| Lehekülgi: 1 2 |
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.14 08:45
|
|
|
Näide:
| Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Minu autole läksid D1S ja tellisin sellised: 2x OSRAM D1S XENARC electronic OEM Xenon Brenner 35W NEU und ORIGINAL N0, hinnaks läks 80.17€ koos
saatmisega.
Naise õe A3-le tellisin ka sealt, sellele läksid D2S lambid: 2x OSRAM D2S 66240SVS Xenarc SILVERSTAR Xenon Brenner NEU ORIGINAL, koos saatmisega
121.50€ |
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.14 08:53
|
|
|
Googeldasin ka selle kohta. Päris plug&play see ikkagi pole, pead juhtmeid ümber tegema jne. Ühesõnaga mina isiklikult ei näe selle jaoks pointi.
Osta õiged lambid ja keera need külge.
Ja on jah D1S ehk ma ei näe üldse pointi mingiks rabelemiseks kuna need lambid odavamad.
|
|
|
|
actike
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.14 08:58
|
|
|
Point on selles, et ma ei vôta pesast midagi ära. Ma tahan teada, mis pirn istub b7le. Lähen ostan poest siis ôiged pirnid ära ja lähen siis aga
töökotta ning lasen pirnid välja vahetada. Kas sa saad nüûd poindist aru, et ma ei taha valesid pirne osta? Juhul kui oleks nii, et d2s istub tôesti
d1s pesasse siis d2s pirni ostes ei lendaks ma kuidagi valesse ämbrisse. Loodan, et nüüd koidab ka point.
Nonii seda ma ootasingi . Et keegi mulle kinnitaks, et tôesti on d1s pirnid
. Saan siis rahus need poest ära osta. Eks tsekiga saab välja ka vahetada
aga no see ka paha, kui auto töökojas ning helistatakse, et pirnid ei sobi.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.14 09:01
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: actike
Point on selles, et ma ei vôta pesast midagi ära. Ma tahan teada, mis pirn istub b7le. Lähen ostan poest siis ôiged pirnid ära ja lähen siis aga
töökotta ning lasen pirnid välja vahetada. Kas sa saad nüûd poindist aru, et ma ei taha valesid pirne osta? Juhul kui oleks nii, et d2s istub tôesti
d1s pesasse siis d2s pirni ostes ei lendaks ma kuidagi valesse ämbrisse. Loodan, et nüüd koidab ka point. |
Sul autoga raamat oli kaasas? Seal üldiselt kirjas, mis lamp kuhu läheb.
|
|
|
|
actike
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.14 09:06
|
|
|
Raamat olemas tôesti. Suur tänu sulle ma vaatan ka sealt üle. Aga siiani tundub, et d1s peaks olema. Googeldades ning vaatasin alvadi.ee-st b
varuosadena müügis olevaid tulesid b7le ning neile läksid ka d1s pirnid.
Vaatasin raamatust üle aga kahjuks ei leia küll sellist kohta, kus ütleb, mis pirn sobiks. Ehk on olemas aga mu saksa keel pole piisavalt hea siis.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 03.01.14 09:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: actike
Raamat olemas tôesti. Suur tänu sulle ma vaatan ka sealt üle. Aga siiani tundub, et d1s peaks olema. Googeldades ning vaatasin alvadi.ee-st b
varuosadena müügis olevaid tulesid b7le ning neile läksid ka d1s pirnid.
Vaatasin raamatust üle aga kahjuks ei leia küll sellist kohta, kus ütleb, mis pirn sobiks. Ehk on olemas aga mu saksa keel pole piisavalt hea siis.
|
Mul on TT-l ka tule ülemises servas väikselt pesa kohal kirjas, mis pirn sinna käib, midagi peale kapotikaane ei pea lahti võtma. Võid ka minna
sellisesse autoteenindusse, kus varuosad ostavad nemad, kõik kohad ei ole röövlid ja petised. Sorry, aga üldiselt tundub hetkel olema pälju kära ei
millestki, üks 2min kõne esindusse ja asi oleks ilma selle teemata lahendatud.
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|
actike
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.14 10:17
|
|
|
Ôige jutt kära ei millestki tegingi kône juba esindusse ja sain vastuse. D1S pirn siis.
Tänaseks pirnid(2TK) vahetatud ja valgus tunduvalt parem. Kogu maksumus 51.45 Eur koos vahetusega.
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.01.14 18:45
|
|
|
Hinna järgi vist hiinakad.
|
|
|
|
actike
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.01.14 13:06
|
|
|
Sain tuttavalt kôvasti odavama hinnaga osramid. Ja lasin vahetada pirnid automaailmas mille maksumus oli 11.95. Nii, et peab uurima ja otsima. Niisama
poest otsides olid kohutavad hinnad. Ûhes poes oli hinnaks lausa 108. Küsisin mis hinnaga siis reaalselt müûte sain hinnaks 80 euri. Ja ka see ei
pannud mind ostma. Ja siis saigi oma kontakte uuritud.
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |