Lehekülgi: 1 2 3 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Kas 0% võimsuse kao võib saada siis äkki, kui juba algselt bensukal süütenurk vale on gaasi poole?
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Ma räägin seda mida olen reaalselt näinud, ehk dünos seda kuidas jõud jääb samaks. |
Aga mina olen dünos näinud, kui palju asi väheneb. Samuti olen enda näppudega asja dünos häälestanud, mitte ainult vaadanud.
Ning on loogiline ka, kuna gaas põleb aeglasemalt, kui bensiin ning sama süütenurgaga jõud väheneb, sest kütus ei jõua sama ajaga ära põleda ning PCP
saavutatakse silindris siis, kui kolb juba allapoole liikunud on.
Olen ka päris mitu LPG-ga turbokat häälestanud kiiremini sõitma, kui bensiiniga (gaasil on kõrgem oktaanarv), aga fakt on, et ilma mootoriaju kallale
minemata seda ei tee, sest sama võimsuse saavutamiseks on süüdet juba täiskoormusel vaja 5-7 kraadi varasemaks keerata.
Ükski mootoriaju *ise* süüdet varasemaks ei keera, kui tehasest seadistatud. Ainult hilisemaks. Rääkimata juba sellest, et ajule peab tekitama
duaalre˛iimi, et ta aru saaks kas hetkel on gaas või bensiin, sest bensiini peal 7 kraadi süüdet võib tähendada katkist mootorit.
Mõni graafik võiks ka tõestuseks olla - sina üritad siin teenust pakkuda ning puhtalt "ma kuskil olen näinud" temaatikaga see mõtlevale inimesele
peale ei lähe, kui sinu poolt kirjeldatav elementaarse füüsikaga vastuolus on.
Kuna teemaks testimine, siis pange peale, minge dünosse ja tehke tõmme bensiini peal ning seejärel gaasi peal. Ei tohiks ju väga keeruline olla.
|
Palun, jäta see oma "mina olen näinud" teoreetiline teema, seda rõhutasin ka kohe teema alguses, et siia reaalsed meie poolt paigaldatud seadmete
kogemused mitte teoreetiline iba.
Kui nüüd muutun kõvemaks meheks siis ka mina olen näppinud dünos ja veendunud, et jõud jääb samaks.
Kui suudaksid lugeda ka sama hästi kui targutada siis võiksid ju välja lugeda, et kõik sõltub seadmest, tema komponentidest ning oskuslikust ja
kvaliteetsest seadistamisest, see mida sina väidetavalt näinud oled ja näppinud, ei puutu minusse ega siia teemasse.
Seega kui tahad, et antud teema püsiks siis ole siin teemas kuss kuniks pole midagi teemakohast öelda või kui ei suuda siis targuta mudes teemades
edasi.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ahtos
Olen sellest asjast reaalselt huvitatud.Audi 100 2,8q 128 kw 1992a. |
6 silindrit 1350.-EUR - 25% ehk 1012,50.-EUR ja saab ka Liisi järelmaksuga!
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas 0% võimsuse kao võib saada siis äkki, kui juba algselt bensukal süütenurk vale on gaasi poole? |
Ütleme nii, et algselt peab auto korras olema, kui on mingid anomaaliad siis kanduvad need gaasile edasi.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fireplay
Tunnen ka suurt huvi teema vastu. |
Mis auto, kui C5 2,8 siis esialgne pakkumine järgmine:
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Kui teemast väga mööda ei lähe, siis mis tootja gaasiseadmeid paigaldate?
Mis võiks orienteeruvalt maksta 4.2 AEC-le IV põlvkonna seade koos paigaldusega (koos toroidse paagiga)
Lihtsalt huvi pärast... Ehk aitab edasi mõelda... |
Esialgne pakkumine oleks:
8 silindrit 1580.-EUR - 25% 1185.- ja saab ka Liisi järelmaksuga.
|
|
|
|
MartT
klubiliige
Registreerunud 23.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,8Q
|
|
Samade näitajatega masin (1991a) aga enne tuleks vist mootorile remont teha kuna õli on viimasel ajal eriti meeldima hakanud talle.
Kuna hiljuti avati lähedal ka gaasitankla siis olen tõsisemalt hakanud asja üle mõtlema.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartT
Samade näitajatega masin (1991a) aga enne tuleks vist mootorile remont teha kuna õli on viimasel ajal eriti meeldima hakanud talle.
Kuna hiljuti avati lähedal ka gaasitankla siis olen tõsisemalt hakanud asja üle mõtlema. |
Ilmselgelt oleks mõtekas enne mootor korda teha.
Aga nagu ütlesin siis meie antud testi pakkumine kehtib esimesele 5 kuni 10'le autole.
|
|
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartT
Kuna hiljuti avati lähedal ka gaasitankla siis olen tõsisemalt hakanud asja üle mõtlema. |
Ma ei tea,audi 100 maksab sama palju kui see seade. Müü see auto maha ja osta ökonoomsem. Saad asja lihtsamini lahendatud.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Leopold661
Ma ei tea,audi 100 maksab sama palju kui see seade. Müü see auto maha ja osta ökonoomsem. Saad asja lihtsamini lahendatud. |
Võib ka teistpidi vaadata: kui tahad oma vana hea C4 2.8q-ga veel mingi 5a sõita, paned gaasiseadme peale ja ei peagi mingit moekat kompromisspunni
ostma. Seadme aga võid pärast järgmisele autole edasi tõsta.
|
|
|
|
iguaan
huviline
Registreerunud 10.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: B7 A4 Avant 2.0T quattro 147kw '05
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ma ei tea,audi 100 maksab sama palju kui see seade. Müü see auto maha ja osta ökonoomsem. Saad asja lihtsamini lahendatud. |
Võib ka teistpidi vaadata: kui tahad oma vana hea C4 2.8q-ga veel mingi 5a sõita, paned gaasiseadme peale ja ei peagi mingit moekat kompromisspunni
|
Eriti, kui teemas on korduvalt mainitud, et seadmed on mootori(koodi) põhised.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
|
6 silindrit 1350.-EUR - 25% ehk 1012,50.-EUR ja saab ka Liisi järelmaksuga! |
Hetkel on jah C5 2.8q APR V6 aga samas gaasiseadele mõeldes on läbikäinud mõte võta juba A8 4.2Q ja sinna see paigaldada.
Kas pakkumine kehtib ainult Audidele?
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
|
Kas garanteerid (100 protsendiliselt) , et j6ud jääb täpselt samaks kui paigaldad 4,2 aec mootorile selle seadme?
Ja tarbitav gaasi kogus kui palju, kui bensa kogus 16L 100km?
Kui tihti tuleb hoolduses käia ja palju hoolduse kulud aastas?
Adolf Hitler!
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
Palun, jäta see oma "mina olen näinud" teoreetiline teema, seda rõhutasin ka kohe teema alguses, et siia reaalsed meie poolt paigaldatud seadmete
kogemused mitte teoreetiline iba. |
Mis teoreetilisest teemast sa järjest jahud? Ma seadistan sisepõlemismootoreid iga jumala päev erinevalt sinust.
Olen ka üksjagu neid süsteeme häälestanud ja paigaldanud, kogemust konkreetselt LPG seadistamisega 3 aastat.
Tsitaat: | Kui nüüd muutun kõvemaks meheks siis ka mina olen näppinud dünos ja veendunud, et jõud jääb samaks. |
Ei usu. Näita tulemust.
Kui oleksid reaalselt häälestanud gaasi dünos, siis saaksid väga hästi aru sellest, millest ma räägin. See on täiesti elementaarne ning on ka
põhjuseks, miks jagajasüütega autodel gaasi peal alati süüdet varasemaks keeratakse. Uutel pole see paraku mootoriajju sekkumiseta võimalik, ilma
selle tegemiseta igal autol võimsus langeb - vahet ei ole kui vinge autogaasiseade või seadme seadistaja sul on, sest süüdet ta varasemaks keerata ei
saa.
Kõik neljanda põlvkonna autogaasiseadmed töötavad laias laastus ühte moodi. Originaal pihustite signaal käib läbi gaasiaju, mis lisaks loeb pöördeid,
gaasi temperatuuri ja muud nipet-näpet ning seadmes on RPM x IPW kaart, mille abil saab erinevatel pööretel ja koormustel kütuse kogust korrigeerida.
Süütega ükski neist mitte midagi ei tee ega saagi teha.
Ma ei ürita ka siin erinevalt sinust väita, et ca. 30% madalama kütteväärtusega kütust saab sama kütusekuluga tarbida kuskilt õhust energiat juurde
võttes.
Jõuame varsti forsini igiliikuri teemani siin
Üks asi on toodet müüa, teine asi on maad ja ilma kokku lubada, mis reaalsusega ei ühti. Teema on ka, nagu "üldine" all, seega ma ei näe põhjust
siia mitte postitada.
Toote turustajalt ootaks pigem normaalselt argumenteeritud vastuseid, mitte suvalist ad hominem lahmimist.
Kas 0% võimsuse kao võib saada siis äkki, kui juba algselt bensukal süütenurk vale on gaasi poole? |
Mitte ühelgi VAG autol see nii ei ole. Kõigil on vastupidi bensu peal süütes väike varu jäetud hilisema poole.
Vabalthingaval on vahe võrdlemisi marginaalne, kui segu paigas, siis süütenurgast on võimsuse kadu 5% ringis (kui graafikud üksteise peale panna, siis
madalalt on jõukadu suurem, kõrgelt vähem), mida tavaliselt eriti ei märka (oleneb konkreetsest mootorist) - turbokal mootoriajju sekkumiseta läheb
üsna palju jõudu kaduma, kuna süüde gaasi jaoks väga hiline. Näiteks 2.2T-l 1.8 bar-i laaderõhu juures erines süütenurk gaasi ja bensiini vahel 11
kraadi. Ehk siis gaasiga pidi süüde olema kaks korda varajasem. Õige süütenurgaga tuli võimsus suurem, kui bensiiniga. Kasutades sama süütenurka, nagu
bensiinil oli 410hp juures gaasi peale lülitades 370 kopikatega alles.
Samasse auku oli ka 1.8T 132kw - kui bensiini pealt algas detonatsioon 3000 rpm-i peal 14 kraadi juures, siis gaasiga kannatas keerata ilusti 26-28
kraadi samas kohas - see on tingitud nii aeglasema põlemise kompenseerimisest, kui ka sellest, et gaasi oktaanarv on bensiini omast märgatavalt
kõrgem. Kahjuks ilma mootori surveastet tõstmata ei ole võimalik kõrgema oktaanarvu arvelt ökonoomsuses võita.
Samas kõik see kõrvale jätta, siis ma pole Eestis veel ühtegi normaalselt seadistatud LPG süsteemi näinud... mitte, et süsteem seda ei võimaldaks,
vaid tavaliselt on asjad olnud kinni paigaldaja oskamatuses. Kui nüüd herr juks pakuks teenust, kus autol on kasvõi korraks lairibaga segu normaalselt
paika pandud, siis sellest piisaks, et ilmselt 99% konkurentsist paremaid tulemusi saada.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
|
Gaasiseadme puhul ei tasuks kunagi lähtuda auto ja seadme hinna suhtest. Tuleks vaadata vaid säästmisnumbreid.
Ehk pole mingit vahet kas säästad aastas 2000.-EUR 500 maksva või 100 000 maksva autoga.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: iguaan
|
Eriti, kui teemas on korduvalt mainitud, et seadmed on mootori(koodi) põhised. |
Siin soovitaks taas ikka enne lugeda, kasvõi korduvalt ning alles siis midagi välja öelda.
FSI seadmed on mootori põhised, kõik ülejäänud mitte.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
6 silindrit 1350.-EUR - 25% ehk 1012,50.-EUR ja saab ka Liisi järelmaksuga! |
Hetkel on jah C5 2.8q APR V6 aga samas gaasiseadele mõeldes on läbikäinud mõte võta juba A8 4.2Q ja sinna see paigaldada.
Kas pakkumine kehtib ainult Audidele? |
Antud testimise raames sooviks ühesuguseid autosid, et näha erinevate variantide puhul tulemusi, seega jääks Audi juurde.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
Kas garanteerid (100 protsendiliselt) , et j6ud jääb täpselt samaks kui paigaldad 4,2 aec mootorile selle seadme?
Ja tarbitav gaasi kogus kui palju, kui bensa kogus 16L 100km?
Kui tihti tuleb hoolduses käia ja palju hoolduse kulud aastas? |
Kindlasti ei garanteeri 100%'liselt kuna Sa ei saa ka garanteerida, et sõidad Tallinnast Tartusse kaks korda järjest 100%'liselt sama ajaga.
Küll aga võin garanteerida võimsuse säilimist näiteks +/- 5% ulatuses.
Gaasi kogust ei ole võimalik ette öelda, kõik sõltub mootori korrasolekust, seadmest, seadistamisest ning muudest teguritest. Siiani on reaalsed
parimad tulemused jäänud samaks mis bensiiniga, kuid kuni 20% gaasikulu tõus on lubatud, kuid enamasti jääb see siiski 10% piirile.
Hooldus sõltub samuti seadmest, mõnel iga 15 000km järel, mõnel 75 000km järel. Hoolduse hinnaks oli vist 30.-
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
kogemused mitte teoreetiline iba. |
Mis teoreetilisest teemast sa järjest jahud? Ma seadistan sisepõlemismootoreid iga jumala päev erinevalt sinust.
Olen ka üksjagu neid süsteeme häälestanud ja paigaldanud, kogemust konkreetselt LPG seadistamisega 3 aastat.
Tsitaat: | Kui nüüd muutun kõvemaks meheks siis ka mina olen näppinud dünos ja veendunud, et jõud jääb samaks. |
Ei usu. Näita tulemust.
Kui oleksid reaalselt häälestanud gaasi dünos, siis saaksid väga hästi aru sellest, millest ma räägin. See on täiesti elementaarne ning on ka
põhjuseks, miks jagajasüütega autodel gaasi peal alati süüdet varasemaks keeratakse. Uutel pole see paraku mootoriajju sekkumiseta võimalik, ilma
selle tegemiseta igal autol võimsus langeb - vahet ei ole kui vinge autogaasiseade või seadme seadistaja sul on, sest süüdet ta varasemaks keerata ei
saa.
Kõik neljanda põlvkonna autogaasiseadmed töötavad laias laastus ühte moodi. Originaal pihustite signaal käib läbi gaasiaju, mis lisaks loeb pöördeid,
gaasi temperatuuri ja muud nipet-näpet ning seadmes on RPM x IPW kaart, mille abil saab erinevatel pööretel ja koormustel kütuse kogust korrigeerida.
Süütega ükski neist mitte midagi ei tee ega saagi teha.
Ma ei ürita ka siin erinevalt sinust väita, et ca. 30% madalama kütteväärtusega kütust saab sama kütusekuluga tarbida kuskilt õhust energiat juurde
võttes.
Jõuame varsti forsini igiliikuri teemani siin
Üks asi on toodet müüa, teine asi on maad ja ilma kokku lubada, mis reaalsusega ei ühti. Teema on ka, nagu "üldine" all, seega ma ei näe põhjust
siia mitte postitada.
Toote turustajalt ootaks pigem normaalselt argumenteeritud vastuseid, mitte suvalist ad hominem lahmimist.
Mitte ühelgi VAG autol see nii ei ole. Kõigil on vastupidi bensu peal süütes väike varu jäetud hilisema poole.
Vabalthingaval on vahe võrdlemisi marginaalne, kui segu paigas, siis süütenurgast on võimsuse kadu 5% ringis (kui graafikud üksteise peale panna, siis
madalalt on jõukadu suurem, kõrgelt vähem), mida tavaliselt eriti ei märka (oleneb konkreetsest mootorist) - turbokal mootoriajju sekkumiseta läheb
üsna palju jõudu kaduma, kuna süüde gaasi jaoks väga hiline. Näiteks 2.2T-l 1.8 bar-i laaderõhu juures erines süütenurk gaasi ja bensiini vahel 11
kraadi. Ehk siis gaasiga pidi süüde olema kaks korda varajasem. Õige süütenurgaga tuli võimsus suurem, kui bensiiniga. Kasutades sama süütenurka, nagu
bensiinil oli 410hp juures gaasi peale lülitades 370 kopikatega alles.
Samasse auku oli ka 1.8T 132kw - kui bensiini pealt algas detonatsioon 3000 rpm-i peal 14 kraadi juures, siis gaasiga kannatas keerata ilusti 26-28
kraadi samas kohas - see on tingitud nii aeglasema põlemise kompenseerimisest, kui ka sellest, et gaasi oktaanarv on bensiini omast märgatavalt
kõrgem. Kahjuks ilma mootori surveastet tõstmata ei ole võimalik kõrgema oktaanarvu arvelt ökonoomsuses võita.
Samas kõik see kõrvale jätta, siis ma pole Eestis veel ühtegi normaalselt seadistatud LPG süsteemi näinud... mitte, et süsteem seda ei võimaldaks,
vaid tavaliselt on asjad olnud kinni paigaldaja oskamatuses. Kui nüüd herr juks pakuks teenust, kus autol on kasvõi korraks lairibaga segu normaalselt
paika pandud, siis sellest piisaks, et ilmselt 99% konkurentsist paremaid tulemusi saada. |
Mis puutub siia teemasse sinu tegemised!? Palun pese silmad puhtaks ja loe teema eesmärk (võin lühidalt üle korrata, et teema eesmärk on reaalne
tulemus meie seadmete ja paigaldusega, mitte sinu valed versioonid) läbi.
Võimsus ei kao ja süüdet saab reguleerida - see juba näitab, et ei tea meie tegemistest midagi!!!
Jahud 30% väiksemast kütteväärtusest - näitad taas, et oled teoreetik. Reaalselt on ka LPG segud ja kütteväärtused erinevad.
Ning kuna sa väike kibestunud teoreetik, kes ei oska lugada milleks see teema on ja aru saada, et antud teema oli tõestamaks reaalsete näidete puhul
kuidas asi töötab ning mul ei ole aeg virtuaalmaailmas virtuaalteoreetikutega võidelda siis sitta kah ning tühistan antud pakkumise ja tegelen reaalse
tööga edasi, koos reaalsete inimeste ja reaalsete tulemustega.
Seega antud teema ja pakkumine läbi, võib lukku panna!!!
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
Mis puutub siia teemasse sinu tegemised!? Palun pese silmad puhtaks ja loe teema eesmärk (võin lühidalt üle korrata, et teema eesmärk on reaalne
tulemus meie seadmete ja paigaldusega, mitte sinu valed versioonid) läbi.
Võimsus ei kao ja süüdet saab reguleerida - see juba näitab, et ei tea meie tegemistest midagi!!!
Jahud 30% väiksemast kütteväärtusest - näitad taas, et oled teoreetik. Reaalselt on ka LPG segud ja kütteväärtused erinevad.
Ning kuna sa väike kibestunud teoreetik, kes ei oska lugada milleks see teema on ja aru saada, et antud teema oli tõestamaks reaalsete näidete puhul
kuidas asi töötab ning mul ei ole aeg virtuaalmaailmas virtuaalteoreetikutega võidelda siis sitta kah ning tühistan antud pakkumise ja tegelen reaalse
tööga edasi, koos reaalsete inimeste ja reaalsete tulemustega.
Seega antud teema ja pakkumine läbi, võib lukku panna!!! |
|
|
|
|
Kassu321
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: A8 97 2,8 quattro
|
|
Igaks juhuks kirjutan veel ka siia, et kui pakkumine taas tuleb siis olen huvitatud.
Autoks A8 D2 2,8 142kw. Et siis teema aktiveerimise korral saan saata auto täpsemad andmed.
Muidu huvi olnud olemas juba pikalt.
Kaspar
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kassu321
Igaks juhuks kirjutan veel ka siia, et kui pakkumine taas tuleb siis olen huvitatud.
Autoks A8 D2 2,8 142kw. Et siis teema aktiveerimise korral saan saata auto täpsemad andmed.
Muidu huvi olnud olemas juba pikalt.
Kaspar |
Sa saad ju vabalt ühendust võtta ka ilma foorumita!
|
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
Lõpp läks juba päris heaks !
Ega see gaasi teema vist päris õige asi pole (vähemalt minu silmis ja minu arvamus). Kui tahad säästa, siis pigem valida kohe õige masin.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fred2103
Lõpp läks juba päris heaks !
Ega see gaasi teema vist päris õige asi pole (vähemalt minu silmis ja minu arvamus). Kui tahad säästa, siis pigem valida kohe õige masin. |
Ja see on nüüd siis üks "õige" ja sisukas kommentaar kogu asjale? Mulle jäi sellest teemast küll hoopis teine mulje.
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
No ja mis see 5% jõukadu vabalthingaval siis väga hullu on?
Panna gaasiseade 220kw A8 peale ja kaotada 11kw? So what? Kokkuhoid kaalub ikkagi üle...
Olen ka juba tükk-tükk aega mõelnud diisel C6-e peale aga kübemefiltrid, pihustid, sisselaske kinnitahmamine ja kõik see muu jama lihtsalt ei kutsu
ostma, eriti veel arvestades kui palju kõik need "jubinad" maksavad.
Väita, et kui jõuad osta, siis jõua ka remontida, ei tasu- Auto on tarbeese ja mida vähem selle hooldusele kulub, seda parem. Vaadates kui palju
probleeme tuttavatel on "hitlerite" ja C6-ega, läheks ise ka vana hea V8 ja gaasiseadme peale tagasi, isegi kui see tähendab 5% jõukadu....
Edit: Ja kui seda 11Kw väga vaja on, saab alati korraks puhtalt bensiini peale ringi lülitada.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|