonnale nagu riik või keegi oleks sundinud neil sinna minema, ise ronivad ja omal riisikol lähevad. Mina neid mehi igatahes sangariteks või tegijateks ei pea.

NATO-s olemisega võetud kohustused ja neid peab täitma, meeldib see tavakodanikule või mitte. Sõduritel pole niiehknaa õigust korda luua tänavatel, kui just sõjaseisukord pole. Niiet, see on ka nagu mõttetu tegevus. Mina, erinevalt sinust, pean neid kangelasteks. Sest tänu nende tegevusele hoitakse meid NATO-s ja sellega tagatakse ka meie julgeolek. Kasvõi siis ütleme suure tiblanaabri...vabandust, idanaabri eest. Lisaks, see papp pole nii meeletu ühtegi. Tuttav poiss käis, sai üliraskelt haavata, napilt pääses eluga (tänu Briti arstidele, kes ta kokku lappisid). Meie riik ütles- aitäh, tubli, et käisid ja visati, kui mälu ei peta, 5000€ kontole. Samas on poiss nüüd suhtkoht kehvas seisus- grupipeal, peab OMAST TASKUST jätkuvalt taastusravisid katma jne. Niiet pole see teema midagi nii lilleline nagu meedias maalitud.

Aga vihale ajavad autojuhid, kes teevad möödasõite, veendumata selle ohutuses. Täna hommikul oleks just sellise tõttu laubaka pannud. Sõidan mina linnaservas 70 alas, vastu tuleb auto. Sajab tihedat vihma, on udune, kell on 7.40. Järsku tormab vastutuleva auto tagant välja hõbehall Toyota Auris, ja pressib end minu ja vastutulnud auto vahele. Tänan siiani õnne, et jõudsin reageerida ja endapoolsele teepeenrale tõmmata. Minu auto ja Aurise peeglite vahele võis vast paar cm jääda. Jube ligidalt läks ta mööda. Tükk aega oli endal vibra sees. Idioodikari liikluses.

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.14 05:48 Tsiteeri

NATO-s olemisega võetud kohustused ja neid peab täitma, meeldib see tavakodanikule või mitte. Sõduritel pole niiehknaa õigust korda luua tänavatel, kui just sõjaseisukord pole. Niiet, see on ka nagu mõttetu tegevus. Mina, erinevalt sinust, pean neid kangelasteks. Sest tänu nende tegevusele hoitakse meid NATO-s ja sellega tagatakse ka meie julgeolek. Kasvõi siis ütleme suure tiblanaabri...vabandust, idanaabri eest. Lisaks, see papp pole nii meeletu ühtegi. Tuttav poiss käis, sai üliraskelt haavata, napilt pääses eluga (tänu Briti arstidele, kes ta kokku lappisid). Meie riik ütles- aitäh, tubli, et käisid ja visati, kui mälu ei peta, 5000€ kontole. Samas on poiss nüüd suhtkoht kehvas seisus- grupipeal, peab OMAST TASKUST jätkuvalt taastusravisid katma jne. Niiet pole see teema midagi nii lilleline nagu meedias maalitud.

Mis sa arvad tõesti et NATO-st on eestile kasu või? Isegi kui peaks se suur idanaaber peale tulema ja alustama sõda eestiga siis saab see enne läbi kui sina oma naise seljast maha saad kuna eesti nii pisike ja relvastus on meil praktiliselt olematu, väljaõppinuid sõdureid on meil palju aga relvi ja moona jätkub vaid mõnele protsendile meestest. Niiet mina külls elle NATO peale ei panustaks, ehe näide kasvõi seegi kuidas hetkel Ukrainas lood on, terve maailm vahib pealt kuidas suur riik teeb 1:0 ära teisele ja keegi ei tee midagi, kuna kardetakse venemaad ja miks peaks olema eestiga teised lood kui Ukrainaga.

pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 13.05.14 06:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis sa arvad tõesti et NATO-st on eestile kasu või? Isegi kui peaks se suur idanaaber peale tulema ja alustama sõda eestiga siis saab see enne läbi kui sina oma naise seljast maha saad kuna eesti nii pisike ja relvastus on meil praktiliselt olematu, väljaõppinuid sõdureid on meil palju aga relvi ja moona jätkub vaid mõnele protsendile meestest. Niiet mina külls elle NATO peale ei panustaks, ehe näide kasvõi seegi kuidas hetkel Ukrainas lood on, terve maailm vahib pealt kuidas suur riik teeb 1:0 ära teisele ja keegi ei tee midagi, kuna kardetakse venemaad ja miks peaks olema eestiga teised lood kui Ukrainaga.

See ajab nüüd küll vihaseks, kui mingi "kukk" ajab tiblade juttu. Kas Sind või Sinult on midagi nõutud, et PEAD minema missioonile mujale maailmas või kodumaal. Istu edasi oma memme laua taga ja joom sooja piima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.05.14 06:23 Tsiteeri

Tsitaat:

Sa tood ju ise välja kõik põhjused, miks väiksel Eestil NATO-st kasu on. Koostöö tähendab siiski mõlemapoolset andmist, mitte ainult seda, et kui sina vajad, siis sulle appi tullakse. Ukraina ei ole paraku NATO liige.

Ja küll meilt neid mehi ja relvi ka leiab. Kui mina näiteks kahekümnendates tatikana mõtlesin, et kui mingi jama tuleb, tõmban esimese paadiga Rootsi poole, siis enam mitte.

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.14 06:49 Tsiteeri

Ma sain aru, et siia kirjutatakse teemal: Mis sind hetkel kõige rohkem vihale ajab? Avaldasin oma arvamust, ega ma siis mingi eestivastane pole.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.14 06:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma sain aru, et siia kirjutatakse teemal: Mis sind hetkel kõige rohkem vihale ajab? Avaldasin oma arvamust, ega ma siis mingi eestivastane pole.

Jutust jääb küll teine mulje...et ala meile pole NATO-t vaja jne.

Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 13.05.14 07:41 Tsiteeri

Kui nüüd aus olla, siis ega sellest aafrika missioonist küll kellegile eriti kasu ei ole. (Peale teemantikaubitsejate)

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.14 08:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika42
Kui nüüd aus olla, siis ega sellest aafrika missioonist küll kellegile eriti kasu ei ole. (Peale teemantikaubitsejate)

Aafrika osas olen nõus. Lisaks pole seal ka NATO-ga midagi pistmist, lihtsalt Euroopa Liidu missioon....kuhu Eesti väidetavalt läks Prantsusmaale appi vastutasuks Eesti jalgratturite päästmise eest, kes Liibanonis vangis olid vms.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 15.05.14 20:08 Tsiteeri

Kõik ajab hullumoodi vihale, vaatasin aknast välja ja see kuradima männi okas kukkus just siis maha raisk kui mina välja vaatasin. Sellise vihahoo sain et pidin ära minestama. Tegemist siis ahelsuitsetaja võõrutusnähtudega, endal hakkab ka vahepeal hirmus . Q Audi ka jälle puudu.
Küll kunagi läheb üle

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 15.05.14 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Kõik ajab hullumoodi vihale, vaatasin aknast välja ja see kuradima männi okas kukkus just siis maha raisk kui mina välja vaatasin. Sellise vihahoo sain et pidin ära minestama. Tegemist siis ahelsuitsetaja võõrutusnähtudega, endal hakkab ka vahepeal hirmus . Q Audi ka jälle puudu.
Küll kunagi läheb üle

Aamen!

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 16.05.14 17:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
täistuled võetakse liiga vara maha ja siis hakatakse mingi poole kildi pealt vilgutama, et ma maha võtaksin. Inimesed, kelle kohta see käib, vaadake odomeetrilt kohtumiseni vahemaad ...

Mitte, et ma seda kaugelt tulede vahetamist lähide peale pooldaks, kuid kui see vastutulev mees/naine hakkas 90km/h sõites odomeetrit ka veel pimedas jälgima, oleks see ikka hea soovitus?!

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.3% - SQL: 61.7%]